Ηρθες καλλιοπη???να μας πεις εσυ ιστορια το τζινακι απαλλασεται γιατι δεν θελουμε να μας κλαιει το βραδυ αγκαλια με μυξιασμενα γουνοζωακια.
Printable View
Ηρθες καλλιοπη???να μας πεις εσυ ιστορια το τζινακι απαλλασεται γιατι δεν θελουμε να μας κλαιει το βραδυ αγκαλια με μυξιασμενα γουνοζωακια.
εγω δεν εχω γουνοζωακια πια............
οποτε δε θα κλαιω ε?
αλωστε δεν χρειαζετε να κλαψω τα εχω ξεπερασει ολα οταν γνωρισα τον αντρα της ζωης μου και αισιως σε λιγο θα κλεισουμε 23 χρονια γαμου και 25 χρονια μαζι!
Kαλλιοπη θα ερθω στις 26.Θα τα πουμε αναλυτικα πριν κ θα κανονισουμε.
Κοριτσακια σας καληνυχτιζω γιατι αυριο πρεπει να σηκωθω νωρις να παω λαικη κ μετα να παω στην Κορωνη για το μνημοσυνο του πατερα της φιλης μου.
Φιλια πολλα κ θελω να διαβασω ιστορια αυριο.Δεν ξερω τι θα κανετε!
Μπράβο Καλλιόπη, σας εύχομαι να είσαστε πάντα καλά και αγαπημένοι και να χαίρεστε τα παιδάκια σας.
Να ξερετε οτι εσεις με αναγκασατε.την λενε ρουνα και ειναι ενα ροζ λουτρινο γουρουνακι.ειναι ο μεγαλος ερωτας του παπαρακου μου.του αρεσει να τη σερνει απο δωματιο σε δωματιο και της μασουλαει το αυτι.
Ναταλια ακομη περιμενεις να δεις εργο???
δεν το βλεπω τουλαχιστον απο μενα δεν εχει εκατσα στο pc και ηρθε ο γιος μου και με τρωει γιατι ειδε τι εγραφα και θελει σκυλακι τωρα μια και εκλεισε χρονος απο οταν χασαμε τη bianca μας
Γλαύκη στην Κορώνη είναι και ο φίλος μου που με βοήθησε τώρα και με έστειλε στο γιατρό, πες του χαιρετισμούς! :lol: Πάρε και το καρότσι στη λαϊκή, μην τα κουβαλάς με τα πονεμένα χέρια σου. Καλό σου βράδυ και καλή ξεκούραση.
Καληνυχτα γλαυκη ονειρα γλυκα!!!!!
Καληνύχτα,Φτουτάτη!Καλή δύναμη αύριο!Σωματική και ψυχική!Καληνύχτα κι από μένα,κοριτσάρες μου!Όνειρα ερωτικά μας!
Αχ...Η Κορώνη...Αν περάσεις κι από το κάστρο μου παραδίπλα στη Μεθώνη,δώσε του τα φιλιά μου!Εκεί άφησα πριν κάτι μήνες την καρδιά μου...Quote:
Originally posted by Γλαύκη
Κοριτσακια σας καληνυχτιζω γιατι αυριο πρεπει να σηκωθω νωρις να παω λαικη κ μετα να παω στην Κορωνη για το μνημοσυνο του πατερα της φιλης μου.
Λιλόκοσμε καλησπέρα!
Μόλις κατάφερα να μπω κ έχω αγωνία να διαβάσω τη συνέχεια της ιστορίας της Έλλης κάτι πήρε το μάτι μου, απο μια γρήγορη ματιά, πως η Τζίνα δεν θέλει να γράψει τη δική της, Τζινάκο μου γιατί δεν μας λές πως γνώρισες το λαλάγγι?
Επιφυλάσομαι να γράψω κ το δικό μου λαβ στόρυ αλλά είναι δυσάρεστο κ επιπλέον με κόμπλαρε η Έλλη με το συγγραφικό της ταλέντο, εγώ μια λέξη θα γράψω κ θα κολλήσω μετά :lol::lol:
Ειδα εναν παλιο γειτονα σημερα στη βολτα μου.παντρευτηκε εχει και ενα γιο.ειναι 6 χρονια μεγαλυτερος και εχει ηδη παιδι 4 χρονων.και εγω δεν μπορω να συμβιβαστω με την ηλικια μου.συνεχεια νομιζω οτι ειμαι ακομα 16-17 χρονων.μια συμμαθητρια μου παντρευτηκε το καλοκαιρι και μια αλλη παντρευεται φετος.μηπως ειμαι ανωριμη?
