Ανιτα, ας μη το ξανα-ανοίξουμε αυτό το θέμα, τουλάχιστον όχι μέσα στο θέμα της Ιντερ.
Printable View
Ανιτα, ας μη το ξανα-ανοίξουμε αυτό το θέμα, τουλάχιστον όχι μέσα στο θέμα της Ιντερ.
Quote:
Originally posted by dodoni
Ιντερ,
κατάφερα σήμερα που είναι Σάββατο να διαβάσω όλες τις τελευταίες σελίδες του θέματος αυτού.
Δε θέλω τίποτα άλλο να σου πω παρά μόνο ότι σε έχω έγνοια, ότι θαυμάζω τον τρόπο με τον οποίο αγωνίζεσαι για σένα, για το παιδί σου.
σε ευχαριστω πολυ!ειλικρινα με συγκινεις για αλλη μια φορα!
ναι αγωνιζομαι κ θα συνεχισω να το κανω.Ο αγωνας μου απο καποια μελη τις οικογενειας μου δεν αναγνωριζεται!
κι ομως εσυ κ καποιοι μελη του forum καταλαβαινουν..
αυτο ειναι για μενα πολυ ενθαρριντικο κ μου δινει δυναμη να συνεχισω τον αγωνα μου παρα το γεγονος οτι πρεπει να παω αντιθετα στις επιθυμιες τους οπως για παραδειγμα να εισαχθω σε κλινικη
νομιζω οτι δεν χρειζω νοσηλειας αυτη τη στιγμη. Δεν ηθελα να στηριζομαι σε δικα μου κριτηρια κ φυσικα πηρα την γνωμη του γιατρου μου που φυσικα συμφωνησε κ μαλιστα με πολλα επιχειρηματα μεχρι που επιβεβαιωθηκα.
Ειναι απο τις πιο δυσκολες μαχες που εδωσα κ δεν κρυβω οτι νιωθω πολυ δυναμικη που βρισκομαι εκτος κλινικης!
Σεβομαι οτι δεν θελεις να θιχτει το θεμα αλλα θα θελα πολυ να πω σε οσους θεωρουν το forum επικινδυνο οτι αν δεν ανοιγα την ψυχη μου εδω,θα ημουνα οντως μεσα σε κλινικη εδω κ καιρο!
σε ευχαριστω!
Αν οι γονείς μου μού έλεγαν να πάω σε κλινική θα έστελνα τους ίδιους πακέτο.Αν μπορούσα βέβαια.Ακούς εκεί;Γεννήθηκαν πριν από εσένα σε έφτασαν όπου σε έφτασαν κι αντί να κοιτάξουν τα σφάλματά τους σε κλείνουν κιόλας σε κλινική;Πω!Θυμάμαι ένα έργο στο οποίο ήταν μια γυναίκα στην οποία η μάνα της είχε καταστρέψει όλη της τη ζωή.Την μπαινόβγαζε στις κλινικές όπου εκεί όλα ήταν σε πειραματικό ή αν θες πιο υποανάπτυκτο στάδιο και μιλούσαν ακόμα για θεραπεία ψυχικά ασθενών με λοβοτομή.Φρίκαρα μόλις το είδα και πάλι δεν το είδα όλο.Τόσο πόνο δεν τον άντεξα.Φυσικά ταυτίστηκα εν μέρει.Η κοπέλα όποτε προσπαθούσε να αντιδράσει την χαντάκωναν.Δεν ξέρω τίτλο να δώσω δυστυχώς.Αν το βρω θα το γράψω στις \"ταινίες\"Quote:
Originally posted by interappted
Quote:
Originally posted by dodoni
Ιντερ,
κατάφερα σήμερα που είναι Σάββατο να διαβάσω όλες τις τελευταίες σελίδες του θέματος αυτού.
Δε θέλω τίποτα άλλο να σου πω παρά μόνο ότι σε έχω έγνοια, ότι θαυμάζω τον τρόπο με τον οποίο αγωνίζεσαι για σένα, για το παιδί σου.
σε ευχαριστω πολυ!ειλικρινα με συγκινεις για αλλη μια φορα!
