Originally posted by arktos
Quote:
Originally posted by PETRAN
Παίδες, Oneiroplasmenos και Keep_Walking, εσείς ειλικρινά πιστεύω ότι είστε και πιο \"ελαφριά\" μορφή, αν και όταν δεν τα παίρνετε με όλη την καλή διάθεση απλά λέω ότι χάνετε λίγο τον ειρμό της σκέψης σας, κάνετε λίγο υπερβολικούς συνειρμούς, πηδάτε από θέμα σε θέμα και φαίνεστε να βγάζετε πιο καταστροφικά συμπεράσματα. Ως δια μαγείας αφού τα ξαναρχίζετε βλέπω να τα γραπτά σας να έχουν πάλι λογική. Εσάς ίσως να μην σας φαίνεται ότι κάνει μεγάλη διαφορά το φάρμακο (και ίσως και να σας \"ρίχνει\" κιόλας και να ξενερώνεται) αλλά στους άλλους νομίζω ότι κάνει. Ίσως να μην το καταλαβαίνετε απολύτως τότε.
Τώρα πέρα από αυτά, έχω δει περιπτώσεις κατα καιρούς, που τα φάρμακα έχουν αποδειχτεί σωτηρία πραγματικά. Μιλάμε για πολύ βαριές καταστάσεις που παίρνουν τους δρόμους, κάνουν εντελώς αλοπρόσαλλα πράγματα και γενικά χάνουν κάθε επίπεδο επικοινωνίας. Έναν τύπο τον πήγαινε η μητέρα του τουαλέτα... Γι αυτό μην γενικεύουμε τώρα ότι η \"ψύχωση\" η έστω όλες οι ψυχώσεις είναι \"φτιαχτές\" και τα φάρμακα ελέγχουν και τέτοια γιατί ίσως να μην έχετε δει πόσο άσχημα μπορεί να κάνει τα πράγματα αυτή η κατάσταση...
στο ψυχιατρείο είχα γνωρίσει ένα παιδί που μίλαγε ελάχιστα και είχε ένα άγριο βλέμμα.
νόμιζες πως άμα του πεις κάτι με το οποίο θα διαφωνούσε, θα σε σκότωνε.
ένιωθα να βγάζει ενέργεια, πολύ ενέργεια.
κρατήσαμε επαφή.
του τηλεφωνούσα.
σε κάποια φάση εκεί που τα λέγαμε μου κάνει : στο σεισμό,ρε..
ποιο σεισμό ?
του απαντάω.
του 2025
τί λες του κάνω.
2005 έχουμε.
του 1999 λες ?
όχι του 2025, δεν θυμάσαι ?
και κάποια στιγμή μιλάω με τη μαμά του και μου λέει : δεν θέλει να πάρει την αγωγή του.
γυρίζει έξω.
το χάνω το παιδί μου.
είμαι σίγουρη πως αυτό το παιδί δεν θα έφτανε εκεί, αν ακολουθούσε την αγωγή του.
και σ΄αυτό που είπες πετράν κάπου παραπάνω, νομίζω για ένα ψυχιατρείο στην αγγλία, συμφωνώ.
και για πόσα άλλα ψυχιατρεία ?
έκλειναν όλους αυτούς τους ανθρώπους εκεί μέσα και ζούσαν καταδικασμένοι.