Ria μου χαιρομαι τοσο πολυ που σε ξαναδιαβαζω ............ οσο για τις τριαδες πολυ καλες !!! μπραβο!
Printable View
Ria μου χαιρομαι τοσο πολυ που σε ξαναδιαβαζω ............ οσο για τις τριαδες πολυ καλες !!! μπραβο!
να σαι καλά αλμα μου! εχω μπει σε προγραμμα ...και γουσταρω :)
Μπραβο Ria μου καλα έκανες .............. πιστευω ειναι το καλυτερο προγραμμα μακρα ...........
aggelaki μου δυστυχως δεν μπορω παρα τιςς φιλοτιμες προσπαθεεις που εκανα να κανω διαδρομο ...........λειπει η διαθεση και η δυναμη ...........δεν ξερω γιατι ...............
Ας γράψω και εγώ τα χθεσινά μου :
12.45 μμ: 1 πορτοκάλι 1 τοστ με ψωμί πολύσπορο και μιλνερ ? 1 γαλλικό ?γάλα
15.30μμ: 1 μπανάνα ? 1 χουρμά
18.30μμ: Σαλάτα ανάμεικτη , χόρτα βραστά , κοτόπουλο ψητό στήθος και δυο παξιμάδια
21.30μμ.: χόρτα βραστά , κοτόπουλο ψητό (1 μπούτι ) 2 ½ παξιμάδια , 1 πορτοκάλι
23.00μμ: 1 χουρμά (επιθυμία για γλυκό ?????)
12.300π.μ : 1 γιαούρτι 2% λιπαρά ???????
Να σημειώσω ότι κατά τη διάρκεια της ημέρας ήπια πολύ νερό και πολύ ζουμί σκέτο από τα χόρτα που έβρασα με λεμόνι ??? αυτό το τώρα χαλαει τις τριάδες άραγε?
Τα σημερινά μου :
11.30π.μ.: 1 πορτοκάλι 1 τοστ με ψωμί πολύσπορο και μιλνερ ? 1 γαλλικό ?γάλα
14.00μμ.: 1 πορτοκάλι ? 1 χουρμά
15.45μμ.: 1 ½ ψωμί λευκό και 20 gr σοκολάτα (λαιμαργία , πείνα , και κακώς προγραμματισμός )
18.30μμ.: Σαλάτα ανάμεικτη , χοιρινό με δαμάσκηνα (μικρή μερίδα ) 2 κρίθινα παξιμάδια , ½ φέτα ψωμί λευκό , 1 ποτήρι κρασί , 50 gr σοκολάτα
Για το βράδυ : σαλάτα ανάμεικτη και χοιρινό με παξιμάδι ????????
alma μισα χαρα τα πας μπραβο σου!! Εγω να σημειώσω κατι μόνο αν μου επιτρεπεις.... ΠΡΕΠΕΙ να τρωμε στις 3-4 ωρες ....πιο πριν ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ γι αυτο σου είπα κοιταμε το ρολοι... κ τηρουμε αυστηρα το 3ωρο 4ωρο...
η σοκολατα που εφαγες δεν ειναι κ τρομερο ολισθημα.... το ψωμι ήταν αρκετο οκ, αλλα μια συμβουλη... 20 γρ σοκολατα μαυρη επιτρεπεται αρκει να συνοδευεται με ενα φρουτακι... κατα προτιμηση ι μήλο μεγαλο κ χορταστικο.... αυτο βοηθάει στο να διατηρηθει το σακχαρο κ να μην κανεις υπογλυκαιμια κ αναγκαστεις να φας παλι γλυκο ή πριν το 3ωρο...
παντως τα πας πολυ καλα!! μπράβο!
Ρια, eli, Aggelaki , ζουζουνακι και οσες κανετε τριαδες ........... ξερετε αν το ζουμι απο τα χορτα μετραται στα υγρα ή εχει θερμιδες και μου χαλαει τις τριαδες ;;;;;
εγω δεν ξερω ....:puzzled:
Που πηγατε κορίτσια;
Εν τω μεταξύ ποια έλεγε για ψωμι; γιατί αρχισα αποψε και δεν σταματούσα και νιώθω χάλια.Ειχα συνεχώς στο μυαλο μου ντόνατς :o
Έφερε κι ο μπαμπας μου προηγουμένω'ς περιοδικα και τώρα τα βλέπω..μετράω τις φορές που αυτα τα περιοδικά λενε για Αδυνατισμα με μια κινηση,Πως να γλυτώσεις τα περιττα κιλα,Πλαστικές επεμβάσεις κι οι εικόνες καλα. Θέλω και πολύ να αλλάξω στυλ,αυτα που φοράω αλλά δεν με βλέπω να το κά'νω..
Exω συχαθει αυτα τα περιοδικα ολο τα ιδια τα ιδια πλαστικες,διαιτες...Βρε ουστ!!!!
γεια σου lessing,μα τι να κανουμε;αν δεν τα βλεπουμε στα περιοδικά καπου αλλόυ θα τα δουμε,μια στη τηλεωραση,η σε διαφημισείς η θα θα τα ακούσουμε σε συζητησεις .ειναι παντού ε και ο μπαμπας μου τα φερε τα περιοδικά και δεν μπορουσα να μη τα δω.Ζηλεύω ..
Καλημέρα καλημέρα!!!!
Καλή βδομάδα σε όλες!
