steilte min den exo prosbasn internet apo edw kai sto exis, apo deytera pali filia
Printable View
steilte min den exo prosbasn internet apo edw kai sto exis, apo deytera pali filia
καλησπερα τσουπριτσες!!! τι μου κανετε? εμενα η μερα σημερα μου μπηκε καλα.. κ ελπιζω να τελειωσει εξισου..... πειτε μου τα νεακια σας?αυριο ειναι η συναντηση ε?θελω φωτοοοο..... εγω αυριο το πρωι δινω για το word και μετα κατευθειαν φευγω βολο.. την κυριακη μας περιμενει το λιγοτερο 17 ωρες στο εκλογικο τμημα.. αλλα δεν πτοουμαι... σας φιλω ολες γλυκα γλυκα.. αυριο κοιταξτε να περασετε σουπερ!!
Γεια σου ελλακι μου! Κριμα που θα λειπεις αυριο, δεσμευσου να ριξεις πορτα στον καλο σου (και στο εκλογικο σωμα) την επομενη φορα που θα συναντηθουμε!!:)
εγω καλα ειμαι, ζορικη εβδομαδα, αλλα δημιουργικη κ δεν παραπονιεμαι.. περιμενουμε με αγωνια το αυριανο μουσικοχορευτικο υπερθεαμα που θα λαβει μερος στην Ν.Ιωνία. Κρυφες καμερες θα σου βαλω να μας βλεπεις!! :)
Αιτούμαι λεπτομερή αναφορά και τα πρακτικά της συνάντησης! Αναρωτιέμαι αν τα ζεν αρνιά πραγματοποιούν ευχές.. :D
Ευγενούλα μου μακάρι να άξιζα τους διθυράμβους που μου γράφεις.. και σε ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για την ψήφο εμπιστοσύνης (για να είμαστε και στο πνεύμα των ημερών) που μου δίνεις. Ανθρώπινα είναι όλα και μεις είμαστε άνθρωποι με κοινά προβλήματα και ανασφάλειες! Είσαι πολύ δυνατή και δεν έχεις ανάγκη κανένα δεκανίκι! Φιλάκια πολλά πολλά πάρα πολλά :)
Μια γκουρου την εχω!
Θα γινω ο υπερκατακοπος των 5 ηπειρων για παρτη σου!:)
(συγχαρητήρια για το νουμερακι στο τικερ..)
Kαι ύστερα παραπονιόμουν εγώ πως η τυρόπιτα με τρέχει...Quote:
Originally posted by esceden
Μια γκουρου την εχω!
Πάλι καλά,που τα δικά μου γυμνάσια περιορίζονται εντός των τειχών!
Τι να πεις κι εσύ,ταλαίπωρο αρνάκι,που σε βάζει να διασχίζεις τις 5 ηπείρους!
Πώς μετά να μην είσαι κατάκοπη;Υπερκατάκοπη μάλλον,καθότι το τροχάδι υπερατλαντικό!
Γυναίκες...τσ τσ τσ (ηχιτικό εφέ απαξίωσης μ' επιπρόσθετη έκφραση ξινίλας)
Ταλαιπωρήστε μας κι άλλο,να δούμε τι θα καταλάβετε!
Καλή επιτυχία,Ελλινάκι,στη σημερινή σου εξέταση και καλή δύναμη στο αυριανό ξεπαρτάλιασμα!Quote:
Originally posted by ellii
εγω αυριο το πρωι δινω για το word και μετα κατευθειαν φευγω βολο.. την κυριακη μας περιμενει το λιγοτερο 17 ωρες στο εκλογικο τμημα.. αλλα δεν πτοουμαι...
Το κύρος της εκλογικής διαδικασίας επαφίεται στις στιβαρές σου πλάτες!Θα κοιμηθώ ήσυχη απόψε!
Και μετά πας Βόλο,ε;Μάλιστα!Μάλιστα!Έχει ο Βόλος τίποτις καλό;Μας τον συστήνεις;Για πες..για πες...
