καλημέρα!
στην ζωή μας καλούμαστε συνέχεια να πάρουμε αποφάσεις και να διαλέξουμε δρόμους.
και κάποιες φορές μπορεί να μην φαίνεται κάτι μπροστά,να σκεφτόμαστε πως....... τωρα έτσι θα είναι τα πράγματα...
σκέφτηκα τους αδερφούς Ραιτ,ασχολιόντουσαν με ποδήλατα......κάποια στιγμή πιθανόν σκέφτηκαν ,,τι ωραία που θα ήταν να μπορούμε να πετάξουμε..και ίσως πήραν απάντηση ..αν ο θεός ήθελε να πετάξουμε θα μας έπλαθε με φτερά...όμως στην φαντασία τους είχε ήδη γεννηθεί η ιδέα ...με τον καιρό και τα λάθη βρήκαν τον δρόμο τους και τώρα ...πετάμε..
έχεις μαγιρέψει;;όταν ξεκινάς την συνταγή κάνεις λάθη ,εκτός και αν είσαι εκπαιδευμένος μάγειρας...πόσες δοκιμές έχουν κάνει;
φίλος μου σπούδασε αυτό που του είπαν οι άλλοι και τώρα είναι δυστυχισμένος επειδή έχει πετρώσει μέσα του η εμπειρία και δεν επιτρέπει στον εαυτό του να ψάξει να δει τι του αρέσει;
πώς ξέρω τι μου αρέσει; δοκιμάζω..και αυτό σημαίνει πως με το ξύπνημα και την πρώτη αναπνοή της ημέρας γίνομαι εξευρευνητής της ζωής μου και μέσα απο εκεί μαθαίνω τον εαυτό μου την πρώτη ,μοναδική ,παντοτινή σχέση..με αγάπη σιγά σιγά,δεν γεννηθήκαμε απο σοφούς ανθρώπους...όταν ξέρω τι μου αρέσει μπορώ να το μοιραστώ και με άλλους που τους αρέσουν τα ίδια πράγματα και να διαπραγματευτώ τις διαφορές ώστε να υπάρχει επικοινωνία.αν πχ μου αρέσει το βουνό και σου αρέσει η θάλασσα,
έχουμε τις εξής πιθανότητες.
να πάμε διακοπές και να μου μάθεις το βουνό λίγες μέρες και να πάμε και στην θάλασσα και να σου μάθω τα μυστικά της
να μην πάμε διακοπές γιατί είναι αδύνατον να ταιριάξει ,μπορούμε να μείνουμε φίλοι..
ξέρεις ,ο γιός μου έτρωγε σαν τρελλός το μπρόκολο...τώρα και για χρόνια δεν θέλει ούτε να το δει....
θυμήθηκα μια ταινία που είχα δεί με μια κοπέλα που ήταν ερωτευμένη με κάποιον και τελικά οταν τον γνώρισε καλύτερα δεν της ταίριαζε.ελληνική σειρά νομίζω ήταν....