πουλησω παιδι - παρω Datsun- Πουλαω πατατες!!!!
Printable View
πουλησω παιδι - παρω Datsun- Πουλαω πατατες!!!!
λαθος ντεν πουλησω παιδι - πουλησω συζυγο - παρω φερραρι - εγκω πουλαει τρελα!!!
καλα το πας....
:P
Το εριξα στο 59%!!!!!! :cool::mad:Quote:
Originally posted by krino
καλα το πας....
:P
πολυ καλα!!!
μεχρι να παει ο γιος σου φανταρος,
θα εχεις φτασει στο μηδεν ε?
Μηδεν εννοεις θα εχω μηδενησει ή θα εχω πιασει πατο;;;;Quote:
Originally posted by krino
πολυ καλα!!!
μεχρι να παει ο γιος σου φανταρος,
θα εχεις φτασει στο μηδεν ε?
Quote:
Originally posted by boubourina
Μηδεν εννοεις θα εχω μηδενησει ή θα εχω πιασει πατο;;;;
δεν ξερω γιατι με μπερδευεις,
Δεν εχω καταληξει τι απο τα δυο προτιμας.....
:D
YESSSSSSS!!!
ΜΠΕΡΔΕΨΑ ΤΟΝ ΚΡΙΝΟ
ΜΠΕΡΔΕΨΑ ΤΟΝ ΚΡΙΝΟ
ΜΠΕΡΔΕΨΑ ΤΟΝ ΚΡΙΝΟ!!!!!!!!!!!!!
παλι ψεμματα λες, εσυ δεν μπερδευεσαι ποτεεεεεεε!!!!!
δεν λεω ψεμματα,
απλα επιτηδες μπερδευτηκα.....
αμ πως!
:P:P
Για να ειμαστε και μεσα στο θεμα..............
Πηρα δωρο και ας μην εχω γενεθλια
Παω για μεταθεση - υποβιβασμο!!!
τι σου κανει ρε συ μπουμπουρινα το παιδι ?Quote:
Originally posted by boubourina
λαθος ντεν πουλησω παιδι - πουλησω συζυγο - παρω φερραρι - εγκω πουλαει τρελα!!!
για να βαζεις τοσο ψηλα παντως το συζηγο [φεραρι] θα πει οτι ξερει να το βαζει σωστα μπρος το μηχανακι ε? καψουριτσα
σε ακουω!
χαχαχαχα
Πανο δεν μπορω να ακταλαβω γιατι μηλας συνεχεια για σεξ,αφου σε αλλο ποστ ειπες οτι δεν σου κανει πλεον κουκου!!!:o
ξαναδιαβασε τι εγραψες και θα βρεις μονη σου την απαντηση!Quote:
Originally posted by liveloula
Πανο δεν μπορω να ακταλαβω γιατι μηλας συνεχεια για σεξ,αφου σε αλλο ποστ ειπες οτι δεν σου κανει πλεον κουκου!!!:o
εγω να προσθεσω μονο οτι...... ειμαι ακομα ζωντανος !
ΣΟΥ ΣΗΚΟΝΕΤΕ ΔΛΔ?ΛΟΛ
φυσικα!Quote:
ΣΟΥ ΣΗΚΟΝΕΤΕ ΔΛΔ?ΛΟΛ
η διαθεση για να βρω αλλο σεξουαλικο αντικειμενο του ποθου μου λειπει , γιατι ειμαι τραυματισμενος ψυχικα απο τα 22 χρονια και 9 μηνες σχεση με την γυναικα μου!
οπως ισως συμβαινει σε καθε ανδρα σε αυτον τον πλανητη που δεν μπορει να πληρωσει ουτε διατροφη στην γυναικα του , ουτε ισως ενα απλο γευμα στην γκομενα του!
φαντασου ενα βραδυ βγηκα με μια γυναικα που γνωρισα στο μαγαζι μου και μετραγα ποσες μπυρες θα πιουμε για να μπορω σαν μαλακας να τις πληρωσω ολες εγω!
επεσα δυστυχως σε απορη οπως εγω!
λαθη ειμαστε ανθρωπους κανουμε λιμπελουλα!
