Quote:
Originally posted by claire
ρε δεν είναι λογική αυτή όμως!
ωραια,
εχεις να κανεις προτασεις?
Γιατι οσο η θεοφανια ΔΕΝ κανει πισω, τοτε δεν υπαρχει λυση,
και αυτο ειναι ντεφακτο που σου λεω.
Printable View
Quote:
ωραια,
Quote:
Originally posted by krino
Quote:
ωραια,
Οκ κρίνο. Θα κάνω πίσω μόνο αν ζητήσεις συγνώμη από τον κηπ και τη μστρουμφ για τον άδικο τρόπο που τους φέρθηκες επειδή τα είχες μαζί μου.
Μπορείς να το κάνεις?
Για την ομαλή λειτουργία του φόρουμ μιλάμε πάντα.
λύσεις... εμένα μου έχεις δώσει την εντύπωση πως είσαι παρορμητικός αρκετά και ότι νιώθεις ότι αν δεν απαντήσεις σε μειώνουν ή κάτι τέτοιο.
ε, αυτό είναι λάθος...
λύσεις δεν έχω να σου δώσω, ούτε θα σου πω τι να κάνεις φυσικά.
Ναι αλλα δεν εγινε ετσι....Quote:
Originally posted by NikosD.
Επιλέγει να κάνει υπομονή και να μην δράσει ελπίζοντας ότι το θέμα θα πάρει μια \"καλή τροπή\", τα μέλη θα βρουν τις λύσεις τους ή τρόπο να επικοινωνήσουν. Άλλωστε, πολλές φορές έχουν αποδείξει ότι ξέρουν να επικοινωνούν, με νοιάξιμο για του ς άλλους και καλή διάθεση.
το αποτελεσμα ηταν να παρει τον ομματιον της η weird (η θα μπορουσε ο πετραν να το εκανε αυτο, δεν αλλαζει κατι) και να μας χαιρετισει μη αντέχοντας ολο αυτο το βαρος....
Τελικα ειναι καλυτερα ετσι?
Αν μη τι αλλο, δεν θα κατηγορησει κανεις την weird που δεν αντεξε να σηκωσει το βαρος της υποθεσης, οπως καποιοι καλοθελητες θελησαν να την συμβουλευσουν.....
Quote:
λύσεις δεν έχω να σου δώσω, ούτε θα σου πω τι να κάνεις φυσικά.
οκ εκτιμω την σκεψη σου και παραμενουμε σε αυτα.
Αν και διαφωνω στον τοσο ηπιο τροπο διαχειρισης μπορω να καταλαβω πολυ καλα την αντιδραση σε μια απειλη για μηνυση, αυτο αντιληφθηκα, που μπορει να οδηγησει στην αποφαση πως ακομα και αν το σκεφτοταν ο οποιοσδηποτε διαχειριστης να επεμβει τελικα να μην το κανει επειδη εχει θιχτει.
Εχω απλα μια απορια. Απο την στιγμη που δεν εχεις σκοπο να παρεις ριζοσπαστικες αποφασεις στον τροπο λειτουργιας του φορουμ, πιο σκληρους ορους κτλ, σκεφτηκες το ενδεχομενο να κλεισει πχ για μια εβδομαδα;
Rain,Quote:
Originally posted by RainAndWind
Το θέμα που έθεσε ο Keep είναι εξαιρετικό.Θα μπορούσαμε να έχουμε μία πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση πάνω στο τι αναδεικνύεται από την πλευρά της ψυχολογίας από την διαδραστικότητα της επικοινωνίας στα πλαίσια της συμμετοχής σε ένα φόρουμ.