Ήταν και για μένα ένα δύσκολο σκ από θέμα διατροφής.....δεν ξέρω γιατί, νομίζω ότι επειδή από Πέμπτη όλο έβλεπα φίλους και συγγενείς και όλο κάτι θέλανε να με κεράσουν και έλεγα συνέχεια όχι, έτρωγα λίγο(λίγο σε σχέση με παλιότερα) και ήθελα κι άλλο απ'αυτό που με κερνούσαν, και πιεζόμουν και νιώθω ότι μου γύρισε μπούμερανγκ όλο αυτό....γιατί μόλις πήγαινα σπίτι σαν λαγωνικό έψαχνα τα ντουλάπια....κορίτσια, ένα πράγμα με έσωσε αυτή τη φορά....που δεν υπήρχε τίποτα στο σπίτι και δεν είχα αμάξι να βγω έξω να ψωνίσω!!!!!!!!!!
Το 'ριξα πάλι στις δουλειές και στα αφεψήματα! οh my god!!!!
Eli μου που είσαι? γιατί δεν είσαι καλά μωρό μου? γιατί δε με πήρες ένα τηλέφωνο να βρεθούμε να φάμε τα νύχια μας?!!! (ε τι άλλο να φάμε???|)
αγγελάκι μου ότι και να πεις σε καταλαβαίνω και σε νιώθω μικρή μου..
Αννούλα μου...τα ρημάδια τα περιοδικά! Και εμένα αυτά με κατέστρεψαν, ήμουν και διαβαστερό παιδί πανάθεμα με, και ότι έβρισκα το καταβρόχθιζα, το χαρτζιλίκι μου εκεί το ξόδευα, είχα ολόκληρους στύλους περιοδικά.....το 'κοψα όμως όσο μεγάλωνα, τώρα το πολύ πολύ να πάρω κάποιο περιοδικό μόδας.....πρόσεχε μικρή μου, πρόσεχε αυτά που διαβάζεις...δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα! Έχω πάψει να ζηλεύω τα μοντέλα, ξέρω τα θαύματα που μπορεί να κάνει το μακιγιάζ.
Πες μας τι έκανες το σκ, πήγες καμιά βόλτα?
εγώ βγήκα, έκανα και καινούργιες γνωριμίες, κατέστρωσα τα σχέδια μου και τώρα περιμένω...να περάσει και αυτή η βδομάδα!!!!! σήμερα λέω να πάω λίγο γυμναστήριο...λίγο είπα καλέ, μη βαράτε!
Καλημερα κορίτσια. Καλη βδομάδα να χουμε. Ελπιζω να χατε ενα ομορφο σαβ/κο. Εγω βγηκα τα πια και μια χαρά. Σημερα πάλι στον αγώνα. Ψιλοσυγχίστηκα πρωινιάτικα που το τζην μου δεν κουμπωνε αλλά δε θα πτοηθώ εγω τη φασολάδα σήμερα θα τη φάω.
Πριν γραψω τις τριαδουλες μου να απαντησω στην αννα σε κατι που με ρωτησε. ΑΝ φοράω δηλαδη ότι θέλω. Τι εννοείς? Αν ντρεπομαι ή αισθανομαι κόμπλεξ?
Φυσικά και όχι. Το κόμπλεξ το είχα οταν ειχα πάει 40 κιλά που κυκλοφορουσα με ρουχα κελεμπίες για να κρυψω τα ασυμμάζευτα που ειχα γίνει λείψανο και μου χωρουσαν τα παιδικά μου ρούχα. Συγωνη που τα γραφω έτσι αποτομα τα γραφω για να τα βλέπω εγω πανω απο ολα γιατι να πχ το πρωι τσαντιστηκα που δε μου κανε το τζην. Ε φυσικα δε μου κανε αφου το χω απο τον καιρό του 12. Τωρα επιτελους μπορω να φαω οτι στενό ρουχο γουστάρω και να μην ντρεπομαι. Εχω κανει κωλαράκι και θυμίζω θηλυκό. Ακόμα κλαίω το χαμένο μου στήθος τουλάχιστον ας εχω πωπουδέλι. Το σωμα μου δε σου κρυβω ειναι προβληματικό μιας και εγω εχω υπάρξει και παχύσαρκη. Τοσες διαιτες και τα συναφη εχω υποστει χαλάρωση ανευ προηγουμενου αλλά και τι έγινε δε θα πεθάνω κιολας. Τουλάχιστον τώρα μπαινω μέσα σε ένα χωρο και με ή χωρίς κυταρρίτιδα με κοιτάνε και ακούω και κανά σφύριγμα ενώ πριν μάλλον προκαλούσα εμφράγματα αλλά με την κακή έννοια.
Ισως απο ολα τα κορίτσια εχοντας βρεθει σε αναλογη θεση μπορώ να σε καταλάβω καλύτερα απο ολους. Οτι γραφεις το χω περάσει και εγώ. Πραγματικά θα θελα να κανω κάτι για να σε αφυπνισω αλλα δεν ξερω τι. Σε ικετευω μην περιμενεις το τελος. Εγω τα έχασα ολα. Παραλιγο την ιδια μου τη ζωή. Ναι ενταξει και εγω τοτε δεν εβρισκα και κανα ενδιαφερον και πιστευα οτι αν πεθαινα πολύ που θα με ενοιαζε αλλά δεν ειναι έτσι. Στα λόγια ολες καλές είμαστε. Και ελεγα θελω να πεθάνω και ματαιος που ναι ο κόσμος αλλά σιγα δε με ειδα να ανοιγω το μπλακόνι να πέσω. Ολοι την αγαπάμε τη ζωή και γι αυτο πρεπει να προσπαθουμε να ζουμε οσο το δυνατον καλυτερα. Εμποδια και προβλήματα θα υπάρχουν πάντα.
