ΣΥμφωνω και επαυξανω. Και εγω εχω τετοια παραδειγματα!
Printable View
Συμφωνώ με τη διαπίστωση του imagine. Όμως καταλυτικό ρόλο στην επιλογή, ασχετα από το τελικό αποτέλεσμα, έπαιξε το χρήμα. Έτσι: Η ωραία ψάχνει για τον λεφταρά για να ζει στην άνεση και στην πολυτέλεια. Ο άντρας θέλει να ανελιχθεί επαγγελματικά και να χει περιουσία χωρίς να ιδρώσει παντρεύεται την κόρη του πλουσίου. Τις περισσότερες φορες από την αρχή καταλαβαίνουν ότι δεν ταιριάζουν αλλά το θαμπωμα οδηγεί σε γάμο. Ο ασυμβίβαστος δε θα αντέξει να καταπιέζει τον εαυτό του και θα φύγει με την πρώτη αφορμή, ο καλοπερασιάκιας θα μείνει για να χει την πολυτέλεια του κι ας υποφέρει κατα τα λοιπά.
ωχ αμαν ρε παιδια με τις γενικευσεις!
δεν βαρεθηκατε?
τοσα εκατομυρια ανθρωποι, τοσες χιλιαδες συμπεριφορες!
τι νοημα εχει να τσουβαλιαζουμε τον εναν και τον αλλον και να καταληγουμε σε "συμπαντικες αληθειες" . ελεος! δεν υπαρχει τετοιο πραγμα!
υπαρχουν πολλες διαφορετικες συμπεριφορες,.
προσωπικα βρισκω πιο ενδιαφερον να συζηταμε κατι που απασχολει καποιον ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, παρα να γενικολογουμε στο διηνεκες...
Λοιπον κατηγορουμαι συνεχεια την γυναικα Ελληνιδα αλλά και τα αγοράκια Ελληνοπουλα δεν πανε πισω! Θέλετε την γυναικά μοντέλο, με πλουσια L.A , να εχει σντυπωσιακη ομορφια και να ειναι καλη στο κρεβατι.. Ααααμα δεν ειναι καλη? Παει για πεταμα!
Ετσι ειμαστε για σας, αναλωσιμα προιοντα με ημερομηνια ληξης!
Σαφώς δεν εννοω οτι ολοι/ες ειναι στο ιδιο τσουβαλι. Πιστευω στις εξαιρέσεις!
!!!;p Αληθεια υπαρχουν πολλες τετοιες περιπτωσεις? ;ρ
Καλα το να περιμενει καποια τον "ιδανικο" κ καλα οκ,ειναι και ρομαντικο και αξιοθαυμαστο κατα τη γνωμη μου
Αλλα το να το κανει περιμενοντας τον διασημο ή εκατομυριουχο..ελεος..Κι αυτα ειναι αποτελεσματα του τροπου που μεγαλωνουν και του περιβαλλοντος τους δυστυχως.Κριμα
πως τα καταφέρνουν κάποιοι και μένουν μαζί μέχρι το τέλος της ζωής τους? και είναι και ευτυχησμενοι! ποιο είναι το μυστικό?
Αναλογα! Και πάλι αλλο τι φαινεται σε μας και αλλο τι συμβαινει πραγματικα. Δεν ξερεις ποτε αν αυτο το ζευγαρι που μενει για παντα μαζι οτι ειναι και ευτυχισμενοι η οτι ηταν παντα πιστοι η οτιδηποτε. Πισω απο ολο αυτο μπορει να κρυβονται πολλα! Θέλω να πιστευω οτι υπαρχουν αληθινα και σωστα πραγματα που κρατανε αγαπημενο ενα ζευγαρι πραγμα σπανιο.
Διαβαζα μια ερευνα τις προαλλες οτι τα ζευγαρια που ειναι πραγματικα ευτυχισμενα κι αγαπημενα μαζι και εχουν κατανοηση ο ενας για τον αλλον αποτελουν το 4% των γαμων, και αυτο γιατι οι περισσοτεροι που δηλωνουν ευτυχισμενοι και αρμονικοι στο γαμο τους νιωθουν ετσι λογω μιας ψευδαισθησης κατανοησης και συμπνοιας!!
ioannis2,είμαι συγουρη ότι και΄γω με τον άνδρα μου έτσι να ζούσαμε...μαζί μέχρι τα γεράματα.και ευτυχισμένοι.απλά είμαι σύγουρη. αλλά μυστικό δεν υπάρχει,δλδ δεν είναι μυστικό.Quote:
πως τα καταφέρνουν κάποιοι και μένουν μαζί μέχρι το τέλος της ζωής τους? και είναι και ευτυχησμενοι! ποιο είναι το μυστικό?
