-
p-k ,όχι μόνο είναι πολύ καλά,αλλά μην το πεις ούτε του παπά!
Πάντως εγώ μεταξύ μας πιο πολύ εντυπωσιάζομαι από τα ωράρια που βλέπω
και τη συνέπεια στις σταθερές ώρες φαγητού παρά από τις διατροφικές επιλογές...
Ειδικά αυτό με το τελευταίο γεύμα της ημέρας στις 8!Τι να πω;Ακόμα ένα μπράβο στα τόσα;
Νιώθω μπαταρία που θέλω τον Γερμανό μου!Κάποιον να με κουρδίσει,επειγόντως!
ʼσχετο τώρα,αλλά θα σκάσω!Ολόκληρο τόπικ σου άνοιξα καλέ και κουβέντα δεν είπες...
Περίμενα να με μαλώσεις,να τσατιστείς,κάποια αντίδραση τέλος πάντων!Τίποτα δύο μέρες τώρα!
Τελικά,καλά το λένε...άμα θέλεις να τρελάνεις τον άλλον,μην κάνεις και μην πεις τίποτα!Αδιαφορία!
Κι αφού κατινιάστηκα νυχτιάτικα,λέω να πάω για ύπνο...μαζεύω τα συντρίμια μιας άλλοτε αξιοπρέπειας...
-
κΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ,
P-K,
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΣΟΥ.
Είσαι αξιέπαινος, αφού με την προσπάθειά σου όπως λές όχι μόνο μεταμορφώθηκες σωματικά αλλά και ψυχικά. Αποτελείς για μας φωτεινό παράδειγμα προς μίμιση. Ελπίζω σύντομα όλοι μας να κατακτήσουμε τους στόχους μας.
Τα νέα μου....
χάλι μαύρο. Η προσπάθειά μου υπονομεύθηκε ... δεν θα το πιστέψετε, κι όμως ναι , υπονομεύθηκε από παιδική ασθένεια και συγκεκριμένα από τις μαγουλάδες (παρωτίτιδα). Το χειρότερο είναι ότι μου κόστισε μία αποβολή. Ω, ναι ήμουν "εγκυούλα" μόλις λίγων εβδομάδων και δυστυχώς το έχασα. Ο γιατρός είπε πως καλύτερα έτσι αφού τα έμβρυα που είναι σε αρχικό στάδιο κύησης "πλήττονται" σοβαρά από τέτοιες ασθένειες. Όμως πως να παρηγορηθώ που το περιμέναμε 4 χρόνια τώρα αυτό το μωράκι???:( :( :(
Τέλος πάντων , προσπαθώ να μαζέψω τα κομμάτια μου, πάνω που είχα στρώσει με τα γλυκά, η σοκολάτα όπως καταλαβαίνετε ήταν άκρως παρήγορη τις προηγούμενες μέρες.
Πρέπει να ταίσω την χελωνίτσα μου με υγιεινές τροφές, τέρμα οι σοκολάτες γιατί στο τέλος θα βουλιάξει στο βάλτο της κακής ψυχολογίας.
Καλή συνέχεια σε όλους.
-
Αμαλία μου,καρδιά μου,πόσο λυπάμαι γι'αυτό που σας συνέβη!
Ναι,μεν θα ήταν κρίμα να έχουν προσβληθεί τα έμβρυα από την ασθένεια,
αλλά όση παρηγοριά κι αν σου δίνει η σκέψη αυτή,δεν παύει να είναι μια πολύ μεγάλη απώλεια...
Το καλό είναι πως αφού τα καταφέραμε μια φορά,είμαστε σε καλό δρόμο να τα καταφέρουμε πάλι!
Εσύ φροντίζεις το σώμα σου,ο άντρας σου κι ο γιατρός σου φροντίζουν εσένα κι όλα θα πάνε μια χαρά!
Να ευχαριστήσουμε την κυρία σοκολάτα που σου στάθηκε αυτές τις μέρες και να την αφήσουμε να πάει σπίτι της
να ξεκουραστεί,να μη χαντακώσουμε και τα ζαρζαβάτια,τους παλιούς μας φίλους,πως περνά κρίση η σχέση μας μαζί τους...
