Το εστειλα το μνμ στην Γ εχθες το βραδυ.
Δεν μου εχει απαντησει, αλλα δεν περιμενω και απαντηση.
Ο αντρας μου εφυγε σημερα να παει μαζι τους να τους βρει σπιτι.
Ελπιζω να της μιλησει κιολας.
Ευχομαι ολα να πανε καλα
Το εστειλα το μνμ στην Γ εχθες το βραδυ.
Δεν μου εχει απαντησει, αλλα δεν περιμενω και απαντηση.
Ο αντρας μου εφυγε σημερα να παει μαζι τους να τους βρει σπιτι.
Ελπιζω να της μιλησει κιολας.
Ευχομαι ολα να πανε καλα
πολυ σωστη κινηση μπουμπουρινα!Ολα καλα θα πανε!!Πιασατε πατο και δεν εχει παρακατω.Αρα μονο την ανοδο περιμενε!!
Το ελπιζω panamar, παντως ειχα αναγκη να κανω αυτη την κινηση, αλλιως δεν θα ησυχαζα.Quote:
Originally posted by panamar
πολυ σωστη κινηση μπουμπουρινα!Ολα καλα θα πανε!!Πιασατε πατο και δεν εχει παρακατω.Αρα μονο την ανοδο περιμενε!!
Πιστευω οτι απο την πλευρα μου εχει την ευκαιρια να επανελθει και να αναθεωρησει.
Φυσικα εαν και εκεινη το θελει. Εαν δεν νιωθει οτι χρειαζεται να τα ξαναβρουμε δεν πειραζει.
της εγραψα:
Γ, λυπαμαι για τα σκληρα λογια που ανταλλαξαμε μεταξυ μας. Εαν το θελεις και εσυ ελα να ξαναβρουμε οσα μεχρι εχθες μας ενωναν και να λυσουμε οσα μας χωριζουν
πολυ γλυκο το μυνημα σου....Στο ειπα και στο ξαναλεω μονο αγαπη υπαρχει στην μεταξυ σας σχεση και η αγαπη στο τελος δικαιωνεται.Εγω θα περιμενα απαντηση παντως....
Δεν νιωθω οτι υπαρχει αγαπη αυτη τη στιγμη.Quote:
πολυ γλυκο το μυνημα σου....Στο ειπα και στο ξαναλεω μονο αγαπη υπαρχει στην μεταξυ σας σχεση και η αγαπη στο τελος δικαιωνεται.Εγω θα περιμενα απαντηση παντως....
Μονο ανταγωνισμος για το ποια απο τις δυο μας θα ασκησει εξουσια και ποιας απο τις δυο θα περασει το δικο της!
Νιωθω υπευθυνη για την Γ, νιωθω πικρα για οτι ειχαμε και χαθηκε, αλλα ταυτοχρονα νιωθω και κενο μεσα μου για εκεινη.
Μεσα σε ολα αυτα ομως νιωθω ακομα την δυναμη και τη διαθεση να τα ξαναβρουμε, ισως ξαναβρουμε και την αγαπη, ποιος ξερει.
Παντως πρεπει να ειμαι και ειλικρινης μαζι σας και με τον εαυτο μου.
Αγαπη δεν νιωθω, η αγαπη εδωσε τη θεση της στην αγανακτηση, στην κουραση, στο θυμο, και στην λυπη.
αυτο συνεβει τωρα......ανεκαθεν ετσι αισθανοσουν?
Αγάπη ...
Είναι δύσκολη λέξη, όπως κι η αλήθεια. Προτιμώ την αλήθεια κι ας μην είναι αγάπη.
Πως να αγαπήσεις μονόπλευρα και γιατί να αγαπήσεις αν δεν το έχεις ανάγκη. Αλλά λίγες σταγόνες αγάπης έχεις νιώσει. Αλλιώς πως τα κάνεις όλα αυτά; Από ενοχή; Νομίζω έχεις ξεπεράσει αυτό το στάδιο. Αγάπη προς τον πατέρα τους και κατ\'επέκταση όσων έχει δημιουργήσει- φέρει στον κόσμο;
και βεβαια ειναι το πως νιωθω τωρα!!!Quote:
αυτο συνεβει τωρα......ανεκαθεν ετσι αισθανοσουν?
