ούτε και σε επιτυχημένα όμως, ε? χεχε [/quote]Quote:
Originally posted by marina38
Τίποτα, μπακούρι.
Printable View
ούτε και σε επιτυχημένα όμως, ε? χεχε [/quote]Quote:
Τίποτα, μπακούρι.
καλά, σουξέ το thread αυτό!
14 σελίδες σε 7 ώρες!!!
Μου αρεσουν οι προβληματισμοι μας τελικα, απο τα μαστιγια πηγαμε στις κουφαλες (στα χαλασμενα δοντια) :p
Δεν ηταν μπροστα. Οι προγομφιοι της ελειπαν.
Τι σαγονια του καρχαρια μου λετε; Αυτα ηταν του φαφουτη :D
Eχουμε πολλες εμπειριες απο χαλια ραντεβου :DQuote:
Originally posted by lucifer
καλά, σουξέ το thread αυτό!
14 σελίδες σε 7 ώρες!!!
θήκες δεν μπορούσε να βάλει; Κουφάλες είχε ή έλειπαν από τη ρίζα;
14 σελιδες σε 7 ωρες σε ενα θεμα με τιτλο \"Χειρότερα ραντεβού\".
Ενας περαστικος στο φορα θα μας λυπηθει απο τον αριθμο των απαντησεων σιγουρα :d
Λοοοοολ!Quote:
Originally posted by Ολα_ειναι_δανεικα
ε τα χειρότερα ραντεβού όταν τα ζεις είναι τραγικά κι όταν τα θυμάσαι μιάζουν με ανέκδοτα.Quote:
Originally posted by Mariah
Μου αρεσουν οι προβληματισμοι μας τελικα, απο τα μαστιγια πηγαμε στις κουφαλες (στα χαλασμενα δοντια) :p
Πιο σοβαρα δεν γινεται. Σαν να βγαινεις ραντεβου με τον γεωργιου ( για οποιες βλεπουν λιγα αθλητικα ηταν αυτο)Quote:
Originally posted by Arsi
Σε κάτι επιφανειακά θέματα που κολάς κ συ:P:P μπροστινά ήταν?Quote:
Παντως αφου το θεμα ειναι τα χειροτερα ραντεβου δεν μπορω να μην πω για ενα που βγηκα με καποια που γνωρισα μεσω ιντερνετ και οταν βρεθηκαμε ειδα οτι της ελειπαν 2 δοντια :D
πέρα απ\'την πλάκα,σοβαρά τώρα?
missing_mile μου αρεσει που θες και λεπτομεριες... και ποσες απονευρωσεις θα ρωτησεις στο τελος :p
Quote:
Originally posted by missing_mile
Λοοοοολ! Μήπως το έκανε επίτηδες για να είναι τρέντι;Quote:
να στε καλά ρε παιδιά!τι γέλιο είναι αυτό βραδιάτικα:D
Περα απο το χαβαλε μπορει να ειχε βγαλει εκεινη την ημερα τα δοντια. Επειδη ειχα αναγκαστει να βγαλω ενα δοντι προκειμενου να περασεις γεφυρα ή εμφυτευμα πρεπει να περασουν 2 μερες απο την εξαγωγη του χαλασμενου αν θυμαμαι καλαQuote:
Ε, τι να κάνω ενδιαφέρομαι. Καλά κ πως έτρωγε;Quote:
Originally posted by Mariah
missing_mile μου αρεσει που θες και λεπτομεριες... και ποσες απονευρωσεις θα ρωτησεις στο τελος :p
Θα είχε πρηστεί κιόλας, ε; Έγω έβγαλα ένα φρονιμίτη πρόσφατα κ έκλαιγα από τον πόνο.Quote:
Περα απο το χαβαλε μπορει να ειχε βγαλει εκεινη την ημερα τα δοντια. Επειδη ειχα αναγκαστει να βγαλω ενα δοντι προκειμενου να περασεις γεφυρα ή εμφυτευμα πρεπει να περασουν 2 μερες απο την εξαγωγη του χαλασμενου αν θυμαμαι καλαQuote:
εγώ πάντως ραντεβού στα τυφλά δε βγήκα ποτέ.μάλλον καλά έκανα τελικά.δεν ξέρεις τι σε περιμένει:D
Αχ, αυτά τα ραντεβού! Φωτιές μας άναψαν απόψε.