Έλα,Φράκλιν!Προχώρα γερά!Το σημαιάκι σου εκεί είναι και σε φωνάζει!Φράααααααανκλιιιι� �ιιιιιιιιιιν !!!!!!!!!!!
-
pk μπράβο για άλλη μία φορά, πέτυχες το στόχο σου!!!! (και μας έβαλες τα γυαλιά....)
Καλή συντήρηση..................
-
ΑΜΑΛΙΑ μου το μωράκι σου απλά κοιμήθηκε για να ξυπνήσει πάλι όταν θα είναι γεμάτο υγεία για να σου χαρίσει χαμόγελο και να πάρει όλη την αγάπη που το περιμένει.
φιλάκια
χχχχχχ
-
Αμαλία λυπάμαι πολύ . πάντως πιστεύω ότι τίποτα δεν γίνεται τυχαία και η επόμενη προσπάθεια θα έχει την επιτυχία που θέλεις. μην το βάλεις κάτω !
τα νέα μου...έχασα και ένα κιλάκι ακόμα όπως το είχε προβλέψει ο pk που ξέρει πλέον τι συμβαίνει μετά από μία στασιμότητα απώλειας κιλών.
θα φτιάξω το τικεράκι μου μετά.
σήμερα έχω φάει ήδη τους 16 από τους 18 πόντους που μου αναλογούν και για το υπόλοιπο της ημέρας έχω δύο ποντούς και αέρα κοπανιστό!
ελπίζω να μην ξεφύγω!
-
Αμαλία, στενοχωρήθηκα πολύ διαβάζοντας το ποστ σου...
Εύχομαι να το ξεπεράσεις γρήγορα και με την επόμενη προσπάθεια όλα να πάνε κατ' ευχήν!
Βιβή, συγχαρητήρια για την απώλεια του κιλού! (Είμαι καλός στις προβλέψεις!) :)
Σας ευχαριστώ για τις ευχές και για τη μεγάλη συμπαράσταση όλους αυτούς τους μήνες!
Μου ήταν και μου είναι πολύτιμα!
Μόλις σήμερα ανακάλυψα και το άλλο τόπικ που άνοιξε η NADINE και έγραψα κι εκεί!
Να είστε καλά! Καλό Σαββατοκύριακο! :)
-
γεια σας παιδιά,
Σας διαβάζω εδώ και πολύ καιρό, από εσάς ανακάλυψα τη διατροφή weight watchers και την εφαρμόζω εδώ και 1 εβδομάδα.
Όλη την εβδομάδα δεν πείνασα, δεν στερήθηκα κάτι, ασχολιόμουν με τους πόντους γιατί το βρήκα σαν παιχνίδι όλο αυτό που γίνετε, ούτε για μια στιγμή δεν σκέφτηκα πως κάνω "διαιτα" και χθες ημέρα ζυγίσματος, η ζυγαριά μου έδειξε 1,7 κιλά λιγότερο.
Ξεκίνησα 82,5 κιλά και το ύψος μου είναι 1,65. Είμαι 36χρ.
Ουδέποτε στην ζωή μου ήμουν παχουλή, το βάρος μου πάντα κυμαινόταν στα 56-58 κιλά και ήμουν πολύ γυμνασμένη.
ʼρχισα να βάζω κιλά πριν 3,5 χρόνια όταν έχασα την εγκυμοσύνη μου στον 6ο μήνα λόγω ενός τροχαίου. Στο ίδιο τροχαίο έχασα και την αγαπημένη μου ξαδέρφη με την οποία μεγαλώσαμε μαζί και είμασταν πολύ δεμένες.
Όλο αυτό με πήρε από κάτω ψυχολογικά, παράτησα την δουλειά μου, κλείστηκα στο σπίτι, ξέχασα ότι με ευχαριστούσε μέχρι τότε και η μόνη μου ευχαρίστηση πλέον ήταν το ψυγείο και ότι υπήρχε εκεί μέσα. Και φρόντιζα να υπάρχουν πολλά.
Έβαλα περίπου 10 κιλά όταν κάποιους μήνες μετά ξαναμενω έγκυος και ούτε λίγο ούτε πολύ έβαλα 30 κιλά στην εγκυμοσύνη μου.
