Quote:
Originally posted by PETRAN
Quote:
Originally posted by lightbluepath
πάω για μπάνιο.
Ωραίο και εγώ πάω για γυμναστική!
και εγω παω εβερεστ να φαω μια σαλατα.
Printable View
Quote:
Quote:
πάω για μπάνιο.
Θα ήταν ωραίο να βγαίνουν συμπεράσματα, που και που, μετά από 200 μηνύματα ενός θέματος.. κυρίως όσον αφορά τις απορίες του θεματοθέτη. Εδώ κύλισε αρκετά πιο ώριμα η συζήτηση σε σχέση και με άλλα τοπικς. cool: keep up the mature posts!
συμπεριφερεσαι ετσι ολη την ωρα, απλα για καποιους λογους δεν το καταλαβαινεις απο οτι φαινεται κ εφοσον ειναι ετσι τα πραγματα, μαλλον δεν εχει νοημα να σου πει καποιος κατι.Quote:
Πότε τα έκανα μωρέ εγώ όλα αυτά; Πολύ μεγάλη φαντασία δεν έχεις;Quote:
Originally posted by lucifer
συγγνωμη ρε λμπ, αλλα,
οταν δεν δεχεσαι ποτε κριτικη, οταν θεωρεις οτι ολοι σου επιτιθενται κ φταινε, οταν με το παραμικρο θιγεσαι, οταν θελεις ολοι να συμφωνουν με τη γνωμη σου κ να μην εχουν διαφορετικη γνωμη, δλδ αυτο τι ειναι? δεν ειναι υπερμετρος εγωισμος?
πηγαινε στην εκκλησια να ρωτησεις εναν παπα να σου εξηγησει τι ειναι εγωισμος αν δεν ξερεις.
το ενδεχομενο να κανεις κ εσυ λαθη το εχεις σκεφτει ποτε στη ζωη σου?
το ενδεχομενο να προκαλεις κ εσυ με τη συμπεριφορα σου τους αλλους κ να σου βγαζουν το επιθετικο τους προσωπο, το εχεις σκεφτει ποτε?
απαντηση στο ερωτημα της λαιτ..ναι ολοι αξιζουμε κ το να διαφωνουμε ειναι ανθρωπινο οπως κ το να τσακωνομαστε κ να ανταλλαξουμε βαριες κουβεντες!ειμαστε ανθρωποι κ ειμαστε ολοι διχως εξαιρεσεις κ γαμω τα παιδια :)
Quote:
Originally posted by Oneiroplasmenos
Θα ήταν ωραίο να βγαίνουν συμπεράσματα, που και που, μετά από 200 μηνύματα ενός θέματος.. κυρίως όσον αφορά τις απορίες του θεματοθέτη. Εδώ κύλισε αρκετά πιο ώριμα η συζήτηση σε σχέση και με άλλα τοπικς. cool: keep up the mature posts!
οντως και δεν το περιμενα!!!
ασε δε ο πετραν.....
για μια φορα στη ζωη του αποφασισε να αλλαξει στυλ.
Ηθελα να ηξερα τι εχει μεσα στο κεφαλι του αυτος ο ανθρωπος.
Προς το παρον θα μαθει αυτος, αφου του εχω ταξει τον εγκεφαλο μου.
όχι όλοι, μόνο το νέο σου αγόρι αλλά είσαι ερωτευμένη και τους αγαπάς όλους τώρα! :pQuote:
Originally posted by dora-agxos
απαντηση στο ερωτημα της λαιτ..ναι ολοι αξιζουμε κ το να διαφωνουμε ειναι ανθρωπινο οπως κ το να τσακωνομαστε κ να ανταλλαξουμε βαριες κουβεντες!ειμαστε ανθρωποι κ ειμαστε ολοι διχως εξαιρεσεις κ γαμω τα παιδια :)
παρακαλω??μηπως θα μπορουσες να γινεις λιγο πιο σαφης?Quote:
όχι όλοι, μόνο το νέο σου αγόρι αλλά είσαι ερωτευμένη και τους αγαπάς όλους τώρα! :pQuote:
Quote:
Originally posted by krino
Quote:
Quote:
πάω για μπάνιο.