ναι αγωνιζομαι κ θα συνεχισω να το κανω.Ο αγωνας μου απο καποια μελη τις οικογενειας μου δεν αναγνωριζεται!
κι ομως εσυ κ καποιοι μελη του forum καταλαβαινουν..
αυτο ειναι για μενα πολυ ενθαρριντικο κ μου δινει δυναμη να συνεχισω τον αγωνα μου παρα το γεγονος οτι πρεπει να παω αντιθετα στις επιθυμιες τους οπως για παραδειγμα να εισαχθω σε κλινικη
νομιζω οτι δεν χρειζω νοσηλειας αυτη τη στιγμη. Δεν ηθελα να στηριζομαι σε δικα μου κριτηρια κ φυσικα πηρα την γνωμη του γιατρου μου που φυσικα συμφωνησε κ μαλιστα με πολλα επιχειρηματα μεχρι που επιβεβαιωθηκα.
Ειναι απο τις πιο δυσκολες μαχες που εδωσα κ δεν κρυβω οτι νιωθω πολυ δυναμικη που βρισκομαι εκτος κλινικης!
Σεβομαι οτι δεν θελεις να θιχτει το θεμα αλλα θα θελα πολυ να πω σε οσους θεωρουν το forum επικινδυνο οτι αν δεν ανοιγα την ψυχη μου εδω,θα ημουνα οντως μεσα σε κλινικη εδω κ καιρο!
σε ευχαριστω!
Η κλινική;Λοιπόν τώρα το αν ο ασθενής πρέπει να μεταχειρίζεται ως ένα ελεύθερο ον που αποφασίζει την εισαγωγή του και εξαγωγή του από μια κλινική ή ως πιο παθητικό που λόγω ασθένειας δεν έχει διαύγεια πνεύματος και σωστή κρίση είναι ένα θέμα γιατί τότε αποφασίζουν οι συγγενείς οι οποίοι μπορεί να είναι οι χειρότεροι εγκληματίες με τη μάσκα του κηδεμόνα.
Μπράβο ρε!Quote:
μας κάνεις όλους πολύ περήφανους που συμμετείχαμε λιγάκι σε αυτό..
και σ\' ανώτερα, κοπέλα μου
ερχονται τωρα πηρα φορα!ναι συμβαλλατε πολυ σε αυτο!
υπαρχει μεσα μας ο θεος που ζηταμε αρκει να τον ψαξουμε καλα!
ο ανθρωπος εχει τελικα απιστευτες δυναμεις!!!
μπορει να χρειαζεται να πιασεις κοκκινο για να τις βρεις αλλα τελικα τις βρισκεις!αρκρι να το θελεις..κ να το παλευεις!κι αν καποιες στιγμες απογοητευεσαι να μην το βαζεις κατω!τα ψυχολογικα ειναι για πολυ δυνατους μαχητες τελικα..πρεπει να παλευεις για να αντεχεις καθε μερα,καθε ωρα κι οταν λες αντεξα(ασχετο κι ο ρουβας το χει πει:P)τοτε ανακαλυπτεις το ποσο δυνατος εισαι κ συνεχιζεις..
Quote:
Originally posted by kassi_21
Αν οι γονείς μου μού έλεγαν να πάω σε κλινική θα έστελνα τους ίδιους πακέτο.Αν μπορούσα βέβαια.Ακούς εκεί;Γεννήθηκαν πριν από εσένα σε έφτασαν όπου σε έφτασαν κι αντί να κοιτάξουν τα σφάλματά τους σε κλείνουν κιόλας σε κλινική;Πω!Θυμάμαι ένα έργο στο οποίο ήταν μια γυναίκα στην οποία η μάνα της είχε καταστρέψει όλη της τη ζωή.Την μπαινόβγαζε στις κλινικές όπου εκεί όλα ήταν σε πειραματικό ή αν θες πιο υποανάπτυκτο στάδιο και μιλούσαν ακόμα για θεραπεία ψυχικά ασθενών με λοβοτομή.Φρίκαρα μόλις το είδα και πάλι δεν το είδα όλο.Τόσο πόνο δεν τον άντεξα.Φυσικά ταυτίστηκα εν μέρει.Η κοπέλα όποτε προσπαθούσε να αντιδράσει την χαντάκωναν.Δεν ξέρω τίτλο να δώσω δυστυχώς.Αν το βρω θα το γράψω στις \"ταινίες\"
Η κλινική;Λοιπόν τώρα το αν ο ασθενής πρέπει να μεταχειρίζεται ως ένα ελεύθερο ον που αποφασίζει την εισαγωγή του και εξαγωγή του από μια κλινική ή ως πιο παθητικό που λόγω ασθένειας δεν έχει διαύγεια πνεύματος και σωστή κρίση είναι ένα θέμα γιατί τότε αποφασίζουν οι συγγενείς οι οποίοι μπορεί να είναι οι χειρότεροι εγκληματίες με τη μάσκα του κηδεμόνα.