Η κορούλα μου, μου γαλήνεψε την ψυχή και πάνω στο χρόνο που άρχισα να ξαναβρίσκω τον παλιό καλό μου εαυτό πρώτα ψυχολογικά και στο κατόπιν
με προσεγμένη διατροφή να χάνω κιλά, ξαναμένω έγκυος στο δεύτερο κοριτσάκι μου.
Βέβαια στη δεύτερη εγκυμοσύνη μου πρόσεξα πολύ να μην βάλω πολλά κιλά αλλά και πάλι καμια 15ρια τα πήρα.
Έχει 6 μήνες που γέννησα, μέχρι στιγμής έχασα 12 κιλά, πρέπει να χάσω ακόμα 24 και δυστυχώς πλέον με ένα δίχρονο και ένα 6μηνο μωρό και με καθόλου βοήθεια δεν μπορώ να έχω την πολυτέλεια του γυμναστηρίου.
Ευελπιστώ όμως πως θα τα χάσω, η αρχή έγινε και ξέρουμε πως η αρχή είναι το ήμιση του παντός.
Σας ευχαριστώ πολύ που είχατε την υπομονή να με διαβάσατε -μόλις διαπίστωσα πως το ποστ μου είναι πολύ μεγάλο. Καλή δύναμη σε όλους και γρήγορη επιτευξη των στόχων σας.
ΑΜΑΛΙΑ είναι πολύ λυπηρό αυτό που σου συνέβη αλλά έχε υπόψιν σου πως το σώμα της γυναίκας μετά από πρόσφατη εγκυμοσύνη -άσχετα αν ολοκληρώθηκε ή όχι- υπερλειτουργεί.
Ξεκούρασε τον οργανισμό σου κανένα δίμηνο και είμαι σίγουρη πως τον τρίτο μήνα από τώρα θα μας ανακοινώνεις την εγκυμοσύνη σου!
-
gita,καλή δύναμη στην προσπάθεια σου,που ήδη δείχνει πολλά υποσχόμενη!
Να χαίρεσαι τα κουκλιά σου!Χαλάλι τα όποια κιλάκια παραπάνω...αυτά χάνονται εξάλλου.
Λυπάμαι πολύ γι'αυτό που συνέβη στην ξαδέρφη σου και το προσωπικό σ'εσένα κόστος...
Τώρα είσαι εδώ,είσαι ψυχολογικά καλύτερα,θα έχεις και την υποστήριξη μας πλέον
κι αν νομίζεις πως αυτό είναι ένα πολύ μεγάλο ποστ,μάλλον δε διάβασες τα δικά μου...
-
AMALIA καλή δύναμη! Μην το βάζεις κάτω επειδή έτυχε μια ατυχία. Έτσι λειτούργησε η φύση και καλύτερα που έγινε έτσι. Πολύ όμορφα το έθεσε η Nefeli_ παραπάνω!
gita μετά από κάποια τραγωδία ακολουθεί η λύτρωση! Χαλάλι που πήρες κιλά, αρκεί που είσαι ευτυχισμένη με τα δυο παιδάκια σου. Όσο για τα κιλά, θέληση να υπάρχει και θα τα καταφέρεις!
-
Καλημέρα!
1η Εβδομάδα συντήρησης / 6η μέρα
ΠΡΩΙΝΟ
1 τοστ με 2 φ. ψωμί σικάλεως
40 γρ. τυρί ένταμ - 1 φέτα γαλοπούλα light
1 φλιτζάνι γάλα με 1,5% λιπαρά
1 μπάρα δημητριακών
10 γρ. σοκολάτα γάλακτος
Καφές ντεκαφεϊνέ
11 πόντοι - Υπόλοιπο ημέρας 20 πόντοι
Καλή συνέχεια σε όλους / ες!
-
30 γρ. λουκάνικο ψητό 2 π
1 φέτα τυρί του τοστ 15% λιπαρά 1 π
1/2 μερίδα φασολάκια λαδερά 4 π
1 φιλέτο πέρκα ψητή με ελάχιστο ελαιόλαδο και λεμόνι 8 π
7-8 ελίτσες (τοσοδούλες)
3 ποτηράκια κρασί 4,5
Σύνολο 19,5 χωρίς τις ελιές. Πόσο να τις υπολογίσω βρε παιδιά? Στόχος μου είναι οι 19 πόντοι για αρχή και ήδη τους ξεπέρασα, αλλά δεν πειράζει, θα μάθω, πού θα πάει! Είπα να ξεκινήσω το σύστημα ww, μιας και βλέπω ότι σας βοηθάει πολύ...