Εγώ πάντως έχω αρκετό καιρό να βγω ραντεβού, κ δεν ξέρω τι γίνεται τώρα. Λέτε να το ξαναεπιχειρήσω; Ή θα πάρω απογοήτευση; Τα τελευταία ραντεβού στέφτηκαν με αποτυχία...
Εγω εχω βγει, αλλα παντα σκεφτομαι πως ενας καφες ειναι μονο και τιποτα παραπανω.
εχω βγει καποιες φορες \"τυφλο\" ραντεβου απο νετ.
ολα εχουν κυλησει ομαλα μεχρι στιγμης, σχεδον.
Οκ αν εξαιρεσουμε οτι καθε μα καθε φορα πλησιαζα αλλες εκει επειδη νομιζα πως μοιαζανε με την αλλη που μιλαγα τοσο καιρο στο μσν ^_^
Εγώ έχω όλους τους φρονιμίτες γερούς και στη θέση τους και τελικά έχω να πω πως διαπίστωσα το εξής: δεν έχουν σχέση με τη φρονιμάδα! :DQuote:
Θα είχε πρηστεί κιόλας, ε; Έγω έβγαλα ένα φρονιμίτη πρόσφατα κ έκλαιγα από τον πόνο.
Πλάκα-πλάκα, όποτε έχω συναντήσει χάλια δόντια σε ραντεβού, δεν το άντεχα.
Έχω βγει αρκετά, αλλά αν όχι καλά, ήταν τουλάχιστον διασκεδαστικά! Πάντως και ο τελευταίος άνθρωπος που ερωτεύτηκα από blind date προέκυψε.Quote:
Originally posted by Arsi
εγώ πάντως ραντεβού στα τυφλά δε βγήκα ποτέ.μάλλον καλά έκανα τελικά.δεν ξέρεις τι σε περιμένει:D
Δεν ηταν φρονιμητης και δεν ειχε πρηστει. Ουτε σε μενα δεν πρηστηκε. Βεβαια μπορει να ηταν πολυ καιρο ετσι και δεν ξερω.Quote:
Θα είχε πρηστεί κιόλας, ε; Έγω έβγαλα ένα φρονιμίτη πρόσφατα κ έκλαιγα από τον πόνο.
Οσο αφορα αυτο που ειπε η αρσι δεν ηταν ακριβως τυφλο ραντεβου. Φωτο της ειχα δει πολλες αλλα ειχε καμουφλαρισμενα δοντια :D. Παντως για μενα δεν ειναι εκει το θεμα. Ηταν αστειο το θεαμα αλλα δεν θα κολλησεις σε κατι τετοιο που διορθωνεται
θα σας δωσω ενα φιλικο warning:
να προσεχετε τις φωτο που
1)ειναι σουπερ κοντινες στα ματια μονο
2)ειναι με μια κλιση 78 μοιρων πανω απο το κεφαλι
3)ειναι απο την πενταημερη της/του
.
Εκτος τωρα αν θελετε εκπληξεις . μερικες εκπληξεις ειναι καλες ομως :)
Μου φαίνεται ότι τελικά, απόψε καταλήξαμε σε γελωτοθεραπεία ( έτσι λέγεται άραγε; )
Εγώ πάντως ξύπνησα χάλια το πρωί κ τώρα έγινα καλά. Τελικά το psychology φόρουμ, έχει αποτέλεσμα. Και έχει τα πάντα, για όλες τις περιπτώσεις. Μια χαρά.
Δεν πειράζει, κ τα άσχημα ραντεβού μες τη ζωή είναι, μακάρι όλα τα άσχημα να ήταν τέτοια.