φυσικα στις κρισεις καλα καναν και με τραβολογησαν!αλλο καπελο εκεινο κ παλι για να μην ειμαι αχαριστη η μανα μου κ τις 2 φορες οπως εχω πει υπεγραψε!
τωρα δεν εχει (νομιζω οτι την παρεσυρε αρκετα η πεθερα μου στι φοβο της για το μοναδικο εγγονι της του γιου της που εχασε κ γενικοτερα)παρα να δεχτει την αποφαση μου μιας που δεν εχω φαει τοσο μεγαλη κριση οπως τοτε..
κ μακαρι να μην ξαναφαω!τοτε ναι ας με παει κι ας μην υπογραψει!
την εχω εξουσιοδωτησει απο τωρα
Διακρίνω κάποιου είδους θετικό συναίσθημα προς τους \"δικούς\" σου; Διακρίνω την δική σου κατανόηση ως προς την θέση τους;Quote:
φυσικα στις κρισεις καλα καναν και με τραβολογησαν!αλλο καπελο εκεινο κ παλι για να μην ειμαι αχαριστη η μανα μου κ τις 2 φορες οπως εχω πει υπεγραψε!
τωρα δεν εχει (νομιζω οτι την παρεσυρε αρκετα η πεθερα μου στι φοβο της για το μοναδικο εγγονι της του γιου της που εχασε κ γενικοτερα)παρα να δεχτει την αποφαση μου μιας που δεν εχω φαει τοσο μεγαλη κριση οπως τοτε..
Ειναι απιστευτο το ποσο μια αγαπη μπορει να αλαξει την ζωη μασ κι εμασ τουσ ιδιουσ...να επιρεασει την υγεια μασ.....
......πρεπει να πιστευουμε....
γιατι ...ολα μπορουν να συμβουν..... και ολα ειναι ανθρωπινα...... οπωσ και οοολα ειναι για εμασ....και η ζωη κυκλουσ κανει και φερνει αγαπη...........
Ιντερ μου,,,,,καλη μου.....εισαι απο τα πιο θαρραλεα ατομα που γνωριζω....μην το ξεχνασ ποτε....απ οτι καταλαβα ειχεσ κριση και περασεσ ασχημα... θα γινοταν ζημια ......λυπαμαι πολυ που δεν ημουν στο φορουμ και δεν εχω την δυνατοτητα εστω και ετσι να ειμαι κοντα σου καθημερινα...αλλα και σε ολουσ εσασ που τοσο νιαζομαι....
....Σφιχτηκε η καρδια μου....απο τον πονο σου...
οι θαραλλαιοι και οι ευαισθητοι ..οι μαχητεσ αυτου του κοσμου((κι εσυ)).... παντα ειναι αναγκασμενοι να αντιμετοπιζουν δυσκλοτερα πραγματα απο τουσ \"κοινουσ\"..... μια παραξενη καταρα....που αιωνιωσ ακολουθει τουσ ανθρωπουσ που εχουν \"εξτρα\"...πραγματα μεσα τουσ....
θελω να εισαι δυνατη... να μην μου φοβασαι... θελω να ξερεισ πωσ σε εχω στην καρδια μου..οπωσ και την ΤΙ-ΠΟΤΕ..μου......
