ωραία, άννυ χαίρομαι...γιεπ, σύντομα θα με ακούς και πάλι χαρούμενο!;)
Printable View
ωραία, άννυ χαίρομαι...γιεπ, σύντομα θα με ακούς και πάλι χαρούμενο!;)
Υπαρχω και ζω και αυτο το ξερω.Οσο κι αν θελω να κλειστω σε ενα δωματιο,να κρυφτω απο ολους και ολα,σφιζω απο ζωη.Μπορει να μην πιστεψει κανενας αν ο χειμωνας πει πως εχει μεσα του την ανοιξη,εγω ομως την εχω.Γι\'αυτο και τυραννιεμαι τοσο πολυ,γιατι νιωθω οτι την εχω και με μανια την σκοτωνω.
Με εχει κυριεψει ο πανικος,με εχει πλακωσει το σκοταδι και ολο φοβα μαι.Μα ξερω πως ο φοβος ειναι συνηθεια και οσο δυσκολα κοβονται οι συνηθειες μας,τοσο ευκολα αλλαζουν,σιγα σιγα.Θα φυγει το ξερω..Αρχισε ηδη να με βαριεται,να τον κουραζω τον φοβο,δεν παιρνει την αναλογη σημασια που ζητα και οπως ενας εγωκεντρικος δεν γινεται το επικεντρο και απογοητευεται,ετσι και ο φοβος.Ειναι και αυτος εγωιστης,θελει να σε πλαθει οπως αυτος ξερει.Δυσκολα σε αφηνει,μα σε αφηνει!Οπως ολα καποτε φευγουν ετσι και αυτος.Δεν φοβαμαι τον φοβο,αλλα τον εαυτο μου μην και τον λατρεψει γιατι δεν ειναι τιποτα απο μια καταραμενη ιδεα!!!
Αγαπητο ημερολογιο μου..Πες στην Αφροδιτη ενα μεγαλο ευχαριστω που μπορει να νιωσει τον φοβο μου και επιθυμει οπως εγω να φυγει.Ενα μεγαλο ευχαριστω σε οσους εχουν την δυναμη να νιωθουν τον πονο του αλλου,να τον κανουν δικο τους γιανα βοηθησουν!!
Ξυπνησα πριν απο λιγο απο το μεσημεριανο μου υπνο...ειδα εναν εφιαλτη...ειδα περασμενες εποχες απογνωσης...ισως επειδη προσπαθησα να θυμηθω πως ηταν ορισμενα πραγματα παλια...ευτυχως ηταν μονο ενα ονειρο.
Ημερολόγιο,
είδα έναν εφιάλτη. είδα τον λυκειάρχη να μου ανακοινώνει πως έμεινα στην ίδια τάξη. το όριο των απουσιών το έχω μόλις ξεπεράσει αλλά ήταν μονάχα ένα κακό όνειρο έτσι;
Ήρθες φρούτο;;Επέστρεψες από τον διπολικό πόλο;Μου έλειψες.....Ραψωδέ χολοσκάς έτσι αγόρι μου για τις μόλις 180 απουσίες σου;;;;;Είπαμε έχεις τεράστιο περιθώριο.......6 ολόκληρων ακόμα απουσιών!!!
εσένα πρέπει να σε βάλουμε να κρατάς τις απουσίες μπας και δούμε χαίρι. 186 έχω ήδη ρε.
Ρε θα μείνεις ρε ξεκούδουνο τσουτσέκι!Πρόσεχε Μπίλυ.Σου είπα καλύτερα να πεις έχω διπολική κύριοι,με γειά μου με χαρά μου παρά να μείνεις άλλη μία φορά.Θα μισήσεις ακόμα περισσότερο τη διπολική..Ρε μίλα λέμε και άσε τους τύπους και τις ντροπές....
Ρε ατιμε, δικιο εχει η Κασσιοπη! Καλα, ξερω, θα αρχισεις παλι τη γκρινια οτι δεν καταλαβαινω κλπ, μα ρε συ, αντι να καθεσαι σπιτι, αρον την καταθλιψη σου κ αραξε στο σχολειο. Ποσο χειροτερα θα ειναι; Ε, κι αν πουν κατι εκει, χεστηκες! Σε ενδιαφερει η γνωμη της καθεμιας; Οχι. Πεστου τα ρε Μαρια, χρισ(τ)οστομη!!
μαρία όταν πετάς κάτι τέτοια ξεκάρφωτα ξεκαρδίζομαι και σε αγαπάω γι\'αυτό.Quote:
Originally posted by kassi_21
Ρε θα μείνεις ρε ξεκούδουνο τσουτσέκι!
