Ναι κι εγώ!! Κι εσύ? Που σπουδάζεις?Quote:
Originally posted by ~aggelaki~
zouzouka κι εσυ αθηνα μενεις???
Printable View
Ναι κι εγώ!! Κι εσύ? Που σπουδάζεις?Quote:
zouzouka κι εσυ αθηνα μενεις???
smart μου δεν ξερω αν φταει η διατροφη αλλα αισθανομαι μια ευεξια πρωτογνωρη............. Δευτερον σημερα εφαγα το ενδιαμεσο με πιεση !!! Δεν πεινουσα!!! τρομερο!!
μπραβο!!! ε αμα ετρωγες επι 4 μηνες σαλατα+ανθοτυρο+ παξιμαδι μεσημερι βραδυ τι ευεξια να ενιωθες βρε αλμα?
τωρα ο οργανισμος σου θα εχει πανηγυρι διαρκειας!!!!
μην μου το θυμιζεις smart μου .............μην μου το θυμιζεις !!!
κορίτσια αυτό με την ενέργεια συμβαίνει και σε μένα. Εχω 2 μηνες που ασχολούμε και εγώ με αυτη την διατροφη πιο διεξοδικά + συμπληρώματα και πραγματικά η ενέργεια μου έχει απογειωθεί. Να φανταστείτε η ημέρα μου ξεκινά στις 6,30πμ και τελειώνει στις 12 όπου πάω για ύπνο. Δουλειά πλήρες ωράριο, δουλειες σπιτιου-μαγειρεμα, παιδι 2 ετων και γυμναστηριο μετα τις 9 το βραδυ και αντεχω αξιοπρεπως. Ο καναπες μου και εγω είμαστε μαλωμενοι. Συνεχίστε την καταπληκτική δουλειά που κάνετε , σας διαβάζω και σας χαίρομαι!
Ευχαριστούμε πολυ Katie μου ..............
Πρωτη φορα ξενερωνω που δεν μενω Αθηνα!! Πολυ θα ηθελα να βρεθουμε ρε κοριτσια..:starhit: Μενω Β. Ελλαδα,καμια σχεση.. Στο πολυτεχνειο ειμαι αλλα δεν μου αρεσει καθολου :crazy:
Έλα, δεν πειράζει! Ποτέ δεν ξέρεις! Μπορεί ο δρόμος σου να σε φέρει από 'δω κάποια στιγμή!Quote:
Πρωτη φορα ξενερωνω που δεν μενω Αθηνα!! Πολυ θα ηθελα να βρεθουμε ρε κοριτσια..:starhit: Μενω Β. Ελλαδα,καμια σχεση.. Στο πολυτεχνειο ειμαι αλλα δεν μου αρεσει καθολου :crazy:
Β.Ελλάδα πού? Σε ρωτάω γιατί εγώ είμαι συνέχεια στα ταξίδια! Πριν κάνα δίμηνο ήμουν Καστοριά και Φλώρινα, γύρω στο Μάιο μάλλον θα πάω Γρεβενα!
Πολυτεχνείο ε? Ζόρικο! Μία καλή μου φίλη ήταν στο Πολυτεχνείο και στα 2 χρόνια έφυγε, τώρα τελείωσε την άλλη σχολή που πέρασε.
Δε σου αρέσει το αντικείμενο ή σε δυσκολεύει? Η ειρωνία είναι ότι εμένα το πολυτεχνείο ήταν ο στόχος μου, στους ηλεκτρολόγους, αλλά δεν τα κατάφερα για Αθήνα!
Γεια σας και πάλι! Αγγελάκι μου βλέπω παίρνεις τα πάνω σου και δεν αφήνεις την χθεσινή μέρα να σε στεναχωρεί πολύ :) χαίρομαιιιιιι!!!!