-
ευχαριστώ πολύ για το καλωσόρισμα κοριτσάκια μου,
όποτε έχω χρόνο θα γράφω κι εγώ τι τρώω και αν κάνω κάπου λάθος παρακαλώ διορθώστε με.
Οι πόντοι μου την ημέρα είναι 21.
πρωί: 2 μαύρες ελιές 1π.
1/2φ. ψωμί: 1π.
1 νες σκέτο
μεσημέρι: 1 σνίτσελ χοιρινό -μέγα λάθος το ξέρω αλλά το έφαγα σκέτο χωρίς sause, το υπολόγισα 11π.
βραστά χόρτα χωρίς λάδι.
απόγευμα: 1 φραπέ σκέτο
1 μήλο
βράδυ: 1 τοστ με κασέρι γκούντα 4π.
1 ψευτοκρέπα (αυτό με την φέτα ψωμί του τοστ και την λίγη σοκολάτα από πάνω και τις φετούλες μπανάνα) 4π.
σύνολο: 21π.
-
Έτσι μπράβο!Να καταγράφετε τους πόντους σας
και για επιβεβαίωση από τους παλιούς και έμπειρους
αλλά κυρίως για προσωπικό σας όφελος!Λειτουργεί βοηθητικά πολύ
και όσοι το έχουν κατά καιρούς δοκιμάσει το ξέρουν καλά!
Βλέπω p_k ,gita ,ginger ... μα ποιός λείπει; Μα ποιός λείπει; εμμμμμμ
-
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,
σας ευχαριστώ πολύ πολύ για την αγκαλίτσα που μου ανοίξατε και για τα παρήγορα λόγια σας.
Είναι τόσο ανακουφιστικό να νιώθεις ότι υπάρχουν άνθρωποι με τους οποίους μπορείς να μοιραστείς τον πόνο σου.
Gita, έχεις περάσει κι εσύ πολλά, να χαίρεσε τα παιδάκια σου. Είμαι σίγουρη πως σύντομα θα επιτύχεις τον στόχο σου.
Επειδή εκ φύσεως είμαι αισιόδοξο άτομο, έψαξα να βρω διεξόδους στη μιζέρια που ένιωθα. Έτσι λοιπόν το Σαββατοκύριακο, έθαψα την θλίψη, άρχισα πάλι την γυμναστική μου, Ξεκίνησα μια καινούρια εβδομάδα ww στο ημερολόγιο μου κι είπαμε με τον άντρα μου να κάνουμε την άνοιξη μία προσπάθεια με την βοήθεια του γιατρού και με τα σωληνάκια του. Η άτιμη άγνωστη υπογονιμότητα που παλεύουμε 4 χρόνια τώρα, λες και σταμάτησε το χρόνο, τα γκριζάρισε όλα και νιώθω πως έπεσα σε βάλτο όπως και το χελωνάκι μου.
Πρέπει όμως κάτι ν'αλλάξει. Πρέπει λίγο να ελαφρύνει η κατάσταση γιατί δεν πάει άλλο .
Δεν ξέρω αν μέχρι το καλοκαίρι θα τα έχω καταφέρει να είμαι εν δυνάμη μανούλα, πάντως σίγουρα θα έχω λιγότερα κιλά. Το δεύτερο εξαρτάται αποκλειστικά από μένα κι είπα να το παλέψω. Δεν υπάρχει λόγος και τούτο το καλοκαίρι να κλαίω την μοίρα μου όχι μόνο που δεν έγινα ακόμα μάνα αλλά και που φόρτωσα κιλά άδοξα. Το δεύτερο θα το άλλαξω, μπορώ , εξαρτάται αποκλειστικά από μένα και θα το κάνω
Το χελωνάκι μου είναι εκεί και περιμένει . Εμπρός για το σημαιάκι.:D
Καλή συνέχεια σε όλους.