Σωστά τα λες, θα το προσέξουμε! Δώσε τα χαιρετίσματά μου στο δίδυμο! Θα τους δω σε δυο μήνες!
Printable View
Σωστά τα λες, θα το προσέξουμε! Δώσε τα χαιρετίσματά μου στο δίδυμο! Θα τους δω σε δυο μήνες!
Είναι διαιτιτικά τρουφάκια!!!!Quote:
Originally posted by monahoiot
Τρουφάκια? Μπααααα, απέχω από τη σοκολάτα και πρόσφατα που μου δόθηκε η ευκαιρία να φάω τούρτα σοκολάτα, έβαλα μια κουταλιά στο στόμα μου, τη γεύτηκα, ήταν πολύ γλυκιά και την έφτυσα!
Καλημέρα σας
Χτες είχαμε
Πρ. 1 φρυγανιά με λίγο τυράκι και λίγο χαλούμι
Δεκ. Γάλα με νες
Μεσ. 3 κουταλιές φασολάδα και 1 φρυγανιά
Απ. 1 τρουφάκι (το τελευταίο) "διαίτης"
Βρ. 3 πατατούλες τηγανητές και 1 κομμάτι κοτόπουλο (περίπου 45 γρ) μαριναρισμένο για 1 βράδυ σε γιαούρτι και παναρισμένο με rice crispies και ψημένο στον φούρνο(καλά μιλάμε ήταν όχι απλά τέλιο αλλά ΘΕϊΚΟ!!!!)
Νομίζω καλά τα πήγα. Σήμερα πάμε ακόμα πιο δυνατά μπας και καταφέρουμε να απαλλαγούμε από την κατακράτηση. Σήμερα πάντος έδειξε 95.6 άρα κάτι έγινε από χτες.
Καλημέρες :)
Χτες λοιπόν:
Πρωί: Μισό τοστ.
Δεκατιανό: Το άλλο μισό τοστ.
Μεσημέρι: Συκωτάκι με κρεμμύδια, μανιτάρια και πιπεριές. (3 μπουκιές σε περίπου 1 ώρα)
Απόγευμα: Τίποτα.
Βράδυ: Φτερούγες κοτόπουλο με bbq sauce που έφτιαξα με σαλάτα. (1 φτερούγα και 1 κουταλιά σαλάτα σε 1 ώρα χαχαχαχα).
Δεν το πιέζω αν και νομίζω ότι άλλη μία μπουκιά τη δέχεται.
Το αφήνω μέχρι εκεί μέχρι να φύγει όλο εξτρά βάρος και μετά θα μου επιτρέψω μία μπουκιά ακόμα.
Μέχρι τότε, εγκράτεια :D
μπράβο Πωλίνα και βλέπω και στροφή στην ψυχολογία! Thats the spirit!!!
διαιτητικά ξεδιαιτητικά άστο καλύτερα Πωλίνα μου , έχω λίγες μέρες "καθαρή" και προσπαθώ να το κρατήσω. θα είναι όμως ωραίο κέρασμα για μια περίσταση , αν το χρειαστώ θα σου πω.Quote:
Originally posted by polinaki1983
Τρουφάκια? Μπααααα, απέχω από τη σοκολάτα και πρόσφατα που μου δόθηκε η ευκαιρία να φάω τούρτα σοκολάτα, έβαλα μια κουταλιά στο στόμα μου, τη γεύτηκα, ήταν πολύ γλυκιά και την έφτυσα!
Προσπαθώ κούκλα μου. Με ανέβασαν λίγο οι απανοτές παραγγελίες που έχω (μια ολόκληρη βάφτιση για 28/10, μια τούρτα Barbie για 5/11) καθώς και το ότι μόλις δέκτηκα και ένα τηλεφώνημα για τούρτα και κεκάκια για μέσα Νοεμβρίου. Φυσικά δεν κλείσαμε, αλλά είναι μια αρχή!!! Και έχω προγραμματίσει και μια παρουσίαση που θα κάνω σπίτι μου με τα πράγματα που φτιάχνω για τον Νοέμβριο, και έτσι αφιερώνω το μυαλό μου στις σκέψεις πως να εντυπωσιάσω, παρά στην στεναχώρια του τί θα κάνουμε με την δουλιά.Quote:
Originally posted by *Katie
μπράβο Πωλίνα και βλέπω και στροφή στην ψυχολογία! Thats the spirit!!!