υγ:ορίστε σε είπα και μαρία...φαντάσου...
θα έχω τάσεις φυγής και θα είναι πολύ χειρότερα.Quote:
Originally posted by kanenas
αντι να καθεσαι σπιτι, αρον την καταθλιψη σου κ αραξε στο σχολειο. Ποσο χειροτερα θα ειναι;
Ημερόλογιο,
δεν γίνεται τίποτα και κάτι πρέπει να γίνει μιλάμε.
γιατί όχι?για κανόνισε το!
...Δεν παλευεται ουτε και αποψε η βραδια.Θηλεια που πνιγει μοιαζει κι ολο πιο μονος.
\"¨Καλυτερα να μην μιλας,κακες αν κανεις σκεψεις\"
Θελω απλα να ζω,τοσο απλα.Θελει δυναμη,πιστη υπομονη.Σε παρακαλω τωρα που σε χρειαζομαι μην μου αφηνεις το χερι.Κι ετσι πνιγμενος σε καληνυχτιζω......
Ολα σιγα σιγα θα αλλαξουν!
γεια σας παιδια..εχω καιρο να μπω.οταν δεν ημουνα καλα ειχα πει στον εαυτο μου οτι θα μπαινω εδω ακομα και οταν γινω καλα για να βοηθησω οσους περισσοτερους μπορω.τελικα βλεπω οτι δεν μου ειναι ευκολο.διαβαζω καποια πραγματα που τελικα με αγχωνουν και σφιγγεται η καρδια μου.
θελω πολυ να ακουγα απο τον καθενα ξεχωριστα οτι ειστε πλεον καλα ή σε καλο δρομο.και μακαρι να μπορουσα να βοηθησω με καποιο τροπο.δεν ξερω γιατι σας γραφω τωρα.μαλλον για να δικαιολογηθω στον εαυτο μου που δεν μπαινω πια.παρολα αυτα μου λειπετε καποιοι απο εδω μεσα..και μακαρι να ειστε ολοι καλα.
\"Άβυσσο λέμε ό,τι δεν μπορούμε να γεφυρώσουμε.Δεν υπάρχει άβυσσος,δεν υπάρχει άκρα.Υπάρχει μονάχα η ψυχή του ανθρώπου κι αυτή δίνει ονόματα στα πάντα,σύμφωνα με την ανδρία ή την ανανδρία της..\"
Για όλους εμάς που πιστεύουμε ότι έχουμε ανυπέρβλητα προβλήματα...
Αρκεί να βάλουμε τα πράγματα σε τάξη και με πείσμα ακι υπομονή να προχωρήσουμε μπροστά..
...Αληθεια υπαρχει ενας τροπος να ζεις διχως φοβο;
Αληθεια υπαρχει ενας τροπος να καθαρισεις το μυαλο σου απο τις μαυρες σκεψεις που σου τρωνε την σαρκα;
Δεν ξερω αν εχω την δυναμη να φιλοσοφισω αποψε.Δεν ξερω αν περισσευει αλλη υπομονη..και δεν ξερω αν ο χρονος οντως γιατρευει.Φοβαμαι να αντιμετωπισω το θηριο αλλα αν το αφησω θα με κατασπαραξει.Εχω γινει ο φονιας μου..Σημερα με επισκεφτηκε μια καλη μου φιλη,η αναγκη.Μου θυμισε ποσο την λατρευω και εγω συγκινημενος την δεχτηκα με χαρα.Ξερω οτι ποτε δεν θα με αφησει,ομως ειπε οτι θελει να την ελεγχω και ειχε δικαιο.Ηρθε μαζι της και η ανασφαλεια που ειναι ακομη πιο πιστη σε μενα.Μου ειπε ποσο με ποθει αλλα δεν μπορει να γινει κτημα μου,οπως κανεις αλλωστε..
Καλοβραδυ
ημερολόγιο ...η μάχη της κούτας συνεχίζεται...
το παιχνίδι αυτό συναντάται και με την παραλλαγή<ψάξε ψάξε δεν θα το βρείς
(βρε τι πάθαμεεεε):P:P:P:P
αγαπημενο ημερολογιο
η ζωη συνεχιζεται
ασχετα αν καποιοι μενουν πισω......
ακομα και 7 χρονια πισω......
Αγαπητό ημερολόγιο,
είμαι και πάλι εδώ, στο forum.
Δε ξέρω για πόσο θα μείνω και αυτή τη φορά...
