http://www.youtube.com/watch?v=UK8Z3i3aTq4
Printable View
δεν εννούσα ότι πρέπει κανείς να είναι αποκομμένος από την κοιωνία στην οποία ζεί προκειμένου να κάνει αντισυμβατικές επιλογές..άλλωστε μια αντισυμβατική επιλογή για κάποιον μπορεί για κάποιον άλλον να είναι μια απολύτως συμβατική.εξατάται από το ποιος είσαι, το πλαίσιο από το οποιο προέρχεσαι..τουλάχιστον για μένα. ένας αντισυμβατικός τρόπος ζωής δεν αποτελεί αυτοσκοπό για μένα, αλλά περισσότερο μια επιθυμία για έναν τρόπο ζωής πιο κοντά στα θέλω κάποιου, χωρίς συμβιβασμούς και εξωγενείς πιέσεις και επιταγές κάθε είδους.
η επιθυμια για εναν τροπο ζωης ειναι πολυ ομορφο
οταν συνδυαζεται με τις αναλογες κινησες
μια καθε φορα
προς εκει που θελουμε !
αυτο που εζησες με τον Φ. ηταν ολα καλα και γοητευτηκα στα λογια και τηγανιτα τιποτα
και ξερεις για να φτιαξει κανεις την τηγανιτα της ζωης τους
για να φτασεις στην οχθη που θελεις
ισως ναι... προηγουμενως να χρειαστει να κολυμπησεις και μεσα απο την συμβατικοτητα
γιατι υπαρχει και ενα απεραντο κομματι συμβατικοτητας
ολοι ειμαστε αναγκασμενοι να τρωμε απο καπου και να αφοδευουμε απο καπου πολυ συγκεκριμενα
οσο αντισυμβατικοι και αν ειμαστε αυτο δεν προκειται να αλλαξει
οπως και πολλα αλλα πραγματα
εχω την αισθηση ομως πως μπερδευεις την συμβατικοτητα με κατι αλλο
ξερεις ποιο?
με το κενο που νιωθεις οταν δεν ειναι εκει μαζι σου ο Φ.
εχεις ερωτευθει βαθεια αυτον τον ανθρωπο
και ακομη χειροτερα
εχετε μεγαλωσει μαζι
ολα τα ενηλικα σου χρονια ηταν ειτε μαζι σου ειτε στην σκεψη σου
εχει γινει κομματι της ταυτοτητας σου
εχει γινει αυτο το κομματι που τα ελυνε ολα
που τα εκανε ολα ρομαντικα και ευκολα
που εκρινε που ανοιγε το δρομο που τα εκανε ολα ευκολα
που σου εδειχνε τον τροπο
σιγουρα αν ? θα δυσκολευτεις να τον ξεπερασεις
τοσο τον πραγματικο οσο και τον πλασματικο Φ. !
ισως ηταν ο θεος που χρειαζοσουν για να εισαι καλα ! η μεγαλη ιδεα!
να ομως που δεν ειναι ουτε Θεος ουτε μεγαλη ιδεα
να που σταλογια ηταν γοητευτηκοτατος αλλα στην πραξη πινει για να αντεξει την καθημερινοτητα του τον εαυτο του και τον κοσμο
αχ!!! νοσταλγια γλυκεια αερινης αγκαλιας :)
ευχομαι να ξαναμεγαλωσεις αν :)
και αυτη τη φορα να μεγαλωσεις με εσενα παρεα , να ανακαλυψεις πως και εσυ και ο κοσμος γυρω σου αξιζει!!! αξιζει και χωρις τον Φ. να σε περιβαλλει με το κουκουλη της πραγματικης η φανταστικης αγαπης του ....
Δυσκολο αυτο
και για μενα ειναι δυσκολο
αλλα μονο εξω απο αυτα τα κουκουλια δεν κινδυνευπουμε με μουχλα και ενα σωρο αλλα βακτηριδια ....