Μία πλευρά που δεν έχει συζητηθεί είναι γιατί κάποια άτομα επενδύουν συναισθηματικά στην διαδικτυακή τους επικοινωνία,ενώ άλλα όχι τόσο.Και,αν θέλετε να το θέσω σε αντιστοιχία με την πιο πρόσφατη on-line \"διένεξη\"ανάμεσα σε δύο γνωστά μέλη της κοινότητας,τον Petran και τη weird(που θα χρησιμοποιήσω ως παράδειγμα,καθώς πιστεύω πως και ο Κηπ από εκεί άντλησε το περιεχόμενο του προβληματισμού του,σε σκέψεις πάνω στο τι περιμένει ο καθένας από ένα φόρουμ).
Από τι εξαρτάται αυτό το \"πλήγωμα\"που διαβάσαμε να αισθάνθηκαν κάποια μέλη;Γιατί κάποιοι πληγώνονται ενώ άλλοι όχι από μία διαδικτυακή επικοινωνία;
Kατά τη γνώμη μου έχει να κάνει με το μέγεθος της συναισθηματικής επένδυσης στην online επικοινωνία του καθενός ατόμου που χρησιμοποιεί το ίντερνετ και έχει στενή σχέση με όσα θα παραθέσω παρακάτω.
Ο Πετράν δεν επενδύει πάνω στη διαδικτυακή του επικοινωνία,ενώ η weird το κάνει(αυτό το συμπέρασμα το άντλησα μετά από ανάλυση κάποιων πραγμάτων που έχουν αναφέρει και οι δύο σε παλαιότερα ποστς τους).
Ποιος λοιπόν επενδύει συναισθηματικά στη διαδικτυακή του επικοινωνία περισσότερο από άλλους και γιατί;(Θα μου επιτρέψετε να ζητήσω συγγνώμη από τους χρήστες καταρχήν που\"χρησιμοποίησα\"τα ονόματά τους και να μη γίνει αυτό παρακαλώ ένα πάτημα για νέους κύκλους κόντρας.Να το κρατήσουμε σε θεωρητικό επίπεδο,καθώς έχει μεγάλο ενδιαφέρον κατ\'εμέ.;)
Κατά τον McKenna,υπάρχουν άνθρωποι που \"τοποθετούν\"τον αληθινό εαυτό τους στο ίντερνετ,ενώ άλλοι \"τοποθετούν\",επενδύουν αν θέλετε καλύτερα περισσότερο στην ζώσα επικοινωνία τους,την καθημερινή με τα άτομα που συναναστρέφονται.Όσοι επενδύουν στoν διαδικτυακό τους εαυτό,γιατί για κάποιους λόγους δεν έχουν τη δυνατότητα(ή δεν επιθυμούν)να αποκαλύψουν αυτά τα κομμάτια στη ζώσα επικοινωνία,την παραδοσιακή,δηλαδή τη life to life επικοινωνία,πληγώνονται όταν αισθάνονται να\"τραυματίζεται\"για κάποιο λόγο η διαδικτυακή τους προσωπικότητα(σε μία διένεξη,ή σε μία άσκηση κριτικής που τους αφορά).McKenna et al.,2002
Τα άτομα που δεν επενδύουν στη διαδικτυακή τους επικοινωνία τόσο,δείχνουν μία σαφή προτίμηση στην real life διαδραστική επικοινωνία και \"μεταφέρουν\"εκεί τα περισσότερα κομμάτια του εαυτού τους,είναι δηλαδή πιο reality-based προσωπικότητες,που τείνουν να \"ανοίγονται\"και εκφράζονται περισσότερο και ικανότερα στην καθημερινή ζωή,ενώ την διαδικτυακή δεν την αντιμετωπίζουν το ίδιο συναισθηματικά.Από την άλλη,τα άτομα που επενδύουν συναισθηματικά σε αυτόν τον διαδικτυακό τους εαυτό,τείνουν να δημιουργούν μία περισσότερο συναισθηματική εικόνα και περισσότερο θερμές σχέσεις on line,αντίθετα από τα άτομα που τον αληθινό τους εαυτό τον κρατάνε περισσότερο επικεντρωμένο off line.