In your dreams.
Όπως και όλα τα πράγματα που κάνεις-σεξουαλικά η μη-!
Enjoy another boring day in front of your computer
Μπου-χα-χααα
θα στη φερει στο κεφαλι τη σαλατα
προσεχε μη λες και μεγαλες κουβεντες
ποτε δεν ξερεις τι κανει ο αλλος:P
νάτος κατά φωνή έγραψε στον φίλο του τον krino ;)
αστειεύομαι βρε δώρα αλλά σοβαρά τώρα όχι δεν είμαστε όλοι το ίδιο το ίδιο μαμάτοι.. ειδάλως δεν θα κατηγορούσατε την φίλη σας την lbpa..
μπορω να μαθω το νεο μου αγορι παρακαλω??Quote:
παρακαλω??μηπως θα μπορουσες να γινεις λιγο πιο σαφης?Quote:
ειμαστε ολοι ανθρωποι της καθημερινοτητας!χαλιομαστ� �,θυμωνουμε,χαμογελαμε!κτλ!� �α ηθελα απλα να μην προσβαλλει ο ενας τον αλλον,μπορει να το εχω κανει κ εγω αθελα μου βεβαια..ολοι μαματοι ειμαστε κ λιγο μακακες που κ που!
Σωστή! Υπάρχουν φορές που θα είμαστε μαμάτοι κ άλλες που θα είμαστε μαμάκες. πάντως εδώ μέσα είμαστε ότι μας αστράψει κ ότι μας βροντήξει... δεν υπάρχει άλλη εξήγηση..Quote:
ειμαστε ολοι ανθρωποι της καθημερινοτητας!χαλιομαστ� �,θυμωνουμε,χαμογελαμε!κτλ!� �α ηθελα απλα να μην προσβαλλει ο ενας τον αλλον,μπορει να το εχω κανει κ εγω αθελα μου βεβαια..ολοι μαματοι ειμαστε κ λιγο μακακες που κ που!
αυτο που ειπες βρε ονειροπλασμενε (γαματο νικ) ειναι ο ορισμος του τι ειναι ο ανθρωπος!Quote:
Σωστή! Υπάρχουν φορές που θα είμαστε μαμάτοι κ άλλες που θα είμαστε μαμάκες. πάντως εδώ μέσα είμαστε ότι μας αστράψει κ ότι μας βροντήξει... δεν υπάρχει άλλη εξήγηση..Quote:
Thanks γλυκιά dora! δεν ξέρω αν αυτό είναι ο ορισμός του ανθρώπου πάντως είναι μια καλή τροφή για σκέψηQuote:
αυτο που ειπες βρε ονειροπλασμενε (γαματο νικ) ειναι ο ορισμος του τι ειναι ο ανθρωπος!Quote:
!
Ω μα τι γλυκά που τα λένε όλοι μεταξύ τους ξαφνικά! Τι γλύκα! (κολλάνε τα δάχτυλα στο πληκτρολόγιο)
Best bipolar forum ever
δεν σου αρεσει η γλυκα πετραν?μονο το πικαρισμα?
Quote:
δεν σου αρεσει η γλυκα πετραν?μονο το πικαρισμα?
Όχι μου αρέσει και η γλύκα!
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
πάω για μπάνιο.
In your dreams.
Μπου-χα-χααα
εφαγα μια σαλατα απιστευτη.....
αφου μπουχτισα και εχω αφησει λιγο για μετα.
Τωρα πινω την μπυριτσα μου και σας απολαμβανω.
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
πάω για μπάνιο.
In your dreams.
Μπου-χα-χααα
Κουφαλίτσα, εγώ προσπαθώ να κάνω καμία κάμψη εδώ και αγκομαχάω και τώρα όπως τα περιέγραψες-αν και δεν είσαι στο εβερεστ-ζήλεψα λίγο :P
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
πάω για μπάνιο.
In your dreams.
