θα πεθανεις ετσι πρεπει μετα τα πειραματα θα πεθανεις
Printable View
θα πεθανεις ετσι πρεπει μετα τα πειραματα θα πεθανεις
Boo ξέρεις πολύ καλά πως αυτά που σου λένε οι φωνές είναι βλακειες και πως αξίζεις πολύ σαν άνθρωπος. Προσπάθησε να κάνεις υπομονή μέχρι το επόμενο ραντεβού σου και ας τες φωνές να λένε ότι θέλουν. Μην τις φοβάσαι. Λίγοι άνθρωποι έχουν την ψυχική δύναμη που έχεις εσύ και οι φωνες δεν είναι ικανές να σου κάνουν κακό..
ευχαριτω για την απαντηση
το θεμα ειναι οι δεν αντεχω αλλο ετσι.πραγματικα κανω ασχημες σκεψεις να γλιτωσω απο ολα αυτα
μονο ετσι θα λυτρωθω
δχεδον ποτε δεν ακουγα τι μου λεγανε αλλα τωρα με τις σκιες και τα διμινια ειμαι ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΗ
ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΕΝΑ ΤΕΡΜΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΚΟΛΑΣΤΗΡΙΟ
Φαντάζομαι ότι είναι δύσκολο. Εδώ αλλά απλά που κάνει το μυαλό δεν τα αντέχω, δεν ξέρω αν θα άντεχα αυτό. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να βρεις τι σε ευχαριστεί, τι θα σε βοηθάει να ξεχνιέσαι και ας τες να μιλάνε. Ξέρω ότι δεν είναι ωραίο να έχεις έναν μέσα στα αφτιά σου να μιλάει να μιλάει και να λέει κακιες.. Είχα χρόνια την μάνα μου :)))).. Αλλά από την άλλη γιατί να ταΐζεις (δίνοντας σημασία) κάτι που σε καταστρέφει? Όσες φορές μου έκανε παιχνίδια το μυαλό καθόμουν και σκεφτόμουν τι με στρεσαρε και βρήκε αφορμή να κάνει τα δικά του. Όταν ένα πρόβλημα γίνει συνειδητό μπορείς να το αντιμετωπίσεις. Παίρνεις την κατάσταση στα χέρια σου και δεν αφήνεις το μυαλό σου να κάνει τα παιχνίδια του.
ειμαι σε φαση που δε μου κινει το ενδιαφερον τιποτα ανηδονια ουτε ορεξη για χομπυ ουτε τιποτα εχω χασει μεχρι και το ενδιαφερον για το αντιθετο φυλο ασεξουαλ τελιω εχω γινει. υπολογιστηε και μουσικη και φορουμ ετσι κυλαειι.απλα δε μπορεις να τις αποφυγεις ετσι ευκολα τις φωνες και ειναι στο φορτε τους παρακολουθηση φωνες δαιμονες
Καλημέρα boo. Κάνε λίγο υπομονή και πήγαινε δες τον γιατρό σου σήμερα. Αλλά μην κάνεις από μόνη σου πειράματα με την αγωγή, να πάρεις ότι σου πει. Τι είναι καλύτερο, να αισθάνεσαι που και που κάποια νευρικότητα ή υπνηλία προσωρινά και να νομίζεις ότι δυσκολεύεσαι στη σχολή (που τελικά τα πήγες πολύ καλά και άδικα αγχωνόσουν) ή να βλέπεις συνεχώς σκιές και να ακούς φωνές που νομίζεις ότι θέλουν το κακό σου;
Είδες το προηγούμενο διάστημα πόσο καλύτερα ήσουν, όταν αγχώθηκες υπερβολικά και έκοψες κάποια φάρμακα από μόνη σου ξεκινήσαν όλα αυτά πάλι.
Δούλεψέ το με τον γιατρό ένα διάστημα να βρεις πάλι τις ισορροπίες σου, όλα καλά θα πάνε, τα έχεις ξαναπεράσει αυτά. Είναι ευκαιρία να ηρεμήσεις λίγο τώρα που είσαι μόνη στο σπίτι και δεν έχεις να ακούς τσακωμούς και ηλίθιες παρατηρήσεις από τους δικούς σου! Να μπαίνεις να μας γράφεις πως τα πας!
καλημερα σονια
αμα πωστο γιατρο οτι σκεφτομαι την αυτοκτονια και να αρχιζω να κοβομαι θα με κλλεισει μεσα.αραδε μπορω να του πω τα παντα
μεσα θα εμπαινα για να μμου φυγουν οι δαιμονες
Μα για να σε βοηθήσει πρέπει να ξέρει τι ακριβώς σου συμβαίνει βρε boo. Δεν είναι εχθρός σου, το καλό σου θέλει ο γιατρός. Αν για την δική σου ασφάλεια πρέπει να νοσηλευτείς π.χ. , γιατί όχι; Δεν λέω ότι είναι ευχάριστο, αλλά αν σε βοηθήσει και είναι για να γίνεις καλά, γιατί να του το κρύψεις; Αν και το πιθανότερο είναι να μην σε κλείσει μέσα διότι φαίνεται ότι καταλαβαίνεις ότι δεν είναι δικές σου αυτές οι σκέψεις και τις αμφισβητείς.
3mg xanax αλλα δε μου κανει τιποτα.ηρεμω για 30-30 λεπτα οχι απολυτα και μετα κουμπωνω κι αλλο. εγω συνηθως με ενα 0.5 ημουν φυτο
γιατι τωρα αυτο?
δεν αμφισβητω τιποτα οι φωνες μου λενε να φουνταρω, οι δαιμονες ειναι παντου και δεν κουνιεμαι απο το γραφειο να μη βλεω τιποτσ, η πσρσκολουθηση δε σταματαει ακομα και στο δωματιο νοιωθω απειλει οτι ξερουν γισ μενσ κσι διαβαζουν τις σκεψεις μου κα νοιωθω τα χερρια μου οτι δεν ειναι δικα μου δεν ενωνονται με το υπολοιπο σωμα.και εγω θελω νσα κοπω να βγαλω την ενταση απο μεσα μου
Είναι πολύ τρομακτικό όλο αυτό, αλλά κατά βάθος ξέρεις ότι δεν είναι αληθινό.
μια χαρα αληθινα ειναι τα βλεπω τα ακουω τα αισθανομαι για αυτο εχω φρικαρει και θελω να παω στο γιατρο παρολο που δεν τον εμπιστευομαι αλλα τα παιζω ολα για ολα μπας και νοιωσω καλυτερα κι ας μην καταλαβαινω τι συμβαινει στα αληθεια. τα εχω παιξει οπως πρριν χρονια6-7 χρονια πριν στο μεγαλο μπαμ
Υπομονή boo καμια ωρίτσα, να πας και να του τα πεις όλα, μην του κρύψεις πράγματα.
Είναι μακριά ο γιατρός σου; Με τα πόδια θα πας;
2 λεπτα με τα ποδια ειναι
Καλό είναι αυτό, δεν θα έχεις να ταξιδέψεις πιο μακριά με πολύ κόσμο γύρω να σε αγχώνει χειρότερα.