δε μου προσφερει κανενας ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ! και δε θελω κι εγω να μου προσφερει, ειδικα οταν μου γραφει με ασχημο τροπο. ignore και στο διαολο!
Printable View
δε τη θελω ρε τη γαμημενη καλη κουβεντα. εχει ο KENΟ μια προτιμηση, και επειδη εχει αυτη τη προτιμηση βγαζει και καλα μενος εναντια στους αλλους που δε τους προτιμα. σωπα ρε ALIA, μηπως να τους σκοτωσω κι ολας επειδη δε τους προτιμαω ? δε πατε στο διαολο ανικανοι να δεχτειτε και το παραμικρο που διαφερει απ'τα γουστα σας, ουτε την αποψη μας δε μπορουμε να γραψουμε εδω μεσα, νομιζει και φαντασιωνεται η καθεμια τα δικα της. μια με τους gay, μια με τη χρυση αυγη, μια με τους αλλοδαπους, μια με τις ξανθιες τωρα. αφορμη ψαχνεται!
Ηρεμησε Κενουλη.....γραψε τις προτιμησεις σου οπως γουσταρεις αγορι μου......δικες σου ειναι.....
Καθόλου καλα...
κουρασμενη...........freud και ψυχοσεξουαλικη αναπτυξη του ανθρωπου π@π@ριες
αισθανομαι..πως ακομα μια αχρηστη μερα ξεκινα.......
Πάλι μελαγχολική...θέλω κάτι να με κάνει να ξεχαστώ αλλά δε βρίσκω τίποτα... :(
Εχουν σπασει τα νευρα μου με τις δημοσιες υπηρεσιες, τη γραφειοκρατια και τα μπαζοτουβλα που δουλευουν σ'αυτες!
Παω η μανταμ πρωι-πρωι στην Εφορια να καταθεσω κατι χαρτια μαυρη η ωρα και εκτος οτι περιμενω εκατο ωρες σε μια ατελειωτη ουρα με βρισιδια για το ποιος παιρνει τη σειρα του αλλου και σπρωξιματα σαν παιδια νηπιου, στο τελος οταν καταφτανω στο γραφειο της υπαλληλου με το I.Q. ξεχασμενο στην ντουλαπα με την γκαρνταρομπα α λα Φλωρινιωτης, παιρνω τα @@ στο χερι κι εξω απ'την πορτα γιατι πρεπει πρωτα να τρεχω στο γαμο του Καραγκιοζη να παρω μια κ@λο-υπογραφη για την οποια κανεις δε με ειχε ενημερωσει!!
Γ@μω την τυχη μου γ@μω! Γιατι δεν τα κανουμε ηλεκτρονικα να τελειωνουμε? Μα σε ποιον αιωνα ζει επιτελους αυτη η χωρα??
Ουφφφ τα 'πα και ξαλαφρωσα (καπως)...
Ενταξει, δε συμφωνω ομως με τις πολιτικες του Μνημονιου αλλα τα θελει κι ο κ@λος μας με αυτους που βγαλαμε παλι στις εκλογες!
well, ας μην ανοιξουμε τωρα ολοκληρη πολιτικη συζητηση γιατι δεν ειμαι και στην καλυτερη φαση ... βασικα θελω κατι να κουτουλησω αλλα δε βρισκω :p
Αλια για αυτο τον λογο οταν πρεπει να κανεις κατι σε δημοσια υπηρεσια να ζητας να σου δινουν γραπτως ενα χαρτι που να γραφει ολα τα δικαιολογητικα που χρειαζονται και στο τελος να γραφει ο υπαλληλος το ονομα του και την υπογραφη του.
Ειναι υποχρεωμενος απο τον νομο να το κανει αν το ζητησεις.
δεν ειναι αναγκη να σκεφτεσαι τι γινεται στην κοινωνια, ριξε μια ματια στην ιστορια και θα καταλαβεις, λεγεται αναδιανομη πλουτου, εξαργυρωνουν την πολιτικη εξουσια για να την μετατρεψουν σε οικονομικη και απο κει να εξασφαλισουν ξανα την πολιτικη εξουσια στο μελλον. Αυτο εκαναν τα πρωην κομμουνιστικα κομματα στο ανατολικο μπλοκ με μικρες εξερεσεις και τωρα εχουν παλι την εξουσια μεσω τον καινουργιων κομματων, ελεγχοντας ολα τα κομματα σε ολοκληρο το πολιτικο φασμα αλλα και το 90% απο την οικονομια και τα κεφαλαια. Μας πλασαρουν διαφορες θεωριες συνομοσιας, εξωτερικους εχθρους κλπ με μονο στοχο να τραβιξουν τα βλεμματα απο αυτο που γινεται στην πραγματικοτητα - μια απιστευτη ληστεια στο ονομα και για το καλο του λαου. Αυτο που γινεται με το χρεος ειναι απλα για τα ματια του κοσμου και εκφοβισμο. Εχουν αποκομισει πανω απο τρις ευρω και περιμενουν να τελειωσουν οι οικονομικες αντοχες του κοσμου για να τα φερουν πισω και να τα παρουν ΟΛΑ ΣΕ ΤΙΜΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ...
ALIA, αν ήταν φορολογική δήλωση,
πάει και ταχυδρομικά!
Εγώ τις ουρές και τα 2-3 πήγαινε-έλα στον ΟΑΕΔ
πώς θα τ' αποφύγω;