ΜΈΡΟΣ ΔΕΎΤΕΡΟ - Ο Λύκος που έγινε αρνάκι
Μετά από εκείνη την νύχτα ήμασταν σαν δύο πιτσουνάκια. Ακόμη και οι κακές γλώσσες σώπασαν. Φρόντισε ο Γιώργος για αυτό. Παρόλα αυτά νέα συννεφάκια θα σκίαζαν την σχέση μας που μόλις είχε αρχίσει να ανθίζει. Εκείνος ο Αύγουστος του 2005 πέρασε τόσο γρήγορα... έφτασε η ώρα του αποχωρισμού. Δυσκολευτήκαμε πολύ αλλά χωρίσαμε με την υπόσχεση να βρεθούμε το συντομότερο δυνατό. Γύρισα πίσω στην Θεσσαλονίκη να τακτοποιήσω εκκρεμότητες με την πρώην δουλειά μου. Παράλληλα μία περιπέτεια υγείας της αδερφής μου μας τάραξε πολύ εκείνο το διάστημα. Μόλις είχε γυρίσει από την Αγγλία για να εγκατασταθεί μόνιμα στην Ελλάδα και έπαθε εγκεφαλίτιδα, περάσαμε μία δύσκολη εβδομάδα στο νοσοκομείο με πολύ δύσκολες καταστάσεις. Ο Γιώργος πάντα στο πλευρό μου. Η επικοινωνία μας ήταν καθημερινή, μιλούσαμε όσο πιο συχνά μπορούσαμε, όσο πιο πολύ μπορούσαμε. Ευτυχώς η αδερφή μου έγινε καλά και μετά αρχίσαμε να κάνουμε όνειρα για το πως θα καταφέρουμε να συναντηθούμε. Η σεζόν στην Μύκονο δεν είχε τελειώσει ακόμη και ο Γιώργος συνέχιζε να δουλεύει. Τι ίδιο και εγώ. Ολοκλήρωσα οριστικά τις υποχρεώσεις μου με την πρώην δουλειά μου κάπου τον Οκτώβριο και με την πρώτη ευκαιρία που γύρισε ο Γιώργος στην Αθήνα κατέβηκα κάτω να τον δω. Ευτυχώς τότε είχα ελεύθερο χρόνο και μπόρεσα να μείνω αρκετές μέρες. Για να μην τα πολυλογώ ο επόμενος χρόνος ήταν γεμάτος ταξίδια. Παίρναμε τρένα, λεωφορεία, αεροπλάνα για καταφέρουμε να είμαστε για λίγες μέρες μαζί. Την άνοιξη του 2006 βρήκα δουλειά, έπρεπε να δουλέψω κάποια στιγμή δεν γινόταν αλλιώς. Τότε έπρεπε και ο Γιώργος να επιστρέψει στην Μύκονο για δουλειά. Μεγαλύτερη απόσταση ανάμεσα μας μπήκε και πάλι.