παρακαλω πολυ,
μην με μπερδευετε εμενα στις επιχειρησεις σας.....
:D
Printable View
παρακαλω πολυ,
μην με μπερδευετε εμενα στις επιχειρησεις σας.....
:D
να παρει τωρα νοιωθω αμηχανα...ευτυχως τωρα θα μας εξηγησει ο πανος περιληπτικα σε 52 σελιδες την εννοια της λεξης \"ναι\" και θα παρω τα πανω μου
λοιπον πανο μια δυσκολη ερωτηση τωρα.Ειναι πλανητης,ζουμε σε αυτον,αποτελειται απο 2 γραμματα,το πρωτο \"γ\" το τελευταιο \"η\".ποιος πλανητης ειναι;αν το βρεις κερδιζεις δωρεαν bandwith για ΤΟ εργαλειο σου για ενα μηνα ;) (το σαιτ εννοω)
αυτος που σε μουντζωνει χωρις να το καταλαβαινεις...Quote:
Originally posted by Empneustns
λοιπον πανο μια δυσκολη ερωτηση τωρα.Ειναι πλανητης,ζουμε σε αυτον,αποτελειται απο 2 γραμματα,το πρωτο \"γ\" το τελευταιο \"η\".ποιος πλανητης ειναι;αν το βρεις κερδιζεις δωρεαν bandwith για ΤΟ εργαλειο σου για ενα μηνα ;) (το σαιτ εννοω)
η σειρα μου τωρα ...
τι ειναι αυτο που οταν γεννιεται εχει τρια ποδια , οταν μεγαλωνει γινονται τα 3 , 2 και οταν γερναει ξαναγινονται 3?
(εμπνευστης εκτελει ελιγμους διαφυγης με μεγαλη επιδεξιοτητα και αποφευγει τη μουτζα) χεχε
Αν δεν την ξερεις την απαντηση θα στην δωσει ο Ελληνικος λαος στις 5 Οκτωβριου!
η περπατημενη βλακεια σου ;)Quote:
Originally posted by πανος12345
η σειρα μου τωρα ...
τι ειναι αυτο που οταν γεννιεται εχει τρια ποδια , οταν μεγαλωνει γινονται τα 3 , 2 και οταν γερναει ξαναγινονται 3?
μα φουκαρα μου, σε παιρνει απο πισω σαν την σκια σου , οπου κι αν πας ... γιατι οταν δεν ξερεις τι να πεις , μαθε ρωτα και ακουQuote:
(εμπνευστης εκτελει ελιγμους διαφυγης με μεγαλη επιδεξιοτητα και αποφευγει τη μουτζα) χεχε
πριν ειρωνευεσαι καποιον που δεν σε καλεσε σεκανενα συμποσιο του Πλατωνα για να σου μαθει που σου πανε τα τεσσερα!
Εκτος αν φταιει αυτο ....εδω ομως σηκωνω τα χερια ψηλα!
μπραβο εμπνευστη!Quote:
η περπατημενη βλακεια σου ;)Quote:
η σειρα μου τωρα ...
κερδισες το βραβειο της ανοιχτης παλαμης με Ελληνικη πατεντα και ισο.....
ποσο ψηλα,σαν τον ψηλορειτη;Quote:
μα φουκαρα μου, σε παιρνει απο πισω σαν την σκια σου , οπου κι αν πας ... γιατι οταν δεν ξερεις τι να πεις , μαθε ρωτα και ακουQuote:
πριν ειρωνευεσαι καποιον που δεν σε καλεσε σεκανενα συμποσιο του Πλατωνα για να σου μαθει που σου πανε τα τεσσερα!
ακομα πιο ψηλα...Quote:
ποσο ψηλα,σαν τον ψηλορειτη;Quote:
πριν ειρωνευεσαι καποιον που δεν σε καλεσε σε κανενα συμποσιο του Πλατωνα για να σου μαθει που σου πανε τα τεσσερα!
μεχρι εκει που τελειωνει η φατασια σου...
γιατι εκει αρχιζει η δικη μου ....
χμμ,η φαντασια σου ειναι αφ\'υψηλου
καλη νυχταQuote:
χμμ,η φαντασια σου ειναι αφ\'υψηλου
με διασκεδασες αποψε αρκετα...