Τα χάφτουμε εμείς αυτά νομίζεις τώρα,Ευγενία μου;
Σπηλώνεις υπολήψεις,λέγοντας πως όταν κύλισε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΟΛΑ
και μας καλοπιάνεις κι από πάνω! Μας αποκαλείς δημοσίως ζηλιάρες κι αφού εκθειάσεις την "Πέννυ σου"
(γιατί η Πέννυ δεν κυκλοφορεί πλέον ασυνόδευτη από την κτητική της αντωνυμία -
η Πέννυ μου,η Πέννυ σου,η Πέννυ του/της,η Πέννυ μας,η Πέννυ σας,η Πέννυ τους)
μας ρίχνεις κι εμάς ένα ξεροκόματο γλυψίματος για να σου επιτρέπουμε τις διαχυτικές σου σχέσεις με τη σύζυγό μας...
Ε,όχι,κοπελιά!Αν νομίζεις πως τρώγοντας κουτόχορτο αγγίξαμε κάποτε τα 180 κιλά είσαι πολύ γελασμένη!
Αίσχος!Ντροπή!Καταισχύνη!Ό� �ειδος!Ουουουυυ
Ειλικρινά δεν αντιλαμβάνομαι για ποιό πράγμα μιλάς!Μάλλον μ'εχεις πάρει με στραβό μάτι και δεν έχω την παραμικρή ιδέα γιατί!Quote:
Originally posted by eugenia_
σοφάκι μου όλα καλά γλυκιά μου?? φοβήθηκες την nadine και μίκρυνες τα ποστ?? βρε μη μασάς μόνο λόγια είναι..... ( σε αγαπάω nadinaki μου..)
...
το έκανα οσο λακωνικότερο γίνοταν... το ποστ nadinofatsa..
Λα λα λα λα(παρεμβάλεται μουσική στρουμφακίων,συνδυασμένη με αδιάφορο σφύριγμα)
Δε νομίζω πως το αδελφό τόπικ έχει πλέον τα μούτρα να μιλά για ποστέκταση...Οπότε...Αμοληθε ίτε ελύθερα!
Μπορεί να μην προλαβαίνω να σας διαβάζω,μπορεί να πετάγομαι πού και πού σαν την τσουτσού(Ξενιαλούμπι,πρέπε ι να σε κόψω)
αλλά θα υπερασπίζομαι μέχρι θανάτου(λέμε τώρα..)το δικαίωμα σας στην πολυγραφία και το σελιδογέμισμα!
Μη με βάλετε μόνο,κυρία Ρόμπινσον,διαγώνισμα στις πολλές ομολογουμένως αδιάβαστες σελίδες μου!
Θα είναι χτύπημα κάτω από τη ζώνη,ανεπίτρεπτο ειδικά για κάποια που σιχαίνεται τα ζωνάρια,αν ενθυμούμαι καλώς...
Δηλώνω κι εγώ παρούσα στο topic σας. Εχετε γραψει πααααααααρα πολλά και μολις το ειδα ειπα να ξεκινησω απο κατι πιο light :-D
Πρωτη φορά μου ψιθυρισαν για πολυκυστικες ωοθηκες στα 29 μου παρά κατι, όταν πηγα στο ενδροκρινολογικο τμήμα του Ιατρικου Κεντρου για να αδυνατισω υπο επιβλεψη γιατρων. Οι εξετασεις αιματος εδειξαν τι συμβαινε διοτι ειχα ολα τα συμπτωματα αλλά σε βαθμό "ψιλό-" (κάτι σπυρακια που τα εξυνα, κάτι τριχουλες παραπανω, κατι διαμαρτυριες μα αληθεια σου λεω, εκανα διαιτα και δεν εχασα δραμι) οχι ομως το κυριο! Ειχα 12 περιοδους το χρόνο. Ποτε στη ζωη μου δεν ειχα στανταρ κυκλο - ακουω μερικες που λενε "εμενα μου ερχεται στις 15 του μηνός" ή σε 28 ημερες νταν. Παντα ειχα μεγαλουτσικο κυκλο, 32, 33 ημερες, και 34, ότι να ναι! αλλά η περιοδος ερχοταν - αυτο ειχε σημασία. Στα 20 μου ειχα μεινει "κατα λαθος" εγκυος, 22-29 περασα μια "λευκη" επταετία οπότε δεν τεθηκε θεμα τεκνοποιησης τότε, δεν ειχα ψυλλιαστει ουτε εγω ουτε κανενας αλλος οτι μπορει και να υπήρχε θεμα με τις ωοθηκες. Και τότε ακομα, με τις εξετασεις αιματος στο χερι, χρειαστηκε κολπικο υπερηχογραφημα για να τις δουμε. Εκεινη την εποχη τα κιλα μου ηταν γυρω στα 82. Η γιατρος μου ηταν της αποψης να μην παρω απολυτως τιποτα και να προσπαθησω με υπομονη και επιμονη να κατεβασω το βαρος μου. Οπερ και εγενετο!
