Να λες καλά που έχεις κάτι να ασχολείσαι! Η δικιά μου ήταν άδεια και ανούσια, όπως συνήθως.
Κι εγώ στο εύχομαι, να μη δεις :)
Printable View
Σκέφτομαι ότι κάθε νύχτα περιμένω να με πάρει ο ύπνος και να ξημερώσει και όταν ξημερώσει θα περιμένω πάλι να νυχτώσει...
@Αλκμήνη Αχ και νόμιζα μόνο οι δικές μου μέρες είναι ανούσιες :)
Νιώθω απερίγραπτη θλίψη και άγχος που γυρίζω στην κωλοαθήνα. :(
χαλια........μολις ξυπνησα.
Ευχαριστώ blackcat αν και μόλις ξύπνησα οπότε εγώ θα σου ευχηθώ καλημέρα! :) Ευτυχώς δεν είδα εφιάλτες χθες, ο Θεός με λυπήθηκε...μου αρέσει το ψευδώνυμο σου...μου αρέσουν πολύ οι μαύρες γάτες. Είχα μία, τον Άλεξ, ήταν ο αγαπημένος μου αλλά πέθανε από FIV που του κόλλησε ο Γκούφη που επίσης πέθανε...δεν θεραπεύεται δυστυχώς αυτή η αρρώστια...ακόμα θυμάμαι τον κτηνίατρο όταν έκανε τις αναλύσεις αίματος στον Γκούφη "Λυπάμαι" μου είπε...κι ο Άλεξ είχε μια πολύ γλυκιά συνήθεια...αυτοβυζαινόταν... θήλαζε το ίδιο του το στήθος, μάλλον του είχε μείνει από μικρούλης με τη μαμά του...τώρα έχω ένα μικρό μαύρο γατάκι θυληκό που το έβγαλα Άλεξ προς τιμήν του...
καθυστερημενος. να παλευω για πραγματα που ηδη επρεπε να εχω, αλλα εξαιτιας της κατεστραμμενης μας ζωης σ'αυτη τη χωρα, δεν εχω...
Με πονάει το κεφάλι μου και νυστάζω...
κατι με εχει πιασει και θελω να κυκλοφοραω εξω βραδιατικα. βολτα στους δρομους, βολτα στο παρκακι, οπουδηποτε. κριμα που δεν εχω που να παω και κανεναν να ερθει μαζι, αλλιως θα καθομουν πιο πολυ. μ'αυτο το κρυο ποιος να θελει κι ολας, μαλλον εγω ειμαι ανωμαλος.
Φοβάμαι...πού είσαι;;;
Απόγνωση...
Πωωω κι εγώ το φοβάμαι, αποπροσανατολίζομαι και δεν μπορώ να ηρεμήσω στο σκοτάδι! Άναψε ένα μικρό λαμπάκι ή άσε την τηλεόραση ανοιχτή χωρίς θόρυβο, σύντομα άλλος θα είναι στο πλευρό σου μην στεναχωριέσαι, ουδείς αναντικατάστατος έτσι λέω εγώ και όσα φεύγουν τα αφήνω πίσω εκεί που έγιναν εκεί που έμειναν, πάμε γι' άλλα κοπελιά ;)
Εστίασε σε κάτι θετικό κύκνος μην λες τέτοια λόγια στον εαυτό σου. Αν το πάμε έτσι εγώ είμαι μια χοντρή πατσόχα, θέλω 60 στρώσεις στόκο στη μάπα μου για να πεις ότι βλέπομαι, έκοψα και αφέλειες σήμερα τρομάρα μου! σαν σούμο παλαιστής μοιάζω. Και η τραγική ειρωνία είναι πως είμαι στυλίστρια μια χοντρή στυλίστρια! Ας έρθουμε λίγο στην πραγματικότητα... Δεν είμαστε τόσο άχρηστοι... ίσως είμαστε μοναχούληδες οι περισσότεροι εδώ μέσα και ζητάμε λίγη αγάπη αλλά σε καμία περίπτωση δεν είμαστε όλα αυτά που περιέγραψες ούτε εσύ είσαι, σε κανέναν δεν αξίζουν αυτές οι ταμπέλες.. Εστίασε στις επιτυχίες σου, βάλε στόχους μικρούς καθημερινά και πραγματοποίησε τους πιστεύω πως μόνο η προσπάθεια θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα. Αν δεν μπορείς να το αντιμετωπίσεις μίλησε στο γιατρό σου για αυτό... Μακάρι να μπορούσα να σε βοηθήσω..
