Να και η πρόοδος οπτικά!
http://www.ticker.7910.org/wg__72__0...Y7JiM5NDU7.gif
Printable View
Να και η πρόοδος οπτικά!
http://www.ticker.7910.org/wg__72__0...Y7JiM5NDU7.gif
Μπαρμπι η διαιτα ειναι σουπερ οσο την κανεις γιατι βλεπεις τα κιλα να πεφτουν με γοργο ρυθμο. Μολις την σταματησεις θα τα παρεις σχεδον ολα, εκτος απο 1 που παιζει ναναι λιπος κ να το εχεις χασει. Συγνωμη αλλα για ενα κιλο σε μια βδομαδα τοση πεινα δεν αξιζει. Επισης να τονισω οτι ολα τα κιλα εγω τα πηρα με τη μια μετα, κατευθειαν, χωρις να φαω κατι υπερβολικο.
Προσωπικα δε μου βρωμουσε καθολου κ μου καλαρεσε, ομως ειχα φοβερη ατονια στο γυμναστηριο κ γενικοτερα. Η διαιτα αυτη μπορει να δινεται σε νοσοκομεια αλλα ειμαι σιγουρη οτι ειναι μονο για τα υγρα...διοτι μονο υγρα χανεις, στην καλυτερη περιπτωση, στην χειροτερη χανεις κ μυικο ιστο λογω ολων αυτων που δεν τρως.
Αν θελεις κοιταξε στο "διαιτα της θειας απο αμερικη", εχω λεπτομερειες πολλες. Τοτε δεν ηξερα οτι ειναι η περιβοητη λαχανοσουπα...την ειχα κανει κ γω ( η μονη διαιτα που εχω κανει ποτε) κ το μετανοιωσα.
Φιλια πολλα κ μη κανετε σπασμωδικες κινησεις, κ κατω να χτυπιομαστε προορισμενοι για να χανουμε πανω απο το 1% του βαρους μας τη βδομαδα δεν ειμαστε κ οτιδηποτε παραπανω χαθει θα το ξαναπαρουμε μετα, ειτε συντομα ειτε πιο αργα. Φιλια!
Α κ αν θες αποτοξινωση τοτε μπορεις για 1 μερα να φας μεσημερι βραδυ σουπα κνορ με λιγο τυρι, αλλα κανονικα το πρωινο σου κ ολα τα ενδιαμεσα γευματα (πχ 2 φρουτα).
Εγω αυτο εκανα κ πηγα ξανα 87,5 πλεον σημερα, αρα τοχω κατοχυρωσει (το βαρος μας εχει διακυμανσεις, οταν δουμε το ιδιο νουμερο θα πει οτι ισχυει.... Ξανα φιλια σε ολες!!!
Λοιπον να καταγραφει, σημερα πρωι 87,5 στη ζυγαρια μου.
αχ αχ αχ απο τις 10 του μηνος εχω πει θα ξαναρχισω κ ακομα.αχ αχ αχ.εχω παρει τωρα γυρω στο 1κιλο αλλα αυτο δεν με πτοει.ειπα να αρχισω παλι απο αυριο κ λεω να τα καταφερω αυτη τη φορα.δεν μ αρεσει ο εαυτος μου ετσι δεν θελω να ξαναγυρναω στα ιδια.νιωθω ασχημα.αλλα 6 με 7 θελω κριμα να το καθυστερω.θα ξανα γραψω οταν φτασω στα κιλα που εχω πει στο παλιοτερο ποστ...61.2...απο τον δεκεμβρη δηλαδη!κοριτσια μπραβο σας ομως!!ετσι να συνεχισετε ολοι χανοντας κιλααααααα.....!!!ας αφησουμε τις θερμιδες για τους αλλους λοιπον!