Λιγα χρόνια αργότερα, η μικροτερη αδερφη μου που παντα ηταν λεπτη με αθλητικο κορμί και εντονη σωματικη δραστηριοτητα σπυριασε ασχημα - μια σιχαμενη ακμη και επιμονη, στα καλα καθουμενα. Να πω ότι η αδερφη μου ηταν παντα δεν ημουν εγω - σε ολα μας ειμαστε αντιθετες, η μια σγουρομαλλα καταξανθη η αλλη "Χιονάτη" με πράσσα μαλλιά, η μια με πλακα κοιλια και στρογγυλο μεγαλο σχετικα στηθος η αλλη με μεση-δαχτυλίδι αλλά με κοιλιά απο κατω και ψωμωμενα μπουτια ενω απο τη μεση και πανω λεπτος κορμός με βυζακια ενα στην ανατολή κι ενα στη δυση - μηπως τωρα στα γεραματα να αρχισω να αμφισβητω τη μονογαμία της μητρος μου; LoooooooooooL
Εγω τα κιλα τα εχασα τότε, η περιοδος συνεχισε να ερχεται χωρις ραντεβου, ειχα ξεκινησει και λεηζερ για την τριχοφυία στο προσωπο και επαψα να τρωγομαι με τις τριχες μου, no prob! Η αδερφη μου αρχισε τα αντισυλληπτικά και εγω αγρον ηγοραζα - δεν ειχα σταθερη σχεση για να πω οτι "αξιζει" τον κοπο να μπουκωθω "χημεια" την οποια ποτε δεν ειδα με καλο ματι (ουτως ή αλλως δεν ειμαι επιμελης με τιποτα. Οταν ποναω θυμαμαι τα φαρμακα μου, οταν δεν ποναω βαριεμαι, "ξεχναω" - ούτε Filicine δεν παιρνω η κακουργα, που εχω στιγμα μεσογειακης αναιμιας και οταν δεν ειμαι βουβαλι ο αιματοκριστης φλερταρει με το 30....)
Εκτοτε εχω αλλαξει γυναικολογους - για ενα ΠΑΠ παω, όποτε το θυμηθω κι αυτο. Τους το λεω και τις εντοπιζουν - ή δεν τους νοιαζει! Από τη στιγμη που δεν εχουμε σημαντικο προβλημα με την περιοδο, τι να σας κανουμε κυρια μου; Ετσι σας εφτιαξε η μανα σας! Οι μισες κοπελες σημερα ετσι ειναι.
Και βεβαια εχω ανακτησει ολο το χαμενο βαρος (οχι σε 1 χρονο, ουτε σε 3 ή 4) και εχω σχεδον διπλασιαστει απο τα μινιμουμ κιλά μου - τόσο καλα! Το θεμα παιδι εξακολουθουσε να μην με απασχολει σοβαρα.