στις ερευνες που λ'ενε διάφορες βλακείες,δεν πιστέυω. Ποιος και πως μέτρησε *βαθμό ευτυχίας*και ποιοι είναι *πραγματικα* και ποιοι όχι??? Σε κάθε ζευγάρι υπάρχουν διαφωνίες ή παράπονα ή οτιδήποτε άλλο στη διάρκια της ζωής. Πάντα ευτυχισμένους βρήσκεις μόνο στο τρελάδικο!
Αλήθεια είναι όμως ότι είναι λίγα τα ζευγάρια που αγαπιούνται το ίδιο και μετά από κάποια χρόνια γάμου. Εγώ που παρακολουθούσα τα φιλικά μας ζευγάρια (και είναι αρκετα!) διαπίστωνα ότι μόνο εμεις το κρατήσαμε...
Κάνεις λάθος.Τα πράγματα έχουν αλλάξει πάρα πολύ.Οι αναλώσιμοι πλέον έχουμε γίνει εμεις οι άντρες για σας.Και δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιες ακόμα επιμένετε να το παίζετε 'θύματα'.Συνειδητοποιήστε επιτέλους ότι τα καταφέρατε,γίνατε το ισχυρό φύλο στις σχέσεις,εσείς είστε που επιλέγετε πλέον και όχι οι άντρες.Κι αν πέσατε σε 'σκάρτο' πράγμα φταίτε εσείς διότι εσείς το διαλέξατε.Δεν το βλέπετε κι εσείς πώς κατάντησε το αντρικό φύλο;Δεν καταλαβαίνετε ότι πολλοί 'μπερδεμένοι' και ανασφαλείς άντρες δεν έχουν καν απαιτήσεις αλλά απλώς θέλουν μια ότι να ναι για να βολεύονται για να μην είναι μπακούρια,αγάμητοι κλπ κλπ;Είναι δυνατόν αυτοί να 'πατάνε πόδι';Μα αυτοί όχι μόνο δε χωρίζουν αλλά είναι και έτοιμοι να 'φουντάρουν' αν τους παρατήσει η γυναίκα/γκόμενα.Και επιτέλους,παραδεχτείτε ότι μια γυναίκα λίγο μπούτι,λίγο στήθος,λίγο κ..λο να επιδείξει και μόνο αυτά,μπορεί να σύρει πολλά 'καράβια' πίσω της,ιδίως στην ελλάδα,οπότε μόνο από επιλογή θα μείνει μόνη.
Αυτοί που θέλουν τη γυναίκα μοντέλο(και συνήθως τη βρίσκουν) είναι οι λεφτάδες που βέβαια πρώτα κι αυτούς τους επέλεξαν αυτές.Να ξέρουμε και τί λέμε δηλαδή.Μιλάω για τον μέσο καθημερινό άντρα της διπλανής πόρτας που αυτός δυσκολεύται να βρει γυναίκα κι αν βρει γίνεται 'σκυλάκι'.
Απο την αλλη βρε Χριστινα , αν εξερεσεις το κρεβατι γιατι να μη θελουμε μια ομορφη κοπελα δυπλα μας?
Μα και εσεις ,οι κοπελες πολλες εχετε αφεθει στην αφεθει στην ηδωνη που προσφερει η τροφη !¨) εχω αδικο δλδη? ειναι κακο να θες μια κοπελα με ενα αναλογικο σωμα , ασε που ειναι καλο και για την δικια της υγεια το να ειναι λεπτη !
Εχω αδικο ??
φι! το πιο άσχημο πράγμα όταν ο άνδρας είναι ανασφαλης και μπερδεμένος κι'όλας!Quote:
μπερδεμένοι' και ανασφαλείς άντρες
εγώ θέλω απλά Ανδρα. με Α κεφαλεα. Υπάρχουν??