Σωστά. Πάντως τώρα θυμήθηκα έναν τύπο που έβγαινα ραντεβού κ το έπαιζε μοντέλο, μπόντι μπίλντινγκ κλπ. κ συνέχεια τον ενοχλούσε ότι έκανα, τα μαλλιά μου, τα νύχια μου, τι έτρωγα. Είναι αντρική συμπεριφόρά αυτή; Αν δεν με γουστάρεις φίλε φύγε! Κ όποτε τον έδιωχνα έτρεχε πίσω μου με κλάμματα κλπ. Τρία χρόνια με κυνηγούσε, κ από την άλλη μου έλεγε όλα αυτά.Quote:
Δεν ηταν φρονιμητης και δεν ειχε πρηστει. Ουτε σε μενα δεν πρηστηκε. Βεβαια μπορει να ηταν πολυ καιρο ετσι και δεν ξερω.Quote:
Οσο αφορα αυτο που ειπε η αρσι δεν ηταν ακριβως τυφλο ραντεβου. Φωτο της ειχα δει πολλες αλλα ειχε καμουφλαρισμενα δοντια :D. Παντως για μενα δεν ειναι εκει το θεμα. Ηταν αστειο το θεαμα αλλα δεν θα κολλησεις σε κατι τετοιο που διορθωνεται
Πάντως κ εγώ έχω βγει από το νετ, που είχα δει κ φωτογραφίες, αλλά δεν έμοιαζαν. Είναι τελείως διαφορετικοί από κοντά. Άλλο ύψος, βάρος κλπ.
Κ έχω βγει κ με κάποιον, πάλι από το νετ στα τυφλά κ δεν είχε καμία σχέση με αυτό που φανταζόμουν κ αυτό με ξένισε πάρα πολύ. Ενώ ήθελα πολύ να τον γνωρίσω γιατί μου άρεσε σαν χαρακτήρας από το τσατ, είχα φτιάξει μια τελείως διαφορετική εικόνα στη φαντασία μου. Πχ από τις συζητήσεις τον φανταζόμουν πολύ αδύνατο κ ψηλό κ όταν συναντηθήκαμε ήταν παχύς κ κοντός. Δεν έχω πρόβλημα με την εμφάνιση, απλώς είχα πλάσει κάτι εντελώς διαφορετικό στο μυαλό μου κ μόλις συναντηθήκαμε έπαθα ένα μικρό σοκ. Σαν να ήταν ένας άγνωστος κ όχι αυτός που μιλούσαμε τόσο καιρό. Θα μου πείτε άγνωστος ήταν...
Εσάς είναι έτσι όπως τους είχατε φανταστεί στο ραντεβού;
Σιγουρα δεν ειναι ακριβως το ιδιο αλλα δεν βρισκεις μεγαλες διαφορες. Ασε που αν δεις οτι αξιζει το αλλο ατομο σαν χαρακτηρας τα βαζεις ολα αυτα στην ακρη και βλεπεις την ουσια. Φυσικα εχεις και στο μυαλο σου το αν κατι που δεν σου αρεσει εκεινη την στιγμη αν μπορει να διορθωθει κτλ
Εμενα μου συμβενει κατι αλλο στα ΄τυφλα ραντεβου΄.
Συνηθως μιλαμε τοσο πολυ απο το νετ, που οταν βρισκομαστε ειναι σαν να μην εχουμε τιποτα να πουμε. Και αυτο με ξενερωνει πολυ, γιατι ειμαστε σαν 2 ξενοι. Αν και εχω να βγω τετοιο ραντεβου , κατι χρονια, και τα φοβαμαι πλεον αυτα... πιο μικρη ημουν πιο ξεγνοιαστη, αλλα μαλλον μεγαλωσα :(
Λογικα αφου μιλατε πολυ θα ειναι πιο ευκολο απο κοντα.
Μιλουσα ετσι με μια κοπελα που το σκεφτοταν το ποτε θα βρεθουμε. Καποια μερα μιλουσαμε στο τηλ για κανα 2ωρο και απο μονη της μου ειπε να βρεθουμε εκεινη την στιγμη γιατι ενιωθε παρα πολυ ανετα και τελικα καθισαμε μαζι για περιπου 6 ωρες.