Η αδερφουλα μου ωστοσο πήρε, πήρε, πήρε τα χαπια της, χρόνια, και η οδηγια της γιατρου ηταν "θα τα παιρνεις και ΜΟΛΙΣ αποφασισεις για παιδι τα κοβουμε και τότε ΒΟΥΡ! Εκεινους τους πρωτους μηνες μετα τη διακοπή πρεπει να προλαβουμε διοτι θα δυσκολευετεις". Οπερ και εγενετο. Τελος παντων, τον Αυγουστο απεκτησα ανηψιο, πολυ όμορφο, πολυ κύριο, πολυ από ολα (η χαζη θεια speaking, χα χα χα) μετα απο 9 μηνες "προσπαθειες" (καθε μερα σεξ κανανε, πανω απο το κεφαλι μου, δε λεω! φιλοτιμες προσπαθειες αλλα ξυπναμε και πρωι ορέ παιδιά!!) και 1 μηνα (μονο! ηταν πολύ "τυχερη"!) ενεσάκια με ορμόνες, στα 34 της ακριβως εμεινε εγκυος. και τότε της ειπε η γιατρος: "εισαι μεγαλη. Η καλυτερη ηλικια της γυναικας για εγκυμοσυνη ειναι γυρω στα 24. Το οτι εσεις παντρευεστε ολες πια μετα τα 30 τη φυση δεν τη νοιαζει και ακομα δεν το ξερει. Ακομα και με πολυκυστικες, σε αυτη τη δεκαετία εχεις πολυυυυυ χρονο μπροστα σου". Τι να πεις; Ολοι δικιο εχουνε..... πού να το βρουμε όμως;
Το προσωπικο μου όριο - κιλών εννοω - φαινεται να ηταν τα 106 κιλα. Και πιο πριν ειχαμε κατι λαχταρες, μετα απεδιδα την μεγαλη καθυστερηση μια ή δυο φορες το χρονο ή σε μεταπτωση του κυκλου ή σε σημαντική ψυχικη αναστατωση (για ολα φταινε οι γκομενοι, χα χα χα) Στα 106 κιλα λοιπον η περιοδος τον ενα μηνα ερχοταν σαν αγγλος, τον αλλο μηνα βαριοταν, 2 βδομαδες, 3 βδομαδες... Σου λεει πού να πηγαινω τωρα, να ντυνομαι, να ποδενομαι, να παιρνω και φονταν για την επισκεψη... Στο συν 1 κιλο επαθα και το απιστευτο! Εχω δερμα.... παχυδερμου! Το καημενο δεν χαμπαριαζει. Και εχουμε περασει τα χίλια-μύρια-οσα... Μια ωραια πρωια με τσουζαν τα μπουτια μου και λεω μπραβο σου! μη μου πεις οτι αρχισαν τα συγκαμματα και τα τριμμενα απο μεσα παντελονια δεν ειναι τα μονα θυματα, τη βαψαμε. Αμ δε! Ραγαδες ηταν! Σαν κοκκινα σπυρια στην αρχη ή σαν πληγες, μετα σαν γραμμουλες φλεβιτιδας και πόνος παιδια μου! Σκιζοταν το δερμα! Κανονικα. Σε καθε κινηση. Και δεν το κραταγα με τιποτα! Μολις ξεκινησε αυτο ηταν! Δεν πήρα δραμι. Πηγα και πηρα και μια δυο κρεμουλες πιο πολυ για να το μαλακωσω γυρω γυρω να μην με τραβαει. Κοιτιομουν και ελεγα: μπραβο βρε θηρίο, και πολυ αντεξες! πολυ μακρια με πήγες και το ειχα ξεχασει. Αλλά, τι ειναι αυτο που σε 1 κιλο συν κανει τετοια διαφορά;;; Ειναι ολα τα προηγουμενα και σπαει το φραγμα και ξεφευγει ο χειμαρρος; Μπορει να ακουγεται χαζο αλλά αυτο το τσουξιμο στα μπουτια και οι κατακοκκινες γραμμες ηταν η σταγονα που ξεχειλισε το ποτηρι. Τον ογκο μου ειχα συνηθισει να τον βλεπω και ελεγα "κατι πρπει να κανω" και συνεχιζα την ημερα μου. Ρουχα; Ολο και κατι εβρισκα, δυσφορουσα μεν αλλά κατι εριχνα πανω μου για να παω στη δουλειά. Ομοιως και με τα παπουτσια. Αυτο με την περιοδο μου τη βιδωνει μηνα παρα μηνα - ειχα και τους καλοπροαιρετους να μου λενε μπας και ειναι κλιμακτηριος νωρις-νωρις (βρε ουστ!) εχω ομως ενα ανθρωπο και που ανεχεται την προεμμηνορρυσιακη τσιτα-γκρίνια-απαισιοδοξια μου και που στο ενδεχομενο "ειμαι εγκυος" θα χοροπηδηξει - απο χαρα. Οπότε και απο αυτη την αποψη εχω πεσει στα μαλακά.
