Ναι το ήξερε και όχι δε μου ζήτησε να μη κάνω τίποτε, απλά εγώ το πήγα χαλαρά
Printable View
αυτο ειναι κατι διαφορετικο....
αν στα 21 δεν νοιωθεις συγκλονιστικες ορμες και διαθεση για σεξ με μια γυναικα (οταν βαλουμε στην ακρη την απειρια και την ντροπη), τοτε πρεπει να ψαχτεις που ακριβως στεκεσαι σεξουαλικα. μπορει να εισαι ασεξουαλ, μπορει να εχεις αλλες προτιμησεις.
ψαξου με ειλικρινεια. ειναι η ζωη σου. δεν ειναι προβα. διεκδικησε ακριβως αυτο που θελεις, οχι ο,τι βρεθει...
μια γυναικα που ειναι ακομα παρθενα στα 20, δεν σημαινει οτι δεν εχει εντονες ορμες, μπορει να συμβαινει κατι αλλο. να μην ετυχε καμια γνωριμια της προκοπης. αυτο δεν σημαινει οτι θελει να ζησει ασεξουαλ εμπειριες. μπορει και να θελει, ομως. ειναι ακτι για να ψαχτει η για να συζητηθει. περι ορεξεως, κολοκυθοπιτα..
Κοίτα η απειρία μου είναι πιο πολύ και η ντροπή, ένιωθα ότι δεν είμαι έτοιμος ακόμα όχι επειδή δε μου άρεσε όμως , αλλά δεν της το είπα γιατί ήμουν σίγουρος ότι θα υπάρξουν και άλλες συναντήσεις και το γεγονός ότι είναι και αυτή παρθένα σημάνει ότι δε βιάζεται κατά τη γνώμη μου, εκτός και αν το είχε το ήθελε τόσο πολύ και βρήκε τοίχο και σε συνδυασμό με προηγούμενους πλατωνικούς έρωτες που είχε απογοητεύτηκε γιατί νόμιζε ότι δεν ένιωσε ποθητή, δε βρήκε ανταπόκριση ίσως όπως το φανταζόταν
Oι φαντασιώσεις μου έχουν να κάνουν με σεξ με μια κοπέλα που μαρεσει, αλλά άλλο να το φαντάζεσαι και άλλο στη πράξη, δυστυχώς δε μου έδωσε χρόνο ενώ το είχαμε πει για να γνωριστούμε καλύτερα, από τα πρώτα που είχαμε ήταν, ελπίζω κάποια στιγμή να μιλήσουμε με κάποιο τρόπο, πραγματικά θεωρώ κρίμα και άδικο ότι εξελίχθηκε έτσι, γιατί υπήρχε έλξη από μεριάς της ξεκάθαρη
ναι, οκ, ειναι αλλο η πραξη, αλλα τουλαχιστον ειναι στην ιδια κατευθυνση. δλδ γυναικες, θελεις.
το να γινει σταδιακα η γνωριμια και η εξελιξη, θα το καταφερεις με καποια αλλη, δεν ειναι εκει το θεμα.
οσο για το "αδικο", οσο και να το συζηταμε, εξακολουθεις να το βλεπεις απο την δικη σου πλευρα. εκεινη μπορει να το θεωρει "δικαιο" και επιθυμητο το να σπασετε. οποτε πως θα γινει; εσυ εχεις κολλησει στο οτι κατι δεν καταλαβε καλα, η δεν εκανε καλα. ενω ηταν τοσο ξεκαθαρη, εσυ βλεπεις αυτα που θελεις να δεις κι οχι αυτα που ισχυουν.
Ξεκάθαρη δεν ήταν αυτό είναι το μόνο σίγουρο, δεν είπε τον ειλικρινή λόγο που ήθελε να χωρίσουμε, τι ήταν αυτό που την απομάκρυνε ενώ όλα ήταν μια χαρά. Δε ξέρω τι ισχύει γιατί δεν είπε ποτέ τι πραγματικά ισχύει, αυτό που ισχύει είναι ότι προς το παρόν δεν θέλει κάτι παραπάνω μαζί μου γιατί κάτι τη τράβηξε πίσω απότομα αλλά λογικά με σκέφτεται, επειδή η ίδια θυμάται το παρελθόν και έχει και το ημερολόγιο σίγουρα τη προβλημάτισε όλο αυτό και κάνει και η ίδια μια ενδοσκόπηση. Εκείνη τη στιγμή επειδή βρισκόταν σε φάση άμυνας και μεγάλης ξενερας δεν ήθελε να το λύσουμε αλλά στο μέλλον με ηρεμία και καθαρό μυαλό μπορεί να γίνει, δεν υπήρξε σωστή επικοινωνία ποτέ, νομίζω ότι με σωστή επικοινωνία μπορεί να λυθεί, αυτή τη στιγμή φοβάμαι να στείλω βέβαια, λογικά και αυτή φοβάται γιατί στην ομαδική στέλνω χαλαρά σαν να μην έχει συμβεί τίποτα οπότε λογικά θα νομίζει ότι δε με ενδιαφέρει και τόσο , αλλά θα βρεθεί τρόπος. Πάντως πιστεύω κάποια στιγμή θα έχουμε επικοινωνία, τουλάχιστον μία ειλικρινή συζήτηση, πάντως έχω πολύ δυνατό προαίσθημα ότι δε τέλειωσε, πεστο Θεός πέστο σύμπαν δε ξέρω σε τι πιστεύεις αλλά πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα ξανασυναντηθούν οι δρόμοι μας
Η μονη πραγματικη επικοινωνια μεταξυ αντρας και γυναικα ειναι το σεξ, αμα δεν δεις το "Σε θελω" μεσα στα ματια του αλλου πανω στο σεξ ξερεις οτι σου λεει ψεματα. Εσυ πανω στο σεξ της ειπες "Δεν σε θελω"...