οι δυο πιο φανερεσ μανουλεσ του φορουμ...... μασ δινεται παρα πολλα.....ημαστε περηφανοι για εσασ κα θαυμαζουμε το κουραγιο σασ....αληθεια...
......κι εμεισ ..εγω..οοολη μου την αγκαλια..για κρυψωνα ...εστω για μια στιγμη....
να μου προσεχεισ...ολοι να μου προσεχετε....γιατι καθενασ μασ ειναι ενα αστερακι....και αν ενα ενα τα αστερακια του ουρανου σβηνανε ξαφνηκα...ο ουρανοσ θα ηταν σκοτεινοσ ασχημοσ....και μονοσ....
σασ αγαπο πολυ...
Quote:
Originally posted by Existir
Διακρίνω κάποιου είδους θετικό συναίσθημα προς τους \"δικούς\" σου; Διακρίνω την δική σου κατανόηση ως προς την θέση τους;Quote:
πολυ καλα διακρινεις βαζω οτι μπορω σε ταξη..κ νομιζω οτι τα παω καλα!
Adzik μου ελειψε προσωπικα η πιο ναζιαρικη \"φωνη \"του forum
ακομα κ τα πιο ασχημα πραγματα οπως αυτη την αληθεια με την καταρα που κυνηγαει τους ανθρωπους με τα extra που ειπες το ειπες με πολυ χαριτωνενο τροπο..
περιμενω να επιστρεψεις κ να μας ξαναδωσεις τη νοτα σου !
Είσαι παράδειγμα προς μίμηση κορίτσι μου. Ειλικρινά σου μιλάω, αν δεν είχες την ασθένεια πιστεύω θα ήσουν ένας πολύ ώριμος και ολοκληρωμένος και ισορροπημένος άνθρωπος, για να μην πω ευτυχισμένος γιατί δεν μου αρέσει η λέξη \"ευτυχισμένος\", την θεωρώ ουτοπία.Quote:
πολυ καλα διακρινεις βαζω οτι μπορω σε ταξη..κ νομιζω οτι τα παω καλα!
συμφωνω η λεξη ευτυχια ειναι ακρως ουτοπικη εννοια..
δυστυχως η ασθενεια μου χαρακτηριζεται απο πληρη ασταθεια για την αποψη που εχω κυριως για τον εσωτερικο μου κοσμο.ο οποιος χαρακτηριζεται κατακερματισμενος..
ομως θελω να πω κ για μενα κ για ολους οσους εχουν ειτε ψυχολογικα ειτε ψυχοπαθητικα οτι κατα ενα μερος εφοσον ξερεις τι εχεις κ ποια ειναι οπως ειπε η Adzik τα extra μπορεις να τα ελεγξεις με πολυ δυσκολια μεν(να πιεσεις τον εαυτο σου μεχρι να σκασει)μεχρις ενα βαθμο!κι οταν οπως ειναι φυσικο καποια στιγμη δεν μπορεσεις να το ελεγξεις να μην απογοητευτεις κ να συνεχισεις τον αγωνα σου.
existir δυστυχως αλλο ενα χαρακτηριστικο της αρρωστειας μου ειναι οτι κινδυνευω ενα 24ωρο να \"φυγω\"δλδ να χασω την λογικη μου απο ενα μικρο γεγονος ,μια λεξη,μια σκεψη,μια καχυποψια μου ..το συναισθημα τρωει κατα πολυ τη λογικη..την εκσφενδονιζει ..και αγωνιζομαι να την κρατησω οσο πιο πολυ μπορω..πρεπει να επικαλεστω ολη την ψυχικη μου δυναμη
οταν τα ψιλοκαταφενω(γιατι εντελως δεν γινεται)νιωθω υπερηφανη..οταν με περνει η κατηφορα προσπαθω να μην απογοητευομαι οταν αυτη επιστρεφει κ να συνεχισω τον αγωνα μου..
δυσκολα μεν οταν ξερεις οτι δεν υπαρχει ιαση αλλα κ η βελτιωση κατι ειναι..
Εμ δεν θελω να διαβασω και τις 61 σελιδες του θεματος:) μπορεις να μου πεις τι τυπο ψυχοθεραπειας κανεις εαν συνεχιζεις και κανεις.