Βρέθηκα στην ανάγκη να γράψω πάλι, να δω και οι άλλοι συνάνθρωποι μου τι αισθάνονται αυτόν τον καιρό. Οπως έχω και γω θέματα να με απασχολούν, έτσι και αυτοί..θέλω να δω, τι έχουν; Μήπως κάποια από αυτά που γράφουν συμπίπτουν με δικά μου;
Θέλω να ξέρω ότι δεν είμαι μόνη, ότι δεν είμαι η περίεργη, ότι υπάρχουν και άλλοι που βασανίζονται με σκέψεις..ή πιο σοβαρά προβλήματα ψυχολογίας.
Αγαπημενο ημερολογιο..
Αραγε νιωθει κανεις αποψε αυτα που νιωθω;Υπαρχει αραγε η ηρεμια που ζητω καπου;
Δεν με παιρνει αλλο,με εχει κουρασει,το μυαλο μου με εχει εξαντλησει.Τι να κανω;πως να το πολεμησω;
Αποψε θελω να ακουω μονο μουσικη...
καλο βραδυ
μια λεπτομερια μοναχα εγω του συμπαντος..μα υποχρεωση η ζωη μου κι ενα ταμα...
μικρος ο κοσμος μου στα μέτρα μου ασήμαντος
πως να γεννήσει η μιζέρια ένα θαύμα...
Exo na fao peripou mia vdomada. Simera para tin kourasi mou gimnastika gia mia ora.
Eimai eroteumeni me kapoion pou den to kserei k tautoxrona skeftomai tin proin mou. Niotho oti to simpan sinomotei enantion mou opote to radio vazei ena apo ekeina ta palia tragoudia pou akouga mazi tis. Px. poso tixaio mporei na nai pou ksafnika akousa to \'\'mi mou milas gia kalokairia\'\' tis arvaniti?!?!?!
Aptin alli skeftomai na anoikso ton palio mou arithmo na do an mou xei steilei kanena mnm. Meta skeftomai ton allon me ton opoio den iparxei periptosi na ginei tpt parolauta oneireuomai (vlepeis einai giro sta 40 me ginaika k paidi....)... oli tin ora oneireuomai, k den milao se kanenan, k den thelo na ksanafao, thelo na koimamai me tin elpida oti tha do ena oraio oneiro... den thelo na rthei o septembris, den thelo ton xrono k miso tis anamniseis...
thelo ta 45 kila, thelo ekeinon k ekeini, thelo emena nekri, thelo thelo thelo thelo oo o o o oo o o
k by the way, den aisthanomai kalitera ara ai gamisou gamimeno imerologio.
Sta diala.-
shannyn επικεντρωσου σε εκεινον κ οχι σε εκεινη γιατι το καταλαβαινεις η οχι αυτος η αν οχι ο συγκεκριμενος ο οποιοσδηποτε αυτος θα κανουν την ζωη σου πιο ευκολη απο το να κουβαλας τα ηδη υπαρχοντα ψυχολογικα σου κ να βασανιζεσαι γ για τις τασεις σου
αλλωστε ως φαν str8 εχω να σου πω οτι πολυ καλα εκανα η φυση που επλασε αρσεν κ θηλυ γιατι ετσι θα χαρεις πολυ καλο σεξ!
τα λεσβιακα μαλλον ειναι μια κριση ταυτοτητας λογω της ηληκιας σου που καλα θα κανεις για σενα πανω απο ολα να προσπερασεις
se euxaristo gia tis simvoules, ores ores eimai 100% straight k alles 1000000000000000% les.
dennomizo oti pleon krisi tautotitas...e as mi mpo se details tora!
epipleon den mporo na plisiaso kanenan giati proton den plisiazo, deuteron den bgaino pleon (katholou sixna) k triton exo dioksei olous tous gnostous mou makria. oute mporo na tous ksanavro , oute ekeinoi emena.
*DONT READ THIS*
agapiti malakia,
simera piga gia mpanio, den evala antiliako gia na ksisto meta me elafropetra. mou tin dinoun oi gries pou lene sta eggonakia tous na pane na xesoun stn thalassa. miso to fagito pou me piezoun oi goneis mou na fao. miso tin tiropita pou telka efaga to zoo!!!. eimai o drakoumel k oloi xairontai giauto. sti thalassa tha teleioso, 2 depon, 1 ipnotika, ta varidia tou pappou, telos augoustou. Latrevo ti thalassa, tin agapao, tin latrevo tin agapao. Agapao k ton daskalo mou, tha ton viaza alla einai toso megalos gmt!! eixe dikio i inter, den prepei na ksanakano tpt me kopela, to miso to misoooo! me kanei na niotho xaliaaaaa. thelo ekeinon ekeinonnnn. akouo strangers in the night k ton skeftomai. k tora tha gimnasto mexri na ta ftiso giati me miso me misooo me misoooooooo... me troei to nixi mou.