Αυτο που νομιζω οτι πρεπει να κανεις Αννα διατροφικά γιατι τα υπολοιπα θα τα βρεις μόνη σου ειναι να αρχισεις να χεις μια ισορροπημενη διατροφη μονη ή με τη βοηθεια διαιτολόγου ή και με τη δική μας αν θες. Αν ξεκινησεις να τρεφεσαι σωστα και απο λίγο στην αρχη πιστεψε με θα γλιτώσεις πολλά. Μαθηματικά σου το λεω οτι η ανορεξία αργά ή γρήγορα θα σε οδηγησει στην υπερφαγία ή ακόμα χειρότερα στη βουλιμία και πιστεψε με δε θες να γνωρισεις και το άλλο νόμισμα. Μια ισορροπημενη διατροφη θα σε φερει σιγα σιγα σε φυσιολογικό βάρος και αργότερα εχοντας πλέον φτασει εκει θα μπορεις να συντηρηθεις.
Μην το φοβάσαι το φαγητό. Δε μας παχαινει αυτό αλλά το άρρωστο μυαλό μας.
Σαββατο
Πρωινο: 1 φέτα ψωμί, 1 αβγό βραστό 1 ποτήρι χυμός. Δεν πολυ χόρτασα με το συγκεκριμενο πρωινό απλά το κανα για αλλαγή.
Δεκατιανό: 2 ακτινίδια, αμύγδαλα
Μεσημεριανό: Μπουτι γαλοπουλας, σαλάτα μαρουλι, 1 φετα πολύσπορο
Απόγευμα: 2 αποξ σύκα, καφές
Βραδυ: 1 φετα ψωμί, τυρι, σαλάτα και μια βότκα με πορτοκάλι να πανε τα φαρμάκια κάτω. Δεν ειμαι του πιοτού αλλά αγαπω τη βότκα.
Χαλάλι οι θερμίδες
Και φυσικά το σαββατο ειχαμε ζούμπα. Ελι που εισαι να με θαυμάσεις?
Κυριακή
Πρωινο: 2 φρυγανιες ολικής με βιταμ και μέλι, 1 ποτηρι γάλα, 1 ποτηρι χυμός
Δεκατιανό: 1 αχλάδι, σταφίδες
Μεσημεριανό: Ψάρι βραστό, βραστα λαχανικά και 1 φέτα ψωμί
Απόγευμα: Τιποτα παιδιαγιατι σαπισα στον ύπνο και ξυπνησα πολύ αργά. Μονο καφές πήγαινε κάτω
Βραδυ: Γιαουρτι με ανανά, σταφίδες και μέλι.
καλημερα ζουζουκα. Ασε ρε φιλη αυτη η συναναστροφη με φιλους και συγγενεις καταστροφική. και παρε αυτο και μη με προσβάλλεις και φυσικά καταλήγεις να τρως ελάχιστα και πας στο σπίτι και γινεται το πάρτυ γιατι εχεις ψωμολυσσάξει.
Μαράκι μου καλημέρα!
Να σε ρωτήσω κάτι που δεν κατάλαβα? γράφεις ότι φορούσες φαρδιά για να κρύβεις το σώμα σου, αυτό σημαίνει ότι είχες επίγνωση της εικόνας σου? Ότι δηλαδή το τόσο αδύνατο είναι αντιαισθητικό ? Γιατί εγώ νόμιζα πως όταν έχεις ανορεξία σου αρέσει το σώμα σου σκελετωμένο, το βρίσκεις ωραίο.....δεν είναι έτσι?
όσο για τους συγγενείς.....κορίτσια θέλω να το μοιραστώ μαζί σας αυτό που έκανα να μου πείτε τη γνώμη σας και πως πιστεύετε πως έπρεπε να το χειριστώ διατροφικά.....
απόγευμα είμαι σπίτι και μαγειρεύω κάτι για τον father και για μένα βράζω μία κούπα μαυρομάτικα, κόβω ένα αγγούρι, ένα καροτάκι, και τα βάζω σε ένα μπολάκι για να τα φάω το βράδυ στο σπίτι του φίλου μου....αρχίζω λοιπόν και παίρνω αμπάριζα τους συγγενείς...πρώτο σπίτι μουσακάς και μηλόπιτα...όχι ευχαριστώ......δεύτερο σπίτι ποικιλίες αλμυρών, γλυκά και κρασιά....πίνω κρασί, τσιμπολογάω κάνα κριτσινάκι, κάνα αλλαντικό και στις 11 φεύγω, πάω στον φίλο μου, τρώω το φαγητό μου...και μετά από καμιά ώρα κοιμάμαι....και αρχίζουν οι τύψεις, γιατί έφαγα τέτοια ώρα!!! αχ, θεέ μου, γιατί ζάλισα τόσο πολύ το μυαλό μου με την ώρα του φαγητού? ίσως φταίει που μου είπε και το αγόρι μου ότι καλύτερα να το είχα φάει νωρίτερα....Τέλος πάντων, το προσπέρασα...
Kαλημερα,καλημερα ,καλημερα!!!
Μαρακι ωραια τα λες..
ζουζουκα μου αυτο που λες για τους συγγενεις.. το πιθανοτερο ειναι αυτα που θα σου προσφερουν να μην ειναι τροφες που θες να βαλεις στο στομα σου, και να μην ειναι καν τριαδες ή διαδες.. εγω στη θεση σου, αφου ειχα μαζι μου το ταπερακι, αφου πρωτα τους ευχαριστησω με χαμογελο παντα!, και χωρις να αισθανθω καμια ντροπη θα ελεγα οτι εχω μαζι μου ενα ταπερακι με κατι που εφτιαξα επειδη το "λαχταρησα" και οτι προτιμαω να φαω απο εκεινο.. φυσικα προσφερεις αν θελει καποιος να δοκιμασει. Αν εχει ερθει η ωρα σου να φας κατι και ειδη ψιλοπεινας ειναι πολυ χαλια αισθηση να βλεπεις τους αλλους να τρωνε και να περιμενεις ποτε θα φυγεις για να φας κι εσυ. οχι..δεν καταλαβα. δεν ειναι ντροπη να εχεις ετοιμασει κατι δικο σου, και υγιεινο. Μπορεις μαλιστα να πεις οτι εβλεπες μια συνταγη με μαυροματικα πχ, σου ετρεξαν τα σαλια και ηθελες να φας οπωσδηποτε!! στην περιπτωση που δεν ειχες μαζι σου κατι, το καλυτερο θα ηταν να ετρωγες λιγο απο αυτα που θα σου εβαζαν, ή να ζητησεις κιολας κατι- αν εχουν πχ κατι σε σαλατα..γενικα το να μην ντρεπομαστε νομιζω ειναι το παν σε τετοιες περιπτωσεις, και δεν πρεπει να αισθανομαστε ασχημα επειδη δεν λεμε σε ολα ναι!
