Είμαι πολύ αγχωμενη σήμερα.....έχω σκέψεις άγχος και δυσκολία στον ύπνο...φοβάμαι πολύ δεν αντέχω να ζω έτσι όλη τη ζωή μου
Printable View
Είμαι πολύ αγχωμενη σήμερα.....έχω σκέψεις άγχος και δυσκολία στον ύπνο...φοβάμαι πολύ δεν αντέχω να ζω έτσι όλη τη ζωή μου
Έγινε κάτι στο σπίτι?
Δεν ξέρω καν αν μπορεί να ονομαστεί σπίτι ένας χώρος που ζεις με κάποιον που σου κάνει την ζωή σου κόλαση...
Θες να συζητήσεις κάτι? Οτιδήποτε;
Πιέζομαι πολύ στην ζωή μου ....βλέπω ότι δεν υπάρχει αγάπη ..και αυτό είναι ότι χειρότερο...ο καθένας κοιτάει την πάρτη του... δυστυχώς με πονάει αυτή η διαπίστωση...μέχρι και την έννοια γάμος την έχουμε διαλύσει εντελως
Και αγάπη υπάρχει και άνθρωποι που δεν κοιτάνε μόνο την πάρτη τους.
Αν είναι καλός ο καιρός, πάρε τη μικρή να πάτε βόλτα.
Δεν κοιμήθηκα καλά απόψε και τώρα σηκώθηκα πολύ στρεσσαρισμενη...δεν είμαι καθόλου καλα
Δεν αντεχω άλλο ούτε τις σκέψεις ούτε τις φοβίες .....δεν είμαι καλά...θέλω λίγο κουραγιο
Βλέπω πολύ καιρό τις δημοσιεύσεις σου και πραγματικά βασανίζεσαι και ελπίζω να μην είμαστε μόνο εμείς που τα λες αλλά να υπάρχει έστω κάποιο οικογενειακό σου πρόσωπο ή φίλος που τα εκφράζεις.
Πρέπει να μιλήσεις κάπου , σε ένα κέντρο ψυχικής υγείας που ειναι και δωρεάν η ακόμα και υπάρχουν και διάφορα τηλέφωνα που μπορείς να πάρεις για βοήθεια και ψυχολογική υποστήριξη αν δεν θες να δώσεις χρήματα γι αυτό το προτείνω. Είναι πολύ κρίμα να βασανιζεσαι και εσυ και όλοι. Εμείς δυστυχώς δεν μπορούμε να βοηθήσουμε κάπως ενεργά πέρα από το να σου απαντάμε σε ένα μήνυμα.
Και εγώ τα ίδια περνάω αλλά πρόσφατα μετά από 2 χρόνια έκανα μια αξονική και μόλις βγήκαν όλα ότι είναι καλά μου πέρασαν τα πάντα από σωματικά συμπτωματα . Ξεκίνησα να μιλάω και σε κάποιον και θα μπω και σε αγωγή . Όλοι είμαστε μια απόφαση μακριά από το να αλλάξουμε. Το χρωστάμε στον εαυτό μας. Ποστεψε με καταλαβαίνω απόλυτα τι περνάς αλλά και όλοι εδώ μέσα αλλιώς δεν θα μπαίναμε στο τρυπάκι να γράφουμε σε τέτοιο φορουμ. Ψάξε βοήθεια, σήκω από το κρεβάτι βγες και περπατά, άκου λίγο μουσική , κάνε κάτι που θα σε ηρεμήσει και σκέψου τι θες να κάνεις.