*****************DO NOT READ THIS******************** (gia mena to grapsa)
na tis steilo ena gramma?? na spaso to ipod mou?? na kopso ta nixia mouuu?? na fao tin elafropetra?? ma leuki petra vazoun sta megala psaria gia na bgoun aptin tripa! alloi vazoun xlorini! ara prepei na pio tin xlorini gia na bgo aptin tripa! k an bgo aptin tripa, tha mpo sto nosokomeio, opou tha kano ena astriko taksidi. k tote o xardavelas tha me kanei diasimi gia tis malakies pou eida. tha gino diasimi. alla oxi astronautis. o pavlos giortaze alla ton miso. me miso pou ton miso.
+ DO NAT READ DIS!
TO DO NOT READ THIS TO GRAPSA GIA OLOUS, TA IPOLOIPA EINAI GIA MENA
Aς γράψω και εγω λοιπον... ποναω ποναω ποναω... μου λειπεις με μισω... πευτω χαμηλα για εσενα.. με βριζουν ολοι...αλλα εγω εκει... εξευτελιζομαι...σαγαπω σε λατρευω...δεν με υποστηριξες...ηξερες ποια ειμαι... ξερεις πολυ καλα...σου ανοιχτηκα...αυτο δεν το εχω ξανακανει... ποναω ποναω θεε μου ποναω...
wondering ισως να ειμαι η πλεον καταλληλη για αυτο που θα σου πω
αν γυριζα το χρονο πισω πριν πεσω κ γω για 2γκομενους χαμηλα θα εδιχνα σεβασμο πανω απο ολα στον εαυτο μου κ στον αλλον.Σε αυτη την περιπτωση σεβασμος σημαινει χρονος.Χρονος για σενα για να μπορεσεις να βρεις τα μεσα σου να ηρεμισεις κ χρονο στον αλλο για να σκεφτεις πιστεψε με η παροιμια στην βραση κολλαει το σιδερο σε τετοιες περιπτωσεις το σιδερο κολλαει τοσο που τελικα ισως σκισει το υφασμα
shannyn δεν ειναι περιεργο?οταν απομονωνεσαι ξαφνικα νιωθεις οτι σε ξεχασαν ολοι κι οταν ανασαινεις ξαφνικα σε θυμουντε εστω κ με ενα τηλ
κι εγω εχω χασει απο τα πεσιματα μου παρεες..ομως..εμαθα να κανω παρεα μονη μου..δεν ξερω τι λεω
γμ τα ψυχολογικα μου ,τη διαταραχη μου!
κ μετα αναρωτιεμαι γιατι πηραν αυξηση τα ταβορ μου..
parea me ton eauto mou... auto kano edo k mines... den prokeitai gia diataraxi sosta? aplos niotho kalitera etsi... k alles fores kalitera na mi zousa... k tis pio polles fores, aplos min to psaxneis
σημερα ειμαι απο την δευτερη ομαδα...την καλυτερα να μη ζουσα
interappted, giati den koimasai ena vradi mazi me ton gio sou?
μαζι κοιμομαστε
αυτος τωρα κοιμαται διπλα μου κι εγω ειμαι στο γραφειο
δεν μπορω να κοιμηθω σημερα καταβροχθησα τα χαπια μου αλλα εχω ενα κενο,φρικτο κι επιπονο..οχι συναισθηματικο αλλα εσπασα,,κρατιεμαι καρατιεμαι με νυχια κ με δοντια κ καποιες μερες σπαω
mpravo pou koimasai me ton gio sou...
kata ta alla ipomoni, to sixainomai auto to pragma me tin ipomoni... to leo to leo to ksanaleo k den ksero ti leo, afou den mporo na to kano niotho oti einai pseutiko auto pou leo... alla etsi k allios ipomoni. den elpizo oti tha perasei, tha perasei sigoura... einai alli mia nixta...
den pistevo na kanes kataxrisi?
οχι οταν ειμαι στα πολυ χαλια μου ρυθμιζουμε με το γιατρο μου αλλες δοσεις.πηρα τις προβλεπομενες για τα πολυ δυσκολα αλλα οπως βλεπεις ουτε καν χαλαρωσα..περιμενω..να δω ποτε θα ξεκολλησω απο τον πατο ποτε θα ξαναρχισω να κανω κυκλους
dld ti skeftesai k eisai sto pato?