Ανωμαλος κυκλος και καινουριες ραγαδες στο εσωτερικο των μπουτιων - αυτα ηταν οχι τα καμπανακια ακριβως, αλλά το πιστόλι! Πώς κανει τσαφ και πεταγονται μπροστα οι δρομεις; Αυτό ακριβως :-)
Ώστε ξημέρωσε ο Θεός την ευλογημένη μέρα,που τρεις μοναχικές κύστες θα ενωθούν σε πολυκυστική!Quote:
Originally posted by etet_
λοιπον κοριτσια αυριο 8 η ωρα στο σταθμο του τρενου στην Ν.Ιωνια και επειδη εχει 2 πλευρες και θα ψαχνομαστε προτεινω να βρεθουμε στην ανοδο προς αθηνα απεξω στο απεναντι πεζοδρομιο εχει εναν φουρνο...εκει απεξω απο το φουρνο στην αλλη γωνια εχει και ενα καταστημα με ειδη προικος- πετσετες κτλ. επειδη εγω φευγω σε λιγα δευτερολεπτα σας στελων ευγενιτσα και αννουλα σοφακι το κινητο μου με u2u να εχουμε μια στοιχιωδη επικοινωνια, σας φιλω ολες, τα λεμε αυριο , πεννυ μου και ναταλιτσα μην στεναχωριεστε θα δωσω σ'ολες απο μια τσιμπια και ενα δαγκωμα απο εσας!!! φιλακια πολλα πολλα πολλα
Αλήθεια,τα μαλλιά θα τα έχετε ισιωμένα πιστολάκι ή κατσαρά,για να σας έχω εικόνα ποιό είδος πολυκυστικών είστε.
(Εδώ φοβάμαι,μόνο το Πεννόπλασμα με πιάνει και ξεπατώνεται στο γέλιο...αυτά έχουν τα ζευγάρια)
Τώρα το ραντεβού εκεί στον φούρνο κι ακόμα ανησυχητικότερα έξω από το κατάστημα ειδών προικός
με προβληματίζει εντονότατα για το τι θα συμβεί...ʼφησε και το ζεναρνί κάτι υπόνοιες μουσικοχορευτικού υπερθεάματος
και τρέμει ο νους μου ν'αναλογιστεί τι σε λίγες ώρες μέλλει γενέσθαι.Ποιός μιλά για εκλογές;Αυτό είναι το γεγονός του Σ/Κ!
Χαίρομαι γλυκό μου Τετάκι,που θυμάσαι τις υποσχέσεις σου κι ελπίζω να είσαι από εκείνα τα κορίτσια,που τελικά κρατούν το λόγο τους,
γιατί και σ'άλλες κάποτε είχαμε παραγγείλει δάγκωμα κι αντ'αυτού έδωσαν διαχυτικές αγκαλιές κι ασπασμούς!
Υπερκατάκοπε,θέλω αποδεικτικά στοιχεία και από τα δαγκωσημάδια!Το νου σου,ρεμάλι!Το νου σου ρεμάλι!
Εύχομαι να περάσετε υπέροχα και να μη μας κουτσομπολέψετε πάρα πολύ τις απούσες,ε;Κόσμια!
--->ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΡΕΜΑΛΙΑ! ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΡΕΜΑΛΙΑ!
Φιλάκια ζουμερά και σ'όλα τα υπόλοιπα κυστοκόριτσα μαζί και το νιού σας έντρυ(να σου ζήσει ο ανηψοκύριος!)
Σήμερα κάλυψα την τρέχουσα σελίδα(κυρία,κυρία,τι κερδίζω;).Σταματώ εδώ για να μη γεμίσω άλλες δέκα με σχολιασμούς των προηγούμενων...
Να σας προσέχετε!Να έχετε όλες ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο, ό,τι κι αν κάνετε,όπου κι αν είστε....Μάκια!
Λατρεμένο αρνάκι μου, γι αυτό και γω στο γάμο σου θα κουβαλάω νερό με το κόσκινο (που έλεγε η γιαγιά μου).Quote:
Originally posted by esceden
Μια γκουρου την εχω!
(συγχαρητήρια για το νουμερακι στο τικερ..)