(βασικά δεν θέλω κανέναν σε φαση που είμαι,απλά αναρωτιέμαι...υπάρχουν ανδρες σαν το δικό μου???)
Αλήθεια,πως το καταντήσαμε?Quote:
Δεν το βλέπετε κι εσείς πώς κατάντησε το αντρικό φύλο;
Εστω οτι μας φθασαν οι γυναικες στο σημειο που ειμαστε και επιλεγουν αυτες συντροφο.
Εμεις τοσο αδυναμοι ειμαστε που απλα θελουμε μια γυναικα διπλα μας για να μην ειμαστε μπακουρια;;Δεν το καταλαβαινω αυτο. Αιδιο ναναι και οτι ας ειναι;;Δηλαδη χαθηκε εντελως η αξιοπρπεπεια μας;
Αυτους που περιγραφεις κατα πρωτο λογο εχουν μηδεν αυτοεκτιμιση και δεν βγαινουν ουτε να διεκδηκισουν αυτο που θελουν και ουτε που ξερουν τι θελουν.Περιμενουν ουρανοκατεβατα μια γερη δοση αναγνωρισης απο το αντιθετο φιλο.
Οσο για το στηθος και το μπουτι που λες ναι ισχυει γενικα
Συμφωνώ! αυτό που σ αρέσει το διεκδικάς, εκτός κι αν έχεις χαμηλή αυτοεκτίμηση. σ όποιο σημείο κι αν φτασουν οι γυναίκες άμα διεκδικάς και έχεις την ανάλογη αυτοεκτίμηση όχι μόνο θα καταφέρεις να χεις γυναίκα που σ αρέσει αλλά και θα κατορθώσεις να την κρατήσεις δίπλα σου και να σε αγαπήσει και έτσι να κάνεις τη διαφορά εκεί που οι άλλοι είναι μόνοι ή συμβιβάζονται.
Stereotypes:
"A stereotype is a popular belief about specific social groups or types of individuals.
The concepts of "stereotype" and "prejudice" are often confused with many other different meanings.
Stereotypes are standardized and simplified conceptions of groups based on some prior assumptions."
:
"Ένα στερεότυπο είναι μια δημοφιλής πεποίθηση για συγκεκριμένες κοινωνικές ομάδες ή κατηγορίες ατόμων.
Οι έννοιες των «στερεότυπο» και «προκατάληψη» συχνά συγχέονται με πολλές άλλες διαφορετικές έννοιες.
Τα στερεότυπα είναι τυποποιημένες και απλοποιημένες αντιλήψεις των ομάδων με βάση κάποιες εκ των προτέρων υποθέσεις. " :-D
Koιταξτε παιδια μου, σε εναν αντρα αντιστοιχουν 2 γυναικες, αρα, οι γυναικες θα επρεπε να κλαιγονται, γιατι αυτες ειναι προφανως σε μεγαλυτερο ποσοστο σινγκλ! Επισης, ναι, το καταλαβαινω, για πολλους αντρες ειναι αγγουρι να πανε να πλησιασουν καποια κοπελα, ομως δαιβαζα τις προαλλες μια προσφατη ερευνα. Οτι το 60% των σχεσων ξενικησε απο πρωτοβουλια του αντρα, το 30% αμοιβαια, και το 10% απο τη γυναικα, αρα, μην περιμενετε την γυναικα εξ ουρανου, εκτος κι αν ειστε στις εξαιρεσεις! Οι χυλοπιτες ειναι μεσα στο προγραμμα, θα φας 9, η δεκατη θα σου κατσει ομως, ΚΑΙ θα εχεις αποκτησει και πειρα!! ΕΠισης, πρεπει να ξερεις που κοιτας, π.