μονο εξω απο αυτα τα κουκουλια μαθαινουμε τι ειναι κρυο τι ζεστη τι ειναι φως
μαθαινουμε να αναζητουμε ζακετες παλτα και παπλωματα
αφου πρωτα μαθουμε τι ειναι κρυο τι ζεστη πως ειναι για μας ποσο κρυωνουμε
για πολυ καιρο ειχα και εχω αναγκη μια ζεστη μητρα να ξαναχωθω και να μη βγω ποτε απο κει
αλλα αυτο για καποιο λογο ειναι μια αναγκη και μια αγαπη για την πρωτογνωρη ζεστασια που ολοι κουβαλαμε
και ειτε την βρσικουμε σε καποιο βαθομο στον συντροφο μας και αυτος σε μας
αλλα με ωριμες οσο μπορουμε καθε φορα και ενηλικες δοσοληψιες
με αληθινα μοιρασματα . Και οσο πιο εμας εχουνε μεσα τοσο πιο αληθινα μπορει να ειναι.
Αν μου μιας κ δε με αφήνει το σύστημα να δημοσιεύσω χωρίς να γράψω κάτι ας πω και έναν επίλογο. Για μένα το ζουμί είναι στη συγκεκριμενοποίηση του αντισυμβατικού που θες στη ζωή σου καθώς και μια ισορροπία ανάμεσα στα θέλω και τα πρέπει.
Νομίζω πως είσαι στο ένα άκρο και οραματίζεσαι το άλλο. Ως γνωστό τα 2 άκρα είναι ίδια στο αποτέλεσμα, κάπου χρειάζεται μια χρυσή τομή.
Και επίσης πιστεύω πως ο εγκλωβισμός σου στα πρέπει είναι πιο πολύ εσωτερικός. Μπορεί να μην τον διακρίνεις ευκρινώς στην καθημερινότητά σου. Ίσως πεποιθήσεις που σου περάστηκαν.
Arsi και να φανταστείς ότι δεν με είχα τόσο των πρέπει..:( .δεν μου επιβλήθηκε ποτέ τίποτα, αλλά παρ όλα αυτά ήξερα τι αναμενόταν απο μένα και τι ήταν σωστό και το έκανα (και δεν ανφέρομαι π.χ. από τους γονείς μου αλλά γενικά). ένιωθα καλά με τις επιλογές μου. ακόμα νιώθω αλλά νιώθω και να με περιορίζουν. τα χάνω λίγο μπροστά στις τόσες επιλογές που έχω..ωραίο αυτό με το προτήρι θα το κρατήσω στο μυαλό μου..απρόβλεπτη μάλλον.πάντως την τελευταια βδομάδα αρνηθηκα κάτι που θα "έπρεπε" να κάνω/"θα ήταν μια καλή επιλογή" αλλά δεν το ήθελα πραγματικά, και ένιωθα ότι θα με περιορίσει.και ένιωσα πολύ καλά. αυτό για τον έλεγχο νομίζω ότι μου δημιουργήθηκε τον τελευταίο χρόνο αφού έμαθα για τον Φ., και νομίζω ότι το κάνα για να αντισταθμίσω άυτό που ήθελα να ελεγξω πιο πολύ απ όλα, την εξάρτηση του Φ. (δεκτές και διαφορετικές ερμηνείες, εγώ εκεί κατέληξα). ίσως αυτό να θέλω να αλλάξω τελικά και να το ορίζω λάθος, αυτήν την τάση μου για έλεγχο και να κάνω το σωστο.
δεν θέλω να φοβάμαι την ζωή και να την κατηγορώ όπως ο Φ. , εγώ θέλω πραγματικά να την ζήσω. και από την αγωνία μου και τον ενθουσιασμό μου να την ζήσω πραγματικά, χάνομαι.
η εξάρτηση του Φ. μάλλον ήρθε και χτύπησε σε παλιούς προσωπικούς μου φόβους που δεν έχω πεί παρα μόνο στον Φ. και τους ξεσήκωσε για τα καλά. πολύ παλιότερες σκέψεις μου για το αν αξίζει να ζείς-ευτυχώς- έχουν μετατραπεί σε μια επιθυμία να ζήσω τουλάχιστον όπως ονειρεύομαι. επειδή αυτές είναι πολύ προσωπικές μου σκέψεις δεν νιώθω καλά ακόμα και εδώ που τις μοιράζομαι.αλλά είπα να το κάνω.δεν ξέρω γιατί.
νομίζω σιγά σιγά θα αρχίσω να ζώ όπως θέλω. έχεις δίκιο ίσως πρέπει να τα συγκεκριμενοποιήσω τελικά να γίνουν πρακτικά πράγματα ώστε να μπορέσω και να τα υλοποιήσω σιγά σιγά. θα προσπαθήσω να κάνω μια λίστα μήπως και βοηθηθώ, συνήθως με βοθάει να κάνω λίστες.