Είχα έναν στόχο...κι απέτυχα...για μια ακόμα φορά, απέτυχα!!!! Είμαι πραγματικά άχρηστη!!!! Και όχι, δεν με κάνει να νιώθω καλύτερα η προσπάθεια γιατί επέφερε μόνο αρνητικά αποτελέσματα κι όχι αυτά που ήθελα...κι έμεινα μ' αυτά...σ' ευχαριστώ για την πρόθεση βοήθειας...όσο για γιατρό 1ον δεν έχω κανέναν σταθερό τώρα και 2ον φοβάμαι να πάω και να μιλήσω γιατί θα με κλείσει μέσα... :( :( :( Σε κανέναν δεν θα τον πω...ευτυχώς δεν το κατάλαβε κανείς δόξα τω Θεώ, τουλάχιστον αυτό πήγε καλά...και μακάρι να μην το καταλάβουν γιατί τότε κάηκα! Το ότι για δυο μέρες θα λείπουν οι γονείς μου είναι θετικό...με τον μικρό κάπως θα τα βολέψω θέλω να πιστεύω...
σε ποια προσπαθεια απετυχες κυκνα?
κανεις δεν ειναι αχρηστος.
αν απετυχες σε κατι, εχεις πετυχει σε αλλα πραγματα, που ομως δεν τους δινεις σημασια.
ΔΕΝ θα σε κλεισει μεσα κανενας γιατρος αν πας να του μιλησεις.
ισα ισα, ειναι ενδειξη υγειας να ζητησεις μονη σου βοηθεια.
ειναι προς οφελος σου να ξερουν ολοι (οι δικοι σου) οτι βλεπεις ειδικο. ετσι δεν θα ανησυχουν αν σε βλεπουν να εισαι σε περιεργη φαση και δεν διακινδυνευεις να κανουν καμια ενεργεια, γιατι απο μονη σου θα εχεις θεραπεια.
αισθανομαι κενο.
Αν πω θα μου την πέσουν πάλι όλοι...δε το ρισκάρω, φοβάμαι να μιλήσω μετά τις προάλλες...δε μπορώ...μπορώ μόνο να πω ότι θα ήθελα πάρα μα πάρα πολύ να το είχα καταφέρει και να μην πονούσα τώρα...ξέρω ότι κανείς εδώ δεν με πιστεύει...δεν πειράζει όμως...ξέρω εγώ την αλήθεια...για τους ειδικούς το ξέρουν οι δικοί μου, το άλλο όμως δεν το ξέρουν κι όσο περνάει από το χέρι μου δε θα το μάθουν ποτέ...δεν ανησυχούν γιατί δεν ξέρουν...κι ο μικρός που ξέρει τη μια φορά δεν ξέρει ότι δεν ήταν μόνο αυτή και φροντίζω να μη καταλάβει...σήμερα δε κατάλαβε τίποτα...ούτε τις επόμενες μέρες θα καταλάβει γιατί θα λείπει στη δουλειά...οπότε απ' αυτή τουλάχιστον την άποψη όλα θα πάνε καλά...κι εγώ από αυτό θα γίνω σύντομα καλά ελπίζω...μου είπαν πριν λίγο να πάω σε κανονικό γιατρό για να μην πονάω αλλά δε θέλω...τί θα μου κάνει παραπάνω άλλωστε, με φροντίζω και μόνη μου, βρήκα τελικά μια αλοιφή...που κάνει...και κάνω ότι λένε οι οδηγίες...απλά θα ήθελα να μην πονάω τόσο πολύ...θα κάνω λοιπόν πάλι ότι γράφουν οι οδηγίες κι ας ελπίσω να γίνει γρήγορα καλά...αλλά για να είμαι απόλυτα ειλικρινής θα ήθελα κάποιον δίπλα μου τώρα να με φροντίζει αυτός αντί εγώ μόνη μου τον εαυτό μου...ίσως νοσοκομείο αλλά κανονικό νοσοκομείο όχι από τα άλλα...αν και κανονικά τα φοβάμαι τα νοσοκομεία...αλλά αυτό θα το έκανα μόνο αν ήμουν σίγουρη ότι θα με αφήσουν να φύγω...εγώ δεν θα το ξαναπεράσω το να μη με αφήνουν να φύγω...δεν ξέρω αν βγαίνει νόημα από τα όσα γράφω αλλά αν βγαίνει και κάποιος καταλάβει και δεν πιστεύει παρακαλώ να μην ασχοληθεί αν και είμαι ήδη υποψιασμένη οπότε δεν θα ανοίξω το ποστ...τους υπόλοιπους όμως τους παρακαλώ όποιος δεν πιστεύει να μην ασχοληθεί όπως περίπου είπε και το ξωτικό...πάω λοιπόν σιγά σιγά να κάνω αλλαγή και νάνι γιατί νομίζω ότι ο υπολογιστής κάνει κακό στη συγκεκριμένη περίπτωση αν είναι για πολλή ώρα...καληνύχτα σε όλους...
