Αισθάνομαι χάλια...δεν μπορώ ν' αναπνεύσω καλά, νιώθω ένα σφίξιμο στο στήθος και θέλω να ξανακοιμηθώ, νιώθω πολύ κουρασμένη...προσπαθώ ν' αντισταθώ και να μην ξαπλώσω αλλά δεν με βλέπω να τα καταφέρνω...
Printable View
Αισθάνομαι χάλια...δεν μπορώ ν' αναπνεύσω καλά, νιώθω ένα σφίξιμο στο στήθος και θέλω να ξανακοιμηθώ, νιώθω πολύ κουρασμένη...προσπαθώ ν' αντισταθώ και να μην ξαπλώσω αλλά δεν με βλέπω να τα καταφέρνω...
Θέλω πάλι ν' αυτοτραυματιστώ... συγκρατιέμαι αλλά το θέλω πολύ...και με βασανίζει το ν' αντιστέκομαι...θέλω να υποκύψω, δεν μπορώ να παλεύω μ' αυτό, είναι πολύ δύσκολο μερικές φορές...
Love hurts........
Είχα καιρό να γράψω,
Καλησπέρα σε όλους... Είναι αυτή η εποχή του χρόνου που με πιάνει η μουργέλα μου και θέλω να τα παρατήσω όλα και να πάω να αράξω σε μια παραλία. Είναι προφανώς το σημείο που αρχίζουν οι προειδοποιήσεις για το ότι χρειάζομαι άδεια σε σύντομο χρονικό διάστημα.
Συγνώμη ρε κυκνε εγώ όταν έχω νεύρα ξεσπάω σε όποιον βρω κι αντίστοιχα όταν είμαι καλά τους αγαπάω όλους εσύ γτ στεναχωριέσαι;
Χάλια...πήρα δύο aloperidin χθες και το πρωί ζαλιζόμουν λόγω αυτού και τώρα σηκώθηκα αλλά νιώθω τόσο δυστυχισμένη που θέλω να ξανακοιμηθώ...δεν γίνεται να συνεχιστεί όμως αυτό, να κοιμάμαι όλη μέρα...
Χάλια, νιώθω μοναξιά και στεναχώρια........κάποιος που θέλει να μιλήσουμε;
σημερα νιωθω τελειως χωρις δυναμεις.υπνηλια, αδυναμια, καταστολη
Τρομαγμένη...νομίζω πως πρέπει να πάρω ένα σκύλο κι όποιος μ' ενοχλεί να του λέω "όρμα Μπούμπη" μου φαίνεται...
σα να βρισκονται στον εγκεφαλο μου πληροφοριες οτι να ναι που ξεκινουν απο το χαος και με οδηγουν στη φιλοσοφια τωρα πως το καταφερνω αυτο δε ξερω :confused:
Εγώ απογοητευση στο φουλ.εχασα το περσινό καλοκαίρι θα προσπαθήσω πολυ για φέτος οσο και να ζοριστο
Πολύ καλά, θα φταίει η καφεΐνη και ύπνος όλη μέρα σχεδόν...
Δεν αισθάνομαι καλά...με πόνεσε η σημερινή επίσκεψη στην ψυχολόγο και νιώθω ανασφάλεια τώρα...