Βρήκα αυτό το άρθρο για ιδέες για νόστιμες σαλάτες και ελαφριές μου άρεσαν οι ιδέες για να τις κάνουμε πιο νόστιμες με ελαφριά ντρέσινγκ ;)
http://www.diatrofi.gr/index.php/dia...KPaqs.facebook
ʼλμα αφιερωμένο περισσότερο σε εσένα που σου χρειάζεται λίγη έμπνευση και ποικιλία :bigsmile:
Πήγα γυμναστήριο και πριν λίγο επέστρεψα, χάρηκα που επιτέλους κατάφερα να βγω από το σπίτι μου μόνη μου με αφορμή μία δουλίτσα και τελικά κατέληξα να κάνω 2,5 ώρες γυμναστική και να το ευχαριστηθώ κιόλας! Μου ανέβασε πολύ την διάθεση και την ενέργεια και εύχομαι να καταφέρω να το κάνω πιο συχνά γιατί πραγματικά με βοηθάει πολύ... απλά πολλές φορές είτε μιζεριάζω είτε καταπιάνομαι με άλλα και δεν τα καταφέρνω να πάω ειδικά αν δεν με παρακινείσει η αδερφή μου. Αυτή τη βδομάδα νιώθω ότι θα τα πάω καλύτερα :)
επιτελους ανασταση. Ειδαμε το φως το αληθινο. Επεστρεψα η ασωτη κορασίδα.
Τι μου κανετε κοριτσάκια μου καλα? Ολα καλά ολα ανθηρά?
Καλε τι ψωφόκρυο ειναι αυτό και δε μπορω άλλο και μου χει ανοίξει και η όρεξη. Λοιπον απουσα μεν αλλα κιουρία δε διατροφικά πάντα.
Ας γραψω λοιπον τα σημερινά μου
Πρωινο: Γαλα με δημητριακά και μέλι (σιγα που θα το ξέχναγα) και 1 ποτηρι χυμός
Δεκατιανό: 1 μήλο και καρύδια
Μεσημέρι: κοκκινόψαρο βραστο, λαχανικα (καροτα, κολοκύθια, σελινο) βραστα, 1 φέτα ψωμί
Απόγευμα: 1 μανταρίνι, 1 σύκο, καφές
Βράδυ: Σαλάτα, 1 φετα ψωμί και 1 δάχτυλο τυρί τωρα θα ναι το μικρό δάχτυλο θα ναι ο αντιχειρας θα σας γελάσω. χαχαχα
Μου λείψατε καλε. Καιτουλα δεν ξεχασα το ινμποξακι. Μολισ βρω χρόνο θα σου απαντησω. Βλεπετε δεν ειχα νετ ουτε στη δουλεια και εχουν μαζευτει πραγματακια.
Καλό μήνα κορίτσια!
Έχω αρκετές μέρες να γράψω μιας κ δεν είχα τη καλύτερη διάθεση τη τελευταία εβδομάδα, εσείς από τα λίγα που διάβασα καλά τα πάτε μπράβο!!!!!!!!!:thumbup::thumbup::thumbup:
Γλυκό aggelaki δεν πειράζει που λύγισες μια φορά, συνέχισε από εκεί που έμεινες κ εγώ το προσπαθώ αλλά όχι πάντα με επιτυχία!