Επιπρόσθετα,(κατά τον Gollwitzer,1986),οι προσωπικότητες που τοποθετούν τον αληθινό τους εαυτό off line,τείνουν επίσης να δημιουργούν και να διατηρούν τις σημαντικότερες σχέσεις τους off line,με πιο απλά λόγια δημιουργούν μία κοινωνική πραγματικότητα για τον εαυτό τους,διαφορετική αρκετά από τα άτομα της άλλης κατηγορίας.
Επίσης,ένα χαρακτηριστικό των ατόμων που τοποθετούν τον πραγματικό εαυτό τους on line είναι άτομα σύμφωνα με τον μελετητή πιο δειλά και ενδοστρεφή,κοινωνικά αγχώδη και πιο μοναχικά από τα άτομα της κατηγορίας real self located outside the net.
H ευαλωτότητα αυτή λοιπόν,είναι καλή όσο και κακή,γιατί ναι μεν εύκολα δημιουργούν σχέσεις μέσα στο διαδίκτυο,αλλά είναι ευκολοεπηρέαστα σε οποιαδήποτε διαδικτυακή κρίση,καθώς έχουν επενδύσει συναισθηματικά μέσα σε αυτό το είδος επικοινωνίας.Αυτός είναι ο λόγος που κάποιοι περιγράφουν ως \"φίλους\"μέλη ενός φόρουμ,ενώ κάποιοι άλλοι δεν τους θεωρούν παρά ένα μέρος μίας επικοινωνίας τους,όχι όμως τη σημαντικότερη γι αυτά.
Internet \"real me\"concept versus real me through social interaction.Διαφορετικές ομάδες,που στην προσπάθεια για επικοινωνία μεταξύ τους συγκρούονται οι εαυτοί τους,γιατί απλά οι αληθινοί εαυτοί τους είναι εντελώς αλλού προσανατολισμένοι.
Tη θεωρώ μία σωστή θεωρία,με αρκετά ισχυρή λογική βάση προσωπικά.:)
μια απορία μου με βάση τα γραφόμενά σου σε άλλο θρεντ:
Που σταματά η παρουσίαση απόψεων ψυχολόγων και που ξεκινά η τηλεψυχοφουσκοανάλυση (με άλλα λόγια το δικό μας χώσιμο προσωπικών και ενίοτε εντελώς διαστρεβλωμένων συμπερασμάτων πάνω στα γραφόμενα κάποιου);
Από ότι καταλαβαίνω δε σου αρέσει η δεύτερη περίπτωση. Κι εγώ την απεχθάνομαι αλλά βλέπω να τη χρησιμοποιούν πολλοί εδώ μέσα όταν και όπως τους συμφέρει (δε βγάζω και τον εαυτό μου απ\'έξω ΄- μερικές φορές όσο και να αηδιάζεις πρέπει να ανταπαντάς με τον ίδιο τρόπο για να δει ο άλλος πόσο λάθος είναι τα μη θεμιτά μέσα). Παρόλα αυτά παρατηρώ κάποιους που επίσης την απεχθάνονται να τη χρησιμοποιούν πρώτοι-πρώτοι παίζοντάς το και ΟΙ ειδήμονες.
Λοιπόν, τα αποσπάσματα που αναφέρεις είναι πολύ χρήσιμα και σ\'ευχαριστώ-ούμε για την πηγή πληροφόρησης (δεν το λέω καθόλου ειρωνικά) αλλά δε νομίζεις ότι περνάς έπειτα σε τηλεφουσκανάλυση - που τόσο πολύ απεχθάνεσαι - όταν συμπεράινεις ότι το ένα μέλος ανήκει στην κατηγορία αυτών που επενδύουν συναισθηματικά ενώ το άλλο όχι;
Επέτρεψε στον καθένα να βγάζει τα δικά του συμπεράσματα. Γιατί κατά πόσο επενδύει συναισθηματικά ένα μέλος στο νετ υποδεικνύεται από πολλούς περισσότερους τρόπους: και από το πόσο αισθάνεται μειωμένο, εξοργισμένο, είτε με τη συμπεριφορά κάποιου είτε με τα διαδικτυακά χαρακτηριστικά κάποιου, το πόσες ώρες περνάει μέσα, είτε κάνοντας χαβαλέ είτε ειρωνία είτε καυγάδες είτε σοβαρές συζητήσεις, είτε στο συγκεκριμένο φόρουμ είτε και σε άλλα φόρουμ τώρα ή παλαιότερα.