Lunar σε ευχαριστώ για τα λόγια σου και το χρόνο σου που μου απάντησες...έχω πέσει πολύ ψυχολογικά γιατί πλέον έχει επηρεάστει πολύ το κομμάτι του ύπνου μου ...κοιμάμαι λίγο και άστατα,δεν μπορώ εύκολα να κοιμηθώ...και με έχει κουράσει όλο αυτό...δεν ξεκουράζομαι και μέσα στην μέρα ....είναι μια τρομερά δύσκολη περίοδος στη ζωή μου...πυστεψε με κάνω τα αδύνατα δυνατά για να συνέλθω αλλά πάλι πεφτω και δεν σηκώνομαι.....δεν ξέρω αν ποτέ θα βγω από όλο αυτο
Τα ίδια ακριβώς νιώθω κ εγώ αν κάπως σε "βοηθάει"
Νιώθω ότι δν θα βγω ποτέ απ αυτό...
Τώρα πχ έχω έναν πόνο στο κεφάλι αριστερά πίσω κ επειδή το έχω κατά διαστήματα νομίζω ότι είναι ανεύρυσμα;;;; μινιγγιτιδα;;; ένας τεράστιος φαύλος κύκλος αεναων σκέψεων κυρίως καταστροφικων;;;
Φοβισμένη σε καταλαβαίνω πως νιώθεις ...εγώ είμαι και μαμά και έχω δεν έχω αντοχές πρέπει να βγάζω την καθημερινότητα με ενέργεια ...δεν ξέρω αν θα καταφέρω να συνέλθω ποτέ
Κ εγώ είμαι μαμά κ εργαζόμενη 10 ώρες τη μέρα κ ΠΡΈΠΕΙ να ανταπεξέλθω σε όλα.... Κ είναι ώρες που το μυαλό μου είναι κολλημένο σε κάτι θανατηφόρο.... Κ αντε συγκεντρωσου σε κάτι ουσιαστικό...
Πρέπει να συνέλθουμε...
Πρέπει να συνέλθουμε....πως όμως να το κάνουμε να γίνει αυτό στο 100 τις εκατό...ώρες ώρες νιώθω πολύ αδύναμη...δεν έχω και κανεναν πέρα από την μάνα μου που με καταλαβαίνει
Εγώ έχω έναν φοβερό σύντροφο αλλά κ αυτός ο κακομοίρης τι άλλο να μ πει... Αντε τώρα να μ πείσει ότι δν έχω μηνιγγίτιδα....
Πήρα 1/4 ζαναξ κ κάπως ηρέμησε ο πανικός αλλά η σκέψη είναι εκεί μαζί μ τον ελαφρύ πονοκέφαλο....
Κ έχω κ ένα αλλο σύμπτωμα στον αριστερό γοφο... Καρκίνος θα είναι
Εν τω μεταξύ τα γράφω όπως τα σκέφτομαι μέσα μιυ... Απ έξω μου ξερω ότι δν είναι ετσι αλλά το μέσα μου... Βράζει!!!
Εγώ απόψε δεν με παίρνει ο ύπνος και έχω φρικαρει ότι δεν θα μπορέσω ποτέ να ξανακοιμηθω....έχω αγχωθει πολύ που δεν με παίρνει ο ύπνος
Ξέρεις τι μου είχε πει μια φορά ο ψυχίατρος γι αυτό το θέμα;
Δεν πειράζει, ας μην κοιμηθείς...
Δλδ μην γίνεται αυτοσκοπός
Βάλε να δεις καμία ταινία κ αν δεν σε πιάσει ύπνος δν πειράζει
Αύριο
Μεθαύριο κάποτε απ την κιυραση θα κοιμηθείς κατάλαβες;
Επίσης έχεις καθόλου βοήθεια μ το παιδί; αν ναι άφησε το κ πήγαινε για τρέξιμο /περπάτημα κλπ για να κουραστεί το σώμα κ να κοιμηθεί πιο εύκολα
Γενικά κουράζομαι πολύ μέσα στην μέρα ούτως η άλλως... αλλά είναι μέρες που δεν με πιάνει με τίποτα ο ύπνος και αγχώνομαι παραπάνω μετά που δεν μπορώ να κοιμηθώ...μακάρι να κοιμηθώ έστω και λίγο απόψε το έχω ανάγκη να χαλαρώσω να ηρεμήσω...με έχεις καταστρέψει αυτό το απαίσιο αίσθημα του ΑΓΧΟΥΣ...μας έχει πνίξει αυτό το άγχος!!!!