Λοιπόν αυτήν την αηδία που πλασάρεται και ως δίαιτα νοσοκομείου, την έκανα πριν δυο χρόνια. Έχασα για μια εβδομάδα 2 κιλά και στο τέλος του επόμενου δεκαπενθήμερου είχα πάρει με διατροφή 3,5. Αλλά το πρόβημα δεν ήταν αυτό δυστυχώς. Από την καυστικότητα των κρεμμυδιών, όπως μου εξήγησε τελικά ο γιατρός στον οποίο κατέφυγα_θα καταλάβεις γιατί_ ερέθισαν υπερβολικά το παχύ έντερο(ΣΗΜΕΙΩΤΈΟΝ ότι δεν είχα καμία διαφορετικότητα στη λειτουργία του εντέρου) με συνέπεια να έχω αφόρητους πόνους (σαν να είχα αιμορροίδες) δεν είχα όμως. Κατέφυγα στη ξυλοκαίνη που κι αυτή ακόμη επέδρασε μετά από 2 μέρες...και οι πόνοι, πόνοι. Εννοείται, ότι ήταν η πρώτη αλλά και η τελευταία δήθεν μαγική δίαιτα που δοκίμασα...ξανασκέψου το, καλή μου.Quote:
Originally posted by BARBY
γεια σας!τωρα που πηρα φορα αρχισα και τη λαχανοσουπα για μια βδομαδουλα να με παει λιγο στη κατηφορα.Αλλα ειναι απαισια!ομως τη τρωω και σκεφτομαι το καλοκαιρι με το μπικινι!!!βρωμαει ολο το σπιτι με το λαχανο.ομως ειναι αποδοτικη και νιωθεις ευαιξια!αυτα! Παντως χαρηκα που χανετε κιλα!ετσι μπραβο να λεμε καλα νεα!σε μια εβδομαδα που θα τελειωσω τη σουπα θα ζυγιστω!
Σιγουρα δεν ειναι οτι καλυτερο!απλως επειδη πηρα γρηγορα καποια κιλα γιατι δε προσεχα καθολου θελω να τα χασω και γρηγορα!Εγω παντως την εχω ξανακανει,πιστευω οτι χανεις και λιπος γιατι ειχα δει διαφορα μεγαλη στα παντελονια μου και μετα δε τα πηρα καθολου ευκολα!
...Θα μου πειτε τα πηρα ομως!ελα ομως που πηγαινα και και στη διαιτολογο και τα εχασα αργα και υγιεινα και παλι τα ξαναπηρα...γιατι εγω οταν δε κανω διαιτα τρωω τα παντα και οταν κανω μπορω και στερουμαι τα παντα!τελος παντων!
Το χω φτιαξει καπως στο μυαλο μου ετσι ωστε τον Ιουνιο να ανανεωσω ολοοοοοοοοκληρη τη καρταρομπα μου!και φετος ΘΕΛΩ να το πετυχω!απο 97 65!!!!!!!!!!!!!!!!ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ!ΘΑ ΔΕΙΤΕ!
ΒΑΡΒΥ, εννοείται ότι θα τα καταφέρουμε, εσύ και πολλοί εδώ γιατί έχετε τρελό πείσμα και οι υπόλοιποι γιατί κλέβουμε από το δικό σας. ΤΗΝ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΟΥ!
καλημερεεεες :D πηγα στη διαιτολογο σημερα και ειδα το συνολικο βαρος που εχω χασει απ το καλοκαιρι ... το 125.5 που γραφω κατω στο τικερακι ειναι το αρχικο βαρος που ειχα οταν πηγα το καλοκαιρι συμφωνα με τη δικη της ζυγαρια . τωρα που πηγα με εδειξε η ιδια ζυγαρια 111.5 :P και γενικως με βρηκε πολυ καλα !! Της μιλησα και για το ολο κολλημα που εχω φαει και ετσι και μου εδωσε συγκεκριμενη διατροφη μου ειπε καποια τιπς κλπ ... Μου εκανε και λιπομετρηση . Ο δεικτης μαζας σωματος εχει πεσει απ το 38.5 στο 35.2 και τα 12.5 απ τα 14 κιλα που εχω χασει ειναι λιπος ... οποτε αν και εχω κολλησει γενικα ειμαι σε καλη φαση !! θα χω ραντεβου μια φορα τη βδομαδα για την ωρα μεχρι να παρω παλι μπρος οποετ πιστευω οτι θα αρχισω να πεφτω σιγα σιγα :)
12,5 στα 14;τελεια σχεδον ολο λιπος.συγχαρητηρια!