πάντως σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ που με διαβάζετε όσα γράφω και απαντάτε. όσα μου γράφετε με βοηθάνε πολύ :)
Γιατι ακομα κι εδω δεν νιωθεις καλα που μοιραζεσαι πραγματα και ανοιγεσαι?
researcher όντως είχα συνηθήσει πολύ να υπάρχει στην ζωή μου. απευθυνόμουν και συζητούσα μαζί του τα πάντα, ήταν εκτός από όλα τα άλλα και ο καλύτερος φίλος που είχα ποτέ.σε πολλά πράγματα η αλήθεια είναι ότι τον έχω μυθοποιήσει και λιγο , το ξέρω αυτό. δεν φαίνεται τελικά να τα χει και τόσο καλά με τον εαυτό του όσο πίστευα..για παράδειγμα.
δεν ξέρω carrie. μάλλον επειδή είναι πολύ προσωπικές μου σκέψεις και τις μοιράζομαι με ανθρώπους που δεν ξέρω καλά. μπορεί επειδή έχω πληγώθει από ανθρώπους στους οποίους ανοίχτηκα. έχω και έναν μικρό φοβο τι θα σκεφτούν για μένα. γιατί όταν λές κάτι τέτοιο θα βοηθούσε και μια αγκαλιά από τον άλλον. δεν αναφέρομαι σε όλα όσα έχω μοιραστεί αναφερόμουν περισσότερο στο συγκεκριμένο.γενικά παντως θεωρώ ότι μου κάνει καλό που ανοίγομαι και μοιράζομαι πράγματα εδώ.
Ποιος θα σε πληγωσει απο εναν ανωνυμο φορουμ που δε σε ξερει κανεις και δεν ξερεις κανεναν, και τι πειραζει ο οποιοσδηποτε τι θα σκεφτει για σενα? Και τι πειραζει που μοιραζεσαι πραγματα με εμας που δε μας ξερεις καν, οχι καλα? Ειναι αυτη η τελεια εικονα νομιζω που δε θες να χαλασει
Κι αν σε παρερμηνευσουμε ή σκεφτουμε καπως για σενα αυτο θα επηρεασει τη ζωη σου και την αντιληψη σου για τον εαυτο σου??
δεν είπα ότι θα με πληγώσει κάποιος στο φόρουμ-όχι ότι κι αυτό δεν μπορεί να συμβεί-. δεν είπα ότι με πειράζει να μοιράζομαι πράγματα με άτομα που δεν ξέρω,αλλά ότι με δυσκολεύει. προσπάθησα να εξηγήσω γιατί μπορεί να νιώθω έτσι. τέλεια εικόνα για τι? για μένα? αυτό δείχνουν τα όσα γράφω?
όχι σε μεγάλο βαθμό αλλά δεν αποκλείεται και κάτι να με επηρεάσει.
προσπαθω να εξηγησω τη δυσκολια σου να μοιραζεσαι πραγματα με σχετικα αγνωστο κοσμο!
δεν έχω συνηθήσει να το κάνω είτε με γνωστό είτε με άγνωστο κόσμο, ίσως να φταίει κι αυτό. το άγνωστος δεν με απασχολεί τόσο όσο το κόσμος..όμως γιατί έμεινες σε αυτό?
καλημέρα.για σήμερα αποφάσισα ότι θα κάνω όσα πρέπει να κάνω.και μετά να βρώ λίγω χρόνο να κάνω κάτι που θα με κάνει να νιώσω καλύτερα. νιώθω παρ όλο που βγαίνω έξω σαν να ζώ μόνο μέσα στο σπίτι. ίσως αν προλάβω σήμερα να περπατήσω λίγο έξω πηγαίνοντας εκεί που έχω να παω. νιώθω τόση δυσκολία να ξεκινήσω την μέρα... μου..αλλά
Αν, έχω την εντύπωση πως ο Φ. δεν είναι το πραγματικό σου θέμα. Πως είναι απλά ένας τρόπος να βγαίνεις από το δύσκολο μέσα σου, ασχολούμενη με τα δικά του δύσκολα. Και αυτό το χρειαζόσουν τόσο, γιατί φοβάσαι τόσο το γύρισμα στα δικά σου, που το κράτημά του σου έγινε για έναν καιρό αυτοσκοπός.