Νομιζω οτι ειναι αλλο πραγμα ο σαδομαζοχισμος σε επιπεδο σχεσης, αλλο στο σεξ και αλλο πραγμα παλι οι δυο αυτοι \"τυποι\" στο επιπεδο της προσωπικοτητας. Πιστευω οτι ειναι ανεξαρτητες μεταξυ τους διαστασεις κι ας συνυπαρχουν πολλες φορες σε διαφορους συνδυασμους.Quote:
Πάντως, το θέμα του σαδομαζοχισμού ξέρω ότι δεν έχει σχέση με το σεξ (για να πάμε στα θέματα μας ;)) Νομίζω πως ο υποτακτικός (Δεν ξέρω πως αλλιώς να το πω) στη πραγματικότητα είναι μια ναρκισσιστική προσωπικότητα, κ οι αφέντες εκφράζουν με αυτό τον τρόπο τις ανασφάλειες τους. Έχω άδικο;
Συνηθως ειναι πιο δυσκολο οταν μιλας πολυ απο το νετ, να ειναι ιδιο και εξω για καφε.
Γιατι εχεις εξαντλησει ολα τα θεματα συζητησης, και οτι και να πειτε στον καφε, ξερεις ηδη την απαντηση. Αυτο βεβαια απο την δικη μου εμπειρια :)
Μα επειδη νιωθεις πιο ανετα δεν θα πεις τα ιδια και απο κοντα. Θα προχωρησετε περισσοτερο, αυτο τουλαχιστον ειδα εγω απο την δικη μου περιπτωση
Καραλόοοολ:D:DQuote:
Originally posted by Boltseed
θα σας δωσω ενα φιλικο warning:
να προσεχετε τις φωτο που
1)ειναι σουπερ κοντινες στα ματια μονο
2)ειναι με μια κλιση 78 μοιρων πανω απο το κεφαλι
3)ειναι απο την πενταημερη της/του
.
Εκτος τωρα αν θελετε εκπληξεις . μερικες εκπληξεις ειναι καλες ομως :)
Σίγουρα, αν αξίζει, το προσπερνάς. Απλώς από το νετ άλλα φαντάζεσαι κ άλλα σου βγαίνουν, κ μιλάω κ από θέμα χαρακτήρα, γιατί δεν είναι το ίδιο από κοντά. Έχει σημασία να βλέπεις τον άλλο απέναντι σου, τις εκφράσεις του, τον τρόπο που μιλάει κλπ. για να καταλάβεις τι άτομο είναι.Quote:
Σιγουρα δεν ειναι ακριβως το ιδιο αλλα δεν βρισκεις μεγαλες διαφορες. Ασε που αν δεις οτι αξιζει το αλλο ατομο σαν χαρακτηρας τα βαζεις ολα αυτα στην ακρη και βλεπεις την ουσια. Φυσικα εχεις και στο μυαλο σου το αν κατι που δεν σου αρεσει εκεινη την στιγμη αν μπορει να διορθωθει κτλ
Μπορεί πχ. να γράψεις κάτι στο net κ να παρεξηγηθείς απλά επειδή ο άλλος δεν σε έχει απέναντι του για να καταλάβει τι εννοείς, κ να σε κρίνει επιπόλαια.
Ένα άλλο, επίσης ενοχλητικό για εμένα, είναι όταν ο άλλος δεν μιλάει καθόλου. Μου έχει τύχει να γνωρίσω ένα παιδί στο γυμναστήριο, κ μου ζήτησε να βγούμε. Όταν βγήκαμε όμως δεν μιλούσε σχεδόν καθόλου, κ αυτό με έκανε να νιώθω πολύ άβολα. Προαπαθούσα συνέχεια να τον κάνω να μιλήσει, κ για να τον κάνω να νιώσει πιο άνετα κ να μου ανοιχτεί άρχισα να του λέω κάποια πράγματα για μένα. Πίστευα πως μετά από αυτό θα ένιωθε πιο άνετα κ θα μου μιλούσε για τον εαυτό του, αλλά όχι! Η ίδια κατάσταση. Ένιωσα εντελώς ηλίθια αμέσως μετά. Λες κ μίλαγα μόνη μου!
Αλλά μου έχει τύχει να βγω κ με κάποιον που μίλαγε ασταμάτητα, λες κ είχε φάει γλυστρίδα! Εγώ δεν προλάβαινα να πω ούτε μια λέξη. Να φανταστείτε στο διπλανό τραπέζι καθόταν ένα ζευγάρι κ η κοπέλα μας κοιτούσε κ γελούσε, σαν να έλεγε: πω πω τι έπαθες!