Μπου-χα-χααα
Κουφαλίτσα, εγώ προσπαθώ να κάνω καμία κάμψη εδώ και αγκομαχάω και τώρα όπως τα περιέγραψες-αν και δεν είσαι στο εβερεστ-ζήλεψα λίγο :P
να ζηλεψεις πολυ γιατι ημουν και ειχα νταγλαρει αραχτος μια ωρα στο συνταγμα.
Ηταν ενα πολυ καλο μπρεικ και εχω μαζεψει ολη την δυση του ηλιου.
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
πάω για μπάνιο.
In your dreams.
Μπου-χα-χααα
να ζηλεψεις πολυ γιατι ημουν και ειχα νταγλαρει αραχτος μια ωρα στο συνταγμα.
Ηταν ενα πολυ καλο μπρεικ και εχω μαζεψει ολη την δυση του ηλιου.
Αυτές οι απλές στιγμές είναι τα πιο όμορφα πράγματα στην ζωή. Και έρχεσαι στον κόσμο και από μικρή ηλικία σε γεμίζουν με εικονικούς στόχους, βάζοντας σε σε ένα τρέξιμο, στο να κάνεις κάμψεις θα λέγαμε!.Καλό είναι να έχεις στόχους αλλά να έχεις τους πραγματικά δικούς στου στόχους. Καμιά φορά οι άνθρωποι κάνουν κάμψεις χωρίς πραγματικά να ξέρουν το γιατί :P
Όχι δεν τα πιστεύω ούτε νιώθω υποτιμητικά για τον εαυτό μου. Θα \'θελα να \'μουν όπως οι άλλοι όμως (όχι πραγματικά) αλλά για να μην με κατηγορούν.Quote:
Εσύ πιστεύεις ότι έχεις αυτά τα αρνητικά χαρακτηριστικά που σου προσάπτουνε αυτοί οι 2-3 που τα πιστεύουν αυτά για σένα? Νιώθεις άσχημα για τον εαυτό σου? Απάντησε μου όποτε θες έτσι και αλλιώς θα κάνω γυμναστική και εγώ. :P
Ολγάκι γιατί αρπάχτηκες;Quote:
Originally posted by olgaki82
ε γιατι ο πετραν αμφισβητει συνεχειαQuote:
Ολγάκι γιατί αρπάχτηκες;Quote:
Originally posted by olgaki82
\\\\\\!!!//
Ο Ο
U
==
Tι γράψατε πάλι!Πάει,μ\'έχει πιάσει απελπισία με σας.Ένα τετράωρο λείπεις και έχουν κάνει πέντε χιλιάδες ποστς σε ένα thread.:P
Αίσχος,πάλι μεροκάματο να μπω στο κλίμα.Να πλερωνόμουν τουλάχιστον.Βρήκα τι θα μου άρεσε να κάνω όταν μεγαλώσω,να πληρώνομαι για να διαβάζω flame wars.
:D:D
Θα τοποθετηθώ αργότερα(αυτή είναι η ατάκα της εποχής)λολ
Άντε να τοποθετηθείς κι εσύ για να μας κρίνεις :)
Επίσης πιστεύω οτι ούτε και γω μπαίνω στο φόρουμ για να την \"πω\" σε κάποιον. Και πιστεύω ότι αξίζω γενικά!!
Janet δεν είπε κανείς για σένα τίποτα. Είσαι από τις εξαιρέσεις.Quote:
Originally posted by janet
Επίσης πιστεύω οτι ούτε και γω μπαίνω στο φόρουμ για να την \"πω\" σε κάποιον. Και πιστεύω ότι αξίζω γενικά!!
Ευχαριστώ που το αναγνωρίζεις!Quote:
Janet δεν είπε κανείς για σένα τίποτα. Είσαι από τις εξαιρέσεις.Quote:
Originally posted by janet
Παντώς εγώ θα ήθελα να μιλήσω για κάποια μέλη που επιτίθονται σε κάποια άλλα , τα οποία έχουν σοβαρή ψυχική ασθένεια, χωρίς να σκέφτονται το πρόβλημα τους και τα χαρακτηρίζουν μάλιστα. Για μένα αυτοί/ες δεν αξίζουν και ούτε και κάποιοι άλλοι/ες που υποστηρίζουν αυτούς που κρίνουν τους ψυχικά ασθενείς!
