Originally posted by TheYellowLemonTree
Quote:
Originally posted by Θεοφανία
Παιδια να σας πω κάτι?
ΕΝΑ ΦΟΡΟΥΜ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ, (εξαιρέσεις υπάρχουν φυσικά πάντα).
Σε όποιον αρέσει κάθεται, σε όποιον δεν αρέσει τα μαζεύει και φεύγει.
Είναι πολύ απλό.
Έχουν τύχει εποχές που άνοιγα τη σελίδα μόνο από συνήθεια και όχι γιατί το ήθελα. Έχουν έρθει άλλες που ξημεροβραδιαζόμουν.
Αν όμως μου την έσπαγε αυτός ο χώρος, υπάρχουν χιλιάδες που θα μπορούσα να πάω.
Πλέον μένω μόνο γιατί έχω δεθεί με ανθρώπους και πέρα απ τις κακές στιγμές, κάποτε είχα καταθέσει εδώ την ψυχή μου.
Όταν όμως νιώσω πως δεν με σηκώνει, ή δεν βγάζω άκρη θα πάω ένα κλικ παραπέρα.
Γιατί είναι τόσο δύσκολο να το σκεφτούν όλοι αυτό?
(και δεν μιλάω για τον κρίνο).
Θα απαντήσω σε σένα και εμμέσως σε άλλους.
Εγώ θα σου απαντήσω για μένα.
Αν ήταν ένα φόρουμ για σένα και όχι η ζωή σου, δε θα ήσουν όλη μέρα σχεδόν στο τσατ να κουτσομπολεύεις τους πάντες και τα πάντα. Κι όχι μόνη σου φυσικά. Έχεις \'φυσιολογική\' ζωή απ\' ό,τι κατάλαβα. Και χρήματα. Αλλά είσαι εδώ.
Καταρχήν δεν είμαι όλη μέρα αλλά τις περισσότερες νύχτες. Και ναι, κουτσομπολεύω με τα φιλαράκια μου και την καταβρίσκουμε. Το αν έχω χρήματα ή όχι δεν είναι θέμα κανενός νομίζω.
Συγνώμη που δεν την άντεξες γιατί τα άσουσες και άρχισες πια να κατηγορείς.
Σόρι επίσης που δεν μπήκαμε στο τρυπάκι που ήθελες να μας βάλεις, (ξέρεις εσύ τι εννοώ).
Ο λόγος που μένεις, δεν είναι επειδή έχεις δεθεί με τους άλλους, αλλά επειδή έχεις τον Κρίνο στο κατόπι και διεκδικείς τα πρωτεία. Ξέρω, ξέρω, θα με... σχολιάσεις πίσω από τηλέφωνα και κους - κους ή θα λες στο τσατ πόσο άθλια και κομπλεξική είμαι. Δε βαριέσαι.
Μπα, το κάνω και δημόσια, δεν έχω πρόβλημα. Ποια πρωτεία?
Του φορουμ? Δυο γάιδαροι μαλώνανε σε ξένο αχυρώνα?
Συγνώμη αλλά εγώ προσωπικά διεκδικώ τα πρωτεία στη ζωή μου και αν πλακώνομαι με τον κρίνο είναι το κερασάκι στη μέρα μου και όχι όλη μου η μέρα και δεν γυρίζω από δω και από κει να μιλάω σε όποιον μου κάτσει, για τα προσωπικά του δεδομένα, άχετα αν φρόντισες να μας πληροφορήσεις για πολλά από αυτά.
Καμιά σχέση τα όσα έχω γράψει εγώ για τον Κρίνο ή στον Κρίνο, με το δικό σας σκοπό.
Ο οποιος είναι?
Και κάνε μια προσπάθεια να... αποδεχτείς το γεγονός του ότι διαχωρίζω τις ωραίες σχετικά συζητήσεις που έχω κάνει μαζί σου για άσχετα με το φόρουμ θέματα.
Δεν θυμάμαι να έχουμε μιλήσει για τίποτε αλλο από τρίχες εμείς οι δυο και μιλώ με την πραγματική έννοια της λέξης.
Συνήθως απαντάς σε ντουέτο και σπάνια... σόλο.
Φοβάμαι όταν είμαι μόνη μου.
Αυτό πάλι γιατί σε πειράζει? πιστεύεις μέσα σου πως μπορείς να κάνεις φίλους αλλά φταίνε οι άλλοι που δεν έχεις?
Και η κουτσομπολαρία σε σχέση με τα τελευταία... συμβάντα, πήρε και έδωσε. Κανείς δεν έδωσε σημασία σε θέματα... υγείας;...
τα πρωτεία διεκδικείτε και τα μετάλλια είναι τρία... πέρασες πράματα δύσκολα στο παρελθόν, αλλά ο χαρακτήρας είναι χαρακτήρας... ψυχικώς πάσχοντες που καταφέρνονται εναντίον πασχόντων... οξύμωρο.
Κοίτα, δεν θυμάμαι να έχω δηλώσει πως πάσχω από κάτι. Μπήκα σε αυτό το φόρουμ γιατι είχα άρνηση πένθους όταν έχασα τη μαμά μου και έμεινα γιατί βρήκα ενδιαφέροντα και βοηθητικό το χώρο.
Εσύ αλήθεια γιατί μπαίνεις?
Η Λου τά \'χει βάλει με τη Λίμπα. Εμφανώς \'προβληματική\' καθώς δηλώνει ψύχωση. Και σε συνδιασμό με έναν χαρακτήρα που εμφανέστατα διαμορφώθηκε έτσι με το χεράκι τον οικείων της... κι εσείς τί κάνετε;... τη λιθοβολείτε;... ή της γίνονται παρατηρήσεις για τα... \'λολ\'; Αφού είστε υγιείς, δεν είστε;... μαλλον θέλετε να πιστεύετε για τους εαυτούς σας περισσότερα από όσα σας αναλογούν ίσως.
Και αυτό όμως ανήκει στα δικά μου προβλήματα, δεν βλέπω το λόγο να γίνεται δικό σου.
Για παράδειγμα. Σας είπες κανείς ότι έχετε προσόντα ψυχαναλυτικά; Ή νομίζετε ότι έχετε το δικαίωμα να... αμφισβητείτε τα αποτελέσματα της ψυχοθεραπείας κάποιου; Να κρίνετε και τον ψυχοθεραπευτή του ίσως; Στο χωριό μου λέγεται \'νά \'τανε η ζήλια ψώρα\' στο δικό σας δε ξέρω...
Κοίτα, δεν είμαι εγώ που έμπαινα στο τσατ και έθαβα από το πρωί μέχρι το βράδυ τον νίκος ντι. Δεν έχω κάνει ψυχοθεραπεία οπότε δεν ξέρω. Μάλλον εδώ απευθύνεσαι σε κάποιον άλλο.
είναι το τελευταίο ποστ - ειδικά μετά απ\' τα τεκτενόμενα τα τελευταία, δε βλέπω την ώρα να αποχωρήσω φυσικά.
Έτσι είπες και την άλλη φορά, μας είχες τρελλάνει όλους προκειμένου να διαγραφείς και δεν πέρασε μια εβδομάδα και πάλι εδώ ήσουν.
Οπότε \"αποχωρήσεις\" σαν τη δική σου, επέτρεψε μου να μη με συγκινούν.