Εγω δεν μπορ\'ω να τα καταλάβω.αν κάνετε θεραπεία με αντικαταθληπτικά υποτίθεται δεν έχεις ερωτική επιθυμία.Εμένα μια αγκαλιά στη φάση που βρίσκομαι είναι αρκετή ρε μανία μα το σεξ.Ε ρε γέλια τώρα που περιμένω τον άνδρα μου να ξεμπερκάρει.:P:P
Printable View
Εγω δεν μπορ\'ω να τα καταλάβω.αν κάνετε θεραπεία με αντικαταθληπτικά υποτίθεται δεν έχεις ερωτική επιθυμία.Εμένα μια αγκαλιά στη φάση που βρίσκομαι είναι αρκετή ρε μανία μα το σεξ.Ε ρε γέλια τώρα που περιμένω τον άνδρα μου να ξεμπερκάρει.:P:P
βρε γιωτα δεν εχουμε και την ιδια ηλικια.εγω ειμαι 28 και εσυ νομιζω ειπες 50?παιζει σιμαισια κ αυτο.Και στον υπνο μου βλεπω οτι το κανω και τελειονω κιολας.ουφ τι τραβαω λολοολQuote:
Originally posted by giota
Νορα εχω παει με πολλους μεμωνομενα οχι με ολους μαζι λολ.
Σίγουρα η ηλικία πα\'ιζει ρόλο γιατί και εγώ κάποτε ήμουν 28 και θυμάμαι τα βράδια το κλάμα που έκανα, σκέψου ότι απο 20 χρόνων είμαι με τον άνδρα μου αλλά εγώ αναφέρομαι στο ότι τα συγκεκριμένα φάρμακα φέρνουν αναστολή της επιθυμίας και όσο διαρκεί η θεραπεία δεν νομίζω ότι το σεξ είναι τόσο μεγάλο πρόβλημα.Αλλοίμονο αν στην ηλικία σας δεν είχατε ορμές. Εκτός και δεν σας επηρεάζουν τα χάπια.Εγώ ξέρω τι είναι να περιμένεις ενα χρόνο και να είσαι νιόπαντρη 22 χρόνων κοπελίτσα.Οσο και αν το στερήθηκα δεν μπορούσα να πάω με άλλον δεν ήταν κάτι που θα με εξέφραζε, μπορεί να είμαι βλάκας αλλά έτσι ένιωθα.Και η πολλή σοκολάτα εκεί οφείλεται.Τέλος πάντων πρέπει να είμαι περίπτωση ισως γι\'αυτό έπεσα με τα μούτρα στα παιδιά.
ναι μειωνουν την ορεξη κ αργουν τον οργασμο.φαντασου ποση ορεξη ειχα πριν.τρελενομουνα ειλικρηνα κ οταν το σηζητησα με ψυχολογο μ ειπε ειναι φυσιολογικο.χεχ
Τουλάχιστον πρόσεχε τις επιλογές σου και απόλαυσέ το.
αχ βρε πανικουλα μου ειλικρινα σε ζηλευω(με την καλη ενοια) για τις ορμες σου!!!και γω καποτε ετσι ημουν περιπου.ειχα παααρα πολλες ορμες!τωρα με τα φαρμακα που παιρνω δεν εχουν εξαφανιστει τελειως,αλλα εχουν μειωθει αισθητα οι ορμες μου.:PQuote:
Originally posted by panikoula
ναι μειωνουν την ορεξη κ αργουν τον οργασμο.φαντασου ποση ορεξη ειχα πριν.τρελενομουνα ειλικρηνα κ οταν το σηζητησα με ψυχολογο μ ειπε ειναι φυσιολογικο.χεχ
κ μένα..
και μεν μ εχουν μειωθει λιγο ,αλλα δνε ξερω ισως κ εγκεφαλικα να φτιαχνομαι η συναισθηματικα,,,,,