Ποιό τέλεια φωτογραφία γίνεται; Είναι πολύ όμορφα και στην Κορώνη και στη Μεθώνη και το σπίτι του φίλου μου έχει μία θέα άστα να πάνε! Είχαμε πάει με την αδερφή μου πριν μερικά χρόνια και μείναμε 1 εβδομάδα στο σπίτι του και χαζεύαμε με τις ώρες τη θέα. Τι να τον κάνω τον άτιμο που μου κολάει τόσα χρόνια αλλά εκτός του ότι με περνάει 15 χρόνια είναι και σπαστικός! Είναι καλός άνθρωπος αλλά περίεργος και τον αντέχω μόνο για έναν καφέ. Με έχει φάει να πάω στην Κορώνη τώρα που κάθομαι, αλλά δεν τον μπορώ κι ο μόνος τρόπος για να πάω είναι να φύγει αυτός από το σπίτι του!
Quote:
Originally posted by lila198621
Ειδα εναν παλιο γειτονα σημερα στη βολτα μου.παντρευτηκε εχει και ενα γιο.ειναι 6 χρονια μεγαλυτερος και εχει ηδη παιδι 4 χρονων.και εγω δεν μπορω να συμβιβαστω με την ηλικια μου.συνεχεια νομιζω οτι ειμαι ακομα 16-17 χρονων.μια συμμαθητρια μου παντρευτηκε το καλοκαιρι και μια αλλη παντρευεται φετος.μηπως ειμαι ανωριμη?
Κ εγώ που είμαι 32 μια απο τα ίδια!!!!
Γειά σου σοκολατίτσα. Αν θέλεις γράψε μας την ιστορία σου και μην ανησυχείς γιατί δεν κάνουμε διαγωνισμό συγγραφικού ταλέντου εδώ, η ιστορία μας ενδιαφέρει. Αν την γράψεις όπως σου βγαίνει από μέσα σου εμείς σίγουρα θα καταλάβουμε. Το λαλάγγι το γνώρισα το 1999 σε ένα πάρκο που ήταν απέναντι από το σπίτι που έμενα τότε και βγάζαμε και οι δύο τις σκύλες μας βόλτα. Επειδή είναι βίος και πολιτεία και αυτή μου η σχέση δεν θέλω να πω παραπάνω απ'ότι έχω ήδη πει. Αυτό που θυμάμαι και γελάω πάντα είναι ότι όταν τον πρωτογνώρισα και μιλούσαμε ενώ τα σκυλιά μας βολτάριζαν στο πάρκο, επειδή εγώ γελούσα ως συνήθως, του άρεσε μεν αλλά του έκανε κι εντύπωση και μου λέει κάποια στιγμή είναι φυσικό το γέλιο σου ή μήπως έχει καπνίσει κάτι; :lol: :lol:
Κορίτσια εγώ σας τρώω στη στροφή διότι είμαι 42 και είμαι χειρότερη κι από τις δυό σας! Κάθε φορά που βλέπω την ηλικία μου στην ταυτότητά μου εκπλήσσομαι!! :lol: :lol:
Εγω οποτε βλεπω τη φωτογραφια της ταυτοτητας εκπλησομαι.απο το ποσο τραγικη μπορει να ειναι μια φωτογραφια που εβγαλα στα 14.
Ευτυχώς άλλαξα ταυτότητα διότι έιχα ένα κοκκόρι, ένα μπουκάλι λακ είχα βάλει για να το φτιάξω :lol::lol::lol::lol:
Κι εμένα Λίλα η ταυτότητά μου έχει φωτογραφία απ'όταν ήμουν 15 χρονών, όπου και την έβγαλα, η οποία φωτογραφία είναι καλή μεν αλλά αγνώριστη δε!! :lol: Πρέπει να βγάλω νέα ταυτότητα γιατί αν μου κάνουν έλεγχο δεν θα πιστεύουν ότι είναι η ταυτότητά μου αφού είναι πριν 27 χρόνια!