Το κράτημα αυτό έπαψε,από παράγοντες που ήταν έξω από σένα. Άρα η σανίδα σωτηρίας σου, που σου επέτρεπε να κρατάς έναν σκοπό που σου έδινε ταυτόχρονα 1)επιβεβαίωση της χρησιμότητάς σου, 2) λύση φυγής από την ενασχόληση με τα δικά σου κενά, ακυρώθηκε. Τώρα είσαι κάτα κάποιον τρόπο "υποχρεωμένη" να γυρίσεις στη ζωή σου και στη σχέση σου με σένα και να εξετάσεις την ικανοποίηση από τη δική σου, ξέχωρη πραγματικότητα. Αυτό είναι μάτια μου που σε φοβίζει.
Μην τρομάζεις. Το εμπόδιό σου για καλό ήτανε (δική μου άποψη). Όταν πέφτεις, να θυμάσαι πως αυτή η "πτώση", είναι εκεί για να σου θυμίζει πως υπάρχεις κι εσύ, και έχεις το δικαίωμα να σε ανακαλύψεις και να βρεις τι σε γεμίζει, τι σε αφορά, πώς θέλεις να είναι οι μέρες και οι νύχτες σου, τι σου δίνει χαρά, για να πας να το γυρέψεις. Είναι το ταξίδι σου. Αν λοιπόν από τα 17 σου δεν είχες την ευκαιρία να το κάνεις, ήρθε η ώρα.
Όλα θα πάνε καλά.:)
Επίσης, θα ήθελα να σε ρωτήσω το εξής. Στους γονείς σου έχεις μιλήσει ποτέ γι αυτά που συζητάς εδώ? Τους έχεις ανοιχτεί? Ξέρουν πώς είσαι αυτό τον καιρό?
RainAndWind σε ευχαριστώ για το μήνυμα σου. και για το όλα θα πάνε καλά :). μπορεί να ναι κι έτσι. αλλά νοιάζομαι πραγματικά για τον Φ. κι ίσως επειδή έχω νιώσει παλιότερα κάποια συναισθήματα που με περιέγραφε ο Φ. τώρα..κάπως με αγγιξε περισσότερο. νομίζω ότι το κράτημα έπαψε καιγια λόγους πέρα από μένα αλλά και επειδή εγώ επιτέλους άρχισα να συνειητοποιώ κάποια πράγματα ίσως πέρνωντας ως αφορμή αυτούς τους εξωτερικούς παράγοντες.
Ναι νομίζω ότι χάθηκα λίγο ,χωρίς να το θέλω και να το συνειφδητοποιώ στο εμείς και άφησα το εγώ.
Στους γονείς μου παλιότερα έχω πεί διάφορα αλλά τώρα όχι, έχουν διάφορα και ξέρω ότι θα τους ανησυχήσω ΄και θα τους στεναχωρήσω και δεν θέλω γιατί έχουν άλλα αυτόν τον καιρό.νομίζω ότι πρέπει και θέλω να το διαχειριστώ μόνη μου.
Εχω καλά νεα..παρ όλο που ξεκίνησα τη μέρα μου με άσχημη διάθεση..προέκυψε ένα καφεδάκι με μια γνωστή μου, συζητήσαμε διάφορα, βρήκαμε ότι έχουμε και αρκετά κοινά.και ήδη είπα να πάμε σε κάποια μέρη μαζί που θέλαμε και οι δύο να πάμε (π.χ. συναυλια)-οπότε μάλλον θα παρω κάποια πρωτοβουλία να κανονίσουμε κάτι από αυτά. επίσης καθώς είχε καλό καιρό, περπάτησα μια αρκετά μεγάλη απόσταση μέχρι το σπίτι μου. και γενικά νιώθω αρκετά καλά μέχρι τώρα. ίσως όταν έχω λιγότερες προσδοκίες από μια απλή μέρα να μπορώ να ευχαριστηθώ όσα μπορούν να μου συμβούν.
σκέφτηκα κάποιες στιγμές και τον Φ. αλλά όχι σκέψεις του τύπου μου λείπει αλλά περισσότερο όταν είδα κάποιους ναρκομανείς στο δρόμο και σκέφτηκα μακάρι να ναι καλά. αυτά.