το ξέρω καλό μου, έχεις δίκιο, όλο το σκεφτόμουνα να βγάλω το φαγητάκι μου έξω αλλά ντρεπόμουνα μωρέ.......και μετά με πιάσαν οι τύψεις που το έφαγα τόσο αργά...αλλά έστω, ήταν τόσο νόστιμο!!!! αχ!!! μαυρομάτικα I love you!!!! χαχαχαχχααQuote:
Originally posted by ~aggelaki~
Kαλημερα,καλημερα ,καλημερα!!!
Μαρακι ωραια τα λες..
ζουζουκα μου αυτο που λες για τους συγγενεις.. το πιθανοτερο ειναι αυτα που θα σου προσφερουν να μην ειναι τροφες που θες να βαλεις στο στομα σου, και να μην ειναι καν τριαδες ή διαδες.. εγω στη θεση σου, αφου ειχα μαζι μου το ταπερακι, αφου πρωτα τους ευχαριστησω με χαμογελο παντα!, και χωρις να αισθανθω καμια ντροπη θα ελεγα οτι εχω μαζι μου ενα ταπερακι με κατι που εφτιαξα επειδη το "λαχταρησα" και οτι προτιμαω να φαω απο εκεινο.. φυσικα προσφερεις αν θελει καποιος να δοκιμασει. Αν εχει ερθει η ωρα σου να φας κατι και ειδη ψιλοπεινας ειναι πολυ χαλια αισθηση να βλεπεις τους αλλους να τρωνε και να περιμενεις ποτε θα φυγεις για να φας κι εσυ. οχι..δεν καταλαβα. δεν ειναι ντροπη να εχεις ετοιμασει κατι δικο σου, και υγιεινο. Μπορεις μαλιστα να πεις οτι εβλεπες μια συνταγη με μαυροματικα πχ, σου ετρεξαν τα σαλια και ηθελες να φας οπωσδηποτε!! στην περιπτωση που δεν ειχες μαζι σου κατι, το καλυτερο θα ηταν να ετρωγες λιγο απο αυτα που θα σου εβαζαν, ή να ζητησεις κιολας κατι- αν εχουν πχ κατι σε σαλατα..γενικα το να μην ντρεπομαστε νομιζω ειναι το παν σε τετοιες περιπτωσεις, και δεν πρεπει να αισθανομαστε ασχημα επειδη δεν λεμε σε ολα ναι!
εσύ κουκλίτσα μου πες νέα! τι έκανες? τι είδες?
:tumble::spin::tumble::spin:
Να σε ρωτήσω κάτι που δεν κατάλαβα? γράφεις ότι φορούσες φαρδιά για να κρύβεις το σώμα σου, αυτό σημαίνει ότι είχες επίγνωση της εικόνας σου? Ότι δηλαδή το τόσο αδύνατο είναι αντιαισθητικό ? Γιατί εγώ νόμιζα πως όταν έχεις ανορεξία σου αρέσει το σώμα σου σκελετωμένο, το βρίσκεις ωραίο.....δεν είναι έτσι?
Εγω προσωπικά είχα πάντα επιγνωση. Εγω προσωπικά πάντα με έβλεπα σκιάχτρο. Δεν ειχα καμία αυταπάτη. Ποτε δεν με εβλεπα χοντρη. Εμενα με σκοτωνε η ζυγαριά. Ειχα στο μυαλό μου οτι για κανένα λόγο δεν πρεπει να μαι πάνω απο 60 κιλά αρα στο αρρωστο μυαλό οσο μακριά ημουν απο το 6 τοσο καλύτερα. Το κοκκαλο που πεταγε πάντα το έβλεπα. Τι να λεμε τώρα. Για σπασιμο καμια φορα φοραγα το στενό αλλά δε χρειαζεται νομιζω να αναλυσω το θεαμα.
Αγγελάκι μου καλημερα και σε σένα. Πως είσαι σημερα?
ζουζου πηρα 7 στη c!!! αντε ενα ενα να φευγουνε.. τωρα θα δωσω ενα ακομη μαθημα και θα κατσω να το διαβασω καλα να το περασω κ αυτο.. :bouncing:
άντε ρε!!!! μπράβο σου!!! αυτά είναι!!! τέλεια!!!Quote:
ζουζου πηρα 7 στη c!!! αντε ενα ενα να φευγουνε.. τωρα θα δωσω ενα ακομη μαθημα και θα κατσω να το διαβασω καλα να το περασω κ αυτο.. :bouncing:
go on!
μπραβο φιλενάδα. Ελα να ραβομαστε για την αποφοιτηση.