Αυτά για να ειμαστε πιο αντικειμενικοί. Η ουσία δεν είναι να βγάλουμε το ποιος έχει επενδύσει περισσότερο συναισθηματικά στο νετ. Ας μη τη γράψω γιατί καταντά γραφικό πια. Ο νοών νοήτω.
Α και ελπίζω να μη ξαναγραφτούν ένα σωρό σαρκασμοί-αν μη τι άλλο φανερώνουν ότι τα επιχειρήματα στερεύουν.
Quote:
Originally posted by Θεοφανία
Οκ κρίνο. Θα κάνω πίσω μόνο αν ζητήσεις συγνώμη από τον κηπ και τη μστρουμφ για τον άδικο τρόπο που τους φέρθηκες επειδή τα είχες μαζί μου.
Μπορείς να το κάνεις?
να κανω πισω,
στο οτι οργανωσατε μια πλακιτσα και γραφατε εδω μεσα ποσο ωραια κανατε τις παρτουζες σας?
Και υποτιθετε οτι ειστε σε φορουμ ψυχολογιας?
Μηπως νομιζατε οτι εισαστε σε καποιο μπουρδελο και μπερδευτηκατε?
Και μου λες εμενα να ζητησω συγνωμη?
Δηλαδη εκει που μας χρωσταγατε, ζητατε και το βοδι?
Εχεις πολυ θρασσος τελικα!!!!
Τραβα στους ομοιους σου να τα πεις αυτα,
συζητησε τα με τον κηπ που κανει κεφι και την βρισκει,
εκει θα βρεις ανταποκριση.
Αν θες να βρουμε ακρη,
θα αναθεωρησεις ολη σου την σταση εδω μεσα,
και θα σταματησεις τις σεξιστικες επιθεσεις και τους χλευασμους προς απαντες και οχι μονο σε εμενα.
Θα λειτουργεις μεσα στο πνευμα της κοινοτητας και δεν θα κατηγορεις κανενα ειτε του αρεσει να βαζει αγγουρι στο κωλο του ειτε οχι.
Το τι θα κανεις εσυ και τι σου αρεσει και τι οχι, ειναι παντελως ασχετο με την υποθεση.
Πριν τρια χρονια σου ειχα πει οτι θα γινεις αρσακειαδα και δεν με πιστευες.... ισως εχει αρχισει η ωρα να το εμπεδωνεις.
Και αν οχι να επανελθεις σε αλλα δεκατρια, μπορει τοτε να σου φτανουν.
Καλησπερα.
ΥΓ....... ειδικα για την μστρουμφ επειδη την εχω σε εκτιμηση μπορω να της ζητησω πολλες συγγνωμες οχι μια.
Γιατι πιστευω οτι δεν ηξερε σε τι πραγμα συμμετειχε.
Το αλλο το μοσχαρι, (που βρηκε την γελαδα....) γνωριζε πολυ καλα τι εκανε.
Και οταν εχω προσωπικη αποψη 100% για το θεμα και οχι ιντερνετικη αυτο δεν μπορει κανεις να το αναιρεσει.
Quote:
Quote:
Μπορείς να το κάνεις?
να κανω πισω,
στο οτι οργανωσατε μια πλακιτσα και γραφατε εδω μεσα ποσο ωραια κανατε τις παρτουζες σας?