Ειπα: δεν νιωθω αγαπη αυτη τη στιγμη.
Εαν δεν ενιωθα αγαπη και πριν δεν θα μπορουσα να κανω τπτ για αυτα τα παιδια 5 χρονια.
Panamar, και αυτο το κομματι που γραφω πιο πανω υπαρχει μεσα μου, αλλα αυτη τη στιγμη δεν το νιωθω, νιωθω απογοητευση.Quote:
Originally posted by boubourina
Κρινο θελω να καταλαβεις πως την πρωτη μερα που πηγα στο σπιτι εκεινο με τα δυο παιδια, δεν τα αγαπουσα.
Η πρωτη αισθηση εντυπωση ηταν μια συμπαθεια και μια συμπονια ισως και μια ενοχη για δυο παιδια που βρεθηκαν μπλεγμενα σε ενα διαζυγιο για τα οποια δεν ειχαν καμμια επιλογη και βρεθηκαν στη μεση των χωρισμενων γονιων και των επιλογων τους. Η μαμα τους ειχε ηδη φυγει και τους ειχε πει οτι αναμεσα σε εκεινα και τον φιλο της, ειχε διαλεξει τον φιλο της.
Αγαπη............
η αγαπη προς 2 παιδια δεν ειναι σαν τον κεραυνοβολο ερωτα που ερχεται ξαφνικα.
Η αγαπη αυτη ηρθε με τον χρονο, με την καθε μερα που μας εδενε, με τα πραγματα που μας εδεναν, με το να ερθουν να καθησουν διπλα μου στον καναπε, να τα παω σε ενα γιατρο σε ενα παιδικο παρτυ, να παω στο σχολειο να ρωτησω, να μου πουν το μαθημα απ\'εξω να παρεις σερβιετες για την πρωτη περιοδο. Να τα μαλωσει ο μπαμπας και να τα παρηγορησω, να πανε στον πρωτο τους χορο, να περασουμε την πρωτη τους ερωτικη απογοητευση, να παμε για πρωτη φορα στο γυναικολογο, να φτιαξουμε μαζι το πρωτο κεικ...............
Μετα ερχεται η αγαπη.......... και ειναι αγαπη Κρινο, και σου ερχεται και δενεται μεσα σου χωρις να το καταλαβεις χωρις να το θελεις χωρις να το εχεις επιδιωξει.
Και αυτη η αγαπη σου δινει δικαιωματα, να παρεμβαινεις και να απαιτεις.
Οτι και να μου λετε αυτο υπαρχει γιατι δημιουργηθηκε.
Και τωρα χαλασε, και ναι ασχολουμαι με αυτο το θεμα επι 9 μηνες γιατι δεν μπορω να καταλαβω πως γινεται οικογενεια μου να ειναι μονο ο αντρας μου και το μωρο και οχι τα 2 μεγαλα παιδια.
Δεν χρειαζεται να τα λεω παιδια μου και δεν χρειαζεται να με λενε μανα, απλα υπαρχει ή υπηρχε δεν ξερω πια. Και θα με στενοχωρει γιατι η διαφορα με μια πραγματικη μανα ειναι οτι τωρα θα απαιτουσε απο την κορη να τσακιστει και γυρισει πισω στο σπιτι, ενω εγω ουτε τηλεφωνο δεν μπορω να την παρω.
Ετσι εχει η κατασταση και πειτε με ρομαντικη αλλα ετσι νιωθω.
συγνωμη μπου,
αλλα δεν ειμαι σε θεση να γραψω τιποτα.
Ειχα καποιες σκεψεις πριν,
αλλα εχω αρχισει και γινομαι εκτος εαυτου με αυτη την αρρωστια που κουβαλαμε εδω μεσα.
Δεν πειραζει Κρινο, ξερεις οτι παντα σε περιμενω και σε ακουω!Quote:
Originally posted by krino
συγνωμη μπου,
αλλα δεν ειμαι σε θεση να γραψω τιποτα.
Ειχα καποιες σκεψεις πριν,
αλλα εχω αρχισει και γινομαι εκτος εαυτου με αυτη την αρρωστια που κουβαλαμε εδω μεσα.
Αλλωστε ειναι τοσο μακροχρονια η ιστορια μου που μπορει να περιμενει!