Μια χαρα ειμαι. δεν πτοουμαι καθολου απο το επεισοδιο. καταλαβαινω και γιατι γινεται.. καποτε γινοταν πρωτα απολα απο πεινα και λυσσα να φαω πραγματα που δεν ετρωγα και μου ελειπαν. πλεον λογω πολυ καλυτερης διατροφης και αρκετης μπανανας!! δεν το νιωθω αυτο.. Απλα αν μεινω μονη κλεινει με εναν μαγικο τροπο ο διακοπτης του σκεφτομαι σωστα και ξεχναω ολους τους λογους για τους οποιους αποφασισα να σταματησω τα βουλιμικια. Και απλα ξανακανω. Επισης, σκεφτομαι οτι ελεος 7-8 καστανα να ειχα φαει και απλα ενιωσα φουσκωμενη..σκασμενη βασικα.. και αγχωθηκα,οτι θα παχυνω και τα γνωστα.. με πληροφορω οτι πιο πολλες θερμιδες πηρα κανοντας το επεισοδιο και με παω πισω σε ολα, υγεια, ψυχολογια.. Καθομαι και σπιτι συνεχεια γαμωτο κ αυτη η σαπιλα με σκοτωνει!!! σημερα θα παρω κανα φιλο τηλ να βρεθουμε-καθε μερα ετσι λεω και ποτε δεν παιρνω..κ ολοι νομιζουν οτι δεν τους γουσταρω..
σκ δεν εκανα κατι..με επρηζε ο αδερφος μου να παω θεσσαλονικη αλλα εγω εκει..οχι,δε θελω,οχι δε θελω.. μαλακια μου!
αλήθεια? δεν το περίμενα!Quote:
Originally posted by mariafc
Εγω προσωπικά είχα πάντα επιγνωση. Εγω προσωπικά πάντα με έβλεπα σκιάχτρο. Δεν ειχα καμία αυταπάτη. Ποτε δεν με εβλεπα χοντρη. Εμενα με σκοτωνε η ζυγαριά. Ειχα στο μυαλό μου οτι για κανένα λόγο δεν πρεπει να μαι πάνω απο 60 κιλά αρα στο αρρωστο μυαλό οσο μακριά ημουν απο το 6 τοσο καλύτερα. Το κοκκαλο που πεταγε πάντα το έβλεπα. Τι να λεμε τώρα. Για σπασιμο καμια φορα φοραγα το στενό αλλά δε χρειαζεται νομιζω να αναλυσω το θεαμα.
βασικά εγώ ποτέ δεν με είδα αδύνατη, πάντα με έβλεπα κανονική και φόραγα στενά, θεόστενα!!! είχα καμάρι για το σώμα μου γενικά αλλά είχα κι εγώ αρρωστημένη σχέση με τη ζυγαριά, ένα κιλό να έπαιρνα και τρελαινόμουν! έβλεπα κυτταρίτιδα και αρρώσταινα! ρε συ, όλα αυτά σκέφτομαι και καταλαβαίνω πόσα βήματα έχω κάνει, πόσο έχω αλλάξει τρόπο σκέψης...τώρα με εκτιμώ συνολικά, ως άνθρωπο, έχω καταλάβει την αξία μου και αυτό το σύνολο είναι που προβάλω προς τα έξω και νομίζω πως τελικά αυτό είναι που μας απελευθερώνει από την εικόνα μας, το να καταλάβουμε πως δεν είναι αυτή που μας προσδιορίζει, το να κάνουμε τους άλλους να μας θαυμάζουν για το σύνολό μας, όχι μόνο για την εικόνα μας....παλιά οι άντρες με επέλεγαν για την εικόνα μου και είναι φυσιολογικό, αφού αυτό προέβαλα και δεν τους έδειχνα κάτι παραπάνω, τότε τα μόνα κοπλιμέντα που άκουγα ήταν "πόσο όμορφη είσαι", "πόσο ωραίο σώμα έχεις"...τα τελευταία χρόνια όμως ακούω κυρίως "πόσο έξυπνη είσαι", "πόσο δυναμική είσαι" και αντιλαμβάνομαι μεγάλη διαφορά στον τρόπο που με αντιμετωπίζουν. Κανένας δε θέλει για σύντροφο του μία απλά όμορφη κοπέλα, απλά αδύνατη...όλοι ψάχνουν έναν ωραίο συνδυασμό, όπως κι εμείς βρε κορίτσια, τους ωραίους τους βαριόμαστε εύκολα, έτσι δεν είναι?
και προσωπικά πιο πολύ γουστάρω να ακούω καλά λόγια για το χαρακτήρα μου παρά για το σώμα μου..
ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΟΥ!!!Quote:
Μια χαρα ειμαι. δεν πτοουμαι καθολου απο το επεισοδιο. καταλαβαινω και γιατι γινεται.. καποτε γινοταν πρωτα απολα απο πεινα και λυσσα να φαω πραγματα που δεν ετρωγα και μου ελειπαν. πλεον λογω πολυ καλυτερης διατροφης και αρκετης μπανανας!! δεν το νιωθω αυτο.. Απλα αν μεινω μονη κλεινει με εναν μαγικο τροπο ο διακοπτης του σκεφτομαι σωστα και ξεχναω ολους τους λογους για τους οποιους αποφασισα να σταματησω τα βουλιμικια. Και απλα ξανακανω. Επισης, σκεφτομαι οτι ελεος 7-8 καστανα να ειχα φαει και απλα ενιωσα φουσκωμενη..σκασμενη βασικα.. και αγχωθηκα,οτι θα παχυνω και τα γνωστα.. με πληροφορω οτι πιο πολλες θερμιδες πηρα κανοντας το επεισοδιο και με παω πισω σε ολα, υγεια, ψυχολογια.. Καθομαι και σπιτι συνεχεια γαμωτο κ αυτη η σαπιλα με σκοτωνει!!! σημερα θα παρω κανα φιλο τηλ να βρεθουμε-καθε μερα ετσι λεω και ποτε δεν παιρνω..κ ολοι νομιζουν οτι δεν τους γουσταρω..