Νομίζω πως οι υπερβολές δεν κάνουν καλό.
εχασα επισοδια..για να διαβασω... χεχεχ
[quote]Originally posted by missing_mile
ετσι κανω κι εγω Παντα!!Quote:
Originally posted by Absolut
Σίγουρα συμβαίνει κ αυτό, όμως αυτό χαρακτηρίζει τους άνδρες, αφού οι ίδιοι το κάνουν για να πάρουν αντάλλαγμα, τότε γιατί παραπονιούνται μετά ότι τους εκμεταλεύονται; Εγώ πάντως, πάντα βγάζω για να πληρώσω, κ αν προθυμοποιηθεί να πληρώσει αυτός έχει καλώς.Quote:
Originally posted by Absolut
Είναι όμορφη χειρονομία , όπως και κάθε κέρασμα , αν αυτός που το κάνει το νιώθει και το επιλέγει ελεύθερα.
Γίνεται ψεύτικη και ψυχαναγκαστική χειρονομία όταν θεωρείται εκ των ων ουκ άνευ από τη γυναίκα.Είμαι σίγουρος ότι σε πολλά κεράσματα ο άντρας σκέφτεται από μέσα του \"ε τι να κάνουμε πρέπει να πληρώσουμε κιόλας , αν θέλουμε να προχωρήσει το πράμα\".Σας αρέσει αυτό ; Και είστε σίγουρες ότι το καταλαβαίνετε όταν γίνεται ; Ή δε σας νοιάζουν οι βαθύτερες προθέσεις ;
σωστααααQuote:
Απλά μου αρέσουν οι έξω καρδιά άνθρωποι, αυτοί που κερνάνε γιατί το γουστάρουν κ όχι για υποχθόνιους σκοπούς. Με την ίδια λογική έχω κεράσει κι εγώ κάποιον σε πρώτο ραντεβού. Πλήρωσα τα ποτά κ του πήρα κ τσιγάρα, γιατί αυτό μου έβγαλε αυτός ο άνθρωπος, έτσι ένιωσα. Αν ήταν μίζερος θα με χάλαγε πολύ. Αυτό που θέλω να πω, είναι πως έτσι όπως είμαι εγώ, έτσι θέλω να είναι κ άλλος απέναντι μου. Δεν μου αρέσουν οι μιζέριες κ οι τσιγγουνιές γενικότερα.
Άλλο να έχεις οικονομικές δυσκολίες, κι άλλο να είσαι τσιγγούνης.
οι αρχες σου ειναι να μην εισαι καθολου υπποτικος και ρομαντικοσ?γιατι αυτο δειχνεις..Quote:
Originally posted by krino
Quote:
Παράδειγμα, ο άντρας μου. Δεν υπήρχε περίπτωση στις πρώτες μας εξόδους να μην κεράσει. Του ήταν αδιανόητο να γίνει διαφορετικά. Η πλάκα είναι πως αμέσως μετά τη συγκατοίκηση μου είπε πως προτιμά να διαχειρίζομαι εγώ το κοινό ταμείο και έτσι πλέον κάθε φορά που βγαίνουμε μοιάζει σαν να πληρώνω εγώ, ενώ βέβαια δεν είναι έτσι.
Κλασικος αντρας...
:P:P:P:P
Αλλα ειτε ετσι ειτε αλλιως,
τιποτα απο ολες τις ενδεχωμενες παραλλαγες εξασφαλιζει ποιοτητα ανθρωπων.
Και επειδη η συντροφος μου, ειχε αυτη την αποψη και αυτο δεν λεει τιποτα.
Απλα μου αρεσε σαν κινηση οπως το εθεσε, και μου ηταν πρωτογνωρο.
Συνηθως συναντουσα γυναικες που αμα δεν πληρωνες την ταριφα γνωριμιας του καφε, στραβομουτσουνιαζαν.....
Επειδη ειμαι εγω πιο περιεργος,
στραβομουτσουνιαζα χειροτερα και τις εστελνα στο καλο.
τωρα αν μου βγηκε σε καλο η οχι, αυτο θα το μαθουν οι σταχτες μου.
Για μενα ειναι απλα ζητημα αρχων αρα και απαραβιαστο.