Οσο για τον χαμο που γινεται εδω μεσα, τον παρακολουθω, αλλα προτιμω να μενω στα θεματα και στα ατομα για τα οποια μπηκα εδω μεσα και εμεινα μαζι τους.
Οι υπολοιποι με αφηνουν αδιαφορη.
Κρινάκι ήρεμα. Μην απελπίζεσαι κι εσύ. Τι θα κάνουμε εμείς οι πιο αδύναμοι; Πού θα βρούμε μια γωνιά να κρυφτούμε;
Μην αγανακτείς, δεν σου πάει. Μου αρέσεις καλύτερα ειρωνικός παρά αγανακτησμένος. Φιλιά.
Quote:
Οσο για τον χαμο που γινεται εδω μεσα, τον παρακολουθω, αλλα προτιμω να μενω στα θεματα και στα ατομα για τα οποια μπηκα εδω μεσα και εμεινα μαζι τους.
Οι υπολοιποι με αφηνουν αδιαφορη.
αμαν!!!!
με τσακισες τωρα!!!
οριστε αφορμη να παω σε ψυχολογο η να ζητησω την συμβουλη σου.
Μπορεις να μου πεις για πιο λογο δεν μπορω να εχω την δικη σου οπτικη και να μην με απασχολει τι λεει και αν βριζει εδω μεσα ο καθε καραγκιοζης?
νταξξξξξξξ μωρε μια μικροεκρηξουλα ειχα,Quote:
Originally posted by narnia
Κρινάκι ήρεμα. Μην απελπίζεσαι κι εσύ. Τι θα κάνουμε εμείς οι πιο αδύναμοι; Πού θα βρούμε μια γωνιά να κρυφτούμε;
Μην αγανακτείς, δεν σου πάει. Μου αρέσεις καλύτερα ειρωνικός παρά αγανακτησμένος. Φιλιά.
συνερχομαι γρηγορα.....
:cool:
ωραια κατσε εδω που σε νευριαζω μονο εγω, και ασε τα επικινδυνα φορουμ που σε νευριαζουν κατα γκρουπ!!!
Ελα θα κανουμε και ψυχαναλυση των παιδικων μας χρονων
Πατρικη - Μητρικη φιγουρα κοκ.......
τι δουλειες καναμε.... τι μ@@@@κιες καναμε!!!
Μια ωραια πεταλουδα!!
Αληθεια το Διοδιον που ειναι;
boubourina μου ηρθε ενα τργουδι στο μυαλο η \'φωτοβολιδα\' του περιδη.......στο αφιερωνω.....με αγαπη
θελω να σου πω οτι εχω διαβασει το θεμα σου, αλλα δεν ξερω τι να σου!!!!Quote:
boubourina μου ηρθε ενα τργουδι στο μυαλο η \'φωτοβολιδα\' του περιδη.......στο αφιερωνω.....με αγαπη
Μολις με πηρε ο αντρας μου τηλεφωνο οτι ερχεται με την μικρη απο Αθηνα.
Παω να μαγειρεψω και να προετοιμαστω για το καλυτερο!
Θα σας πω τα νεα Δευτερα.
Φιλια πολλα και καλο Σ/Κ
Κρινο κρατα γερα ...... και μην παρασυρεσε!
Νομιζω οτι σου την πεφτουν οργανωμενα γιατι θελουν να σε βλεπουν να βγαινεις απο τα ρουχα σου. Και εσυ ενδιδεις. Και εκεινοι το ευχαριστιουνται!
ΙΓΚΝΟΡ!!!!!
Quote:
Νομιζω οτι σου την πεφτουν οργανωμενα γιατι θελουν να σε βλεπουν να βγαινεις απο τα ρουχα σου. Και εσυ ενδιδεις. Και εκεινοι το ευχαριστιουνται!
ΙΓΚΝΟΡ!!!!!
πολυ δυσκολο να την πεσουν στον κρινο.....
αστους να πολεμανε.
Ευχομαι καλη εξελιξη στα δικα σου.
περιμενω νεα σου την δευτερα......ολα καλα!Φιλακια πολλα και να εισαι εσυ........
thanks & good luck!!
Η μικρη δεν ηρθε τελικα σπιτι την Παρασκευη.