Κατά την άποψή μου, και νομίζω ότι είναι και γενικά αποδεχτό κάποιος με ψυχική ασθένεια δεν μπορεί να χαρακτηριστεί κακός, αφού και τις κακίες που θα κάνει δεν ξέρουμε γιατί τις κάνει γιατί είναι ο χαρακτήρας του ή συμπεριφέρεται έτσι κάτω από την επιρροή της ασθένιάς του!
Janet μην μπερδεύεις την ασθένεια με το χαρακτήρα. Μπορεί κάποιος να μισεί τα παιδιά, αυτό δεν έχει να κάνει με την ασθένεια.
δεν την παλευω σημερα.......
Ολη την εβδομαδα πλακωματα,
ο καθενας γραφει οτι γουσταρει.
Το κερατο μου πια,
να μην μπορει ο καθενας να κρατησει την γλωσσα του μια στιγμη μεσα.
Quote:
Όχι δεν τα πιστεύω ούτε νιώθω υποτιμητικά για τον εαυτό μου. Θα \'θελα να \'μουν όπως οι άλλοι όμως (όχι πραγματικά) αλλά για να μην με κατηγορούν.Quote:
Εσύ πιστεύεις ότι έχεις αυτά τα αρνητικά χαρακτηριστικά που σου προσάπτουνε αυτοί οι 2-3 που τα πιστεύουν αυτά για σένα? Νιώθεις άσχημα για τον εαυτό σου? Απάντησε μου όποτε θες έτσι και αλλιώς θα κάνω γυμναστική και εγώ. :P
Αφού βρε δεν νιώθεις εσύ άσχημα για τον εαυτό σου και ξέρεις ποια είσαι, γιατί να πρέπει να χαλιέσαι τι λέει ο καθένας ρε lightbluepath? Αν είναι έτσι θα έπρεπε όλοι να είμασταν με το όπλο έξω και να πυρβολούσαμε ο ένας τον άλλο. Αφού εσύ ξέρεις ποια είσαι και ΔΕΝ ισχύει αυτό που σου προσάπτουν χέστηκες τι λέει η μαρίκα και η κάθε μαρίκα! Δεν θα καθήσεις να αποδείξεις τίποτα σε κανένα, πόσο μάλλον σε άτομα που δεν ξέρεις καν ποια είναι και τι κάνουν. Και γενικά σε κανένα ποτέ να μην προσπαθείς να δικαιολογήσαι η να αμύνεσαι η να προσπαθείς να βρεις το δίκιο σου. Μόνο στον εαυτό σου και σε άτομα που πιστεύεις ότι το αξίζουν. Αυτά ήθελα να πω και τα πα! Ελπίζω να ήταν δροσερό το ντουζ! Πάω βόλτα λολ.
Ποιό ντουζ μωρέ στη θάλασσα πήγα. Η αλήθεια είναι ότι όλοι το ίδιο θα έλεγαν. Γι\' αυτό με ανησυχεί. Κι εγώ δεν το θεωρώ κάτι φυσιολογικό αυτό που έλεγα. Όμως έτσι αισθάνομαι και δεν ντρέπομαι γι\' αυτό.Quote:
Αφού βρε δεν νιώθεις εσύ άσχημα για τον εαυτό σου και ξέρεις ποια είσαι, γιατί να πρέπει να χαλιέσαι τι λέει ο καθένας ρε λιμπα? Αν είναι έτσι θα έπρεπε όλοι να είμασταν με το όπλο έξω και να πυρβολούσαμε ο ένας τον άλλο. Αφού εσύ ξέρεις ποια είσαι και ΔΕΝ ισχύει αυτό που σου προσάπτουν χέστηκες τι λέει η μαρίκα και η κάθε μαρίκα! Δεν θα καθήσεις να αποδείξεις τίποτα σε κανένα, πόσο μάλλον σε άτομα που δεν ξέρεις καν ποια είναι και τι κάνουν. Και γενικά σε κανένα ποτέ να μην προσπαθείς να δικαιολογήσαι η να αμύνεσαι η να προσπαθείς να βρεις το δίκιο σου. Μόνο στον εαυτό σου και σε άτομα που πιστεύεις ότι το αξίζουν. Αυτά ήθελα να πω και τα πα! Ελπίζω να ήταν δροσερό το ντουζ! Πάω βόλτα λολ.