Το τίκερ μου επιβράδυνε ταχύτητες τώρα τελευταία.. αλλά είπαμε! Ο χρόνος άφιξης στο στόχο είναι ευθέως ανάλογος με τις πιθανότητες συντήρησης του αποτελέσματος! Και ΟΧΙ δεν μιλάω για μένα τώρα.. ξέρεις εσύ!! Ευχαριστώ για τα συγχαρητήρια και ανταποδίδω για την ανταπόκριση του -1700 μηνός Σεπτεμβρίου! :)
Quote:
Originally posted by NADINE
Τα χάφτουμε εμείς αυτά νομίζεις τώρα,Ευγενία μου;
Σπηλώνεις υπολήψεις,λέγοντας πως όταν κύλισε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΟΛΑ
και μας καλοπιάνεις κι από πάνω! Μας αποκαλείς δημοσίως ζηλιάρες κι αφού εκθειάσεις την "Πέννυ σου"
(γιατί η Πέννυ δεν κυκλοφορεί πλέον ασυνόδευτη από την κτητική της αντωνυμία - η Πέννυ μου,η Πέννυ σου,η Πέννυ του/της,η Πέννυ μας,η Πέννυ σας,η Πέννυ τους) μας ρίχνεις κι εμάς ένα ξεροκόματο γλυψίματος για να σου επιτρέπουμε τις διαχυτικές σου σχέσεις με τη σύζυγό μας...
Ειλικρινά δεν αντιλαμβάνομαι για ποιό πράγμα μιλάς!Μάλλον μ'εχεις πάρει με στραβό μάτι και δεν έχω την παραμικρή ιδέα γιατί!Quote:
Originally posted by eugenia_
σοφάκι μου όλα καλά γλυκιά μου?? φοβήθηκες την nadine και μίκρυνες τα ποστ?? βρε μη μασάς μόνο λόγια είναι..... ( σε αγαπάω nadinaki μου..)
...
το έκανα οσο λακωνικότερο γίνοταν... το ποστ nadinofatsa..
Λα λα λα λα(παρεμβάλεται μουσική στρουμφακίων,συνδυασμένη με αδιάφορο σφύριγμα)
Δε νομίζω πως το αδελφό τόπικ έχει πλέον τα μούτρα να μιλά για ποστέκταση...Οπότε...Αμοληθε ίτε ελύθερα!
Μπορεί να μην προλαβαίνω να σας διαβάζω,μπορεί να πετάγομαι πού και πού σαν την τσουτσού(Ξενιαλούμπι,πρέπε ι να σε κόψω)
αλλά θα υπερασπίζομαι μέχρι θανάτου(λέμε τώρα..)το δικαίωμα σας στην πολυγραφία και το σελιδογέμισμα!
Μη με βάλετε μόνο,κυρία Ρόμπινσον,διαγώνισμα στις πολλές ομολογουμένως αδιάβαστες σελίδες μου!
Θα είναι χτύπημα κάτω από τη ζώνη,ανεπίτρεπτο ειδικά για κάποια που σιχαίνεται τα ζωνάρια,αν ενθυμούμαι καλώς...
Πόση ζήλια πια.. πόση!!!!! Μην ακούσει καλή κουβέντα για τη σύζυγο, αμέσως να παρέμβει να αποκαταστήσει την τάξη! Γυναίκες..
Όχι απλό γέλιο.. με δάκρυα Ντάλια μου.. ΜΕ ΔΑΚΡΥΑ!!!Quote:
Originally posted by NADINE
Ώστε ξημέρωσε ο Θεός την ευλογημένη μέρα,που τρεις μοναχικές κύστες θα ενωθούν σε πολυκυστική!
Αλήθεια,τα μαλλιά θα τα έχετε ισιωμένα πιστολάκι ή κατσαρά,για να σας έχω εικόνα ποιό είδος πολυκυστικών είστε.
(Εδώ φοβάμαι,μόνο το Πεννόπλασμα με πιάνει και ξεπατώνεται στο γέλιο...αυτά έχουν τα ζευγάρια)
Και last but not least.. καλώς όρισες Ονειρένια στο κλαμπ των κυστοκόριτσων! Πόσο γνώριμα είναι όλα αυτά που περιγράφεις και σε μένα και (πιστεύω) στα υπόλοιπα κορίτσια!
