Ναι βεβαίως.... Είναι καλή πιστεύω κι εγώ ποτέ δε διστασα να πάω να δω ειδικό. Και κατάλοιπα από την οικογένεια μου και από την πρώτη μου σχέση στα 18 που ναι μεν ήταν καλή αλλά δεν ήταν και όλα όλα ρόδινα
Printable View
Ναι βεβαίως.... Είναι καλή πιστεύω κι εγώ ποτέ δε διστασα να πάω να δω ειδικό. Και κατάλοιπα από την οικογένεια μου και από την πρώτη μου σχέση στα 18 που ναι μεν ήταν καλή αλλά δεν ήταν και όλα όλα ρόδινα
Οτι θα καθοσασταν να πληκτρολογειτε 200 σελιδεσ για τον αρχοντοκοπανο δεν το περιμενε κανεισ μπραβο dem 999
τον ειδικο τον ξεκινησες για να διαχειριστεις το συγκεκριμενο θεμα, η τον χρειαζοσουν γενικα;
Καλά τα λες...
Εδώ μέσα έχουμε διαβάσει αλλα και αλλα . Έχουν μπει γυναίκες τρίτα πρόσωπα και το λένε με περηφάνια ότι το ήθελαν να τον χωρίσουν από τη σχέση του και δεν το μετανιώνουν. Και βρήκαμε μια κοπελίτσα που παραδεχεται το λάθος της που είπε ότι δεν είχε τη δύναμη να τον αφήσει και την έπαιξε και ένας κατά πολύ μεγαλύτερος της..... να τη λέμε ντροπή του γυναικείου φυλου.
Ειμαι της άποψης ότι ολοι κάνουμε λάθη....το να μην έχουμε επίγνωση όμως της συμπεριφοράς μας και των λαθών μας και να προσβάλλουμε τους άλλους για τα λάθη τους...αποτελει για μένα ψυχοπαθολογία και δεν προτίθεμαι να την υπερασπιστώ σε κανένα θέμα.
Μπράβο σε αυτόν όχι σε μενα
Ξεκίνησα για ένα θέμα που προέκυψε με τους γονείς μου αλλά σχεδόν αμέσως της μίλησα και για αυτό το ζήτημα
Μην τον συναντήσεις από κοντά ....φοβαμαι ότι θα τον δικαιολογήσεις παλι.
Κάποια στιγμή πρέπει να μάθεις από το λάθος σου και να μη το ξανακάνεις...
Να ξέρεις πως ένας άντρας που σε έχει και εσένα και τη σχέση του.... και μάλιστα βρίζει τη γυναικα του σε σένα...δεν αξίζει χώρο στη ζωή σου.
Απλά αυτό να σου γίνει μάθημα για την επόμενη φορά γιατί είσαι ενήλικη γυναικα πλέον ...δεν είσαι παιδί.
Να θυμάσαι να σέβεσαι τις σχέσεις των άλλων για να σεβεσαι και εσύ τις δικές σου και να τις σέβονται και αλλοι
To σκέφτηκα και εγώ αυτό αλλά για να είμαι ειλικρινής θα προτιμούσα μια συζήτηση πρόσωπο με πρόσωπο. Απλά ίσως το καθυστερήσω λίγο για να είμαι σίγουρη ότι θα έχω αποστασιοποιηθει κάπως και δε θα με τουμπαρει. Ήδη όμως έχω απομακρυνθεί. Δε μιλάμε καθημερινά όπως μιλούσαμε τους τελευταίους οχτώ μήνες και αυτό γιατί εγώ του απαντάω λιγότερο και δεν του δίνω τόσες λαβές. Αρνήθηκα και κάμποσες φορες να βρεθούμε για να σκέφτομαι ψύχραιμα
Δεν είναι γυναίκα του, και μάλιστα θα σας κάνω και μια αποκάλυψη. Είναι πιο μικρή από εμένα....
Αααα μάλιστα!
Τώρα επιβεβαιώνεις αυτό που έλεγα στην αρχή, ότι ο τύπος έχει κόμπλεξ με τις γυναίκες,τις φοβάται και στρέφεται σε εσένα που είσαι μικρότερη (τώρα μαθαίνουμε και σε άλλες μικρουλες) επειδή νιώθει ασφάλεια να έχει εκείνος το πάνω χέρι και να τις χειρίζεται όπως θέλει. Με τις γυναίκες της ηλικίας του δεν μπορεί να παίξει γιατί τις φοβάται ότι θα του τη φέρουν και επιπλέον δεν θα μπορούσε καμια να το φάει το παραμύθι και να τον ανεχτεί.
Βρίσκει και τα κάνει...