Φαντάζεσαι τα 12,5 κιλά λίπος τι όγκο έχουν? wow!!!μπράβο σου
λιλακι μου..ειδες εξαρακι μπροστα...αχ φανταζομαι τη χαρα σου...!!μπραβο κουκλιτσα μου..αντε και στα δικα μας!!
Αλλο ενα κιλο πηγε στον αγυριστο!!!
aaaντε αααντε και στα δικα μας... μπραβο !!Quote:
Originally posted by SANEL
λιλακι μου..ειδες εξαρακι μπροστα...αχ φανταζομαι τη χαρα σου...!!μπραβο κουκλιτσα μου..αντε και στα δικα μας!!
Μπραβο στελλου μ ουυυυυυυυυυυυυυυυυ ετσι κοπελαρα μου. Εσυ θα μας βαλεις κατω ολες θα δεις!Quote:
Originally posted by stellou1989
καλημερεεεες :D πηγα στη διαιτολογο σημερα και ειδα το συνολικο βαρος που εχω χασει απ το καλοκαιρι ... το 125.5 που γραφω κατω στο τικερακι ειναι το αρχικο βαρος που ειχα οταν πηγα το καλοκαιρι συμφωνα με τη δικη της ζυγαρια . τωρα που πηγα με εδειξε η ιδια ζυγαρια 111.5 :P και γενικως με βρηκε πολυ καλα !! Της μιλησα και για το ολο κολλημα που εχω φαει και ετσι και μου εδωσε συγκεκριμενη διατροφη μου ειπε καποια τιπς κλπ ... Μου εκανε και λιπομετρηση . Ο δεικτης μαζας σωματος εχει πεσει απ το 38.5 στο 35.2 και τα 12.5 απ τα 14 κιλα που εχω χασει ειναι λιπος ... οποτε αν και εχω κολλησει γενικα ειμαι σε καλη φαση !! θα χω ραντεβου μια φορα τη βδομαδα για την ωρα μεχρι να παρω παλι μπρος οποετ πιστευω οτι θα αρχισω να πεφτω σιγα σιγα :)
Χθεσινοπρωινο ζυγισμα, φαγωμενη κ ντυμενη στο φαρμακειο:
88,0 ακριβως
Θα βαλω περιπου τα διια ρουχα κ θα παω κ αυριο μεθαυριο να ζυγιστω...Δεν μπορω χωρις τη ζυγαρια τι να κανω...
Σας διαβάζω και χαίρομαι...ειλικρινά...Εγώ ήμουν 83 σε 1 εβδομάδα πήγα 81 και ξέρω ότι δε μου αρκεί τπτ μέχρι τα 74.Εκεί φτάνω σχετικά εύκολα...Θέλω δηλαδή 3 εβδομάδες περίπου...Μετά "κολλάω"...Αποφάσισα ότι μέχρι τα 74 κανένα πάρτυ δεν πρέπει να κάνω βλέποντας τη ζυγαριά....Κάτω από εκεί, ναι, θα έχω κάνει επιτέλους πρόοδο...
Eπιτέλους!!Βρήκα συμπάσχουσα. Κι εγώ τα ίδια. Φτάνω σε ένα όριο και μετά τίποτε....γι΄αυτό ο διαιτολόγος με παρέπεμψε σε ενδοκρινολόγο και αυτός-μετά από εξετάσεις- στο ρεντουκτίλ, που τώρα βέβαια αποσύρεται. Για κοίταξε λίγο τη δίαιτα epworth εμένα που πήγε καλούτσικα...είπαμε όχι ενθουσιασμοί.Quote:
Originally posted by ASTEROSKONI
Σας διαβάζω και χαίρομαι...ειλικρινά...Εγώ ήμουν 83 σε 1 εβδομάδα πήγα 81 και ξέρω ότι δε μου αρκεί τπτ μέχρι τα 74.Εκεί φτάνω σχετικά εύκολα...Θέλω δηλαδή 3 εβδομάδες περίπου...Μετά "κολλάω"...Αποφάσισα ότι μέχρι τα 74 κανένα πάρτυ δεν πρέπει να κάνω βλέποντας τη ζυγαριά....Κάτω από εκεί, ναι, θα έχω κάνει επιτέλους πρόοδο...