έλα βρε κυκνάκι όλα στο πρόγραμμα είναι σήμερα αποτυγχάνεις άυριο γαμάς το σύμπαν με τις επιτυχίες σου! ;) μην μου στεναχωριέσαι σε παρακαλώ βάζεις και αυτά τα ροζουλί γραμματάκια και ζουλεύω που δεν τα έκανα κι εγώ μωβ ή κόκκινα από την αρχή ;). Εγώ πάντως έχω λόγους να σε θαυμάζω και σε θαυμάζω! Αυτό που απάντησες στη ρεμεντυ δεν κατάλαβα πολλά... Χμμ... Όσο για το γιατρό, κοίτα, δεν κλείνουν τον κόσμο μέσα στα καλά καθούμενα ή για ψύλλου πήδημα, στα λέω γιατί τα ξέρω, κι εμένα παραλίγο να με κλείσουν μέσα αλλά λέω τι στο καλό? Μια εμπειρία θα είναι και αυτό! Θα κάμω και δημόσιες σχέσεις, ποιος ξέρει μπορεί λέω να βρω και το γαμπρό! τελικά δεν με κλείσανε μέσα και το χάσαμε το κορμί! xD
Απλά να θυμάσαι πως ρόδα είναι και γυρίζει, κάποια στιγμή θα αλλάξει αυτό να ξέρεις. Άχρηστη δεν είσαι για μένα τουλάχιστον :) να έχεις μια όμορφη μέρα γεμάτη γέλια και ηρεμία!
Θαυμάζεις εμένα;;; Μα καλά, ειλικρινά τώρα τί βρήκες να θαυμάσεις σ' εμένα; Δεν το ρωτάω ειρωνικά αλλά με πραγματική απορία...εσένα γιατί παραλίγο να σε κλείσουν μέσα αν επιτρέπεται; Ευχαριστώ για τα γραμματάκια, με κάνετε και χαίρομαι όταν μου λέτε ότι σας αρέσουν... :) Πραγματικά...
σιχαμαρα με την χωρα που ονομαζεται ελλ-αδα. ελλ-αδεια. αδεια χωρα η ελλαδα. ελλεηνοχωρα η ελλαδα. σας σιχαθηκε η ψυχη μου τοσα χρονια.
Αισθάνομαι πως το αγκάθι που άφησαν μέσα μου, δεν βγήκε ακόμα αλλά έχω πίστη στον εαυτό μου και αισιοδοξία. Θα καταφέρω να διώξω μια για πάντα τα σιχαμερά παράσιτα από πάνω μου.
στο πυθμενα. μικρος χριστοςπαυλατσαρλι, που θυσιαζεται για ολους, το αποτελεσμα μετραει παντα ομως, και το αποτελεσμα ειναι παντα δυσαρεστο για μενα, μονο οι αλλοι καλοπερνανε!
Απελπισία και αγανάκτιση για το χάλι και την κατάντια που μας οδήγησαν αυτοί στους οποίους εμπιστευτήκαμε τις τύχες μας. :( Αμφιταλαντεύομαι ανάμεσα στο χορό του Ζαλόγγου και τη μετανάστευση.
Χάλια πάλι ρε γαμώτο... Όλοι με βαριούνται :(
Λίγο πάω να χαρώ και κατρακυλάω πάλι :'(
Αισθάνομαι χάλια... μόλις χώρισα χτες βράδυ με τη μεγάλη μου αγάπη για 2η φορά.... και νομίζω ότι είναι οριστικό αυτή τη φορά.... (είναι ένας μεγάλος κεραυνοβόλος και καταδικασμένος από την αρχή του έρωτας...) ... και είμαι (όπως πάντα τελευταία...) χωρίς δουλειά και χωρίς κουράγιο να ψάξω απ' την αρχή να βρω κάποια... θέλω να πεθάνω.... χτες ήπια δυο ποτήρια κρασί (παρόλο που σιχαίνομαι το ποτό..)... αλλά φυσικά με δυο ποτηράκια κρασί δε μένεις ξερός.... αλλά που θα πάει θα βρω ένα τρόπο να βάλω τέρμα στη μιζέρια μου... το 'χω αποφασίσει εξάλλου... σκέφτομαι ένα βράδυ που θα 'χει πολύ κρύο να βγω έξω και να μείνω όλο το βράδυ έξω μπας και πεθάνω από το κρύο.. και να κοπανήσω και δυο μπουκάλια μαυροδάφνη (που είναι το μόνο κρασί που πίνω ευχάριστα) μπας και μείνω στο τόπο.. από καρδιά ή από το κρύο... κι ενώ είμαι σ' αυτά τα χάλια η μάνα μου (που είναι στην κοσμάρα της..) με πήρε για να μου κανονίσει προξενιό... έλεος... εγώ θέλω να πεθάνω κι αυτοί ονειρεύονται να με παντρέψουνε και μάλιστα με προξενιό...
