Quote:
Originally posted by Haroulita
Παιδια γεια σας...
ειμαι καινουρια στο site και θα ηθελα να σασ παραθεσω τις φοβιες μου. Λοιπον, κατα καιρους ειχα διαφορες φοβιες και παντα ερχοταν στα ξαφνικα. Πριν 2 χρονια περασα στα Γιαννενα, χαρουμενη με τη σχολη μου , πολυ ενθουσιασμενη, εκει που ολα ηταν μια χαρα με επιασε μια φοβια. Νομιζα οτι οπου κ αν παω υπαρχει περιπτωση να κατουρηθω πανω μου και να γινω ρεζιλι. Μπορει να φαινεται αστειο αλλα δεν ειναι καθολου. Καθε ορα που ηταν να βγω εξω η να παω καποιο ταξιδι με επιανε ταραχη και πριν φυγω παντα κλεινομουν στην τουαλετα. Ειχα φτασει σε σημειο να φοραω πανες για να νοιωθω καποια ασφαλεια κ να μου φευγει καπως το αγχος. Τωρα πια το εχω ξεπερασει σε μεγαλο βαθμο αλλα κ παλι αν ειναι να κανω καποιο μεγαλο ταξιδι για να νοιωθω ασφαλης φοραω κατι αλλα καταλαβαινω οτι ειναι θεμα συνηθειας.
Μετα απο αυτη τη φοβια που Δοξα Τω Θεω την ξεπερασα μου εμφανιστηκε μια αλλη. Ενω ημουν μια χαρα και χωρις καποιο προβλημα να με βασανιζει μου εμφανιστηκε αλλο θεμα. Νομιζω οτι καποια στιγμη θα τρελαθω και θα γινω κακια, οτι μπορει να μην καταλαβαινω τι κανω και να σκοτωσω καποιον ανθρωπο. Οταν τα σκεφτοιμαι αυτα με πιανει τρομος. Δεν εχω κατι με κανεναν κ ουτε θελω να κανω κακο, αλλα φοβαμαι οτι μπορει να χασω τα λογικα μου καποια στιγμη. Βλεπω ασ πουμε μαχαιρι κ το κρυβω καπου γιατι νομιζω οτι μπορει να κανω κακο. Φοβαμαι τον εαυτο μου. Νοιωθω επισης τυψεις που σκεφτομαι οτι μπορει να τρελαθω και να κανω κακο. Μου εχει περασει απο το μυαλο τι θα γινει αν σκοτωσω καποιον απο τους δικουσ μου ανθρωπους και με πιανει ταραχη. Δε θελω να το σκεφτομαι αλλα δε μπορω να το βγαλω εντελως απο το μυαλο μου.
Τι να κανω ? εχει νοιωσει καποιος αλλος ετσι ? Βοηθειααα
Πανω απο ολα ηρεμια ειναι αυτο ακριβως που λες μια ταραχη μια κριση που θα περαση προ σπαθησε να κανης πραγματα που σε ηρεμουν