-
Ναι ψάχνω και εγώ για δουλια! Με το καλό να βρούμε και οι 2!!!
Ναι Λευκωσία!!!!!!!!!!!!! Εννοείτε πως θα με πάρεις τηλ και θα ας κάνω το τραπέζι έτσι? Δεν δέχομαι όχι για απάντηση!!!!! Αν μη τι άλλο να επιβεβαιώσεις ότι είμαι καλή στην μαγειρική!!!
χαχαχαχα
Σου στέλνω σε γιου του γιου το κινητό μου!
-
http://www.youtube.com/watch?v=mDJ4S...eature=related
Αυτό το τραγούδι με κάνει να δακρύζω......
ιδικα ο τελυταίος στίχος....
Τώρα που θέλεις να γυρίσεις
εγώ φοβάμαι να σε δω
έχω ξεχάσει τ' όνομά μου
και δεν υπάρχω πια εδώ.
Κάπως έτσι νιώθω μες την σχέση με τον άντρα μου..... και το έχει καταλάβει και ο ίδιος τις τελευταίες μέρες.....
-
Σήμερα έχουμε:
Πρωινό 1 ποτήρι γάλα
Δεκατιανό 2 φρυγανιές με 1 κομματακι χαλουμι και 1 φετουλα τυρί
Μεσημεριανό 1 γεμιστή ντοματούλα
Απογευματινό 2 μπισκοτακια μουσλι
Βραδυνό 1 μπιφτεκι κοτόπουλο
Προ υπνου 1 ποτήρι γάλα!
-
Μπραβο Πολινακι χαιρομαι πολυ για τα νεα σου,να δεις που θα φυγουν ολα τα κιλα χωρις να το καταλαβεις
-
-
καλημερα πωλινακιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιιιιιιιι :)
-
Λοιπόν!!!!
Σήμερα έχουμε πρωινό 1 φλυτζάνι γάλα
Μεσημεριανό 1 φέτα του τοστ με μια φετα χαλουμι ξεροψημένα!!!!!
Απογευματινό (δεν ξέρω θα πάμε jumbo!!!!!!!!!!!!!!!)
Βραδυνό 1 ωραίο βραστό αυγουλάκι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αχ λατρεύω να πηγαίνω στο jumbo!!!!!!! Είναι η χαρά μου να ψωνίζω απο κει!!!!
Α, και 111.9 σήμερα!!!!!
-
Δεν έχω να σου πω τιποτα αλλο πέραν του ότι :ΞΕΚΟΛΛΗΣΕ!!!!!( η ζυγαρια):bouncy:
-
Και ελπίζω να μην ξανακαλώσει για τα επόμενα 13 κιλά!!!!!! χαχαχααχα
-
Καλημέρα!!!!!
Λοιπόν σήμερα έχω να φτιάξω κοτόπουλο στο τηγάνι χωρίς λάδι.
Το έβαλα απο χθες το βράδυ κομμένο σε κιβάκια σε μια μαρινάδα από 1 κουταλιά μουστάρδα, νερό, μπαχαρικά, πιπεριές φρέσκες πολύ ψιλοκομμένες και αλάτι, και σήμερα θα το ψήσω!!!!!
για τους υπόλοιπους θα φτιάξω και λίγο ριζάκι. Πιστεύω τεριάζει! Πρώτη φορά το φτιάχνω το κοτόπουλο έτσι, άρα θα σας ενημερώσω μετά για τις επιτυχίες μου!!!!!
Για πρόγευμα πάω να φάω τώρα ένα φρέσκο αυγουλάκι που μου έφερε η μαμά!!!!!
Φιλούθκια προς το παρόν
-
μπραβο κοριτσακι μου για τα νέα σου μπραβο μπραβο μπραβο!!!!
-
Θενκς αντζελ μου!!!!!!!
Τελικα δεν θα κάνω ριζάκι. ο κύριος ήθελε πατάτες και έβαλα στον φούρνο πατατες, μελιτζάνες, ντομάτα, κρεμμύδι, ρύγανι και μπόλικα μυρωδικά και ελαιόλαδο και τα έβαλα να ψύνονται.
-
Σαν μπριάμ μου ακούγεται αυτό Πωλινάκι μου! Και πολύ νόστιμο μάλιστα! Χθες έκανα μπιφτέκια και τα συνόδευσα με ρύζι. Τελικά όμως θα προτιμούσα τις πατάτες, οπότε καλά έκανες. Καλή όρεξη!
-
Οπως και να ακούγετε Αβα μου, εγώ δεν το έφαγα!!!!!! Ούτε καν το γέυτηκα για να είμαι ηλικρηνείς. Δεν τρώω οτιδήποτε έχει πάνω από 1 κουταλιά λάδι ανα μερίδα!!!!! Κιαυτό είχε ολόκληρη πισινα!!!!!!
Το κοτόπουλο μου πάντος ΥΠΕΡΟΧΟ!!!!!!
Εγώ είμαι πιο πολύ του ρυζιού (ευτυχώς) παρά της πατάτας και έτσι δεν έχω πρόβλημα.
-
Κάτι μου λέει ότι θα μου άρεσαν οι πατάτες σου... Τις προτιμώ γενικότερα σε σχέση με το ρύζι. Μπράβο σου πάντως που τρέφεσαι διαιτητικά! Θα γίνεις κορμάρα προτού καν το καταλάβεις! Όχι σαν κάτι άλλες... ονόματα να μη λέμε, καταστάσεις να μη θίγουμε, που όπου δουν απαγορευμένο ορμάνε!