My name it means nothiiiiing, my fortune means leeeeeess
Printable View
My name it means nothiiiiing, my fortune means leeeeeess
ελα πες.η Φυση απο σεβασμο για σενα(πραγμα π δεν εδειξες εσυ προς αυτην) δεν μου λεει με τιποτα.
ελα βρε ομποροοοοοοοοοοοοο πεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεςςςςς ςςςςςςςςςςςςςςςς πες βρε! λολ
ακου ελαφρυ προφιλ. λολ
αναλαφρο προφιλ ειχα πει ;) απο το ενα ποστ στο αλλο πεταριζες - τιπιτιπ, τιπιταπ...
come on.tell us little piece of shit xxaxaxaaa lol
οοοοοο κεραυνος
εδιτ: νομιζω και δευτερος κεραυνος
Quote:
Originally posted by oboro
οοοοοο κεραυνος
εδιτ: νομιζω και δευτερος κεραυνος
αυτα που γραφεις τα καταλαβενεις μονο εσυ ετσι?κατι ειναι και αυτο....:P:P
Αμαν ρε Ελενα κι εσυ... Αν αποδειχθει δηλαδη τελικα πως ειμαι καινουργιος δε θα με παιζεις πια? =(
η αληθεια ειναι οτι σε αρκετους-και σε εμενα- θυμιζεις καποιον..τωρα αν συμφωνουμε ολοι οτι προκειται για τον ιδιο δε ξερω λολ
\'Ηθελα να αποδειξω πως ειμαι αθηναιος καλε. Ετσι οπως παει θα σειστει το λεκανοπεδιο απ΄τους κεραυνους αποψε.
μεταφραση plz rofl imao
και η βροχα επεφτε right through......
λολ
:P
his balls axaxxaxa
lmao
το μυαλο σου εκει εσενα λεμε!
na sas po?den ksero pios eine ai den me niazei alo pia.malon palios prin apo mena.:P
Τουλαχιστον εγω την τεχνητη βροχη του ντους δεν τη χρησιμοποιω ετσι πανικ ;)
oboro και το μεσημερι ειχε κεραυνους και αστραπες :)
Πριν απο σενα? πανικουλα ιδια ηλικια εχουμε νομιζω
ειναι καποιος απο τους υποψηφιους ομποριους γυρω στα 28?
kalhnykta kai oneira glika.;)
δε λες τιποτε μαριαρρρ κατι ταληρα που εριχνε
Quote:
Πριν απο σενα? πανικουλα ιδια ηλικια εχουμε νομιζω
ειναι καποιος απο τους υποψηφιους ομποριους γυρω στα 28?
eimai 30.
ε περιπου ιδια :p
Quote:
Originally posted by nature
Πάλι χαμός έγινε.....
Τόσες φορές έχει αναφερθεί εδώ μέσα σε ανύποπτο χρόνο πως αν δεν ξέρουμε πως να φερθούμε σε δύσκολη στιγμή κάποιου μέλους, καλύτερα να το βουλώνουμε.
Με όλη την εκτίμηση που έχω στον Κηπ και που φυσικά δεν συμμερίζομαι αυτά που του είπε η πανικούλα πάνω στα νεύρα της, αλλά νοιώθω ότι άρκτος, εσύ τσίγκλισες και εξώθησες την πανικούλα σε τέτοια κατάσταση. Εδώ είναι τα ποστ, όποιος δεν με πιστεύει ας τα επαναλάβει μια γρήγορη. Λίγη προσοχή, κυρίως από όποιον θέλει να πιστεύει ότι είναι υπεύθυνος δεν βλάπτει. Εγώ είδα ότι η πανικούλα είχε ζητήσει συγνώμη από τον κηπ, όλα καλά όλα ωραία, ο κηπ δεν κρατούσε κακία γιατί ξέρει ότι η πανικούλα τον αγαπάει και όλα οκ.
Αρκτος εσύ τα εξώθησες. Το είδα καθαρά. Τα μάτια μου δεν κάνουν πουλάκια.
Τώρα είσαι χαρούμενη????
το είδες καθαρά, ε?δεν ξέρω γιατί βλέπεις μόνο ότι θέλεις να δεις.αυτό με προβληματίζει.χαρούμενη θα είμαι όταν μου περάσει η ίωση.σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.
