σιγα τα αιματα
Printable View
σιγα τα αιματα
να μαι παλι εδω ξεθαβοντας ενα θεμα απο τα παλια...
λοιπον την ακολουθω 3 μερες τωρα...δεν εχω χασει καθολου αλλα λεω να κλεισω εβδομαδα μιας και ειδα οτι ειχαν αποτελεσμα....
69,8 λοιπον....
-500 σημερα....
69,3 και συνεχιζω...δεν μετραω θερμιδες...απλα τρωω οποτε πειναω και μεχρι να χορτασω....
Πρωτη φορα διαβασα για αυτη τη διατροφη.Εχει πραγματικα αποτελεσματα?Εγω ξερω οτι οταν παρουμε πολλους υδατανθρακες ανεβαινει πολυ η γλυκοζη στο αιμα και ο οργανισμος κανει 3 μερες να επανελθει.Μου κανει εντυπωση που μερα παρα μερα τρως τοσους υδατανθρακες και χανεις.
καθησα και διαβασα ολες τις σελιδες και τα κοριτσια χαναν....απο οτι ειδα και γω ενταξει δεν χανεις τρελα αλλα δεν μετραω ουτε θερμιδες ουτε στερουμαι κατι...το μονο που κανω επιπλεον ειναι να πινω μια πολυβιταμινη την ημερα για να παιρνω ολες τις βιταμινες...
όπως έχει ειπωθεί πολλές φορές η ποσότητα των θερμίδων στην διάρκεια της εβδομάδας/μήνα/χρόνο θα κάνει τη διαφορά.
Και δεν αναφέρομαι μόνο σε αυτές που λαμβάνουμε αλλά και σε αυτές που θα "κάψουμε" με άσκηση η φυσική δραστηριότητα!
Χωρίς να την έχω δουλέψει στην πράξη αυτή τη δίαιτα θεωρώ οτι δεν θα ήταν η καλύτερη επιλογή για ένα άτομο που είναι γλυκατζής.... Γιατί αν οι υδατάνθρακες προέρχονται απο γλυκά (σε συνδυασμό με το λίπος) θα ανεβάσουμε αρκετά τις θερμίδες.