σκ δεν εκανα κατι..με επρηζε ο αδερφος μου να παω θεσσαλονικη αλλα εγω εκει..οχι,δε θελω,οχι δε θελω.. μαλακια μου!
αγγελάκι μου κι εγώ δεν μπορώ μόνη μου στο σπίτι, είναι μέρες που νιώθω πολύ αδύναμη, γι'αυτό και παίρνω τους δρόμους συνέχεια και όποτε είμαι σπίτι το ρίχνω στις δουλειές!
πρέπει όλες να βρίσκουμε αυτά τα μικρά κολπάκια που θα μας κρατάνε μακριά απ'τις αδυναμίες μας! και επειδή εμείς οι δύο έχουμε ακριβώς το ίδιο πρόβλημα γι'αυτό και σου λέω σαν συμβουλή ότι είναι μαλακία σου να μη σηκώνεις το ρημάδι το τηλέφωνο! Κι εγώ θέλω πολλές φορές να λιώσω στον καναπέ, να πεθάνω στον ύπνο ή να τσιμπολογάω όλο το απόγευμα, αλλά αντιστέκομαι και πιέζω τον εαυτό μου να μην το κάνει! πρέπει να πιεστείς λίγο μωρό μου, οκ?
με πληροφορω οτι πιο πολλες θερμιδες πηρα κανοντας το επεισοδιο και με παω πισω σε ολα, υγεια, ψυχολογια.. Καθομαι και σπιτι συνεχεια γαμωτο κ αυτη η σαπιλα με σκοτωνει!!! σημερα θα παρω κανα φιλο τηλ να βρεθουμε-καθε μερα ετσι λεω και ποτε δεν παιρνω..κ ολοι νομιζουν οτι δεν τους γουσταρω..
Εγω το γραψα αυτό?
χαχαχχαχα!!!!Quote:
Originally posted by mariafc
μπραβο φιλενάδα. Ελα να ραβομαστε για την αποφοιτηση.
ναιαιαιαιαι!!! να μας καλέσεις μωρή! θα έρθουμε με την Έλλη(δεν την ρωτάω καν!) χαχαχαχαχαχ!!!
Kι εγω ζουζουκα σωματαρα πιστευα οτι ειχα, αν και ολοι μου λεγαν ποτι ειμαι ΠΟΛΥ αδυνατη-αντρες,γυναικες,συγγενεις.. ολοι..- αλλα εγω χαιρομουνα κιολας.. ελεγα τι ωραια,, ειμαι αδυνατη, εχω και λιγο περιθωριο αν θελω να φαω καμια φορα.. εχω δει καποιες φωτογραφιες μου-αν και τις απεφευγα παντα..- και ειμαι σαν καημενο! συμφωνω με ολα οσα λες ζουζου και ναι πρεπει να πιεστω λιγακι για να κανω πραγματα και να βλέπω κοσμο χωρις να ντρεπομαι. Θα το κανω..ολοι μου λετε οτι ειναι για καλο να ζορισω τον εαυτο μου να κανω πραγματα που αρχικα λεω οχι,δε θελω, αρα μαλλον κατι θα ξερετε απλα εγω δεν το καταλαβαινω ακομα.. θεωρω οτι σπιτι ειμαι πιο καλα.. το αντιθετο ομως! σιγουρα το αντιθετο..:blush::blush:
τι θελει να πει ο ποιητης μαρια??!!!! εγω το εγραψα το πιο πανω..
χαχχαχα, μπερδέψατε τα μπούτια σας εσείς! η Μαρία θέλει να πει πως κι αυτή έτσι νιώθει και θα μπορούσαν να ήταν δικά της λόγια αυτά που έγραψες!Quote:
Kι εγω ζουζουκα σωματαρα πιστευα οτι ειχα, αν και ολοι μου λεγαν ποτι ειμαι ΠΟΛΥ αδυνατη-αντρες,γυναικες,συγγενεις.. ολοι..- αλλα εγω χαιρομουνα κιολας.. ελεγα τι ωραια,, ειμαι αδυνατη, εχω και λιγο περιθωριο αν θελω να φαω καμια φορα.. εχω δει καποιες φωτογραφιες μου-αν και τις απεφευγα παντα..- και ειμαι σαν καημενο! συμφωνω με ολα οσα λες ζουζου και ναι πρεπει να πιεστω λιγακι για να κανω πραγματα και να βλέπω κοσμο χωρις να ντρεπομαι. Θα το κανω..ολοι μου λετε οτι ειναι για καλο να ζορισω τον εαυτο μου να κανω πραγματα που αρχικα λεω οχι,δε θελω, αρα μαλλον κατι θα ξερετε απλα εγω δεν το καταλαβαινω ακομα.. θεωρω οτι σπιτι ειμαι πιο καλα.. το αντιθετο ομως! σιγουρα το αντιθετο..:blush::blush:
τι θελει να πει ο ποιητης μαρια??!!!! εγω το εγραψα το πιο πανω..
ναι, αγγελάκι μου, το ξέρω πως σου είναι δύσκολο...πρέπει να κάνεις την αρχή, η αρχή όμως σκέψου πως είναι το ήμισυ του παντός!
είσαι πολύ όμορφη και νέα για να χαραμίζεσαι μέσα σε τέσσερις τοίχους, αυτό σου λέω μόνο!
Ο ποιητης θελει να πει φιλενάδα οτι να τα βλεπω να τα διαβαζω εγω που οταν φαω και εγω το παραπάνω λεω ελα μωρε δεν το πηδαμε τωρα αφου την εκανα να φαω και αλλο ετσι για να γουσταρω. Με πληροφορω λοιπον οτι ειμαι ηλίθια. Οπως επισης με πληροφορώ οτι αν ξοδευα τον χρονο που ξοδευω να σκεφτομαι το φαι και στα κιλα στο να βρω παρεες, νεα ενδιαφερονται θα μουν σε πολύ καλύτερη μοίρα.
Θα το κανω..ολοι μου λετε οτι ειναι για καλο να ζορισω τον εαυτο μου να κανω πραγματα που αρχικα λεω οχι,δε θελω, αρα μαλλον κατι θα ξερετε απλα εγω δεν το καταλαβαινω ακομα.. θεωρω οτι σπιτι ειμαι πιο καλα.. το αντιθετο ομως! σιγουρα το αντιθετο
Φιλη αυτο ακριβως. Πρεπει να δουλεψουμε πολύ σε αυτο το κομμάτι. Βγαινω ελάχιστα αλλά δεν ειναι τυχαιο οτι οταν το κανω περνάω πάντα καλά και ξεχνιεμαι. Γιατι?? Γιατι πολύ απλά φερομαι σαν φυσιολογικός άνθρωπος.
Πέρασα να πω μία γρήγορη καλησπέρα και να δώσω το παρόν! Είμαι καλά και το έριξα στις βόλτες μπας και στανιάρω! Σήμερα άρχισα να ισιώνω αφού πήρα γερή δόση από βόλτες και αγαπημένους φίλους εδώ και 2 μέρες. Σας φιλώ γλυκά και θα μπω αργότερα να σας διαβάσω με την ησυχία μου! Έχω πολλές δουλειές, πάω να τις κάνω :D
Υ.Γ. Αγγελάκι μου χτες θυμήθηκα ότι σου χρωστάω μία απάντηση, δεν σε έχω ξεχάσει ;)
Μου λείψατε τρελοκόριτσα!
Πολυ καλησπερα σας, Ελη!! Δεν πειραζει, εσεις να ειστε καλα, κι ας μη μας δινετε καμια σημασια!!
Κοριτσια μολις εφαγα χυλοπιτες στις οποιες μολις εβρασαν σουρωσα και προσθεσα αρκετο σολωμο που μου ειχε περισσεψει απο χθες και μανιταρια και θυμαρι και εγινε κολαση! χωρις βουτυρα και εξτρα λαδια, και το εκανα και πιό νοστιμο απο τον σεφ που το εκανε τις προαλλες που εφαγα εξω!! χορτασα παρα πολυ καλα, και δεν εσκασα καθολου και δεν εφαγα λιγο..κανονικοτατη μεριδα και σαλατα! και γεματη ενεργεια.. θα κανω μπανακι και θα παω για καφε! ή μπορει και να διαβασω, θα δω!
Καλησπερα τσουπρες και αμπο μενα και καλη εβδομαδα .............. aggelaki συγχαρητηρια για το 7 και μπραβο για το υπεροχο γευμα που ετοιμασες ..............μολις εχω χρηματα θα ενδωσω και εγω σε σολωμο με χυλοπιττες !!!!! προς το παρων η κριση δεν μου επιτρεπει αυτη την εβδομαδα άλλα εξοδα .......Οτι εχει ο καταψυκτης και το ψυγειο .............Απο σημερα και εγω τα κεφαλια μεσα τριαδες και τριωρα ευλαβικα γιατι το Σ/Κ ξεφυγα πολυ με κατι γλυκα του κουταλιου ...............αυτα προς το παρων , χαρηκα που σας ακουσα ολες .....................
οι χυλοπιτες ηταν φυσικα ολικης!!
Διακρίνω παραπονάκι ή μου φαίνεται;; Αγγελάκι μου γλυκό και παραπονεμένο πρόλαβα και διάβασα ότι και εσύ μανάρι μου είχες ένα περίεργο ΣΚ...και εγώ είχα ένα περίεργο διήμερο προ ΣΚ αλλά τελικά το καλύτερο φάρμακο είναι ντύσιμο, βάψιμο, καλή παρέα και βουρρρρ στους δρόμους. Σήμερα προσπαθώ να τιθασεύσω την πείνα μου, πήρα φόρα και δυσκολεύομαι... ξέρω το επόμενο φάρμακο ποιο είναι... γυμναστήριοοοοο ;).
Θα αναπληρώσω το κενό Αγγελίνα μου στο υπόσχομαι ;)
ναιαιαιαιαι, ναι ρε κοριτσάρες χαίρομαι που και για σας το φάρμακο είναι το ίδιο! ευτυχώς είναι ένα πολύ όμορφο φάρμακο! Δευτέρα σήμερα και καταστρώνω σχέδια στο μυαλό μου για το σκ που άκουσα ότι θα έχει φοβερό καιρό και ποιος μας πιάνει!
Γυμναστήριο και για μένα σήμερα θα κάνω το πρώτο μου τεστ, να δω πως είμαι γιατί έχω μαζέψει τόση ενέργεια που δεν ξέρω τι να την κάνω!!!!
αγγελάκι φοβερό το γεύμα μωρό μου! εγώ χθες είχα φτιάξει ένα μικρό κατσαρολάκι φακές και όταν γύρισα το βράδυ αργά από τα μπαρ βρήκα τον πατέρα μου να το τρώει και να μου λέει με παραπονιάρικο ύφος πως η μαμά τον άφησε χωρίς φαγητό και πείνασε!!! χαχαχαχχα! κι έτσι έκατσα και εγώ 1 το βράδυ να ψήνω κοτόπουλο για να το φέρω σήμερα μαζί μου!!! με πολλά παντζάρια γιατί μ'αρέσει να κατουράω κόκκινα!!! χοχοχοχοχο, πόσο πιο αηδιαστική μπορώ να γίνω????!
σήμερα όμως σκεφτόμουνα μήπως έβραζα φακές και τις σούρωνα και τις έτρωγα ως σαλάτα, δεν το 'χω επιχειρήσει ποτέ....θα δούμε!
