Πεσμένος με τόσο ήλιο που μάζεψα στον διάδρομο του γυμναστηρίου, αλλά χαρούμενος που τουλάχιστον προκλήθηκε από αυτόν τον "αθώο" παράγοντα η καθίζηση...
Printable View
Πεσμένος με τόσο ήλιο που μάζεψα στον διάδρομο του γυμναστηρίου, αλλά χαρούμενος που τουλάχιστον προκλήθηκε από αυτόν τον "αθώο" παράγοντα η καθίζηση...
Νιώθω άσχημα σωματικά και θα ήθελα να ξαπλώσω αλλά φοβάμαι κι αντιστέκομαι για όσο αντέχω...
Είναι κανείς εδώ να μιλήσουμε σχετικά;
Έχω πάρει ένα Xanax κ απλά παλεύω να κοιμηθώ .. γύρισα από την δουλειά έβγαλα το σκυλάκι μου βόλτα παρόλα που είχα μια απίστευτη μαυρίλα μέσα μου .. γιατί νιώθω ότι η καλύτερη μου φίλη κ ο άνθρωπος που θεωρούσα σχεδόν αδερφή μου δν με θέλει πλέον στην ζωή της ή δν με θέλει όπως με ήθελε πριν .. χωρίς να μου έχει δώσει εξήγησεις .. όποτε αυτή την στιγμή νιώθω θλίψη πονοκέφαλο κ ζαλουρα από το Xanax κ παλεύω να κοιμηθώ για να ξυπνήσω 8 η ώρα κ να αρχίσω την ίδια βαρετή Ρουτίνα κ αύριο .. μόνη μου ... χωρίς πλέον κανέναν ..
Να σκεφτεσαι θετικα ranti. Εχω εχω χωρισει εδω και 3 μηνες και ο νους μου ειναι ακομα εκει. Αλλα προσπαθω
Μόλις έκανα κάποιες εξετάσεις αίματος κι έχω αγωνία για το αποτέλεσμα.. γιατί θέλω να έχω έστω κάτι που να κατηγορήσω αυτό για την κακή μου διάθεση. Δεν καταλαβαίνω γιατί αισθάνομαι πεσμένη.. αλλά η ψυχολόγος μου είπε ότι πρέπει να το βρω.. πώς όμως;; Τα χάπια με έχουν βοηθήσει αρκετά στο άγχος αλλά μέχρι εκεί..
φοβαμαι μηπως κανω νεο επεισοδιο.
γενικοτερα αγχος και αγωνια χωρις προφανη λογο.......φοβαμαι πολυ
αισθανομαι κουλ σημερα σχεδον ολη μερα κατι θα παει καλυτερα πιστευω
Καταθλιπτικα...αν μπορουσα να πατήσω ένα κουμπί και να εξαφανιστώ θα το είχα ηδη κάνει...
φοβος.....
Δεν ειμαι καλα..............
αρχισα να εχω τσιτες καιτρεμουλο απο το παροξετιν.. λουλουδι τι εχεις? θελεις να το αναλυσεις λιγο?
Τιποτα, απλα δεν με αγαπαει κανεις..........ειμαι μονη στον κοσμο.......
κι εγω ετσι νιωθω.. μονο η μητερα μου αλλα δεν μπορει να με βοηθησει τωρα...και εχει αμηχανια. αν αγαπουσαμε τον εαυτο μας θα ελκυαμε και την αγαπη των αλλων πιστευω.. γινεται υποσυνειδητα αυτο. η οικογενεια σου? εχετε καλες σχεσεις γενικα?