γιατι το λες αναποδα?λαθη ειμαστε ανθρωπους κανουμε?το λες για μενα?επειδη εκανα παιδια οτι και καλα ειμαι αναξια για να εκανα εναν ανθρωπο εγω?
λιβελουλα και οχι λιμπελουλα.
υ.γ στο μονο που αξηζω ειναι σαν μανα.αυτο πυστευω.
δεν απαντας?δεν σε συνφερει......
μανα δεν εγινες παντως με θεια επιφωτιση!Quote:
λιβελουλα και οχι λιμπελουλα.
υ.γ στο μονο που αξηζω ειναι σαν μανα.αυτο πυστευω.
σωστα ?
οχι γιατι παιδια ειναι ευκολο να κανεις αλλα δυσκολο να μαθειςQuote:
γιατι το λες αναποδα?λαθη ειμαστε ανθρωπους κανουμε?το λες για μενα?επειδη εκανα παιδια οτι και καλα ειμαι αναξια για να εκανα εναν ανθρωπο εγω?
να συνεχιζεις την ζωη σου μετα .....
polla thrent klidonoun shmera.poli edash.:P
να μια σπανια φορα που συμφωνω μαζι σου....Quote:
Originally posted by πανος12345
και ακομα πιο σπανιο , να τα μεγαλωσεις σωστα και ισορροπημενα, να συμπληρωσω...
εισαι ομορφη ,αλλα νευρικη ...Quote:
polla thrent klidonoun shmera.poli edash.:P
μπορεις να συνεχισεις να εισαι ομορφη αλλα θα εχεις πολυ καλυτερα αποτελεσματα αν περιορισεις τα νευρα σου και οχι την σεξουαλικοτητα σου!
oxi eimai asxhmh opos leei h basiliadou h rem axaxaxxa.
giauto me eftise o keep.etsi eipe h remedy.:P
ρεμεντυ ειμαι σιγουρος οτι η πανικουλα εχει ηδη θυσιασει την ζωη της για να κανει αυτο που εμμεσα της υπενθυμιζεις συνεχεια ! ειναι πολυ καλη μανα αλλα πολυ νεα, για να θαψει την αυξημενη απο την φυση της σεξουαλικοτητα , οπως εγω και κατα πασα πιθανοτητα και εσυ!Quote:
Originally posted by Remedy
να μια σπανια φορα που συμφωνω μαζι σου....Quote:
Originally posted by πανος12345
και ακομα πιο σπανιο , να τα μεγαλωσεις σωστα και ισορροπημενα, να συμπληρωσω...
αν η μαλακια ηταν εργοχειρο, θα ειχες κανει την προικα σου πανικουλα..
ποτε δεν ειπα οτι σε εφτυσε ο κιπγιατι εισαι ασχημη...
επειδη λες μονιμως μαλακιες σε εφτυσε..
sta u2u auta eleges blamenh gerodokorh.
na ta h zileia psora ....
μηπως ειδες εκεινη την ωρα στην φατσα σου στον καθρεπτη?:P
συνεχιζεις τις μαλακιες...δεν θα σε σταματησω εγω..ειναι γνωστο οτι δεν μπορεις να πεις τπτ αλλο..
ο κιπ σε λατρευει αλλα εσυ τον φοβασαι γιατι σαν λυκαινα προστατευεις τον γυιο σου απο τις ταμπελες οπως πχQuote:
oxi eimai asxhmh opos leei h basiliadou h rem axaxaxxa.
giauto me eftise o keep.etsi eipe h remedy.:P
η \"σχιζοφρενεια\" που σε εμποδιζει να καταλαβεις οτι ο κιπ μπορει καλλιστα να γινει ο ιδανικος σύζυγος που ονερευεσαι!
μαλακιες λες εσυ στα υ2υ για την εμφνηση μου που ειμαι κουκλα.περνιεμαι κουκλα γιατι ειμαι κουκλα το καταλαβες?εσυ εισαι μπαζο γιαυτο ζηλευεις την ομορφια μου.σκουλικι.