χ. Εχω μια φιλη που ειναι μονη, ο ενας τησ ξινιζει, ο αλλος της βρωμαει, ο ενας ειναι κοντος, ο αλλος εχει μεγαλη μυτη, ο αλλος εχει αστεια προφορα, ο αλλος ειναι πολυ μεγαλος (5 χρονια μεγαλυτερος), και ετσι ενω εχει καποιες κατακτησεις γιατι ειναι μια χαρα κοπελιτσα, τους απορριπτει ολους. Τωρα θα την περιγραψω, ειναι σεμνη, αγνη, ντυνεται πολυ συντηρητικα, βαφεται συντηρητικα, τα κανει ολα συντηρητικα, οχι μινι φουστες ουτε δεκαποντα τακουνια, ουτε κουνιεται τπτ. Λοιπον, εγω ειμαι σιγουρη οτι για αυτην την κοπελιτσα υπαρχουν αρκετοι που θα της ταιριαζαν, ισως και καποιοι απο αυτους που μεχρι τωρα την εχουν πλησιασει. Γενικα και σε χαρακτηρας ειναι πολυ κλειστη. Ειναι 27. Μια μερα λοιπον σε ενα μπαρακι την κοιταζε ενα ωραιος γυρω στα 33, της φανηκε πολυ μεγαλος!!! Της λεω πες μου βρε καλη μου ποιοι σου αρεσουν απο εδω!! Και ποιους μου δειχνει και κοντεψα να παθω τρια εγκεφαλικα;;;; Ενα πιτσιρικα γυρω στα 20, ωραια μουρη, αλλα εμφανως ψωνισμενο με μπλουζα με ντεκολτε και σκουλαρικι, που δεν κοιταζε κατω απο το υψος της μυτης του αρα δεν θα την εβλεπε και ποτε γιατι ειναι και κοντουλα, και τον μπαρμαν, εναν αλλο πιτσιρικα παλι γυρα στα 20, που του την πεφτανε κατι ξανθιες που τα ειχανε πεταξει ολα εξω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! See a point? Aμα καποιος ειναι πολυ ντροπαλος, μαζεμενος συντηρητικος, μην παει να την πεσει σε αυτην που κυκλοφορει με μαρκες και τη συνοδευουν μπντιμπιλνταραδες!!! πρεπει να βρει καποια σαν τη φιλη μου, μονο να μην ειναι και αυτη στην κοσμαρα της!! Ενιγουει ομως, ολα γινονται για ενα λογο, και πιστευω οτι οταν πραγματικα θελησει να βρει αντρα, θα βρει, και μπορει να ειναι και χειροτερος απο αυτους που ειχε απορριψει μεχρι τωρα, και το αρνητικο ειναι οτι δεν θα εχει την εμπειρια να το καταλαβει!! Για αυτο και οι δοκιμες και οι χυλοπιτες, ειναι χρησιμες!!!!
Ακριβώς αυτό πιστεύω.Οι περισσότεροι άντρες δυστυχώς βολεύονται με όποια να ναι,όποια τους προξενέψουν φίλοι ή όποια τους την 'πέσει'.Κι αυτό γιατί είναι πολύ δύσκολο πλέον για έναν άντρα να βρει γυναίκα και καθημερινά το διαπιστώνω.Δεν έχουν την επιλογή και γι'αυτό δεν έχουν απαιτήσεις και δε χωρίζουν εύκολα.Και επειδή δεν είναι όλοι λεφτάδες,μπαρμαν και 'μούρες' για να τους την πέφτουν συνέχεια γυναίκες,σου λέει 'κάτσε τώρα που βρήκαμε μια μην τη χάσουμε'.Και με τρελαίνει πάρα πολύ που οι γυναίκες αυτό το εκμεταλλεύονται και μας κάνουν ότι θέλουν.Διότι η γυναίκα μόνο με το σώμα της μπορεί να προσελκύει συνεχώς άντρες και όσο 'κρατιέται' καλά δεν πρόκειται ποτέ της να γνωρίσει μοναξιά αν το θελήσει.Ο άντρας τί να κάνει έτσι και χωρίσει;Και ιδίως αν δεν έχει και πολλές παρέες;Μένει σαν την καλαμιά στον κάμπο.
Λιλιουμ σαν την φίλη σου υπάρχουν πολλές γυναίκες.Δηλαδή που δεν ξέρουν τί θέλουν.Και το κακό είναι πως ούτε καν δοκιμάζουν για να το βρουν.Και το κρατάνε 'κλειδωμένο' μέχρι ν'αρχίσουν να βαράνε οι 'καμπάνες' του γάμου και της μητρότητας.Όχι ότι δεν βρίσκουν αν και όποτε το θελήσουν,απλά οι συμπεριφορά αυτή(που μόνο σε ελληνίδες συναντάται) είναι αρρωστημένη.