φιλακια αρκτε περαστικουλια σου
ευχαριστώ, ελενα.
Quote:
Originally posted by arktos
ευχαριστώ, ελενα.
μηπως εχεις την γρυπη των χοιρων?λολ
πέντε λέξεις έγραψες.πάλι ορθογραφικό λάθος?
οχι κιπ ! αυτο ειναι δυστυχως το πρωτο λαθος συμπερασμα που εβγαλες απο την ημερα ου ηρθα σε αυτο το φορουμ...Quote:
Originally posted by keep_walking
Καλα περιττο να σας πω οτι με κανετε και κοκκινιζω....για το ενδιαφερον...να τρελλαινομαι πιο συχνα:))))
οταν κανει τον τρελο , καποιος με την δικη σου νοητικη ικανοτητα , ειναι φυσικο να συγκεντρωνει καθε κυριδιας ,καρυδι
που ανακατευεται στην προσωπικη του ζωη και μοιραια το αποτελεμα δεν ειναι ποτε αυτο που η φυση επιτασει! δηλαδη η δραση!το οτι συγκεντρωνεις την αγαπη ολων μας εδω μεσα αντινα σου κανει καλο σε καταστρεφει γιατι διαχεεσαι και δεν συγκεντρωνεσαι σε ενα αντικειμενικο στοχο....
Ποιος ειναι αυτος ο στοχος?
Να ικανοποιησης τις γενετήσιες ορμες σου , τοσο μονος , οσοκαι την ημερα που γεννηθηκες !
Αν τα βρειτε με την πανικουλα καλως....ολοι θα χαρουμε....
αν οχι ,παλι καλως ..εχει πολλα αχλαδια η αχλαδια...
το πιο σημαντικο ειναι να βρεις την δυναμη να μετατρεψεις αυτο το ανθρωπινο χαρισμα που σε κανει αγαπητο σε ολους
σε μια δεξαμενη γνωριμιων απο την οποια μονος σου θα βρεις αυτο που σου λειπει για να ζευγαρωσης....
Αισχος!!!!Quote:
Αυτό ακριβώς \'ελεγα....
Εσύ η \"ορθογραφούμενη\", προσβάλλεις κάποιον στο αδύνατο σημείο του... Γιατί????
Μόνο και μόνο για να νοιώσει χάλια....
Εσύ η σωστή. Ντροπή σου.
Καλά, ανώμαλοι είστε τελικά? Ποτέ δεν θα μου περνούσε από το μυαλό να μειώσω έτσι σκόπιμα και επιτηδες τον άλλο, στη προσωπικότητά του.
lol ναι, γιατι οπως ολοι ξερουμε, ορθογραφια = προσωπικοτητα
Να σου πω τι παιζει, νατουρ? Για να μην εισαι τοσο στο σκοταδι πια? Τα λαθη αυτα της πανικ δεν ειναι τοσο τυχαια στην περιπτωση αυτη. Θα μπορουσε να τα αποφυγει και απλως καλλιεργει μια εικονα αναξιοπρεπειας... Κι αυτο λογικο ειναι να απογοητευει ακομη και να εξοργιζει οσους το καταλαβαινουν. Αδικει τον εαυτο της ετσι αλλα και υποβαθμιζει χωρις λογο την επικοινωνια. Κοινως μας χεζει, λολ με το συμπαθειο λογοδοσμενη μου ;)
ελεος κυρ πανο!!!!Quote:
Originally posted by πανος12345
οχι κιπ ! αυτο ειναι δυστυχως το πρωτο λαθος συμπερασμα που εβγαλες απο την ημερα ου ηρθα σε αυτο το φορουμ...Quote:
Originally posted by keep_walking
Καλα περιττο να σας πω οτι με κανετε και κοκκινιζω....για το ενδιαφερον...να τρελλαινομαι πιο συχνα:))))
οταν κανει τον τρελο , καποιος με την δικη σου νοητικη ικανοτητα , ειναι φυσικο να συγκεντρωνει καθε κυριδιας ,καρυδι
που ανακατευεται στην προσωπικη του ζωη και μοιραια το αποτελεμα δεν ειναι ποτε αυτο που η φυση επιτασει! δηλαδη η δραση!το οτι συγκεντρωνεις την αγαπη ολων μας εδω μεσα αντινα σου κανει καλο σε καταστρεφει γιατι διαχεεσαι και δεν συγκεντρωνεσαι σε ενα αντικειμενικο στοχο....