Και υποτιθετε οτι ειστε σε φορουμ ψυχολογιας?
Μηπως νομιζατε οτι εισαστε σε καποιο μπουρδελο και μπερδευτηκατε?
Και μου λες εμενα να ζητησω συγνωμη?
Δηλαδη εκει που μας χρωσταγατε, ζητατε και το βοδι?
Εχεις πολυ θρασσος τελικα!!!!
Τραβα στους ομοιους σου να τα πεις αυτα,
συζητησε τα με τον κηπ που κανει κεφι και την βρισκει,
εκει θα βρεις ανταποκριση.
Αν θες να βρουμε ακρη,
και θα σταματησεις τις σεξιστικες επιθεσεις και τους χλευασμους προς απαντες και οχι μονο σε εμενα.
Θα λειτουργεις μεσα στο πνευμα της κοινοτητας και δεν θα κατηγορεις κανενα ειτε του αρεσει να βαζει αγγουρι στο κωλο του ειτε οχι.
Το τι θα κανεις εσυ και τι σου αρεσει και τι οχι, ειναι παντελως ασχετο με την υποθεση.
Πριν τρια χρονια σου ειχα πει οτι θα γινεις αρσακειαδα και δεν με πιστευες.... ισως εχει αρχισει η ωρα να το εμπεδωνεις.
Και αν οχι να επανελθεις σε αλλα δεκατρια, μπορει τοτε να σου φτανουν.
Καλησπερα.
ΥΓ....... ειδικα για την μστρουμφ επειδη την εχω σε εκτιμηση μπορω να της ζητησω πολλες συγγνωμες οχι μια.
Γιατι πιστευω οτι δεν ηξερε σε τι πραγμα συμμετειχε.
Το αλλο το μοσχαρι, (που βρηκε την γελαδα....) γνωριζε πολυ καλα τι εκανε.
Και οταν εχω προσωπικη αποψη 100% για το θεμα και οχι ιντερνετικη αυτο δεν μπορει κανεις να το αναιρεσει.
Πάμε λοιπόν....
Εμείς κάναμε μια πλάκα και τη λέξη παρτούζες την έβγαλες από το κεφάλι σου.
Ήσουν ο μόνος που \"δεν\" κατάλαβες πως το κάναμε για να γελάσουμε. Α, σόρι και η φίλη σου Πανικούλα που είχε τον πόνο της.
Από κει και πέρα εδώ μέσα για παρτούζες με την γκόμενα σου και καμιά δεκαριά τα έχεις γράψει εσύ και όχι εγώ.
Βλέπεις, δεν συνηθίζω κάτι τέτοια στο κρεββάτι μου και ειλικρινά συγνώμη αν δεν βάζω μυαλό.
Όσο για το αρσακειάδα, τα έχεις πει και άλλες φορές και τρως τα μούτρα σου.
Συνέχισε με τους ίδιους ρυθμούς δεν με χαλάει καθόλου.
ΥΓ. Όσο για τα μοσχάρια και τις αγελάδες στα επιστρέφω να έχεις παρέα στο ζωολογικό κήπο.
Quote:
Συνέχισε με τους ίδιους ρυθμούς δεν με χαλάει καθόλου.
κανενα προβλημα,
οπως νομιζεις.
...συνέχεια του δράματος. Ο κρίνο θα επαναφέρει το σχετικό λινκ..................λολ
Quote:
Το αλλο το μοσχαρι, (που βρηκε την γελαδα....) γνωριζε πολυ καλα τι εκανε
Χμ μολις ξυπνησα εφτιαξα το καφε και επιασα το νημα απο την αρχη...τα συνηθισμενα ο κρινο να βριζει...τωρα εγινα μοσχαρι και η θεοφανια αγελαδα και καποιες αλλες ασυναρτησιες...του θα υπαρχω παντα στο φορουμ και παντα θα υπαρχω και θα σας κυνηγω κλπ κλπ.