οχι πανο ο κιπ δεν με θελει γιατι οπως λεει η γρια ρεμ ειμαι σαν τον χατζατζαρη χχααχαχαχαχαχ.χ0αχο0αχ0αχ0α
δεν φταιει η ρεμεντυ πανικουλα !Quote:
μαλακιες λες εσυ στα υ2υ για την εμφνηση μου που ειμαι κουκλα.περνιεμαι κουκλα γιατι ειμαι κουκλα το καταλαβες?εσυ εισαι μπαζο γιαυτο ζηλευεις την ομορφια μου.σκουλικι.
ειναι σοφη γυναικα αλλα ισως οχι ακομα επιθυμητη για να αφησει να μιλαει η σαρκα και οχι η πειρα....
μην την κοντραρεις , αλλα μαθε να σκεφτεσαι απο αυτην ...
εχεις την φρεσκαδα της νιοτης και εχει την σοφια της γνωσης
ο κιπ απομακρυνθηκε (προς το παρον, δεν ξερουμε για το μελλον)απ την αθλια συμπεριφορα σου, ποτε δεν ειπα οτι απομακρυνθηκε απο την ασχημια σου,λες ψεματα ως συνηθως.
οντως δεν σε θεωρω ομορφη, το αντιθετο μαλιστα....αλλα αυτο δεν εχει να κανει με τον κιπ, η καποιον αλλο αντρα.σταματα τα υ2υ ομως,μου εχεις γεμισει το μποξ, σε βαζω σε μαυρη λιστα, οτι θες λεγε το εδω....
σας αφηνω να λυσετε το θεμα με την ομορφια της πανικουλας, με περιμενει το αγορι μου να βγουμε :)
μπορει εχω το δροσερο μουτρακι και νεανικο και να μ λυπει η σοαφια,αλλα η ρεμ ουτε το ενα εχει ουτε το αλλο.χιχιιχ.αα χατζιαβατη τον λενε .μαλλον τα μουτρα της παρομοιαζει.;)
Quote:
ο κιπ απομακρυνθηκε (προς το παρον, δεν ξερουμε για το μελλον)απ την αθλια συμπεριφορα σου, ποτε δεν ειπα οτι απομακρυνθηκε απο την ασχημια σου,λες ψεματα ως συνηθως.
οντως δεν σε θεωρω ομορφη, το αντιθετο μαλιστα....αλλα αυτο δεν εχει να κανει με τον κιπ, η καποιον αλλο αντρα.σταματα τα υ2υ ομως,μου εχεις γεμισει το μποξ, σε βαζω σε μαυρη λιστα, οτι θες λεγε το εδω....
βρε αντε χεσου σκουλικι.και στον κιπ αρεσω και ακομα και σε πολλες κοπελες.στο κατω κατω αν σου κατσω μην με γαμησεις μωρη γρια.κωλογρια.λολ
ο κιπ σε θελει γιατι μπορεις να τον ταρακουνησεις συνθεμελαQuote:
οχι πανο ο κιπ δεν με θελει γιατι οπως λεει η γρια ρεμ ειμαι σαν τον χατζατζαρη χχααχαχαχαχαχ.χ0αχο0αχ0αχ0α
για να βγει απο τον \"γυαλινο πυργο\" που ζει πανικουλα!
το ξερω οτι με θελει αλλα εχουμε πει και οι 2 οτι φταιει η αποσταση.αν ειναι να γινει κατι ας γινει.μαρεσει πολυ του αρεσω πολυ απο εκει και περα το τι θα κανω μαζι του ειναι δικο μας θεμα.το πιο πι8ανον ειναι να μην κανουμε τπτ και να κανει χαρουλες σαν μπασταρδοσκυλο η ρεμ :)
μην λες τετια πανο φουντωνει η θεια ρεμ.
ρεμεντυ ,ακομα και γρια θα μπορεις να τραβας τους αντρεςQuote:
σας αφηνω να λυσετε το θεμα με την ομορφια της πανικουλας, με περιμενει το αγορι μου να βγουμε :)
σαν την πρεζα κοντα σου γιατι τους ξερεις καλυτερα απο την μανα τους !
:cool:
μαλλον τους αποθει,ετσι λεω εγω.