Εγώ πάντως ξέρω ότι όποιος αξίζει σε αυτήν την ζωή και είναι καλός δεν πετυχαίνει πάντα!:(
Quote:
Ποιό ντουζ μωρέ στη θάλασσα πήγα. Η αλήθεια είναι ότι όλοι το ίδιο θα έλεγαν. Γι\' αυτό με ανησυχεί. Κι εγώ δεν το θεωρώ κάτι φυσιολογικό αυτό που έλεγα. Όμως έτσι αισθάνομαι και δεν ντρέπομαι γι\' αυτό.Quote:
Αφού βρε δεν νιώθεις εσύ άσχημα για τον εαυτό σου και ξέρεις ποια είσαι, γιατί να πρέπει να χαλιέσαι τι λέει ο καθένας ρε λιμπα? Αν είναι έτσι θα έπρεπε όλοι να είμασταν με το όπλο έξω και να πυρβολούσαμε ο ένας τον άλλο. Αφού εσύ ξέρεις ποια είσαι και ΔΕΝ ισχύει αυτό που σου προσάπτουν χέστηκες τι λέει η μαρίκα και η κάθε μαρίκα! Δεν θα καθήσεις να αποδείξεις τίποτα σε κανένα, πόσο μάλλον σε άτομα που δεν ξέρεις καν ποια είναι και τι κάνουν. Και γενικά σε κανένα ποτέ να μην προσπαθείς να δικαιολογήσαι η να αμύνεσαι η να προσπαθείς να βρεις το δίκιο σου. Μόνο στον εαυτό σου και σε άτομα που πιστεύεις ότι το αξίζουν. Αυτά ήθελα να πω και τα πα! Ελπίζω να ήταν δροσερό το ντουζ! Πάω βόλτα λολ.
Α την τυχερρη θάλασαα πήγεεε :P
Βρε παιδί μου ωραία, αφού το καταλαβαίνεις ότι καμια φορά υπερβάλεις να προσπαθήσεις να το ελέγξεις κάπως ,για σένα φυσικά! (όχι για τους άλλους) Δεν λέμε,οι κόντρες είναι μαλακία και σίγουρα έχουν μερίδα ευθύνης όλοι που παίρνουν μέρος! Αλλά ξέρεις πόσοι μαλάκες υπάρχουν εκεί έξω έτσι? Αλλά όχι μόνο μαλάκες αλλά και μεμονομένες μαλακίες ακόμα και από άτομα που μπορεί να είναι καλά. Όλοι άνθρωποι είμαστε, όλοι λάθη κάνουμε, δεν μπορεί να ξενερώνεις με την κάθε μαλακία. Αν πας με αυτή την τακτική θα χαλιέσαι με το παραμικρό. Π.χ, ας πούμε φάνηκε να πειράζεσαι πολύ με το \"θηλυκός ηρώδης\" και λες \"χτύπημα\" κάτω από την ζώνη. Ok η ατάκα στα πλαίσια που έγινε ήταν φυσικό να την πάρεις αρνητικά. Αλλα΄εγώ πιο πολύ την έκανα με διάθεση χιουμορ γιατί το \"θηλυκός μοντέρνος ηρώδης\" ακούγεται αστείο σαν έκφραση όχι γιατί πιστεύω ότι είσαι κάποιου είδους θηλυκού ηρώδη! Φυσικά και δεν το πιστεύω αυτό! Ούτε είχα σκοπό να σε μειώσω. Με το να είσαι έτσι, μπορεί να παίρνεις αρνητικά και πράγματα που για άλλους θα ήταν η \"πειράγματα\" η \"αστειάκια\" κλπ.