Μικροενοχλήσεις και ψιλοδυσάρεστα συμπτώματα στις αρχές.. όσο τα κιλά είναι ελεγχόμενα το ρίχνεις απλά στην εν γένει γκαντεμιά που σε δέρνει! Ε και τι έγινε αν αργεί μερικές μέρες η περίοδος; Λίγες τριχούλες παραπάνω αρχικά.. ε η επιστήμη να 'ναι καλά! Και μετά όσο μεγαλώνουμε, η μικρή χιονόμπαλα που κατεβαίνει την πλαγιά γίνεται χιονοστιβάδα και μας πήρε και μας σήκωσε!
Ομολογώ πως αυτά που γράφεις στην τελευταία παράγραφο μου ακούστηκαν ανατριχιαστικά γνώριμα! Τόσο που δεν φαντάζεσαι!! Και μένα το προσωπικό μου όριο ήταν τα 105 όπου και είδα τις ίδιες ΑΚΡΙΒΩΣ ραγάδες, αρχικά ήταν σαν σακουλάκια με υγρό (σόρι για αυτά που θα πω.. αν τρώτε απομακρυνθείτε διακριτικά από τον υπολογιστή και επανέλθετε όταν πια θα έχετε χωνέψει κιόλας) που τρίβονταν στα παντελόνια και ενίοτε μάτωναν κιόλας.. και όταν πια επουλωνόταν η πληγή έμενε ένα απαίσιο μαυριδερό σημάδι με χαλαρό σαν ζυμάρι δέρμα που δεν ήταν και το ωραιότερο θέαμα να το βλέπει κανείς! Νόμιζα πως ήταν μόλυνση από τρίχες που γυρνούσαν προς τα μέσα.. αλλά σύντομα κατάλαβα πως ήταν το δέρμα που είχε φτάσει απλά στα όρια της αντοχής του! Τραγική συνειδητοποίηση! Στο καπάκι ήρθαν και τα καμπανάκια του γιατρού μου για τον επικείμενο διαβήτη και νομίζω πως κάπως έτσι.. στριφογυρνώντας στο κρεβάτι μου τη νύχτα.. πάτησα (ηθελημένα ή άθελα δεν ξέρω ακόμη) το κουμπάκι με την ένδειξη reset στον εγκέφαλό μου!
Κάπου εκεί σταμάτησα κι εγώ την ανηφόρα και άρχισα να ψάχνω το δρόμο προς τον κατήφορο! Τα υπόλοιπα είναι γνωστά από τις πρώτες σελίδες του παρόντος τόπικ :) Δεν ξέρω αν θα σε παρηγορήσει το γεγονός πως τώρα πια που έχασα κάποια από τα παραπάνω κιλά που ζόριζαν το δέρμα στην περιοχή τα σημάδια έχουν γίνει λιγότερο ορατά και δεν είναι πια τόσο αντιαισθητικά στο μάτι.
Και στο σημείο αυτό θα δανειστώ ένα από τα πολλά υπέροχα πράγματα που έχει πει η esceden πάνω στο θέμα.. οι ραγάδες μου είναι τα σημάδια της μάχης μου και έφτασα στο σημείο να τα αποδεχτώ και να τα αγαπήσω! Τι κι αν χαλάνε την αισθητική μας, τι κι αν δεν χωράνε στην εικόνα του τέλειου που έχουμε στο μυαλό μας και την κυνηγάμε σαν χίμαιρα.. ας είναι εκεί να μου θυμίζουν τους λόγους που είμαι εδώ σήμερα και παλεύω να αλλάξω τα κακώς κείμενα σε μένα!
Καλή συνέχεια στην προσπάθεια Ονειρένια.. και δεν εύχομαι δύναμη γιατί απ'αυτήν νομίζω είσαι πλήρης! Το μόνο που μένει είναι να σηκώσεις μανίκια, να θυμώσεις λίγο με αυτά που σε κρατάνε πίσω, να βάλεις τον πρώτο κοντινό και εφικτό στόχο και να πατήσεις τη σκανδάλη της εκκίνησης!
Φιλιά :)