Πάντως είναι κι αυτό ένα δείγμα του πόσο εύκολα βρίσκουν άντρα οι γυναίκες.Η φίλη σου λες ότι συνεχώς απορρίπτει τον έναν και τον άλλο.Μακάρι και όλοι οι άντρες να είχαν αυτήν την δυνατότητα,να απέρριπταν όταν δεν τους άρεσε κάποια.Όμως εξαιτίας αυτής της έλλειψης επιλογών(και της αγαμίας που αυτή φέρνει),οι άντρες δεν απορρίπτουν σχεδόν ποτέ.Εννοείται φυσικά αν δεν είναι μπαρμαν κλπ.
??? μπορείς να μου το εξηγήσεις,Paolo? γιατι είναι δύσκολο για έναν άνδρα να βρει γυναίκα? μετά από κάποια ηλίκια...ίσως...αλλά για έναν νέο είναι πανέυκολο!Quote:
Κι αυτό γιατί είναι πολύ δύσκολο πλέον για έναν άντρα να βρει γυναίκα και καθημερινά το διαπιστώνω.Δεν έχουν την επιλογή
είμαι λάθος?
η γυναίκα από που να βρεί την επιλογη αν είναι πάνω από 35 και δεν παέι στα μπαράκια?
Είναι σίγουρα πιο εύκολο(αλλά όχι πανεύκολο πάντως) για έναν νέο να βρίσκει κοπέλες,με την προυπόθεση όμως να βρίσκεται μέσα σε παρέες που να υπάρχουν κοπέλες.Γιατί διαφορετικά πάλι θα δυσκολεύεται.Καλά όταν μεγαλώσει δεν το συζητάμε,είναι παρα πολύ δύσκολο και οι μόνοι τρόποι είναι ή να του κάνουν κανα προξενιό ή το ίντερνετ.Γιατί ακόμα και αν βγαίνει συχνά,εφόσον οι γυναίκες πλέον δεν δέχονται φλερτ από αγνώστους,πάλι δεν θα βρίσκει τίποτα.
Για τη γυναίκα τα πράγματα είναι αλλιώς.Ακόμα και 35 και 40 να είναι,αν καταφέρει να διατηρεί το σώμα της σε καλή κατάσταση,μπορεί να βρίσκει συντρόφους(ακόμα και νεαρούς) οπουδήποτε,στη δουλειά,στο μπαρ,στο γυμναστήριο κλπ.Άσε που και στο περιβάλλον της σίγουρα θα υπάρχουν μόνοι άντρες που ψάχνουν γυναίκα,οπότε μπορεί να της κάνει κονέ καμιά φίλη ή συγγενής της.
Eμενα ο θειος μου 55 χρονων τις αλλαζει σαν τα πουκαμισα παντως. Και μικρουλες, και μεγαλες, και μορφωμενες, και μεγαλη ποικιλια! και ουτε εχει καποια φοβερη ανεση! Απλα εναν μισθο! Αφηστε λοιπον τις γενικευσεις!!!!!!
Όχι θέλω να πω ή ότι θα ναι τεκνό ή άψογος παραμυθάς! lololol
Παολο,νομίζω είναι θέμα χαρακτίρου. ανθρωπός επιλεκτικός δυσκολέυεται είτε είναι άνδρας,είτε γύναικα. Άνθρωπος με αξιοπρέπεια ψάχνει κάτι ανάλογο. Ποσοι από'μας την έχουν?
Αν μιλάμε για *ξεπέτα*...ε,μάλλον γυναίκα-αν δεν είναι χάλια στην εμφάνιση-μπορει να το έχει ο πότε θέλει. Να είναι όμως ποιοτικό?
Υπάρχουν αυτοί που όλες οι γυναίκες θέλουν αλλά πολύ δύσκολα μπορούν να αποκτήσουν, οπότε όταν καταφέρουν να τους προσελκύσουν, απολαμβάνουν την κάθε στιγμή, φυλακίζουν την ανάμνηση και πολύ λίγοι θα μάθουν ποτέ τι συνέβη και ποτέ με λεπτομέρειες.. κάτι σαν επίσκεψη στην αντρική disneyland.. για λίγο..
