Quote:
Originally posted by NADINE
Εσύ,κυρία καπάκι...Ναι,εσύ,του ποιοτικού!Από όλα όσα εδώ μέσα διάβασες αυτό σου έκανε εντύπωση;
Εκείνα τα περί τσιγαροφορουμιάσματος μετά το σεξ...τσούκου;Εκείνα τα προσπερνάμε στο αδιάφορο;Μάλιστα...μάλιστα!
Η αλήθεια είναι πως κάθε μέρα δεν έχεις τη λεπτομερή αναφορά κάθε λέξης που αρθρώνεται και χτίζει κέρατο...
Ούτε ασφαλώς πως,όποτε εγώ αμφιβάλλω και διστάζω να προχωρήσω,με σπρώχνεις με δύναμη,
λέγοντας μου"καλωσόρισες στον κόσμο των φυσιολογικών ανθρώπων!"κλπ,κλπ...Να μην το ανοίξω...
μμμμμμμ...Απέκτησες και δικηγόρο τώρα τρομάρα σου και θα μου μιλήσει κιόλας!Το γνώρισες το στεφάνι μου!
Συνεχίζεις να πιστεύεις πως ο όποιος δικηγόρος σου θα έχει ελπίδες να βγάλει το διαζύγιο υπέρ σου;
Για να μη βγάλω τα δικά σου άπλυτα στη φόρα!Λοιπόν,απαιτώ άμεση απόσυρση του μιαρού αίσχους,
που τόλμησες να βάλεις σ'ένα λόγιο τόπικ κι άμεση αντικατάσταση του από άσμα που να δηλώνει
τ' αληθινά σου συναισθήματα για μένα!Τα υπόλοιπα τα της ει δυνατόν επανόρθωσης θα τα βρούμε κατ'ιδίαν...
Ε ΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ.. χρειάστηκε ένα "μιαρό αίσχος" μέσα σε ένα λόγιο τόπικ για να έχουμε επιτέλους τοποθέτηση!! Αναγνωρίζω το θράσσος μου να τοποθετήσω το εν λόγω άσμα στα πόδια του Καρυωτάκη.. αλλά τι να κάνω και γω.. άνθρωπος είμαι και έβρασα!! Και για να ΜΗΝ σου αφιερώσω και αυτό: