τοσο καιρο οσο εκανες επιδειξη πνευματος και εξυπναδας και εισουν απολυτως σιγουρος οτι στο προηγουμενο επεισοδειο δε καταλαβα τιποτα απο οσα ειδα αν εισουν πραγματικα τοσο εξυπνος οσο περηφανευεσαι θα ειχες παρει χαμπαρι οτι εκανα τη παπια γιατι περιμενα να δω ποιος ηταν ο εμπνευστης αυτης της τεραστιας αφισσας που τη στολισες μπροστα στα ματια μου και τωρα εκανες παλι το ιδιο μπροστα μου στολιζοντας μια διαφημιση και οσο το επαιζες ασχετος και αθωος περιμενες απλα να περασει το ολο θεμα στους αδελφους σου που τους εδωσες εντολες να στηνουν σκηνικα προπαγανδας και εξαπατησης καθε φορα που με βλεπουν να αγοραζω κατι ενω στο προηγουμενο επεισοδειο που εκανες το ιδιο ακριβως πραγμα ειχα μισοκαταλαβει τι γινοταν ενω εσυ ελεγες οτι δε πηρα χαμπαρι τιποτα γιατι απλως νομιζες οτι δε πηρα χαμπαρι και τωρα νομιζεις οτι χακαροντας οτι χρησιμοποιω θα με κανεις να σταματησω να μιλαω ενω μοιραζες χαρτια μπροστα στα ματια μου για τριτη φορα εκει που καθομουν συνηθως και ξερω πολυ καλα ποιοι ειναι οι συνεργατες σου που τους φυτευεις παντα εκει που συνηθιζω να καθομαι και τους εχεις πει να γεμιζουν το κοσμο ψεματα και να βαζουν παραπλανητικες επιγραφες οπως τοτε που οταν περναγα απο αγνωστα μερη εμφανιζοντουσαν καποιοι και συζητουσαν επιτηδες για να τους ακουω και ελεγαν ψεματα απο δω πας εκει απο κει πας αλλου και προσπαθουσαν να με εξαπατησουν για να χασω το δρομο και επισης καθε φορα που παιρνεις αυτο το αθωο υφος οπως τοτε που μπροστα στα ματια μου τους εξηγουσες και τους εκανες το δασκαλο για το πως θα στηνουν συνομωσιες οπου σταθω και οπου βρεθω διχνοντας τους παντα το τι να κανουν και ποτε μιλοντας τους και αυτο το εχεις μονιμη τακτικη για να μη μπορει κανεις να καταλαβει τι λες οσο τους αποσπας τη προσοχη με αυτο το ανηξερο και αθωο υφος καποιος καταλαβε τι γινοντας ενω εσυ γεματος αυτοπεποιθηση φοσκωνες σα το παγωνι που δε θα φτασει κανενας το υψηλο επιπεδο του