Ποιος ειναι αυτος ο στοχος?
Να ικανοποιησης τις γενετήσιες ορμες σου , τοσο μονος , οσοκαι την ημερα που γεννηθηκες !
Αν τα βρειτε με την πανικουλα καλως....ολοι θα χαρουμε....
αν οχι ,παλι καλως ..εχει πολλα αχλαδια η αχλαδια...
το πιο σημαντικο ειναι να βρεις την δυναμη να μετατρεψεις αυτο το ανθρωπινο χαρισμα που σε κανει αγαπητο σε ολους
σε μια δεξαμενη γνωριμιων απο την οποια μονος σου θα βρεις αυτο που σου λειπει για να ζευγαρωσης....
ΑΥΤΟ ειναι το πιο σημαντικο?
ακου \"να ζευγαρωσεις\".τι ειναι?κουνελι?
τα ζωα ,ζευγαρωνουν.οι ανθρωποι κανουν σχεσεις...
:ΟQuote:
....Τα λαθη αυτα της πανικ δεν ειναι τοσο τυχαια στην περιπτωση αυτη. Θα μπορουσε να τα αποφυγει και απλως καλλιεργει μια εικονα αναξιοπρεπειας... Κι αυτο λογικο ειναι να απογοητευει ακομη και να εξοργιζει οσους το καταλαβαινουν. Αδικει τον εαυτο της ετσι αλλα και υποβαθμιζει χωρις λογο την επικοινωνια....
προχωρημενη αποψη, δε λεω......
δεν το αποκλειω εντελως, παντως...
Θελεις να μου πεις δεν το παιζει χαζη ενω δεν ειναι?
το παιζει χαζη για να γλυτωσει τις ευθυνες της,οχι για να απαξιωσει εμας ........
τις ευθυνες προς τον εαυτο της πρωτιστως,αλλα και οσες ευθυνες προκυπτουν στην πορεια, απο την ΑΣΧΗΜΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ της.
κατα τα υπολοιπα,ειναι απλα τομαριστρια,οχι χαζη.
μονο ο εαυτος της, τα προβληματα του και το βολεμα της την ενδιαφερουν και κανει τα παντα γι αυτα.
αυτο που δεν εχει καταλαβει ακομα παρα τα χαστουκια που εχει φαει απ την τακτικη αυτη στην ζωη της, ειναι, οτι οποιος κλεινει τα ματια και αποφευγει τις ευθυνες των πραξεων του, τις λουζεται με τον χειροτερο τροπο οταν ερθει η ωρα του λογαριασμου....
Ναι αυτο ελεγα, η απαξιωση ειναι σοβαρη παρενεργεια της στασης της αυτης που ομως δεν εχει κατσει να την σκεφτει λιγο. Σε αντιθεση με τα υπολοιπα... τεσπα
Quote:
Originally posted by panikoula
Quote:
ευχαριστώ, ελενα.
μηπως εχεις την γρυπη των χοιρων?λολ
αυτό nature έκανες ότι δεν το είδες?όσο θα μιλάει έτσι, θα μιλάω όπως θέλω.
Ωπα αυτο δεν το ειχα δει... Τι αναισθητο :\\
arktos πως αισθανεσαι σημερα? καλυτερα?
Quote:
Originally posted by nature
Αισχος!!!!Quote:
Αυτό ακριβώς \'ελεγα....
Εσύ η \"ορθογραφούμενη\", προσβάλλεις κάποιον στο αδύνατο σημείο του... Γιατί????
Μόνο και μόνο για να νοιώσει χάλια....
Εσύ η σωστή. Ντροπή σου.
Καλά, ανώμαλοι είστε τελικά? Ποτέ δεν θα μου περνούσε από το μυαλό να μειώσω έτσι σκόπιμα και επιτηδες τον άλλο, στη προσωπικότητά του.
γιατί βλέπεις ότι θέλεις?ανώμαλη είσαι!και η ντροπή είναι δική σου.την προσωπικότητα της η συγκεκριμένη κυρία τη μείωσε μόνη της.