Θεωρω οτι η φραση "γινομαι υπευθυνος" ταιριαζει καλυτερα απο το "γινομαι ανδρας" καθως η υπευθυνοτητα ειναι ενα "αφυλο" χαρακτηριστικο!
Printable View
Να σας πω δεν εχετε βαρεθει ολοι σας να τσακωνεστε?
ημουν ετοιμος να απαντησω στην σοφια και ξενερωσα διαβαζωντας ολα τα ποστ.( την μαλακια που σας πιανει ωρες-ωρες)
Τοσα ομορφα μυαλα αναλωνονται σε παπαρολογιες.
μπραβο σε ολους που παρεξηγιουνται.μπραβο.
ξερω οτι αυτα που γραφω θα μου τα πεταξετε πολλες φορες αλλα στα @@ μου.
καντε με και ρεπορτ.δεν με ενδιαφερει.
Το μοναδικο που θελω να σας περασω, ειναι οτι εχετε το ελευθερο να διαφωνειτε μαζι μου οσο θελετε, αλλα μην γαματε το θεμα που ξεκινησε καποιος τοσο πολυ.
Υποτιθεται πως οι περισσοτεροι εχετε περασει πολλα , μιλατε για τις ανθρωπινες σχεσεις (τα δικα σας ιδανικα και καθως πρεπει) και μπλα μπλα μπλα ,μαλακιες, ακουω για υπομονη και κατανοηση και και και
ολοι σας καλοι ειστε στα λογια στην πραξη το ξεσκιζετε το θεμα.Αυτο φαινεται απο το ποσες φορες εχετε τσακωθει οι αγνωστοι -γνωστοι , ολα τα στρατοπεδα που γινονται :
α)Γυρω ειτε απο μια γυναικα
β)Γυρω απο εναν αντρα
1)γιατι την/τον θελουν πολλοι-ες,
2)γιατι τον πανε πολλοι-ες
3)γιατι τα λεει στα ισια
Τωρα μπλεξτε τα α, β με καθενα απο τα 1-2-3 και θα τα δειτε ολες τις παραταξεις εδω μεσα ( ναι γουσταρω μαθηματικα -καπελο μου)
Μπηκα με αγωνια στο φορουμ, μετα μου εγινε ενθουσιασμος, και πλεον ψαχνω να βρω ενα ποστ να μην διαβαζω προσωπικες επιθεσεις
Ξερετε πως τοσο καιρο μεσα δεν γουσταρα να τσακωθω, και προσπαθησα να ηρεμησω τονους (ισως μιλησα αποτομα σε μια κοπελα νομιζω την _______) (χωσta μου ______ τωρα που σου πεταξα το μπαλακι ! :P)
Προσωπικα δεν θελω να αποκτησω με κανενα, προτιμω να πιουμε ενα μπυρονι και να κανουμε παρεα και εξω παρα να ειμαστε σε ενα πισι.
Απογοητευμενος ειμαι πλεον.....
Γιατι ρε γαμωτο τσακωνεστε? τι εχετε να χωρισετε?
Η γνωμη σας που ειναι διαφορετικη απο τους υπολοιπους?
Δεν χαιρεστε που ετσι αντιπαραθετε τον διαλογο ? Κανουμε γονιμες συζητησεις , οξυνουμε το πνευμα μας , ακονιζουμε το μυαλο μας, διευρυνουμε τους οριζοντες μας και εμπλουτιζουμε τα επιχειρηματα μας?
Σας ευχαριστω οσους διαφωνισατε μαζι μου και με κανατε καλυτερα σκεπτομενο ανθρωπο.
Σας ευχαριστω ολους οσους απαντησατε στα μυνηματα μου
Σας ευχαριστω για τα θεματα που βαλατε και με προβληματισαν.
Να στε καλα.
και επειδη θελω να συνεχισω το θεμα μας, θα επιθυμουσα να βρω την μια που θα μας εκανε παιδια (2-3 ειναι καλα :P)
το φανταρικο θα το ξαναζουσα.