Ηρθε για λιγο το Σαββατο το απογευμα και εκανε σαν να μην συμβαινει τπτ.
Εγω αφου ειδα οτι δεν ηθελε να συζητησουμε, εκμεταλευτηκα το οτι ηταν αποσχολημενος ο μικρος με εκινη και τον μπαμπα και πηγα στην κουζινα να κναω καμμια δουλεια.
Εαν καθομουν μαζι τους να χαριεντιζομαι πιστευω οτι ηταν σαν να ειχα σβησει και εγω το συμβαν.
Προτιμησα λοιπν να κρατησω τις αποστασεις.
Εκεινο που εχει σημασια ηταν οτι μιλησα καποια στιγμη με το γιο (που δεν του παιρνεις κουβεντα, λεξη και € να συζητησεις μαζι του) και μου ειπε καποια πραγματα που με εκαναν να νιωσω λιγο καλυτερα.
Μπι....το έχουμε ξαναπεί. Σε μια οικογένεια συμβαίνουν αυτά. Γιατί δεν το ξεχνάς και συ? Ίσως σου ζητήσει συγνώμη με τον τρόπο της. Δώσε της λίγο χώρο και χρόνο..Σκέψου όλα αυτά που έχει περάσει...
Δεν θα διαφωνησω μαζι σου.Quote:
Originally posted by Θεοφανία
Μπι....το έχουμε ξαναπεί. Σε μια οικογένεια συμβαίνουν αυτά. Γιατί δεν το ξεχνάς και συ? Ίσως σου ζητήσει συγνώμη με τον τρόπο της. Δώσε της λίγο χώρο και χρόνο..Σκέψου όλα αυτά που έχει περάσει...
Απλα δεν ηθελα να αρχισω τις διαχυτικοτητες. Καλυτερα που περασε 1 ωρα με τον μπαμπα της και τον μπεμπη.
Καπου πρεπει να σεβαστω τον εαυτο μου, και το οτι δεν ειχα διαθεση για κατι τετοιο.
Ισα ισα μαγειρεψα, φαγαμε ολοι μαζι το βραδυ και μετα εφυγαν τα μεγαλα παιδια για βολτα.
Ολα καλα.
Y.G Σου εκανα invite στο face
Χαίρομαι για την ήρεμη κατάσταση....Quote:
Δεν θα διαφωνησω μαζι σου.Quote:
Απλα δεν ηθελα να αρχισω τις διαχυτικοτητες. Καλυτερα που περασε 1 ωρα με τον μπαμπα της και τον μπεμπη.
Καπου πρεπει να σεβαστω τον εαυτο μου, και το οτι δεν ειχα διαθεση για κατι τετοιο.
Ισα ισα μαγειρεψα, φαγαμε ολοι μαζι το βραδυ και μετα εφυγαν τα μεγαλα παιδια για βολτα.
Ολα καλα.
Y.G Σου εκανα invite στο face
Δεν μου έχει έρθει πρόσκληση....:(
Αργει λιγο. αν μπεις θα το δεις
Μπι...σου έστειλα μνμ...δεν ξέρω καν αν είσαι εσύ...!
Καλά κι ωραία όλα Μπουμπού.
Να δω όμως ο άντρας σου, πότε θα αναλάβει όχι όλες αλλά κάποιες απο τις ευθύνες που του αναλογούν.
Μακάρι να ήταν η μιρκή το πρόβλημα.
Το πρόβλημα όμως, είναι δυστυχως, μεγαλύτερο...
Το ξερω weird.
ειμαι σιγουρη οτι εαν δεν αγαπιομασταν και δεν νιωθαμε το παθος που νιωθουμε ο ενας για τον αλλον θα το ειχαμε διαλυσει σημερα.
Ειδωμεν!!!
Θεοφανεια το ειδα!
Χαίρομαι πολύ για αυτό που λες καλή μου.Quote:
Το ξερω weird.
ειμαι σιγουρη οτι εαν δεν αγαπιομασταν και δεν νιωθαμε το παθος που νιωθουμε ο ενας για τον αλλον θα το ειχαμε διαλυσει σημερα.
Ειδωμεν!!!
Θεοφανεια το ειδα!