αν καταφερα καπου να φανω και γω χρησιμος ....
μήπως θέλεις να πεις τις 4 οκτωβρίου;
oxi ...στις 5 που αρχιζει μια νεα φαση για τα παντα...Quote:
Originally posted by giota
μήπως θέλεις να πεις τις 4 οκτωβρίου;
ενα κοριτσι , ανοιξε ενα πολυ σημαντικο θεμα , παραλληλου ενδιαφεροντος που αξιζει να συνδεθει με αυτο γιατι η λυση ειναι κοινη!ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ
παραλληλη βλακεια λεω εγω
Απ\'ότι κατάλαβα Πάνο εσύ πας να τακτοποιήσεις όλους τους μπακούρηδες μέσω του σάϊτ σου, ανα την υφήλιο
απολυτα σωστο Γιωτα με μια προυποθεση!Quote:
Originally posted by giota
Απ\'ότι κατάλαβα Πάνο εσύ πας να τακτοποιήσεις όλους τους μπακούρηδες μέσω του σάϊτ σου, ανα την υφήλιο
Να μιλανε Ελληνικα , δηλαδη να ειναι Ελληνες !
Γιατι ο ερωτας , ειναι το μονο αγαθο που κανεις
δεν θα μπορεσει να κοψει απο τον Ελληνα και αυτο μπορει
να γινει το καλυτερο σχολειο αυτογνωσιας
και ατομικης ευτυχιας μας ...
Α,θα ενώσεις όλους τους Ελληνες σε όλο τον κόσμο.Δεν το διευκρίνησες αυτό νομίζω
Εμ εσυ που εχεις τα μεσα Πανο μπορεις να κανονισεις να βγω με καμμια δεκαρια μοντελλα?:))))
Καλόοοοοοοοο Κιπ
κιπ οταν λες μοντελο εννοεις κινητο;
lol ...εμπνευστη...μαλλον ουτε με κινητο με βλεπω lol.
δεν πειραζει,κανε εσυ μια αιτηση απλα συγκεκριμενοποιησε τις απαιτησεις σου απο τα μοντελα,ακομα και το μηκος των νυχιων για να μην σου ερθουν 500 αποτελεσματα και δεν εχεις καρεκλες να τις βαλεις να κατσουν...
Μαλλον αυτες οι 500 που θα βγουν θα εχουν γυρω στις 50000 αιτησεις αναλογικα 100:1 και δεν θα ξερουν ποιον να επιλεξουν...αν τις ενδιαφερει κιολας...ασε που πρεπει να κανεις καμακι μεσω διαδικτυου...boriiiiiiiing...αστα να πανε πολυ μαυρα τα βλεπω...ΠΑΝΟ κανε κατι:P
Αλλιως θα δοκιμασω την τυχη μου στο facebook...καραφλιασα Πανο οταν καπου ανεφερες οτι δεν ηξερες το Facebook!!!!!!!!!!!!!!!!!!...ελεος θα το ξερε και η γιαγια μου αν ζουσε:P
κιπ αμα σου κατσει κατασταση θελω ποσοστα ;)
ανταλλαγες μονο γινονται δεκτες...ποσοστα τσου:)
σκληρε ;) θα πω του πανου να μου γνωρισει 1500 και δεν θα σου δωσω τιπτα ;)
Πανο σε παρακαλω μπορεις να με κανεις moderator...να κανονισω λιγο τον εμπνευστη...με τις \"καλυτερες\" εμπειριες:P
Λόξυγγας θα τον πιάσει τον Πάνο \'ολη την ώρα τον μελετάτε
παω πασο,τωρα βαζεις τα μεγαλα μεσα ;)
Εγω μιλαω παντως σοβαρα...ριχνω δυχτια και οτι ψαρεψω:P
με καμια αρβυλα σε βλεπω ;)Quote:
Originally posted by keep_walking
Εγω μιλαω παντως σοβαρα...ριχνω δυχτια και οτι ψαρεψω:P
γιωτα λες να φταρνιζεται τωρα; χεχεχε
κακιες :)
χεχε:)
ελενη περνας κοντα απο τα διχτυα,κανονισε
:whistlingemoticon