Είναι με βρόμη πάντος, και γιαούρτι, και μέλι και φυστικοβούτηρο χωρίς ζάχαρι. Δεν νομίζω θερμιδικά να ξεπερνούν πολύ τα μπισκότα βρώμης!Quote:
διαιτητικά ξεδιαιτητικά άστο καλύτερα Πωλίνα μου , έχω λίγες μέρες "καθαρή" και προσπαθώ να το κρατήσω. θα είναι όμως ωραίο κέρασμα για μια περίσταση , αν το χρειαστώ θα σου πω.Quote:
Originally posted by polinaki1983
καλημερα
χτες
πρ μισο φλυτζανι γαλα με μια κουταλια βρωμη
δεκ μια φετα τυρι του τοστ και μια γαλοπουλα
μεσ ψαρι και δυο μπουκιτσες πατατα βραστη
απογ μισο ψητο μηλο και εναν ελληνικο μετριο
βραδυ μισο τοστ με μιση κουταλιτσα μουσταρδα
δωσε τότε να το έχουμε στα υπόψιν , νομιζα ότι είναι σοκολατένια γιαυτο αρνηθηκα , είναι το κόκκινο μου πανι η σοκολάτα.
ΟΧΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΧΙ!!!! Δεν βάζω σοκολάτα σε αυτά που φτιάχνω για μένα, γιατι μετά θα γυρίσω στα παλιά!!!!Quote:
δωσε τότε να το έχουμε στα υπόψιν , νομιζα ότι είναι σοκολατένια γιαυτο αρνηθηκα , είναι το κόκκινο μου πανι η σοκολάτα.
8 κ.σ. νιφάδες βρώμης ή μούσλι
4 κ.σ. φυστικοβούτυρο απαλό χωρίς ζάχαρη
4 κ.σ. γιαούρτι
4 κ.σ. μέλι
Σε ένα μπολ ρίχνουμε τις νιφάδες, το φιστικοβούτυρο, το γιαούρτι, και το μέλι. Προσθέτουμε περίπου 3-4 κ.σ. νερό και ανακατεύουμε με ένα κουτάλι μέχρι να ενωθούν όλα τα υλικά καλά. Με ένα κουταλάκι του γλυκού παίρνουμε υλικό και με το χέρι μας σχηματίζουμε μικρά τρουφάκια. Τα βάζουμε στην κατάψυξη και τα βγάζουμε 10 λεπτά πριν τα σερβίρουμε. (Εμένα δεν πρόλαβαν να μπουν κατάψυξη, μου τα έφαγαν όλα!!!)
σήμερα έχουμε
π-- 1 τοστ
δεκ- μπισκοτο βρωμης
μεσ- ρυζι με κοτοπουλο-ασπρη σαλτσα με λαχανικά ολο 90γρ περίπου ( σε 45')
δεκ- 1 κρακερ και 1 φ.τυρι τοστ
βρ- ιδιο με το μεσημερι αλλά 60γρ
τις τελευταίες μέρες έχω μπει σε ρυθμό και γουστάρω, έχω εξαφανίσει από το σπίτι μου κάθε ίχνος γλυκού και αλμυρού πειρασμού. Πήγα σήμερα σουπερ μάρκετ και φλερταρα λίγο με τις σοκολάτες αλλά έκανα μεταβολή και έφυγα τρέχοντας. Νιώθω πολύ περήφανη γιαυτο γιατί είχα απογοητευτεί λίγο είναι η αλήθεια. όσο θα κρυώνει ο καιρός θα πρέπει να είμαι σε επιφυλακή διότι πάντα έκανα έφοδο στα σοκολατοειδή από τον Οκτώβρη-Νοέμβρη .
Ξέχασα να γράψω πάνω ότι έφαγα και 2 ελιές κανα μισάωρο πριν το βραδυνο ( ήθελα κάτι αλμυρο και το είδα ως καλή λύση)
γεια σας ωρε παιδιά!
π- 2 φρυγανιές με μέλι και μαρμελάδα
δ- 1 babybel
μ- μισό καλαμάκι χοιρινό και 100 γρ. ηλιόσπορους
α- μισό κουπάκι φρουτόκρεμα από αχλάδι και μήλο
β- δυο πηρουνιές σπαγγέτι, μια μπουκιά χοιρινό και ένα babybel
Καλημέρα
Χτες.
Πρ. 2 φρυγανιές+1 τυράκι+1 φετούλα χαλούμι
μεσ. τονοσαλάτα (60 γρ τόνος+1 μαρουλόφιλο μικρό+1 φετούλα ντομάτα ψιλοκομμένη)
Απογ. 1 χυμό πορτοκάλι
Βρ. 2 κουταλιές κριθαράκι+2 κουταλιές κιμά