Σας εστειλα εεε ?ΕΕΕ ? ΕΕΕ?( εεεεεεεεχεεεεεεεεει και αλλα φωνηεεεεεντα το πληκτρολογιο αλλα το εεεεεεεεε κολλαεεεει καμια φορα!)
Κοιτα να εχεις καλο λογο!
αλλιως ραντεβου στην πλατεια σε 2 λεπτα !( θα ειμαι στα μαυρα με ενα δρεπανι )
Απαντας με χιουμορ ...γιατι ξερεις οτι εαν απαντησεις καταφατικα τοτε καποιοι εδω μεσα εχουν δικιο. Ειδικα εναντιον καποιου ηθικολογου που μπλεκει συνεχως σε καυγαδες και προσβαλλει δεξια και αριστερα κοσμο.
Οσο ειναι η ανοχη του καθενος τοσο αντιδρα , μερικοι το παιρναν στο ντουκου , αλλοι αντιδρουν λιγο μεχρι που βαριουνται να συζηταν με εναν ηλιθιο στην ουσια και καπως ετσι παει.
μεχρι τωρα Κιπ ,,,, εσυ ολο ασχολεισαι και συνεχιζεις να γραφεις με αυτο το στυλακι, μαλον εκει αρχιζουν και τελειονουν τα ενδιαφεροντα σου!
Και μετα κλαιγεσαι που δεν βγαζεις ακρη με τον κοινωνικο σου περιγυρο , με τετοια κοληματα που τρως πως να γινεις καλα!
Oποιος θεωρει οτι η εγκυμοσυνη ειναι ωραιο πραγμα, ας παει μια μερα να του προκαλεσουν σπασμους στους μυες της κοιλιας με ενα ειδικο μηχανημα που υπαρχει και ειχε γυριστει εκπομπη με εναν αντρα που το δοκιμασε και τα ειδε ΟΛΑ! Επισης, να πηγαινει μια φορα το μηνα να του το κανουν αυτο για κανα τετραωρακι να σφαδαζει και να κυλιεται στο πατωμα. Τη γλιτωνει βεβαια δε νομιζω να μπορουν να του προκαλουν και πονους στη μεση και τα ποδια, πρηξιμο στην κοιλια, και διαταραχη στις ορμονες ωστε μια φορα το μηνα να τρελαινετα και να παθαινει καταθλιψη για 4-5 μερες. Και να πηγαινει καθε μηνα για σαραντα χρονια. Αυτα τραβανε πολλες γυναικες, οπως εγω, ωστε ΚΑΠΟΤΕ να κανουν παιδι, που εκει με κυηση και γεννα αλλα ζορια. Και αμα βρεθει καποιος να τα κανει αυτα, θα παω στο λοχο ορεινων καταδρομων εθελοντρια.
Ρε συ τι λες τωρα? Ετσι ειναι η φυση μας να αντεχουμε και να τα περναμε. Αν ειχαν την ιδια φυση και οι αντρες θα το αντεχανε αλλα απο την στιγμη που δεν ειναι ΤΙ συζηταμε και ΤΙ συγκρινουμε? Δεν καταλαβαινω! Και μην ξεχναμε και το τοι εμεις οι γυναικες γεννηθηκαμε να αντεχουμε στον πονο που σημαινει οτι ειμαστε ανθεκτικες σε σχεση με τους αντρες στον πονο. ΑΛΛΑ τι σχεση εχει να συγκρινουμε τα δυο φυλα οταν τα καλα και τα κακα ειναι μοιρασμενα. Κατι που εχουμε εμεις δεν εχουν αυτοι και αντιστοιχα. Τι πρεπει δλδ να κανουμε να το παμε κοντρα το θεμα? Το καθε τι εχει την δυσκολια του.. και παλι αναλογα!