α και μαγείρεψα και κάτι υγιεινό γι να φάω :)
Και όταν είσαι πιο ανοιχτή .. όπως σήμερα που ανακάλυψες ότι έχεις κοινά με τη γνωστή σου :)
Αν, κάθε μέρα και καλύτερα :)
*Τελικά η ζωή είναι απρόβλεπτη όταν είμαστε ανοιχτοί ;) .. το πρωί έγραψες πως ενώ βγαίνεις νιώθεις ότι ζεις μόνο μέσα στο σπίτι. Το υπόλοιπο της ημέρας σε διέψευσε. Καλή συνέχεια :)
Ευχαριστώ Arsi νιώθω πολύ καλά κι εγώ που διαψεύστηκα :)
και χαίρομαι και για κάτι ακόμα που εδώ μέσα το κλίμα είναι υποστηρηκτικό. με κάνει να θέλω να μπώ και να γράψω τι μου συμβαίνει , να διαβάσω τι μου γράφετε όλοι ακόμα και τα πιο "δύσκολα" μηνύματα. είναι σαν μικρά διαλειμματάκια μεσα στην μερα που ασχολούμαι με μένα και τις σκέψεις μου και ελπίζω να μην κουράζω που πολλές φορές αναφέρω μικρά πραγματάκια και σκέψεις.
δεν συμφωνείς ότι κάποια πράγματα είναι πολύ προσωπικά και είναι φυσικό το να ειπωθούν να σε κάνουν να νιώθεις κάπως εκτεθειμμένος, ιδιαίτερα όταν δεν ξέρεις αυτόν που τα διαβάζει? Αλλά πάλι το δοκίμασα οπότε..
Nαι σιγουρα, αλλα παλι υποκειμενικο ειναι, αλλοι ανοιγονται πολυ περισσοτερο αλλοι λιγοτερο, αναλογα με τον χαρακτηρα και την επιτακτικοτητα του προβληματος, αν το νιωθεις να σε καιει και δδεν εχεις που αλλου να μιλησεις ισως, θα ανοιχτεις εδω χωρις να πολυσκεφτεις
ίσως θα μπορούσα να βρώ και αλλού να το πω..αλλά εδώ είναι πιο ανώδυνο για μένα.κάνω την αρχή ας πουμε καλύτερα εδώ μεσα..πρόβα του πως είναι να ανοίγεσαι..μεχρι τώρα αρκετά θετικές οι εντυπώσεις πάντως ;)
Ειμαι χαρούμενη πάντως που όσα συζητάμε εδώ δεν πάνε πλέον έτσι, στράφι..άλλα κάτι αρχίζουν να μου αφήνουν όπως σήμερα.
σήμερα θα κοιμηθώ λίγο πιο ευτυχισμένη , αλλά και λίγο πιο αγχωμένη γιατί δεν έκανα όλα όσα έπρεπε να κάνω..όλα έχουν ένα τίμημα τελικά :Ρ . Κατι πρέπει να κάνω και με τα βράδια και τις σκέψεις..που μπορεί να μην προλαβαίνουν να εμφανιστούν όλη τη μέρα, ή να μην τις αφήνεις και με το που ακουμπάς το κεφάλι σου στο μαξιλάρι..τσουπ..καμιά ιδέα επ αυτού?(τουλάχιστον σταμάτησαν οι εφιάλτες και με ξεκουράζει ο ύπνος που κάνω)
να τις επεξεργαστεις μια μερα, ωστε να σταματησουν να βγαινουν τη νυχτα
ε μα τι κάνω τόσες μέρες? οι περισσότερες δεν είναι έντονες ευτυχώς αλλά μου βγαίνει το συναισθηματικό μου..ότι μου λείπει, τι να κάνει? του λείπω? είμαι θυμωμένη μαζί του..γιατί με πλήγωσε?τετοιου τύπου..και μια ακόμα και η πιο αγχωτική.. κι αμα πεθάνει?..σκέφτηκα να βρώ κάτι χαλαρωτικό να σκεφτώ και να κάνω τις συνθήκες όσο πιο ιδανικές για ύπνο π.χ. απαλή μουσική, σκοτάδι
ξαναεπεξεργασου τες ωστε να αποφασισεις τι θες, τον θες ή οχι? Τα αν και τα αλλα και τα μηπως δεν ισχυουν!