Πάντα έλεγα οτι εσύ κι ο σύζυγος δυσκολεύεστε να κάνετε το πέρασμα... απο τον ρόλο των εραστών στον ρόλο των συζύγων που έχουν παιδιά....
Δύσκολο πέρασμα.
Κρύβει μέσα του το μεγάλωμα.
Κι αν εσείς οι ίδιοι, δεν έχετε αφήσει πίσω την παιδική σας ηλικία, πώς να το κάνετε ομαλα?
Σκέψεις....
;)
Ξερεις weird, υπαρχουν πολλοι λογοι να μην θελεις να εγκαταλειψεις αυτη την πλευρα της σχεσης και δεν νομιζω οτι εχει να κανει με την ωριμοτητα.
Ενας λογος ειναι οτι αυτο το προτυπο βιωσα μεσα απο τους δικους μου γονεις.
Ενα ζευγαρι με προβληματα σαν ολα τα αλλα που μεχρι και τον θανατο του μπαμπα μου υπηρχε εντονο το ερωτικο στοιχειο οχι απο πλευρας συχνοτητας και σεξ τοσο, οσο απο πλευρας σαγηνευσης και διεκδικησης των συντροφων ακομα και μετα απο 35 χρονια γαμου.
Αυτοι οι ανθρωπο φλερταραν ο ενας τον αλλον χωρις να θεωρουν δεδομενο και δεμενο το γαιδαρο.
Και αυτο τους βοηθησε να μεινουν μακρια απο απιστιες και να λυνουν τα θεματα τους σαν συντροφοι και οχι σαν γονεις ενος παιδιου.
Και δεν εκρυβαν την ερωτικοτητα τους απο εμενα το παιδι.
Αυτο μου εδινε την αισθηση της ασφαλειας και της ευτυχιας μεσα στο σπιτι.
Ειναι ωραιο να τους βλεπεις να αγκαλιαζονται, ή να δινουν ενα φιλι, ή να κλεινουν πονηρα το ματι ο ενας στον αλλο.
Ο δευτερος λογος ειναι οτι μεσα απο το διαζυγιο τυ αντρα μου ειδα οτι ο γαμος διαλυθηκε απο την αποσταση που δημιουργηθηκε στο ζευγαρι με τον ερχομο των παιδιων.
Η συζυγος εριξε ολη της την υπαρξη στα παιδια, θεωρωντας οτι ετσι κατωχυρωνε την θεση της μεσα στο γαμο, και το αποτελεσμα ηταν ακριβως το αντιθετο, 3 χρονια χωρις καμμια σεξουαλικη επαφη μεταξυ τους πριν τον γνωρισω εγω και αλλα 3 που ειμασταν μαζι, δλδ δυο ανθρωποι ηλικιας 35-36 ετων χωρις σεξ στο γαμο τους επι 6 χρονια.
Δεν βλεπω λοιπν κανενα λογο να αλλαξω την πεποιθηση μου οτι ο γαμος μενει ζωντανος μεσα απο το ερωτικο στοιχειο, και οτι το ζευγαρι μπορει πιο ευκολα να αντεξει στα καθημερινα προβληματα - χτυπηματα οταν το παθος ειανι ακομα εντονο.
Δεν ξερω να σου πω την αληθεια. Αυτο ηξερα, αυτο εκανα.
Παντως οσες φορες απομακρυνομαστε ερωτικα, τοσο πιο δυσκολο μας ειναι να βρουμε λυσεις, γιατι γινεται εντονη η αποσταση μεταξυ μας και μεγλαωνει η εχθρικοτητα στην σταση μας.
Ούτε εγώ βάλλω κατά του ερωτικού στοιχείου καλή μου.Quote:
Δεν βλεπω λοιπν κανενα λογο να αλλαξω την πεποιθηση μου οτι ο γαμος μενει ζωντανος μεσα απο το ερωτικο στοιχειο, και οτι το ζευγαρι μπορει πιο ευκολα να αντεξει στα καθημερινα προβληματα - χτυπηματα οταν το παθος ειανι ακομα εντονο.
Δεν ξερω να σου πω την αληθεια. Αυτο ηξερα, αυτο εκανα.
Παντως οσες φορες απομακρυνομαστε ερωτικα, τοσο πιο δυσκολο μας ειναι να βρουμε λυσεις, γιατι γινεται εντονη η αποσταση μεταξυ μας και μεγλαωνει η εχθρικοτητα στην σταση μας.