Eσυ μπορει να τα αντεχεις και να τα γουσταρεις. Αλλα πως αντεχεις τον πονο οταν πας στο νοσοκομειο για ενεσεις; Δεν πειθομαι οτι ολα αυτα που τραβαει η γυναικα ειναι καλυτερα μπροστα στους 9 μηνες στρατου των αντρων που οι 3 ειναι αδειες και εξοδοι, οτι και να πεις, δε μου φανταζει ως επιχειρημα.
Παρομοιως κηπ, επειδη ο φιλος μου προκειται να παει φανταρος συντομα, εχουμε συζητησει τους τελευταιους μηνες με πανω απο εικοσι αντρες διαφορων ηλικιων φιλους και γνωστους, και τωρα ειναι μεσα και ο αδερφος της κολλητης μου που τον στειλανε και στην Κυπρο, αυτο που ειπαν ολοι ειναι οτι ειναι χασιμο χρονου απλα, αλλα ζεις και δεκα χαβαλεδοκαταστασεις για να εχεις να αφηγεισαι στα εγγονια σου και μπορει να σου μεινει και κανενας φιλος απο κει μεσα, και οι νεοτεροι λεγανε οτι ειναι σαν κατασκηνωση και ουτε καψονια παιζουν πια ουτε τιποτα τραβηγμενο, και εχουν συνεχεια εξοδους. Ο ξαδερφος μου που ηταν σε νησι ολο το καλοκαιρι την ειχε καταβρει και δεν ηθελε να γυρισει!
Αμα εσυ ξερεις καλυτερα απο εικοσι αντρες που εχω μιλησει, ΟΚ.
Επειδη μιλας ελληνικα και τα ελληνικα σου τα διαβαζω καλα γραφεις το εξης:
Τουλαχιστον για τη σειρα που ημουν εγω και συμφωνα με συζητησεις που εχω κανει με πολλους ειναι οι....τελευταιες διακοπες πριν το μεγαλο λουκι. Οχι οτι θελει κανεις να ξαναπαει μιας και δεν αμοιβεται και χανει τον χρονο του και την ελευθερια του.
Ωραια που μιλησα για τον εαυτο μου? Για το πως περασα εγω κλπ? Η σειρα ξερεις ειναι μερικες χιλιαδες ατομα που μπαινουν σε καθορισμενη ημερομηνια....
Quote:
Εσυ μπορει να ησουν τυχερος ή σε καλη ψυχολογικη κατασταση! Αυτο δεν σημαινει οτι ολοι οι υπολοιποι περνουν τα ιδια με σενα... οποτε και παλι καμια συγκριση δεν μπορουμε να κανουμε αλλα δεκτο το να πουμε τις εμπειριες μας!
Βρε κουτό, και για εσένα το λέει, τι βγάζεις την ουρά σου απ'έξω;
Σε παρακαλώ, η ηθικολόγος μας δεν προσβάλει ποτέ κανέναν! Και το ότι κάποιοι λένε βλακείες, το λέει χαριτολογώντας βρε συ, μην την αποπαίρνεις...
Iberis σου μίλησα εγώ, είναι σαν την αμπάριζα εδώ... τώρα μπορείς να απαντήσεις στην Christina :)
To θέμα με την εγκυμοσύνη και τον στρατό είναι ότι στο τέλος της εγκυμοσύνης, μένει και ένα μωρό αμανάτι και τότε ξεκινάει το πραγματικό λούκι: το μεγάλο, της ζωής, του να συντηρήσεις μια οικογένεια... Τότε ξεκινάνε οι βάρδιες εναλλάξ, ξυπνήματα στις 2 και μετά στις 4 και πάλι στις 7, και πνίγεσαι στα... κακά, κυριολεκτικά... Όσοι μπουρτζόβλαχοι λοχίες και να σου τύχουν στον στρατό, δεν είσαι υπεύθυνος για την ανατροφή τους, και δε θα τους συντηρείς για την υπόλοιπη ζωή σου... Οπότε για εμένα, νομίζω ότι το θέμα είναι συνδεμένο με το τι σου μένει μετά και από τα 2...