Αλλωστε εχουν κλεισει οπως λεει μονο τρια χρονια γιαουν (χασμουρητο) απο τοτε που τον προσβαλλαν οποτε τωρα φτασαμε να χρησιμοποιουμε το ζωικο βασιλειο.
Μπορω να παρω την κουρτινα 3 ή πρεπει οπωσδηποτε να επιλεξω την κουρτινα 2?
Quote:
...συνέχεια του δράματος. Ο κρίνο θα επαναφέρει το σχετικό λινκ..................λολ
το δραμα ειναι στο κεφαλι σου,
σορρυ αλλα εχουμε και αλλες δουλειες να κανουμε.
Ο καθένας επιλέγει το μέρος του σώματος που ζει το δράμα του. Εγώ το ζω στο κεφάλι.Quote:
Quote:
το δραμα ειναι στο κεφαλι σου,
σορρυ αλλα εχουμε και αλλες δουλειες να κανουμε.
Ας πω κι εγώ το κοντό μου τώρα...
... χρήστη Κρίνο, μήπως σου είναι εύκολο να μη ξαναχρησιμοποιήσεις το ψευδώνυμό μου τις επόμενες φορές που θα θελήσεις να απαντήσεις σε άλλους για την πάρτη σου;... κάντο σωστά, με το δικό σου νικ μόνο. Ξέρω ότι αντιμετωπίζεις σοβαρό θέμα με όσους ειδικά ανήκουν στο τομάρι τους και μόνο, αλλά πάρτο και απόφαση κάποια στιγμή. Το ότι εγώ είμαι σε θέση π.χ. να συζητήσω με την εκάστοτε \'Θεοφανία\' για τα ζώα, αλλά να της \'τα χώσω\' για κάτι άλλο - όπως και έχει συμβεί - προφανώς είναι κάτι που δε το αντέχεις εσύ επειδή δε μπορείς να το \'φτάσεις\'. Αυτό δε σημαίνει όμως ότι θα ξεπέσω στο στυλάκι σου εγώ, αν θες ανέβα εσύ στην τελική.
Ξέρεις ποιά είναι η διαφορά; Ότι η κάθε \'Θεοφανία\' - όσο και να διαφωνήσουμε ή να αντιπαθιόμαστε - θα σεβαστεί τον τρόπο του άλλου, όπως κι έγινε, όταν ο τρόπος είναι κόσμιος. Εσύ όχι, γιατί επιδεικνύεις έναν και μοναδικό. Και για να το κλείσω, επειδή ο αντμίν που συνεχώς επικαλείσαι εμμέσως για να προστατέψεις τον... αυτοσεβασμό που περιφέρεις και την... ευθύνη των απόψεών σου - που επιμένεις να την κάνεις με πληθυντικούς και \'ας πάρω και κανά νικ στο άσχετο νά \'χω να πορεύομαι\' - δεν είδα προσωπικά να λέει και τίποτα ουσιαστικό, λέω μόνο το εξής. Ότι το όλο σκηνικό αφορά μάλλον περισσότερο τον Μπαμπινιώτη και όχι τη διαχείριση. Δε τον χρειάζομαι τον Μπάμπι, καλά τα έχω μαζί του. Εκτός αν οι έννοιες, τα νοήματα και οι συμπεριφορές ερμηνεύονται διαφορετικά στην εδώ και έξω ζωή, και παραλλάσσονται στην επιστήμη της ψυχολογίας. Φχαριστώ Κρίνε, ναι;
Quote:
Αν θες να βρουμε ακρη,
Άντε ρε ψευτόμαγκα, εσένα περιμέναμε να μας πεις τι θα κάνουμε.
η αληθεια ειναι οτι οντως δεν περιμενα κατι τετοιο.....Quote:
Originally posted by marian_m
Quote:
Αν θες να βρουμε ακρη,
Άντε ρε ψευτόμαγκα, εσένα περιμέναμε να μας πεις τι θα κάνουμε.
