:blush::blush::blush::blush::blush::blush::blush:: blush::blush::blush::crazy::crazy::crazy::crazy::c razy::crazy::crazy::crazy::starhit::starhit::starh it::starhit::starhit::starhit::starhit::starhit:
Printable View
:blush::blush::blush::blush::blush::blush::blush:: blush::blush::blush::crazy::crazy::crazy::crazy::c razy::crazy::crazy::crazy::starhit::starhit::starh it::starhit::starhit::starhit::starhit::starhit:
Καλησπέρα σας κορίτσια ! ( και εγω κοριτσάκι είμαι 20 χρονών και φοιτήτρια )
μόλις ζυγίστηκα μάλλον 98 κιλά ....
πήγα για ψώνια σήμερα για οτι χρειάζεται η διατροφή .
Πήρα και πράσινο τσάι ...
υπάρχει και δεύτερη εβδομάδα ?
ρωτάω για να ψωνίσω να ειμαι προετοιμασμένη :)
Υπάρχουν συνολικά 9 εβδομάδες οπότε μας περιμένει ανηφόρα και όποια πάει να "την κάνει" θα την επαναφέρει η άλλη. Αν είμαστε σωστές θα είμαστε μείον 7-8 κιλά ως τα Χριστούγεννα!Quote:
Originally posted by e.pap
Καλησπέρα σας κορίτσια ! ( και εγω κοριτσάκι είμαι 20 χρονών και φοιτήτρια )
μόλις ζυγίστηκα μάλλον 98 κιλά ....
πήγα για ψώνια σήμερα για οτι χρειάζεται η διατροφή .
Πήρα και πράσινο τσάι ...
υπάρχει και δεύτερη εβδομάδα ?
ρωτάω για να ψωνίσω να ειμαι προετοιμασμένη :)
ʼντε καλή μας αρχή!
Και γω πιστεύω ότι σ' αυτή τη ζωή σεξ και φαγητό δεν θα τα χορτάσω ποτέ... Ας ελπίσουμε ότι υπάρχουν κι άλλες ζωές να ξαναζήσουμε.........!!!!!!!!!!Quote:
Originally posted by polinaki1983
χαχαχαχαχαχα Δεν θα διαφωνίσω!!! Αλλωστε δεν είναι τιχαίο το ότι έχουμε καλό όνομα στο κρεβάτι!!!
Ο άντρας μου με λέει αχόρταγη!!!
ΣΩΣΤΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ ΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ:yes::yes::yes ::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes ::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes ::yes::yes::yes:
Το τρίπτυχο της απόλαυσης: Σεξ, φαγητό, ύπνος, με αυτή τη σειρά!
Για το φαγητό είμαι καταδικασμένη, δεν πρέπει να τρώω όσο θέλω όποτε το θέλω και αν το κάνω θα έχω τύψεις.
Για τον ύπνο είμαι καταδικασμένη, δε γίνεται να κοιμάμαι όσο και όποτε θέλω, ποντάρω στον αιώνιο...
Για το σεξ, όμως, ξέρω πλέον τι θα κάνω: Θα κινηθώ στραγηγικά! Θα βρω έναν κοντό, μυτόγκα, με μεγάλα χέρια και πόδια άραβα και θα κάνω τη δουλειά μου, όσο και όποτε θέλω!
Και εγώ αυτό νιώθω καλή μου, και τώρα ιδικά με το μικρούλικο στομάχι και το σχεδόν μηδαμινό φαγητό, άστα, όλο στο σεξ το ρίχνω!!!Quote:
Originally posted by lidal
Και γω πιστεύω ότι σ' αυτή τη ζωή σεξ και φαγητό δεν θα τα χορτάσω ποτέ... Ας ελπίσουμε ότι υπάρχουν κι άλλες ζωές να ξαναζήσουμε.........!!!!!!!!!!Quote:
Originally posted by polinaki1983
χαχαχαχαχαχα Δεν θα διαφωνίσω!!! Αλλωστε δεν είναι τιχαίο το ότι έχουμε καλό όνομα στο κρεβάτι!!!
Ο άντρας μου με λέει αχόρταγη!!!
Είναι που με ήθελες ανθρώπινες κι όχι βρυκολακίσιες ώρες να μπαίνω...
Δηλ.αν λέτε τέτοια οι ταυρίνες μεσημεριάτικα,τι θα λέγατε μεταμεσονύκτια
που μπαίνουμε οι σεμνές εμείς(εκτός της Σαμάνθας)κι είστε και παντρεμένες γυναίκες!