Οι αδερφές του δεν τη συμπαθούν, αυτός επηρεάζεται από τις αδερφές του πολύ αλλά την κρατάει επειδή δε βλέπονται καθημερινά και βολεύεται να κάνει και όλα τα άλλα. Αυτή του είπε να πάει να μείνει εκεί και εκείνος δέχτηκε για να μην υποψιαστεί κάτι. Έμαθα ότι είναι προσωρινό γιατί οι γονείς της έχουν αντίρρηση σε αυτή τη σχέση και δεν την αφήνουν. Εκείνη ούτε είκοσι δεν είναι οπότε δε φέρνει μεγάλη αντίρρηση στους δικούς της
Όχι δε με έβαλε σε σκέψεις. Αντίθετα ξενέρωσα όταν έμαθα ότι είναι τόσο μικρή. Άσχετο που εμένα οι αδερφές του με συμπαθούν. Δε μου εδωσε ελπίδες αυτό ποτέ
Όχι έτυχε με μένα κάποια στιγμή
Ηταν 17 και κάτι, τώρα είναι 19 και κάτι
Χαχαχα παιδιά εγώ όταν την είδα έπαιρνα όρκο ότι είναι 26
πως δεν φερνει αντιρρηση, αφου ειναι ΗΔΗ σπιτι του! τι τους ειπε; οτι παει για δοκιμαστικο;
νομιζω οτι συνεχιζεις να παραμυθιαζεσαι...
δεν την κραταει για να βολευεται. την κραταει γιατι ΑΥΤΗΝ ΘΕΛΕΙ. αν ηταν για να βολευεται, μπορουσε να τα εχει μαζι σου που τρελαινεσαι γι αυτον κι οπωσδηποτε δεν θα αρνιοσουν να εχετε κατι πιο μονιμο και να την χωρισει...
οταν του ειπε να παει να μεινει εκει, δεχτηκε επειδη ΤΗΝ ΘΕΛΕΙ. οποιος δεν θελει να δωσει υποψιες, δεν βαζει μπαστακα μεσα στο σπιτι του να μην μπορει να κουνηθει. κιε ιχε ενα σωρο δικαιολογιες να το κανει, οπως το οτι ειναι μικρη, το οτι δεν χρειαζεται να προκαλουν τους γονεις της και να μαλωνει κλπ...
επισης, δεν χρειαζεται να ειναι μαζι της και να μην δινει υποψιες που βλεπει κι εσενα, μπορουσε να την χωρισιε και να ειναι μονο μαζι σου. αλλα ΕΚΕΙΝΗΝ ΘΕΛΕΙ.
Πολύ.... Κατάμαυρο μαλλί βαμμένο, πολύ έντονο βάψιμο, έδειχνε πιο μεγάλη από εμένα
Στείλε του μήνυμα κι πες του ότι ο Γιώργος από την Κύπρο λέει "υποκλίνομαι"..
επειδη ειμαι σιγουρη οσο δεν παει, οτι αν τον δεις απο κοντα , οτι κι αν εχεις ετοιμασει να του πεις, οπωσδηποτε θα του κατσεις, οπωσδηποτε θα σε παει πισω, οπωσδηποτε θα πληγωθεις ακομα περισσοτερο απο το αν ειχες απομακρυνθει, εγω προτεινω να μην τον συναντησεις.
αν εχεις εστω και 1 στο εκατομμυριο ελπιδες οτι μπορει να σε θελει, μπορεις να του ζητησεις να χωρισει. γιατι δεν το ζητας; εκεινος θα πει οχι, κι εσυ θα πεις οτι τριτοτεταρτη δεν καθεσαι και γεια.
Κάποια στιγμή μου είχε δείξει συνομιλίες και με εκείνη και με τον πατέρα της ρωτώντας με τι να κάνει
Δεν χρειάζεται,διαβάζω χρόνια το φόρουμ και έχω καλή μνήμη. Η στάση σου είναι τις περισσότερες φορές εχθρική και απότομη χωρίς να υπάρχει λόγος.Σχεδον πάντα σε κάποιο θέμα που συμμετέχεις κατηγορεις τις γυναίκες για όλα τα δεινα που συμβαίνουν. Και ειδικότερα οταν πρόκειται για θέματα τέτοια περί απιστίας.Αυτό που έκανες και εδώ δηλαδή. Ενώ για τους άντρες υποννοεις με το ύφος που γράφεις ότι τους αξίζει να τους χειρίζεσαι καλα ως αντικείμενα εκτός από καποιους που για τους δικούς σου λόγους ήσουν οκει αλλά στην εκαναν αυτοί.
Σταμάτω εδώ καθώς δεν ενδιαφέρομαι να συμμετάσχω σε αντιπαράθεση μαζί σου. Είμαι εδώ για να γραφω την γνώμη μου και ειμαι διατεθειμένη να τη γράψω και για σενα σε κάποιο θέμα σου, αν ποτέ τη χρειαστείς και είσαι ανοικτή να ακούσεις και μια άλλη γνώμη.
Αα θα το εκδώσω εγώ, και θα το στείλω και στον αρχηγό της ελληνικής αστυνομίας
Ίσως έτσι δε θα επηρεαστω και ψυχικά