ολα ηταν "μια χαρα" για σενα. για εκεινην δεν ηταν. αλλιως δεν θα εφευγε.
τον ειλικρινη λογο τον ειπε. ξενερωσε και ειναι αλλου. απλα δεν στον ανελυσε.
δικαιωμα της να μην θελει να σου πει πιο αναλυτικα τι την ξενερωνει, δικαιωμα σου να επιθυμεις να στα ελεγε αναλυτικα.
εσυ μεινε στο οτι προς το παρον δεν θελει, κι ΑΑΑΝ στο μελλον θελησει και σε ψαξει, τοτε το ξαναβλεπεις. αλλα εσυ μην κανεις αλλες ερωτησεις, ακομα και τυχαια να βρεθειτε, αν δεν το συζητησει εκεινη πρωτη, γιατι θα τα κανεις χειροτερα, στο λεω..
το "δυνατο προαισθημα" που εχεις, ειναι η δικη σου επιθυμια, τπτ παραπανω.
Είναι αλλού με ποια έννοια? Τέλος πάντων ναι εννοώ το είπε πολύ επιφανειακά. Ισχύει ότι είναι δικιά μου επιθυμία αλλά πολλές φορές το προαίσθημα δε ξεγελάει να ξες. Επίσης ούτως η άλλως αυτό το μήνα έχουμε εξεταστική δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ ούτως η άλλως, έχω άλλες προτεραιότητες, και ναι εννοείται αν συναντηθούμε δε πρόκειται να πω τίποτα εγώ
Δεν το ξερεις ποσο απειρη ειναι. Οι σχεσεις δεν ειναι θεωρητικη φυσικη να κανεις υποθεσεις, ποσο μαλλον αυτες που σε βολευουν. Οταν καποιος σου αρεσει πας κοντα του. Η νοοτροπιια σου ειναι "ντεκαβλε", κανεις σαν μωρο που αυτη πρεπει να νταντευει και δεν υπαρχει πιο σιχαμερη συμπεριφορα για μια γυναικα.
Όχι εντάξει ότι είναι άπειρη είναι, φαινόταν. Δηλαδή συγγνώμη εγώ δεν ήρθα κοντά της ? Σπίτι μου τη κάλεσα και της είπα να κοιμηθούμε αγκαλίτσα, step by step, την επόμενη φορά θα γινόταν κάτι πιο παθιασμένο ίσως. Αλλά έτσι είναι στην αρχή πλατωνικά, σιγά σιγά χωρίς πίεση, της έκανα και κομπλιμέντα, θυμάμαι χαρακτηριστικά είσαι ένας όμορφος μπελάς, beautiful mess... Είδες ψαγμενα πράγματα
εσυ, να ξες, οτι το "προαισθημα" ΣΥΝΗΘΩΣ ξεγελαει. πολυ σπανιοτερα δεν ξεγελαει. κι επειδη εσυ εχεις τεραστια αρνηση να δεχτεις αυτα που σου λεει ο αλλος και θελεις ντε και καλα να δωσεις τις ερμηνειες που σε βολευουν, εγω πονταρω ολα τα λεφτα στο οτι το "προαισθημα" σου απλα ειναι ευχολογιο...
το "ειμαι αλλου" δεν ειναι επιφανειακο. ειναι πολυ ουσιαστικο και πολυ χαρακτηριστικο για το οτι ο αλλος συνειδητα και οχι επειδη ειναι "μπερδεμενος", δεν θελει.... αλλα οπως ολα οσα σε εξεβολεψαν, το διεγραψες.
ειμαι αλλου= ειμαστε σε αλλη σελιδα, δηλαδη τελικα δεν μου αρεσεις, ειχα κανει λαθος, Η
τελικα σκεφτομαι αλλον, δεν θελω να συνεχισω με σενα, Η
ειμαι ηδη με αλλον/ τον κυνηγαω κι ελπιζω να μου κατσει,
Δεν διέγραψα τίποτα απλά είναι η μισή αλήθεια, γιατί δεν ανέλυσε το λόγο που μέσα σε μια μέρα ενώ με ήθελε πολύ τελικά δεν με θέλει, που όπως λες εσύ αν δεν είναι avoidant και δεν έχει θέματα δέσμευσης ε τότε κάτι δεν της άρεσε καθόλου στη στάση και τη συμπεριφορά μου, εμένα με εκνεύρισε η έλλειψη επικοινωνίας, γιατί αν υπάρχει έλξη και συναισθήματα τα οποία θάφτηκαν κάτω από τη ξενερα, ε με διάλογο λύνονται, της αρέσω ξενέρωσε και επέλεξε να απομακρυνθεί γιατί δεν ένιωθε πια εμπιστοσύνη. Το μόνο που ξέρω σίγουρα είναι ότι δεν είναι με άλλον, τόσα χρόνια δεν είχε κάνει τίποτα και ξαφνικά πήγε με άλλον τόσο γρήγορα? Το να έχασε συναισθήματα πάθους επειδή ξενέρωσε με τη στάση μου το δέχομαι αλλά ότι πήγε με άλλον τόσο γρήγορα μου φαίνεται ακραίο, δεν ταιριάζει στην ρομαντική εικόνα που έχω για αυτήν, άμα ισχύει αυτό είναι σαν με είχε του πεταματου και ούτε που τη νοιάζει