Ένας κούκλος μπάρμαν, ο δάσκαλος χορού, ο γοητευτικός γυμναστής, ο παιδαράς γκόμενος μιας κολλητής, ο αγαπημένος τραγουδιστής, ο σέξυ ντιλιβεράς...
Και μετά υπάρχουμε και εμείς οι υπόλοιποι..
Μακροπρόθεσμες καλές, συμφέρουσες και κατά διαστήματα απολαυστικές επιλογές με ή χωρίς ημερομηνία λήξης.
Καλοί χαρακτήρες, ωραία παιδιά, ευαίσθητοι, έξυπνοι, ξεχωριστοί, μωράκια..
Οι πρώτοι είναι οι πρίγκιπες των παιδικών τους παραμυθιών..
Οι δεύτεροι είναι αυτοί που απομένουν όταν διαπιστώσουν ότι στο παραμύθι της ζωής πολύ συχνά δεν είναι οι πριγκίπισσες..
Και έτσι ζούμε όλοι καλύτερα, καλά, έτσι κι ´έτσι, καλά, καλύτερα..
Όλους τους απορρίπτουν αναμένοντας να εμφανιστεί ο πρίγκηπας των παιδικών τους παραμυθιών. Μόνο που όταν τα ηλικιακά περιθώρια αρχίζουν να στενεύουν, ο πήχης αρχίζει να πέφτει και αυτοί που κάποτε απέρριπταν φαντάζουν πρίγκηπες.
Και τις βλέπεις να κάνουν γλυκά μάτια στο γοητευτικό μπάρμαν. Μόνο που αυτός δεν ξέρει από μόνιμες σχέσεις αλλά μόνο κρατά λίστα με επιτυχίες στην οποία κάθε νύχτα θέλει να βάζει και διαφορετική. Κι αυτές να πιστεύουν ότι θα τον κάνουν τον άντρα της ζωής τους εκτός βεβαια κι αν ο σκοπός είναι η στιγμιαία ικανοποίηση.
Δεν είναι απαραιτητο να ερθει ο πριγκηπας των παραμυθιών. Εξαρτάται ποσο εχει μάθει μια γυναικα να τον περιμενει. Εγώ πιστευω οτι ειναι θέμα στιγμής. Πότε ο άντρας θα κάνει το "κλικ" στην γυναίκα. Και αυτό μπορεί να γινει εκει που δεν το περιμένεις...
τι εννοουμε ομως πριγκιπα ??
Εγω ξερω οτι εαν ενφανιστει ενας ωραιος ,ρομαντικος ,ευγενικος ,καποιος που δεν χαλαει ευκολα χατηρια,ο πριγκιπας δηλαδη παλυ δεν ειναι ευχαριστιμενες (τουλαχιστον οσες γυναικες ξερω εγω)
παλι και αυτο τις χαλαει καπου .Μαλλον θελουν το πριγκιπα αλλα και τον αλητη μαζι ,θελουν και λιγο τον τσαμπουκα..........
Ετσι νομιζω
Και εγώ ετσι πιστευω. Νομιζω οι πολύ μαλθακοί άντρες δεν γίνονται εύκολα αρεστοί. Και πάλι όμως είναι γούστα αυτά!!
εγώ πιστεύω ότι αυτοί που ελκύουν περισσότερο τις γυναίκες είναι τα κακά παιδιά, οι αλήτες γιατί πιστεύουν ότι αυτοί θα τους προσφέρουν δράση και περιπέτειες. Κι άμα έχουν και λίγο ωραία εμφάνιση μπορεί να τους παρακαλάνε.
το θεμα της εμφανισης, παντα επηρρεαζει οταν δεν γνωριζεις τον αλλο και ισχυει και για τα δυο φυλα.
μην μου πεις οτι εσενα σε ελκυουν οι ασχημες γυναικες...
οσο για τα κακα παιδια, αυτο που ισχυει ειναι οτι οτι ελκυουν οι ανδρες με αυτοπεποιθηση και οχι οι ανασφαλεις .
ισως μερικοι απο αυτους να ειναι οντως κακα παιδια, αλλα τα πραγματικα κακα παιδια, ελκυουν μονο τις γυναικες που εχουν προβληματα και τραβαει ο οργανισμος τους ταλαιπωρια..