και απο εμενα πωλινακι μπραβο για τη προσπαθεια σου.οχι μονο στο σωμα αλλα και στο προσωπο εχεις χασει και πραγματι δειχνεις κατα πολυ νεοτερη.:thumbup:
Printable View
και απο εμενα πωλινακι μπραβο για τη προσπαθεια σου.οχι μονο στο σωμα αλλα και στο προσωπο εχεις χασει και πραγματι δειχνεις κατα πολυ νεοτερη.:thumbup:
Δείχνω μόλις να έχω ενηλικιωθεί δηλαδή? χαχαχαχαQuote:
Originally posted by olini
πωλινακι μου επαθα πλακα!!!!! τι τεραστια διαφορα ειναι αυτη?????? δειχνεις 10 χρονια νεοτερη!!! κουκλα,αλλος ανθρωπος!!!!!! σου αξιζει ενα τεραστιο μπραβο!!!!!!!!!!!
Σε ευχαριστώ κουκλίτσα μου!!!!! Αν και εσύ δεν πας πίσω!!!!!!! Πότε να βάλεις κανά τικεράκι να βλέπουμε την πρόοδό σου? ή θα την βλέπουμε μόνο στις φώτο?
Σε ευχαριστώ πολύ καλή μου.Quote:
Originally posted by angelaorangel
Συγχαρητήρια Πωλίνα , απίστευτη η διαφορά . Σε παίρνω για παράδειγμα υπομονής και θέλησης .
είναι τόσο εντυπωσιακή η αλλαγή σου, που με έκανες να γράψω μετά από καιρό....
Μπράβο κούκλα.... εντυπωσιακή αλλαγή στο σώμα και στο πρόσωπο.... καλή συνέχεια !!!!!!!
Σε ευχαριστώ καλή μου. Ελπίζω μόνο να μην με πάρεις και σαν παράδειγμα ως προς την γκρίνια μου :PQuote:
Originally posted by dora_th
Συγχαρητήρια Πωλίνα , απίστευτη η διαφορά . Σε παίρνω για παράδειγμα υπομονής και θέλησης .
Alalumaki μου γλυκό!!!! Δεν θα το πιστέψεις, αλλά μόλις είδα ότι έγραψες σκέφτικα "τόσο πολύ την εντυπωσίασα που έγραψε μετά από τόσο καιρό?" (είπαμε, έχουμε και μία δόση ψώνιου!!!) και αμέσως μετά διάβασα το ποστ σου!!!!!!Quote:
Originally posted by alalumaki
είναι τόσο εντυπωσιακή η αλλαγή σου, που με έκανες να γράψω μετά από καιρό....
Μπράβο κούκλα.... εντυπωσιακή αλλαγή στο σώμα και στο πρόσωπο.... καλή συνέχεια !!!!!!!
Σε ευχαριστώ πολύ καλή μου! σου εύχομαι ότι καλύτερο!
Η δική σου γκρίνια τουλάχιστον ήταν εποικοδομητική , γκρίνιαζες αλλά συνέχιζες , εγώ άρχιζα τη γκρίνια και σταματούσα . Οπότε ας πάρω και τη γκρίνια σου για παράδειγμα . Μάλλον θα με βοηθήσειQuote:
Originally posted by polinaki1983
Σε ευχαριστώ καλή μου. Ελπίζω μόνο να μην με πάρεις και σαν παράδειγμα ως προς την γκρίνια μου :PQuote:
Originally posted by dora_th
:thumbup::thumbup::thumbup: παρα παρα παρα πολλα συγχαρητήρια, απιστευτη και εσυ και η φιλη σου αλλα και το πανεμορφο αυτο φορεμα...:tumble:Quote:
Originally posted by aggeloydaki
Η Ολίνι μας και η αφεντιά μου ( τα μουτράκια μας αύριο στο φβ :D ) μην δίνετε σημασία στα ταψιά παραδίπλα μας...κάτι ελαφρύ τσιμπήσαμε χιχιχιχιχιχι
http://img828.imageshack.us/img828/6...kcollage1r.jpg
[img]http://img88.imageshack.us/img88/903...collage2rp.jpg
Μπραβο κοριτσαρες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τάκη!Πού χάθηκες,βρε ψυχή;Όλα καλά στα δρομολόγια της ασφάλτου;
Αν σας άρεσαν τα κορίτσια παραπάνω με τα πιξελιασμένα πρόσωπα
πού και να τα βλέπατε απιξέλιαστα!Μιλάμε για θεϊκή λάμψη,ομορφιά και γλύκα!
Φτου σας κοπελάρες μου!Το αγγελουδάκι το φατσοήξερα και χάρη σ'αυτό
γνώρισα οπτικά και την Ολίνη μας!Στα καλύτερα και στις χαρές σας!Φιλιά!
Δομινίκη μου σε ευχαριστώ πολύ!Καλά ότι ένα φόρεμα από μαγαζί one size και έχοντας την εξωφρενική τιμή των 9.99 Ευρώ θα έκανε τόσο σουξέ δεν το φανταζόμουν καν !
Αδαμαντία μου :love:
Ναταλάκι μου η Ολίνι μας είναι κούκλα!!!Που να την δεις και live!
Συγχαρητηρια aggeloydaki,polina κ σε ολες τις υπολοιπες για την απωλεια τοσων κιλων,ευχομαι να μην ξαναεπιστρεψουν ποτε κ να συνεχισετε να χανετε για να δειτε τα σωματακια σας οπως επιθυμειτε :tumble: μπορει να μην εχω γραψει σχεδον καθολου στο forum αλλα σας παρακολουθω καθε μερα και παιρνω δυναμη για να μην ξανακανω τα ιδια διατροφικα λαθη!Σε προηγουμενη σελίδα δειχνω πως αλλαξε το σωμα μου μετα απο απωλεια 25 κιλων(σελ 33),οποτε τωρα ειπα να δειξω πως "ξεπριστηκε" κ το προσωπο μου.Ισως στις φωτογραφιες να μη φαινεται καλα αλλα τα μαγουλακια μου και το προγουλακι φυγανε και απεκτησα καποιες γωνιες που ειχα να δω χρονια:) (το μαλλι ειναι λογω καρναβαλιου) ελπιζω οι φωτογραφιες ολων μας απο εδω να αποτελεσουν κινητρο κ εμπνευση για οσο περισσοτερα ατομα γινεται!! :love:
http://i278.photobucket.com/albums/kk86/onitsa/xcv.png
http://i278.photobucket.com/albums/k...a/d2d24274.png
ουαου!!! στη δευτερη φωτο φαινεσαι που αδυνατη!! ποσο υψος εχεις??
1.75 ειμαι,οποτε τα ιδανικα κιλα για το υψος μου ειναι γυρω στα 64!λιγη υπομονη ακομα και που θα μου παει καποια στιγμη θα τα φτασω!