Συμπάσχουσα....Θα τη δω αμέσως και θα εκφέρω άποψη τάχιστα...!!!!χεχεχε
Την είδα λοιπόν....κι έχει ένα τεράστιο πασιφανές υπέρ....είναι εύκολη και ελεύθερη....Έχεις το δικαίωμα να πάρεις εσύ πρωτοβουλία για το τι θα φας...είναι σημαντικό αυτό....Δηλώνω ότι εαν και εφ'όσον "κολλησω" που το απεύχομαι θα της δώσω ένα χρονικό περιθώριο στο οποίο θα τη δοκιμάσω να μου αποδείξει την αξία της!!!!
Eγώ την ξεκίνησα...θα σε ενημερώσω για τα κολλήματα, αν υπάρξουν γιατί και τα άλλα κορίτσια που την κάνουν είχαν κι αυτές αντίστοιχα κολλήματα αλλά είναι ευχαριστημένες..θα δούμε.
Αναμένω...Αλλά θέλω πλήρη ενημέρωση....Αναλυτικά τις δυσκολίες που αντιμετωπίσατε...Ε, τι αφού είστε εδώ μην πάω η καημένη ξυπόλητη στα αγκάθια....!!!!!
Να σου πω εγώ που την κάνω πολύ λίγο, αρα έχω και τη μικρότερη πείρα δεν συνάντησα απολύτως καμία δυσκολία. Απεναντίας, αντιμετωπίστηκε κι ένα πρόβλημα δυσκοιλιότητας που είχα, εκτός αν είναι σύμπτωση, τί να πώ. Με φόβιζε λίγο αυτό το συνδυαστικό γιατί αποκλείει τροφές που έχεις συνηθίσει μαζί αλλά σ' αυτό με βοήθησαν πολύ δυο πράγματα:α.Αυτά που γράφανε τα κορίτσια ότι έφαγαν και έτσι μου έδιναν ιδέες αλλά ταυτόχρονα μου απαντούσαν σε απορίες β.Τα ίδια τα κορίτσια που μου απαντούσαν΄σε ό,τι ρωτούσαν. Να είναι καλά! Επίσης, μου εντόπιζαν και λαθάκια. Αν θελήσεις να την κάνεις, μη φοβάσαι από άποψη αποριών. Βέβαια, διάβασα ότι σε άλλες κοπέλες δεν τους πήγε γιατί αυτό το απεριόριστο τους έκανε να παίρνουν κιλάκια. Στη σελίδα εκείνη θα βοηθηθείς πολύ και πάλι ό,τι θέλεις έδώ είμαστε.
Ευχαριστώ πολύ-πολύ....από το πουθενά ανακάλυψα μια νέα μορφή διατροφής και μάλιστα έχω και παροχή υπηρεσιών κατά την εφαρμογή της...χχχ!!!!!
ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ, ΝΕΑ ΑΡΧΗ, ΝΕΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ. ΦΙΛΙΑ
76.300/76.300/65.00
Καλώς ήρθες λοιπόν...και πάνω απ'όλα σου ευχόμαστε μεγάλες απώλειες!!!!
ευχαριστώ πολύ.
μακάρι να τα καταφέρω.
αυτη τη φορά εβαλα πιο ρεαλιστικους στοχους
να σας ρωτησω κατι?ειναι δυνατον να μην πεφτει η ζυγαρια αλλα εσυ να αισθανεσαι πιο αναλαφρος?ή και το αντιθετο?
και κατι ακομα για τα θυληκα της παρεας. αυτη η ατιμη η κατακρατηση υγρων εκεινες τις δυσκολες μερες ποσο νωριτερα ξεκιναει και μεχρι και ποσες μερες μετα μας ταλαιπωρει??
irenep Και 10 μέρες μπορέι να κρατήσει?
Tώρα αν σας πω ότι τον τελευταίο καιρό για 10-15 μέρες του μήνα αισθάνομαι πρησμένη, θα με κοροιδέυετε...τους τελευταίους μήνες με το που τελειώνει τοπρήξιμο της περιόδου, αρχίζει το πρήξιμο των γόνιμων ημερών..τώρα που δεν τις χρειάζομαι τις γόνιμες, τώρα τις καταλαβαίνω...τι τραγική ειρωνεία!!!!
