Originally Posted by
StephenG
το να προσπαθώ να βελτιώνω το δικό μου προϊόν είναι κάτι που το κάνω ούτως ή άλλως - και για μένα τον ίδιο και για τη σύζυγο (ναι, σωστά το διάβασες). Δεν χρειάζεται να σκεφτόμαστε "α, πρέπει να βρω να πηδήσω" για να είμαστε π.χ. περιποιημένοι ή να μπορούμε να σταθούμε σε μια φιλική παρέα. Ούτε π.χ. κυκλοφορώ μπροστά στη σύζυγο λεχρίτης.
Εδώ βέβαια υπάρχει και το υποκειμενικό στοιχείο, το τι σημαίνει π.χ. ευπαρουσίαστος. Για τη σύζυγο ας πούμε, θεωρήθηκε ευπαρουσίαστος ένας άνθρωπος 1,85, κανονικού βάρους, με μαύρο μπουφάν, στενό τζην και σακίδιο στην πλάτη. Κάποια άλλη μπορεί να γύριζε τα μάτια αλλού.
το θέμα έχει γίνει κουλουβάχατα αλλά δεν πειράζει. Έχει ενδιαφέρον η κουβέντα ούτως ή άλλως. Κι αν κάποιες κυρίες μου ψιλο-επιτίθεστε, ουδέν πρόβλημα: δεν κρατώ καμιά κακία. Μπορεί να ενοχλούν κάποιες οι απόψεις μου αλλά, όπως μου είχε πει παλιά ένας φίλος (ο οποίος btw τα πάει λίγο καλύτερα από μένα στον ερωτικό τομέα) καλύτερα να έχεις άποψη και κάποιος να σε αποκαλέσει μ@λ@κα γι' αυτήν, παρά να μην έχεις ποτέ άποψη για τίποτα.
Surprise: δεν είμαι μισογύνης. Όπως λένε οι διαλεκτικοί, το κάθε πράγμα περιέχει και το αντίθετό του: εν προκειμένω, η μεγάλη αγάπη κάποιου για το γυναικείο φύλο μπορεί να οδηγήσει στην εξιδανίκευσή του. Στη συνέχεια, μέσα από τις εμπειρίες που έχει κανείς με τις πραγματικές γυναίκες που συναντάει στην πραγματική ζωή, μπορεί αυτή η εξιδανικευμένη εικόνα να καταρρεύσει. Τη διάψευση να ακολουθήσει η προσγείωση. Και τότε να βγούν στην επιφάνεια κάποιες πικρίες κ.λπ.