Εγω παλι κοιμαμαι με 5 μαξιλαρια τριγυρω μου, ειναι απολαυστικο σαν να εισαι σε αγκαλια-κουκουλι! Και ουτε κλωτσαει ουτε σκουνταει ουτε ροχαλιζει! Παρε και κανενα αρκουδακι! Αλλα σε ξερω θα σαι στο κρεβατι με το αρκουδι και παλι αυτον θα αρχισεις να σκεφτεσαι! Λοιπον κι εγω ημουν κολλημενη με καποιον 14 χρονια (απο 12 χρονων! oh yes!), που αγαπουσα θαυμαζα και πολλα πολλα αλλα, αλλα η κατσταση ηταν καπως σαν την δικη σου, εφαγα μερικα πολυ γερα σοκ για να συνελθω, αλλα το ειχα αποφασισει απο πριν οτι θελω να σβηστει απο το μυαλο μου και την καρδια μου. Ευχομαι να μην χρειαστεις να περασεις τετοια σοκ, αλλα επισης ευχομαι να καταληξεις επιτελους τι θες, χωρις ΑΝ, και ολα τοτε θα παρουν το δρομο τους
Kαι ναι ξερω οτι οι περιπτωσεις μας ειναι προφανως δαιφορετικες, αλλα το χρονιο κολλημα με καποιον που μας εμποδιζει να παμε παρακατω στη ζωη μας, και ο οποιος προφανως ειναι ηδη αλλου και εχει πολλα προσωπικα προβληματα και εμεις θελουμε να τον βοηθαμε γιατι τον αγαπαμε, ειναι το ιδιο!
το αν τον θέλω το χω πεί,δεν τον θέλω τωρα ξανα στην ζωή μου.ωραία τουλάχιστον μου δίνεις περιθώριο για τα "γιατί" αφου τα αν τα αλλά και τα μήπως δεν ισχύουν :Ρ
α με τα αρκουδάκια δεν τα πήγαινα ποτέ πολύ καλά..
θέλω να σταματήσω να σκέφτομαι έτσι γι αυτόν γιατί δεν με βοηθάει και δεν βρίσκω ότι έχει και νόημα. απλά όταν έρχονται αυτές οι σκέψεις τι να τις κάνω? ειδικά με την τελευταία που ανέφερα παγώνω τελείως και δεν μπορώ να χαλαρώσω, όμως μπορεί να γίνει , εννοώ δεν είναι ενας παράλογος φόβος (μόνο που το γράφω νιώθω άσχημα) αλλά και οι άλλες το γιατί να φερθεί έτσι? γιατί δεν προσπάθησε να με προστατεύσει εστω και αν δεν ήμασταν μαζί να μη βιώσω κάποιες άσχημες καταστάσεις λόγω της δικής του εξάρτησης? νομίζω ότι ήδη ξέρω την απάντηση σου: "εσυ γιατί δεν προστάτευσες τον εαυτό σου?"..επεσα καθόλου μέσα?
λυπάμαι που αναγκάστηκες να ζήσεις κάποια άσχημα πράγματα.
ουφ ακόμα να κοιμηθώ... τι με εχει πιάσει?
Βρε κοριτσακι μου, αμα σε ηθελε θα σε ειχε! Ο αντρας που θελει μια γυναικα την κυνηγαει! Επισης, οι αντρες, οπως κι οι γυναικες, γουσταρουν αυτο που δεν ειναι σιγουρο και πρεπει να το κατακτησουν, ο Φ φανταζομαι οτι θα πιστευει για σενα οτι εισαι διαρκως διαθεσιμη, οποτε χανεται η προκληση. Τωρα θα μου πεις οχι δεν θα κανα τπτ μαζι τους εκτος κι αν ηταν σωστος απεναντι μου και μετανιωνε για οτι μου εχει κανει και εκοβε τα ναρκωτικα. Ε θα σου πω οτι μαλλον δεν σκεφτεται ετσι. Αμα σε ηθελε θα εκανε με χιλια οτι ηταν δυνατο απο το χερι του, αλλα τωρα μιλαμε για χρηστη, οπου αυτοι δυσκολα θελουν κατι αλλο περα απο τη δοση τους.. Χμ..