Ελπίζω το φιδάκι σου να φάει όλα τα μηλαράκια του
καλή επιτυχία
Και στα δικά σας κορίτσια! από ότι βλέπω όμως και οι δύο τα πάτε σούπερ!Quote:
Originally posted by stellou1989
aaaντε αααντε και στα δικα μας... μπραβο !!Quote:
Originally posted by SANEL
Το καλοκαίρι θα σκίσει η ομάδα :P
Καλώς ήρθες και καλές ...κατηφοριές στα κιλά :)Quote:
Originally posted by MKEH78
ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ, ΝΕΑ ΑΡΧΗ, ΝΕΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ. ΦΙΛΙΑ
76.300/76.300/65.00
Σε ευχαριστώ πολύ Lily μου.
Επίσης, αν και απότι βλέπω τα πας μια χαρά. Καλή συνέχεια
Σέυχαριστώ επίσης, και από ότι βλέπω είμαστε στα 10 κιλά και οι δύο.
Αντε να τα διώξουμε!
Την καλημερα μου σε ολους και καλη μας εβδομαδα! :)
Παιδια μου επιτελους εφτασα στον πρωτο στοχο και ειδα επιτελους διψηφιο!Αυτη την εβδομαδα εχασα 1 κιλο αντι για 2 κιλα που εφευγαν συνηθως αλλα ισως αυτο να οφειλεται στο οτι απο εχθες ειμαι αδιαθετη.Οπως και να εχει ειμαι ικανοποιημενη και συνεχιζω για τον δευτερο στοχο τα 85 κιλα, που τοσο ημουν στα 20 μου χρονια οταν ειχα μεινει εγκυος.
Σημερα στα 99 συνεχιζω ακαθεκτη!(Απο 7/10/09 δεν εχω πιει γουλια αλκοολ)Ολεεεεεε!
Καλη δυναμη στις προσπαθειες ολων μας.
Μπράβο μας Σοφία, κι εγώ σήμερα 68 κιλά, 1200 κάτω, ακόμη δε το πιστέυω!
Καλή δύναμη σε όλους
Quote:
Originally posted by sofia68
Την καλημερα μου σε ολους και καλη μας εβδομαδα! :)
Παιδια μου επιτελους εφτασα στον πρωτο στοχο και ειδα επιτελους διψηφιο!Αυτη την εβδομαδα εχασα 1 κιλο αντι για 2 κιλα που εφευγαν συνηθως αλλα ισως αυτο να οφειλεται στο οτι απο εχθες ειμαι αδιαθετη.Οπως και να εχει ειμαι ικανοποιημενη και συνεχιζω για τον δευτερο στοχο τα 85 κιλα, που τοσο ημουν στα 20 μου χρονια οταν ειχα μεινει εγκυος.
Σημερα στα 99 συνεχιζω ακαθεκτη!(Απο 7/10/09 δεν εχω πιει γουλια αλκοολ)Ολεεεεεε!
wow ρε συ 39 συνολο !! γαματο!! μπραβο μπραβο!! αντε να δω κι εγω διψηφιο ... καποια στιγμη .. στο μελλον ... ποτε ξεκινησες διαιτα αν επιτρεπεται ;
Καλη δυναμη στις προσπαθειες ολων μας.
Lily μου Μπραβο!Παμε γερα!
stellou1989 ολα ξεκινησαν στις 7/10/09.
Θα δεις διψηφιο και συ ειμαι σιγουρη.Ειναι μη το βαλουμε πεισμα!
Καλη δυναμη κουκλιτσα :)
Δηλαδή από τον περασμένο Οκτώβρη έχασες σχεδόν 40 κιλά????????????
Σοφια σε θαυμαζω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
εισαι παραδειγμα προς μιμηση!!!!!!!!!
μπραβο κοριτσαρα μου!
.....στον δρομο που χαραξες εσυ!!!!! :)
μειον μισό κιλάκι και με αδιαθεσία!!
http://www.ticker.7910.org/wa__71.__...91ciB0ZXh0.gif
μου βγήκε λάθος το γατάκι!
http://www.ticker.7910.org/wa__71__1...91ciB0ZXh0.gif