Ετσι παμε γερα
Printable View
Ετσι παμε γερα
Eννοείται πως δεν περιμένω θαύματα.Οτι υπάρχει κάποιο πρόβλημα δεν το έχω δει τώραΑπλά τώρα αποφάσισα να κάνω ένα βήμα προς την αντιμετώπιση του.Είμαι προετοιμασμένος με το γεγονός ότι μπορεί να μου πάρει άλλα 40 χρόνια να το λύσω.Αυτό που τελικά δεν ήμουν έτοιμος να αντιμετωπίσω ήταν οι τύψεις που θα ένιωθα στα επόμενα 40 χρόνια αν τελικά μείνω στον δρόμο του "ξέρω ότι υπάρχει πρόβλημα αλλά κάνω πως δεν το βλέπω και συνεχίζω και καλά την ζωή μου.."
Καλλιο αργα παρα ποτε, τουλαχιστον αποφασισες να το αντιμετωπισεις και αυτο θελει πολυ θαρρος, να αντιμετωπισεις τους φοβους σου και να πεις ανοιχτα τα προβληματα σου. Αλλοι ξερεις δεν εχουν αυτη την δυναμη. Παντως και τα 40 δεν ειναι πολυ, μια χαρα ηλικια εισαι :p
Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
ρε γουαι δεν μ απαντησες..γτ δεν πας με μια ιεροδουλη?
Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
ναι με προσωπικο μηνυμα παντως απ οτι διαβαζω στο φορουμ ο στιγματισμος παει αλυσιδα σε αλλο θεμα καποια μελη στιγματιζουν τους χρηστες ουσιων αλλοι τους ψυχωσικους ο κυριος γουαι εδω τις ασχημες γυναικες οι υπολοιποι τον γουαι και εγω; εμενα μου προκαλει εξαρση οταν βλεπω ανθρωπους που νιωθουν τυψεις και εχουν αναστολες νιωθω οτι η αυτοι ειναι αλλο ειδος θυλαστηκου η εγω ειμαι φρενοβλαβης