Και μη μου πείτε πως "κι οι παντρεμένες έχουν ψυχή",γιατί θα απαντήσω "κλαίνε οι χήρες
κλαίνε κι οι παντρεμένες;"Αντί να λυσσομανάμε(όχι πως είμαστε και χαλαρές,να μη μας αδικήσω)
η ʼβα,το Γιωτουλίνι κι η αφεντιά μου,ψάχνετε άλλους άντρες ενώ έχετε σπίτι τη σιγουράντζα σας;
Όλα σ'αυτόν τον άλλον που σε πήρε από μένα!Κι από πότε το μέγεθος παίζει τόσο ρόλο;Εγώ είχα
ακούσει έναν συσχετισμό με τη μύτη,όχι πως προσέχω φυσικά τέτοια πράγματα...Τώρα θυμήθηκα
και που κάποιοι βάζουν κάλτσα στο εσώρουχο για μεγαλύτερες εντυπώσεις...Πού καταντήσαμε
τη μαγική ένωση δύο ανθρώπων,λέω εγώ....Καλά που ήρθε το τεστ παπ να σας επαναφέρει στα της δίαιτας.
Μέχρι να γράψω δυό σειρές,ξεσαλώσατε πάλι!Να΄τη κι η Σαμάνθα με το σχέδιο της!
Εγώ πάντως δεν απολαμβάνω τίποτα από τα τρία.Κι όχι μόνο τώρα.Από "εξ'απ'ανέκαθεν"!
Μαρία της Ελπίδας,δε θυμάμαι αν σου το ξανάπα...
Γράφε μας,σε παρακαλώ,με μικρά γράμματα...Τα κεφαλαία υποδηλώνουν ένταση.
Εκτός αν έχεις σηκωμένα μανίκια κι ετοιμάζεσαι να μας τις ρίξεις...
Μικρή μου, αθώα Ναταλία,
στο θέμα απόλαυση το μέγεθος παίζει ρόλο! Τι προτιμάς να φας, ένα τόσο δα μικρούλι σοκολατάκι ή μία σοκολάτα με τα όλα της? Μία σοκολάτα στο σωστό μέγεθος, όπως λέει και η αγαπημένη Σαμάνθα, μη λιγωθούμε κιόλας!
http://www.youtube.com/watch?v=qM4IL...eature=related
και να σκεφτείτε ότι εγώ ένα απλό σχόλιο έκανα για ένα μπατσάκι στο πωπουδάκι πριν κανα-δυο σελίδες και πυροδοτήθηκε ολόκληρο φεστιβαλ λίμπιντο!
Γιώτα μου, να ξέρεις πω όπου υπάρχουν ταυρίνες, δεν λέμε ούτε για μπατσάκια στα ποπουδάκια, ούτε για τράβηγμα τα μαλλάκια, ούτε για μαστήγια, χειροπέδες κτλ κτλ κτλ. Και ειδικά τώρα που είμαστε 2 οι ταυρίνες σε αυτό τον χόρο!!!!Quote:
Originally posted by monahoiot
και να σκεφτείτε ότι εγώ ένα απλό σχόλιο έκανα για ένα μπατσάκι στο πωπουδάκι πριν κανα-δυο σελίδες και πυροδοτήθηκε ολόκληρο φεστιβαλ λίμπιντο!
Μη μας το παίζεις αθώα περιστερά,μις σπάνκινγκ!Αφού τις ξέρεις!Δε θέλουν και πολύ να ρίξουν τις μάσκες!
Μη μου μιλάς για σοκολάτες,Αβόπλασμα!Πήγα να φάω λίγη κουβερτούρα χθες και ενώ ήταν σκέτη ξαφνικά
νιώθω να μασάω κάτι σαν αμύγδαλα,μάλλον τσόφλι από αμύγδαλα,καθότι πολύ σκληρά...Φτύνω έκπληκτη
και τι να δω;Κάτι πρώην άσπρο να σοκολάζεται...Τι ήταν;Το δόντι μου!Κι όμως ναι!Αυτά παθαίνει όποιος
την έχει δει υγιεινά!Κουβερτούρα ογδοντοτόσα% μου ήθελα...Με τη γάλακτος θα κινδύνευε ποτέ κανείς;
Έχει και χειρότερα:
http://www.youtube.com/watch?v=vGN0z9DDUbs
Η λίμπιντο καραδοκεί σε κάθε βήμα μας, μοναχικό ή και συντροφικό ακόμα. Ένα απλό σχόλιο είναι αρκετό να την πυροδοτήσει! Λέτε να καταντήσω να τρέχω ακόμη και στις εκκλησίες? Αν δω κάτι τέτοιο μπροστά μου, δεν το αποκλείω! Ευτυχώς οι δικοί μας ιερείς είναι συνήθως ηλικιωμένοι, με απεριποίητα μούσια και γενικά δε βλέπονται! Ευτυχώς, για να μας μείνει ιερό και όσιο!