μεσα επεσες.
Quote:
Originally posted by Alobar
Ας πω κι εγώ το κοντό μου τώρα...
... χρήστη Κρίνο, μήπως σου είναι εύκολο να μη ξαναχρησιμοποιήσεις το ψευδώνυμό μου τις επόμενες φορές που θα θελήσεις να απαντήσεις σε άλλους για την πάρτη σου;... κάντο σωστά, με το δικό σου νικ μόνο. Ξέρω ότι αντιμετωπίζεις σοβαρό θέμα με όσους ειδικά ανήκουν στο τομάρι τους και μόνο, αλλά πάρτο και απόφαση κάποια στιγμή. Το ότι εγώ είμαι σε θέση π.χ. να συζητήσω με την εκάστοτε \'Θεοφανία\' για τα ζώα, αλλά να της \'τα χώσω\' για κάτι άλλο - όπως και έχει συμβεί - προφανώς είναι κάτι που δε το αντέχεις εσύ επειδή δε μπορείς να το \'φτάσεις\'. Αυτό δε σημαίνει όμως ότι θα ξεπέσω στο στυλάκι σου εγώ, αν θες ανέβα εσύ στην τελική.
Ξέρεις ποιά είναι η διαφορά; Ότι η κάθε \'Θεοφανία\' - όσο και να διαφωνήσουμε ή να αντιπαθιόμαστε - θα σεβαστεί τον τρόπο του άλλου, όπως κι έγινε, όταν ο τρόπος είναι κόσμιος. Εσύ όχι, γιατί επιδεικνύεις έναν και μοναδικό. Και για να το κλείσω, επειδή ο αντμίν που συνεχώς επικαλείσαι εμμέσως για να προστατέψεις τον... αυτοσεβασμό που περιφέρεις και την... ευθύνη των απόψεών σου - που επιμένεις να την κάνεις με πληθυντικούς και \'ας πάρω και κανά νικ στο άσχετο νά \'χω να πορεύομαι\' - δεν είδα προσωπικά να λέει και τίποτα ουσιαστικό, λέω μόνο το εξής. Ότι το όλο σκηνικό αφορά μάλλον περισσότερο τον Μπαμπινιώτη και όχι τη διαχείριση. Δε τον χρειάζομαι τον Μπάμπι, καλά τα έχω μαζί του. Εκτός αν οι έννοιες, τα νοήματα και οι συμπεριφορές ερμηνεύονται διαφορετικά στην εδώ και έξω ζωή, και παραλλάσσονται στην επιστήμη της ψυχολογίας. Φχαριστώ Κρίνε, ναι;
αει παγενε απο εδω που θες και συζητηση,
μετα απο δεκα χρονια που σε εχω στη καμπουρα μου, τωρα σου ανοιξε η ορεξη για συζητηση.
Και μην φχαριστεις, μπορει να καταπιεις το φαρμακι που ξερνας.
Επειδή δε θα σου κάνω τη χάρη να φτάσω στα δικά σου, κι επειδή δεν έχω να προσθέσω τίποτα παραπάνω για την \'ανάλυση\' που έκανα για την περίπτωσή σου, θα σταθώ ξανά εδώ που έχω καταφέρει να στέκομαι και θα σου πω...
΄
... άντε και γαμήσου ρε παλιομαλάκα...
(μτφ.:... άντε και παντρέψου ρε, πλέον του κανονικού, μαλθακέ τύπε...)
Τρέχα τώρα να στείλεις κανά μήνυμα για την απόδωση του αισθήματος δικαίου που σε πνίγει και να μου κάνει μπαν η διαχείριση που σού \'χει αφήσει λάσκα τα λουριά, λες και η αντικειμενικότητα είναι κάτι σα το αμερικάνικο όνειρο. Ευτυχώς που υπάρχουν και οι γλωσσολόγοι, πανδύσμοιρε...