Γι αυτό λεώ να προσπαθήσεις να το διαχειριστείς για σένα. Απλά φιλικά τα λέω όλα αυτά :)
Ok, thanks Πετράν, έφυγες από την μαύρη λίστα και πήγες στην άσπρη λολ. Ωραία τα λες συμφωνώ απόλυτα στα πρώτα. Τώρα πιο μετά θα μου επιτρέψεις να παρεξηγούμαι γιατί δεν ξέρω πως τα λέει ο άλλος και καλό είναι να είμαι προετοιμασμένη για τα χειρότερα. Τελικά αξίζεις! :)Quote:
Βρε παιδί μου ωραία, αφού το καταλαβαίνεις ότι καμια φορά υπερβάλεις να προσπαθήσεις να το ελέγξεις κάπως ,για σένα φυσικά! (όχι για τους άλλους) Δεν λέμε,οι κόντρες είναι μαλακία και σίγουρα έχουν μερίδα ευθύνης όλοι που παίρνουν μέρος! Αλλά ξέρεις πόσοι μαλάκες υπάρχουν εκεί έξω έτσι? Αλλά όχι μόνο μαλάκες αλλά και μεμονομένες μαλακίες ακόμα και από άτομα που μπορεί να είναι καλά. Όλοι άνθρωποι είμαστε, όλοι λάθη κάνουμε, δεν μπορεί να ξενερώνεις με την κάθε μαλακία. Αν πας με αυτή την τακτική θα χαλιέσαι με το παραμικρό. Π.χ, ας πούμε φάνηκε να πειράζεσαι πολύ με το \"θηλυκός ηρώδης\" και λες \"χτύπημα\" κάτω από την ζώνη. Ok η ατάκα στα πλαίσια που έγινε ήταν φυσικό να την πάρεις αρνητικά. Αλλα΄εγώ πιο πολύ την έκανα με διάθεση χιουμορ γιατί το \"θηλυκός μοντέρνος ηρώδης\" ακούγεται αστείο σαν έκφραση όχι γιατί πιστεύω ότι είσαι κάποιου είδους θηλυκού ηρώδη! Φυσικά και δεν το πιστεύω αυτό! Ούτε είχα σκοπό να σε μειώσω. Με το να είσαι έτσι, μπορεί να παίρνεις αρνητικά και πράγματα που για άλλους θα ήταν η \"πειράγματα\" η \"αστειάκια\" κλπ.
Γι αυτό λεώ να προσπαθήσεις να το διαχειριστείς για σένα. Απλά φιλικά τα λέω όλα αυτά :)
γκριζα λιστα δεν εχει? μονο μαυρη κ ασπρη?
κ που θα βαζεις τους μετριους?
δλδ την επομενη που ο πετραν μπορει να γραψει κατι που θα ενοχληθεις, που θα τον βαλεις τελικα? θα τον μετακομιζεις απο τη μαυρη στην ασπρη κ τουμπαλιν?
υγ: πετραν πως τα πας με τα roller coaster? ;)
Quote:
Ok, thanks Πετράν, έφυγες από την μαύρη λίστα και πήγες στην άσπρη λολ. Ωραία τα λες συμφωνώ απόλυτα στα πρώτα. Τώρα πιο μετά θα μου επιτρέψεις να παρεξηγούμαι γιατί δεν ξέρω πως τα λέει ο άλλος και καλό είναι να είμαι προετοιμασμένη για τα χειρότερα. Τελικά αξίζεις! :)Quote:
Χαχα οκ φιουυυ! χαχα
Οκ παίδες τα λέμε later πάω μια βόλτα. Όταν γυρίσω να έχετε συνεχίσει το flame-war σε ανατινάξεις, εντάσεις, πάθος και γενικά σε όσο πιο πολύ action γίνεται! :P:P
later :)