Τεσπα το συμπερασμα ειναι οτι μια καλη σχεση και ενας σωστος συντροφος για μας πρεπει να μας ανεβαζει, να μας θελει, να μας το δειχνει, να γουσταρει εμας και μονο εμας, να το λεει και να φαινεται και στις πραξεις του, να θελει συνεχεια να σε βλεπει, να θελει την παρεα σου, να θελει να σου μιλαει. Αυτη ειναι μια καλη αρχη για μια σχεση. Το να μην σε κυνηγα, να μην καταλαβαινει καν αν σε εχει πληγωσει και να μην τον νοιαζει, να μη σε παιρνει τηλ για να σε βλεπει και να σε ακουει απλα και μονο, ΟΧΙ για να σου λεει τον πονο του και να του λυνεις τα θεματα, να μη σε ζηλευει λιγακι αμα τον γραφεις καμια φορα, και να βλεπει και αλλες, δεν ειναι καλη αρχη για σχεση, ουτε θα ειναι ποτε. Γιαυτο το σεναριο οτι υπαρχει περιπτωση να ειστε μαζι με αυτον με καποιους ορους και προυποθεσεις και αν γινουν καποια πραγματα, βγαλτο απο το μυαλο σου τωρα!!
Να σκεφτεσαι αυτα που σου ειπα παραπανω και αυτα να προσδοκας, ετσι μονο δινεις αξια στον εαυτο σου και δειχνεις οτι τον εκτιμας, με το να θες για σενα οτι καλυτερο, οπως μια ισοτιμη σχεση ενηλικων οπου θα δινουν και θα παιρνουν και οι δυο, θα περνας καλα 9,5 στις 10 φορες, θα σε ανεβαζει, θα σε σπρωχνει μπροστα σε νεους στοχους και ονειρα, δε θα εισαι η μαμα και η ψυχοθεραπευτρια του, και αυτος δε θα ειναι το συναισθηματικο σου αποκουμπι και πατεριτσα, αλλα θα αισθανεσαι καλα και μονη σου με τον εαυτο σου και με τον κοινωνικο σου κυκλο!
α carrie αυτό που έγραψα δεν ξέρω αν είναι αλλού δεν εννούσα..ότι είναι σε μένα. εννοούσα ότι δεν ξέρω αν είναι μόνος ή με κάποια.
ναι ξέρω πως είναι να σε θέλει κάποιος..ξερω πως αρχίζει καλά μια σχέση. πως είναι το ιδανικό.
αυτό που με απασχόλησε περισσότερο χθές είναι οι σκέψεις που έρχονται πριν κοιμηθώ..
σήμερα η μέρα ήταν καλούτσικη. νομίζω θα εστιάσω λίγο στις παρέες ήδη σε αυτο ..είμαι πιο ανοιχτή τις τελευταίες μέρες.βλέπω διαφορά.
νιώθω αυτές τισ μέρες σαν να ζώ μεσα σε ένα πείραμα λέω..αντε ας δοκιμάσω και αυτό που μου επισήμαναν στο φορουμ χθές, προχθές..μπορεί όντως να το κάνω χωρίς να το καταλαβαίνω,μπορεί να πρέπει να το κάνω κ.τ.λ και αυτό μου έχει δώσει λίγο περισσότερη όρεξη για ζωή
Καλο για σενα! Αυτο να κοιτας πως να αισθανεσαι ωραια, μια ειναι η ρημαδα η ζωη δεν αξιζει να χαλιομαστε για τπτ!
ναι βλέπω ότι καπως προχωράει τουλάχιστον την ημέρα.. αλλα τα βράδια τα φοβάμαι ακόμα. όλα είναι ήσυχα, είσαι τελείως μόνος με τις σκέψεις..κι ετσι και σκεφτώ ΄τι μπορεί να πεθάνει μπορώ να στριφογυρνάω για ώρες..μουρχεται να βγώ στο δρόμο και να τον βρώ και να του πω ότι κι αν έχει κάνει δεν με πειράζει..αρκεί που είναι καλά. ο ξάδερφος του, τον οποίο είχα γνωρίσει, πέθανε το καλοκαίρι από αυτό.
.................................................. .........................
ανησυχώ για την ώρα που θα πέσω για ύπνο
Kανε μια ερευνα στο ιντερνετ να δεις αν ταυτιζεσαι με τα συμπτωματα της καταθλιψης.. Εγω θα σου στειλω πολλη θετικη ενεργεια να εχεις εναν καλο υπνο :)
τον τελευταίο καιρό και ειδικά τις τελευταίες μέρες είμαι καλύτερα. ευχαριστώ για την θετική ενέργεια ελπίζω να πιάσει.
δεν ξέρω τι μ εχει πιάσει , φοβάμαι μήπως γίνει κάτι και πεθάνει . θέλω να έχω κάνει ότι μπορω. έχω κάνει άραγε?
χαζό αλλα ακόμα δεν έπεσα για υπνο ενω νυστάζω.