συνειδητοποιημενος αλλα κι ανικανος να αντιδρασω (απο εδω). ανατολη ηλιου οχι ομως και ανασταση κυριου. ο καθενας μας ζει στη κοσμαρα του, στη δικια του διασταση, το προσωπικο του Gantz.
Κενό καλησπέρα. Δε ξέρω, αλλά δυσκολεύομαι να αποδεχτώ ως "συνειδητοποίηση" την τάση σου να δικαιολογείς κάθε φορά την κατάστασή σου. Τη μια θέλεις να φύγεις όξω, κι όμως είσαι ακόμα εδώ... την άλλη να πας στην επαρχία, αλλά εξακολουθείς να είσαι εδώ... την τρίτη, να βρεις γκομενάκι που θα σ' αγαπήσει γι' αυτό που είσαι, αλλά δε λες και πού - πώς θα το βρεις... δεν έρχονται τα πράματα σε μας, εμείς πάμε στα πράματα... ακόμη κι αυτό που έγραψες για το πιοτί, αναποφάσιστο μου ακούγεται. Ή το κάνεις ή δε το κάνεις. Ναι, ο καθείς ζει στην κοσμάρα του. Είναι όμως εξαιρετικά ευχάριστο το να περιλαμβάνει η κοσμάρα μας, έργο, προσπάθεια για κάτι καλύτερο, βοήθεια για όσους ενδεχομένως τη χρειάζονται. Νομίζω, έχοντάς σε διαβάσει αρκετά, πως τελικά δεν αυτοπροσδιορίζεσαι. Όσο κι αν υποστηρίζεις πως είσαι διαφορετικός απ' τους πολλούς, τελικά σε νοιάζει πάρα πολύ η γνώμη των πολλών. Αυτά...:)...
και τι ειμαι εγω καλη μου να αυτοπροσδιοριστω και να παραγω εργο, οταν δεν το κανουν ουτε αυτοι που πρεπει ? ουτε πολιτικος ειμαι, ουτε κατι αλλο σπουδαιο! ειμαι απλα ενας ανθρωπακος που προσπαθει να περασει οσο γινεται καλα, χωρις να καλυπτει ολες του τις αναγκες λογο μοναξιας και φτωχειας. αυτα τα δυο σε τουτο τον τοπο και γενικα επηρεαζουν. ετσι επηρεαζομαι κι εγω. γιαυτο ολο λεω πως θα φυγω, μα δεν ειναι και η ευκολοτερη αποφαση, ειδικα οταν δεν εχεις πουθενα αλλου να πας και κατι σιγουρο να σε περιμενει ή να σε βοηθησει. την επαρχια τη ξεχναμε εδω Ελλαδα τουλαχιστον. οσο για το γκομενακι, τυχερα ειναι αυτα, οσο το κυνηγας τοσο δεν σου ρχεται. απο την χαλια κατασταση που ζουμε παντως και οι ρολοι εχουν καταντησει καπως και ειναι πιο δυσκολα ολα. κι ενω θα πρεπε η γυναικα να στηριζει κι ο αντρας να χτιζει, τι να χτισεις πλεον οταν δεν υπαρχουν καν λεφτα για τα υλικα ? δλδ βλεπω πως και το αγορακι με το πουλακι να κρεμεται κλαιγεται, και το κοριτσακι με το μουνακι γκρινιαζει, γιατι ειναι μια παθητικη κολλημενη κατασταση ολη αυτη που ζουμε και δεν αλλαζει (προς το καλυτερο). θα μπορουσα να πω κι αλλα, ομως δε γουσταρω να κανω κουβεντα για τα προσωπικα μου σ'αυτο το φορουμ, γιαυτο δεν ανοιγω πλεον και δικα μου θεματα, οταν εχω τη Θεοφανία που στο παρελθον μου κατεστρεψε τουλαχιστον 2 με τσακωμους και λεγωντας πως μας λυπαται, αλλα και τον αρρωστιαρη χρηστη που θα θελε να ειναι εγω και προσπαθησε να με αντιγραψει, δε νιωθω ανετα να εκφραστω εδω μεσα συγνωμη.