Θέλω να χάσω κιλά αλλά σαν πρωταρχικό στόχο έχω θέσει να ακολουθώ μια ισορροπημένη διατροφή, να μην κάνω στερητικές δίαιατες κ μετά να πέφτω με τα μούτρα στα γλυκά!!!:grind: γιατί εμένα το θέμα μου είναι τα γλυκα!!!! Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς γλυκό:flaming:
Ας γράψω λοιπόν τι έφαγα από τη Δευτέρα κ doctor Eli όπου εντοπίσεις λάθος θέλω διόρθωση:lol:
Δευτέρα
05:30 ~~~ γάλα + δημητριακά + 3 δαμάσκηνα ξερά
09:00 ~~~ 5 αμύγδαλα + 1 αχλάδι
12:30 ~~~ 1 πορτοκάλι + 1/2 κουλούρι Θεσσαλονίκης + γραβιέρα
16:00 ~~~ κοτόπουλο με ρύζι στο φούρνο + 1 κ.σ γιαούρτι 2% + σαλάτα μαρούλι
19:00 ~~~ 1 μπανάνα + 1 digestive
21:30 ~~~ 2 παξιμαδάκια + ντομάτα+ φέτα + ελιές
Τρίτη
05:30 ~~~ γάλα + δημητριακά + 3 δαμάσκηνα αποξηραμένα
09:00 ~~~ 5 αμύγδαλα + 1 μανταρίνι
12:30 ~~~ πορτοκάλι + 1/2 κουλούρι Θεσσαλονίκης + γραβιέρα
16:00 ~~~ φασολάδα + ελιές + 1φ.ψωμί ολικής + αγγουράκι
19:00 ~~~ 1 μπανάνα + 1digestive
21:30 ~~~ 1 tortilla + ζαμπόν γαλοπούλας + γραβιέρα +μαρούλι + ντομάτα + 1κ.γ μαγιονέζα light
Τετάρτη
05:00 ~~~ τόστ + 1 ποτήρι φυσικό χυμό
09:00 ~~~ 1 μπισκότο βρώμης + 1 μανταρίνι
12:30 ~~~ 1 πορτοκάλι + 2 κράκερ + 1φ.τυρί
16:00 ~~~ ομελέτα + σαλάτα μαρούλι + 1φ.ψωμί ολικής
19:00 ~~~ μπανάνα + 1 digestive
21:00 ~~~ 1 tortilla + 1 λουκάνικο γαλοπούλας + λάχανο με καρότο + μουστάρδα
καλως τες μαρια κ break :)
μια χαρα σας βρισκω!!
-γαλα+δημητριακα+2-3 δαμασκηνα ξερα
-1 αχλαδι+1 βρωμικο μπισκοτο
-λιγα καρυδια-λιγες σταφιδες (μειωσα ποσοτητα)
-ρεβυθια+αγγουρι+ελιες+τυρι+ 1 παξιμαδι κριθινο μετριο (ολα σε νορμαλ ποσοτητες)
-3 δαμασκηνα ξερα-1 μισκοτο βρωμης-1 ζελε
-σοκολατα ροφημα (1 κουταλια γλυκου κακαο-1 κ.γλ. ζαχαρη καφε- γαλα λαητ)
- τορτιγια με 1 κ.σ. μαγιονεζα εξτρα λαητ-1 φετα τυρι λαητ-1 φετα ζαμπον.(σαν ναμην εφαγα τπτ οποτε...)
ψωμι (περ. 1,5 φετα) -7-8 ελιες, τυρι φετα (μεριδα)/ 1 ζελε!!!
ομολογω οτι ανετα συνεχιζα να τρωω.....
(2 καφεδες)
λιγο το κρυο.... λιγο το χιονι.... πολυ η ανατροπη προγραμματος που μ εχει κλεισει στο σπιτι για πολλες ωρες....
ποτε γιαννης δε μπορει, ποτε κ@λος τον πονει!!!!
Nα γράψω και εγω τα σημερινά μου :
Πρωι: 1 γαλλικο με stevia, 1 πορτοκάλι, 1τοστ με πολυσπορο ψωμι και milner...
Eνδιάμεσα : 1 πορτοκάλι - 1 μπάρα
Γευμα : 1 ACTIVIA με λιγα αμυγδαλα και σταφιδες ..
Απογευμα: 5 δαμασκηνα μικρα - 2 ρυζογκοφρετες με μαρμελαδα χωρις ζαχαρη
Βραδινο: 1 κουτ. μεγαλη αρακα , μπροκολο σαλατα , ανθοτυρο, 1 φετα μαυρο ψωμι.