Απλά το βλέπω σε σας διογκωμένο σε σχέση με το στοιχείο της εν οικογένεια συντροφικότητας...
Και στο σημείο αυτό φυσικά, μπαίνουν στο προσκήνιο οι πεποιθήσεις και οι δυνατότητες όχι μόνο οι δικές σου αλλά και του συντρόφου σου.
Το οτι ο προηγούμενος γάμος απέτυχε ίσως να έχει βαθύτερα τις ρίζες του και να μην είναι τόσο απλό ( η μητέρα των παιδιών αφισοώθηκε μόνο σε εκείνα) όσο φαίνεται.
Φιλάκια :)
και το προβλημα weird ειναι οτι η αφοσιωση της στα παιδια και μονο, τελειωσε με το διαζυγιο.
Αυτο ειναι κατι που δεν μπορω να το εξηγησω, γιατι πραγματικα την γνωριζα και πριν και εδειχνε μια πολυ καλη μητερα.
Παντως οσες φορες απομακρυνομαστε ερωτικα, τοσο πιο δυσκολο μας ειναι να βρουμε λυσεις, γιατι γινεται εντονη η αποσταση μεταξυ μας και μεγλαωνει η εχθρικοτητα στην σταση μας. [/quote]
αυτο ζω τωρα.......:o
Quote:
αυτο ζω τωρα.......:o [/quote]
Το ξερω panamar, για αυτο και το πρωτο που σε ρωτησα ειναι εαν τον αγαπας.
Αυτο φοβαμαι και αυτο ειναι που παλευω να μην συμβει.
Μπι βάλε καμιά φωτό της προκοπής στο φεισ....και κει οικογένεια?
(Σόρι για το οφ τόπικ).
πρεπει να συμφωνουν και οι 2 μεριες για να διατηρηθει αυτο boubourina μονος δεν σωζεις τιποτα!Θεοφανια και γω οικογενεια εχω ποιος θελει να δει την φατσα μου:P
Πειράζω τη μπι, γιατί ασχολείται όλο με την οικογένεια, και σε κάτι τόσο προσωπικό όπως είναι το φεις, πάλι βάζει φώτο οικογένεια....χι χι!Quote:
πρεπει να συμφωνουν και οι 2 μεριες για να διατηρηθει αυτο boubourina μονος δεν σωζεις τιποτα!Θεοφανια και γω οικογενεια εχω ποιος θελει να δει την φατσα μου:P
δεν μιλαω εκ μερους της μπι αλλα εγω μονο για αυτο ειμαι περηφανη και αυτο επιδυκνειω η ψωναρα!!!!:D
AXXXX που καταντησαμε λοχια!!!Quote:
Πειράζω τη μπι, γιατί ασχολείται όλο με την οικογένεια, και σε κάτι τόσο προσωπικό όπως είναι το φεις, πάλι βάζει φώτο οικογένεια....χι χι!
αν με ηξερες πριν απο 10 χρονια, δεν θα φανταζοσουν καν οτι εγω μια μερα θα ημουν παντρεμενη και αφοσιωμενη σε αυτο!!!
Τες πα!!!
Εγω τις μαλβιδες ουτε με το κυαλι δεν προκειται να τις δω Θεοφανεια.
Ταξιδι του μελιτος μεχρι την Ελαφονησο πηγα 5 μερες και σε δωματιο χωρις πρωινο!!!!
ισως μπουμπου, για την γυναικα αυτη, ο ρολος της συζυγου να ταυτιζονταν με τον ρολο της αφοσιωμενης μητερας. Και ετσι με το τελος του γαμου να θεωρησε οτι δεν μπορει να συνεχισει να ειναι μια αφοσιωμενη μητερα. Η καθε μια μας αλλωστε, αντιλαμβανεται με τον δικο της τροπο τον γαμο, την συμβιωση, την μητροτητα κλπ.Quote:
και το προβλημα weird ειναι οτι η αφοσιωση της στα παιδια και μονο, τελειωσε με το διαζυγιο.
Αυτο ειναι κατι που δεν μπορω να το εξηγησω, γιατι πραγματικα την γνωριζα και πριν και εδειχνε μια πολυ καλη μητερα.