Αλλά δεν το βλέπω να κοιμαμαι
Πήγε να με πάρει ο ύπνος και τινάχτηκε το σώμα μου
Είναι κανείς εδώ?
Θέλω να μιλήσω λιγο..επειδή είμαι πολύ αγχωμενη
Από χθες έχωεγαλη δύσκολια να αποκοιμηθω.ειδικα απόψε δεν μπορώ με τίποτα να κοιμηθώ.κλεινω τα μάτια μου και μου έρχονται άσχημες τρομακτικές εικόνες στο μυαλό μου ....έχω αγχωθει πολύ μην δεν αποκοιμηθω ποτέ ξανά μην χάσω την ικανότητα να κοιμαμαι....έχω πολύ στρες ξέρω μπορεί να ακούγονται χαζά όλα αυτά αλλά για μένα είναι κάτι άσχημο που βιωνω
Κατάφερα να κοιμηθώ λίγες ώρες με δυσκολία.πεταγομουν συνέχεια μόλις πήγαινε να με πάρει ο ύπνος...είμαι ψυχολογικά πολύ χάλια επειδή δεν μπορώ να ηρεμήσω ούτε στον ύπνο μου....τι φταίει και μου συμβαίνουν όλα αυτά? Από τον φόβο μου τα προκαλεί το σώμα μου?
Το πιο πιθανό σενάριο είναι αυτό ..
Σε παρακολουθεί κάποιος ψυχολόγος; Παίρνεις κάτι για να ηρεμείς;
Δεν με παρακολουθεί ψυχολόγος ούτε παίρνω κάποια αγωγή... Εντωμεταξύ από χθες μόλις πάει να με πάρει ο ύπνος μου κόβεται η ανάσα και δεν μπορώ να αποκοιμηθω...καινούργιο πάλι αυτό έχω φρικαρει θέλω να κλάψω.το έχεις πάθει ?
Αυτή τη στιγμή ....
Έφαγα ένα σοκοφρετακι κ ήπια ένα ποτηράκι κόκκινο κρασί κ νομίζω ότι ανέβηκε το ζαχαρι μου (μου έχει κολλήσει ότι έχω ζάχαρο ) κ έχω ταχυκαρδία κ ταραχή κ παρότι πήρα μισό ζαναξ δεν......
Φρικαρψ κ εγώ τώρα
Είσαι εδώ;;;;;
Ναι είμαι εδώ..πως είσαι?
Είναι κανείς εδώ? Είμαι πάρα πολύ αγχωμενη
Πάνε πολλά πράγματα άσχημα στην ζωή μου και δεν ξέρω αν ποτέ θα υπάρξει ένα διάλειμμα
Ουσιαστικά και λύνονται και δεν λύνονται...είναι καταστάσεις και υγείας και άλλα θέματα που έπεσαν μαζί..έχω κουραστεί πολύ
Αυτό κάνω προσπαθώ για όλα όσο κουρασμένη και αν είμαι....απόψε δυσκολεύομαι να κοιμηθώ νιώθω ταχυκαρδία και αίσθημα παλμών.νυσταζω αλλά με ενοχλεί αυτό και δεν μπορώ να κοιμηθώ
Ένα δικό μου άτομο είναι πολύ σοβαρά και φοβάμαι μην καταλήξει....γιατί συμβαίνουν όλα τα κακά μαζεμένα? Χρειάζομαι λίγο κουράγιο αν βλέπει κανείς αυτό το ποστ
Γειά σου. Τι έχει το δικό σου άτομο? Θες να το συζητήσεις ή θες να συζητήσεις κάτι άλλο να ξεχαστείς?
Θα ήθελα να συζητήσουμε κάτι άλλο να ξεχάστω...να ξεφύγει το μυαλό μου από όλα όσα περναω