αααα, αγγελάκι τις προάλλες ξεφύλλιζα ένα περιοδικό με βιολογικά προϊόντα και είδα μία διαφήμιση μίας εταιρίας που βγάζει noodles από διάφορα υλικά...π.χ. από φαγόπυρο! Όταν τα βρω σε κανένα μαγαζί θα τα αγοράσω!
γεια σου zouzouka,το σαββατοκυριακο εκανα λιγο χορό,πηγα και καποιες ωρες βόλτα..Δεν θυμαμαι κατι αλλο τώρα.Quote:
Originally posted by zouzouka
Αννούλα μου...τα ρημάδια τα περιοδικά! Και εμένα αυτά με κατέστρεψαν, ήμουν και διαβαστερό παιδί πανάθεμα με, και ότι έβρισκα το καταβρόχθιζα, το χαρτζιλίκι μου εκεί το ξόδευα, είχα ολόκληρους στύλους περιοδικά.....το 'κοψα όμως όσο μεγάλωνα, τώρα το πολύ πολύ να πάρω κάποιο περιοδικό μόδας.....πρόσεχε μικρή μου, πρόσεχε αυτά που διαβάζεις...δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα! Έχω πάψει να ζηλεύω τα μοντέλα, ξέρω τα θαύματα που μπορεί να κάνει το μακιγιάζ.
Πες μας τι έκανες το σκ, πήγες καμιά βόλτα?
εγώ βγήκα, έκανα και καινούργιες γνωριμίες, κατέστρωσα τα σχέδια μου και τώρα περιμένω...να περάσει και αυτή η βδομάδα!!!!! σήμερα λέω να πάω λίγο γυμναστήριο...λίγο είπα καλέ, μη βαράτε!
Φαινεται ειχες ςραίο σαββατοκύριακο.
zouzouka και σουρωμενες οι φακες πανω σε σαλατα μια χαρα ειναι, αλλα σιγουρα ειναι πιο απολαυστικο και χορταστικο σε σουπα,ειδικα αν ειναι και λιγο χυλωμενη!! θα μοιραστω μαζι σου κι ενα τιπ το οποιο ειναι το αγαπημενο μου τον τελευταιο καιρο και πιστευω θα σου αρεσει κι εσενα, αλλα και στις περισσοτερες τσουπρες εδω μεσα!
Λοιπον..οταν βραζω τα παντζαρια, το νερο που χρησιμοιποιω δεν το πεταω!! -- εγω τα κανω στον ατμο,δηλαδη τα παντζαρια δεν ερχοναι σε επαφη με το νερο,αλλα το νερο και παλι ειναι μπορντο ,και γεματο θρεπτικες ουσιες που ειναι κριμα να πεταξουμε.. αν τα βραζετε βαλτε λιγο νερο , δεν χρειαζεται να καλυπτονται και τελειως,παλι θα βρασουν με το νερο και τον ατμο.. φυσικα τα εχουμε πλυνει πολυ καλα ε!! το νερακι αυτο λοιπον τελευταια το χρησιμοποιω σαν βαση για διαφορα ντρεσινγκ. δηλαδη..προσθετω απλα λιιιιγο λαδακι και αλατακι και περιχωνω τις σαλατες-ταιριαζει πολυ με το παντζαρι και με ροκα,σπανακι,μαρουλι.. - με αυτον τον τροπο δινετε υγρασια στη σαλατα και πολυ γευση χωρις πολυ λαδι!! οσο πιο συμπυκνωμενο ειναι το νερο τοσο το καλυτερο. κ αυτο γινεται αν τα βραζουμε σε λιγο νερο,,οχι παρα πολυ. Επισης μεσα σε αυτο το ζουμι μπορουμε να βρασουμε ρυζι,πληγουρι κτλ..βγαινουν πεντανοστιμα! Ή και να αραιωσουμε σουπες οπως η φακη-στη φακη το εχω δοκιμασει μονο- . Φακη μαλιστα που ηταν 2-3 ημερων στο ψυγειο και ηταν εντελως στερεη. εβαλα λιγο ζουμι λοιπον και τα ζεστανα μαζι και βγηκε ονειρο!!!
Καλησπερα και πάλι.......... λεω να γραψω τα σημερινα μου ............
Πρωι (11.30π.μ) : 1 πορτοκάλι , 1 μπαρα , 1 γαλλικο - με λιγο γαλα
Γευμα (15.00μμ): Σαλατα αναμεικτη , χορτα βραστα , κοτοπουλο ψητο , και 2 κριθινα παξιμαδια μικρα
Απογευμα (18.00μμ): 1 μπάρα , 1 πορτοκάλι και 1 χουρμα ..............
Βραδινο(21.30μμ): σαλατα μαρουλι με παντζαρι , 2 αβγα βραστα , 3μικρα κριθινα παξιμαδια και 3 σοκολατακια λιλιπουτεια μαλτεζ!!!!
Απο σημερα ειπα να κανω λιγο τριαδες διαιτιτικες για να δουμε .............. θα σπασει το 9 στη ζυγαρια ............
Aννουλαααααααααα......τι κανει το κοριτσι μας????
I am back! Δηλώνω ότι μπήκα στον σωστό δρόμο! :lol:
Και καλή διατροφή και Tae Bo σήμερα! Γιούπιιιιιι
Υ.Γ. Μου έφυγε ο πάτος κορίτσια, πωπωπωπωπω ανελέητος ο γυμναστής! Αχ τα πνευμόνια μου ακόμη πονάνε...
Eli μου το ται Bo ειναι η καλυτερη άσκηση αν αντεχεις .............super αεροβια γυμναστικη κανεις και ζουπα θα κανεις θεικο κορμιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιι ......................Μπραβο Eli μου και πάλι μπραβο !!!