Ελενα ελα πες μας την ιστορια σου.μην παει τζαμπα και το εισητηριο της ναταλιας.περιμενει εργο να δει.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:Quote:
Originally posted by break
Ευτυχώς άλλαξα ταυτότητα διότι έιχα ένα κοκκόρι, ένα μπουκάλι λακ είχα βάλει για να το φτιάξω :lol::lol::lol::lol:
Τζινάκο μάλλον το έχει το επάγγελμα, το πρώην λαλάγγι το ίδιο επάγγελμα με το δικό σου κάνει!
Ψεεεεεεεεεεεμμμμμμμμμμμμμ ααααααααααα να δεις που μου έλεγεκ εγώ το χαϊβάνι τον πίστευα λες κ μου είχε κάνει μάγια!
Μωρέ ντρέπομαι!!!Quote:
Ελενα ελα πες μας την ιστορια σου.μην παει τζαμπα και το εισητηριο της ναταλιας.περιμενει εργο να δει.
Εμας ντρεπεσαι????σαν δε ντρεπεσαι.
Μας βλέπουν κ άλλοι!!!!!
Σοκολατίτσα ο δικός μου είναι μακάκας ότι επάγγελμα και να κάνει! :lol: Έχει κάνει πολλά επαγγέλματα, μπογιατζής, σουβλατζής, μετακομίσεις, μπάρμαν, οδηγός ταξί, αυτά όσο ήμασταν μαζί γιατί πριν είχε κάνει κι άλλα, κι αυτό το επάγγελμα το κάνει τα τελευταία χρόνια αφού πρώτα βέβαια τον βοήθησα εγώ και έβγαλε δίπλωμα αυτοκινήτου, μηχανής και μετά φορτηγού γιατί είναι πάρα πολύ καλός οδηγός αλλά είχε φτάσει 35 χρονών και οδηγούσε χωρίς δίπλωμα!!
:lol: :lol: :lol: :lol:Quote:
Εμας ντρεπεσαι????σαν δε ντρεπεσαι.
Δεν ξερει κανεις ποια εισαι εδωμεσα περα απο εμας που εισαι φιλη μας στο φατσοβιβλιο.οποτε μπορεις να πεις οτι θες.
Κοριτσάκια μου θα σας αφήσω να πάω να ξαπλώσω γιατί έχω σηκωθεί από τις 7 το πρωί, το έχω πάει σερί όλη μέρα και απορώ με μένα απορώ!! :lol: Αύριο, σήμερα δηλαδή, γιορτάζει και η αδερφούλα μου (Ειρήνη) και θέλω να σηκωθώ κάπως νωρίς για να πάω να της ευχηθώ. Καλό βράδυ να έχουμε και καλό μας ξημέρωμα. Φιλάκια.
γεια στη ομορφη παρεουλα ,βλεπω το ξενυχτατε ακομα.εγω πριν λιγο εφτσα σπιτι δουλευω βραδινη αυτη τη βδομαδα. μου εχετε λειψει η αληθεια ειναι.μπενω λιγο κ σας διαβαζω που κ που αλλα δε προλαβαινω να γραψω. χιχιχ με τη ταυτοτητα κ εγω γελαω ειχα κ εγω το κοκκορακι με το ενα μπουκαλι λακ αλα την αλλαξα πριν μερικα χρονια που ηθελα να βγαλω διαβατηριο :P οχι οτι ειμαι καλυτερη αλλα τουλαχιστον δεν εχω κοκορακι!
Καληνυχτα τζινακιον και χρονια πολλα στην αδερφουλα σου να τη χαιρεσαι και να ειστε παντα τοσο αγαπημενες.παω και εγγω για υπνο γιατι κουτουλαω.καληνυχτα.
Καλώς την Αλίνα, μας έχεις λήψει βρε ψυχή! Αλλά αφού δουλεύεις, δεν πειράζει, ας έχεις εσύ δουλίτσα κι ας σε βλέπουμε πιο αραιά.
Αλίνα μου μας πέτυχες πάνω στις καληνύχτες. Ελπίζω να είσαστε καλά κι εσύ κι ο γιόκας σου κι ο αντρούλης σου. Όποτε βρίσκεις χρόνο και μπορείς να έρχεσαι να μας λες τα νέα σου. Καλή σου νύχτα κι από μένα. Φιλάκια σε όλες τις τσούπρες.
:) δουλιτσα.. οκ τα σεμηναρια ειναι αλλα κανουμε τη πρακτικη κ δουλευουμε κανονικα! πολυ κουραση κ λιγο ζοτρικα για μενα που δεν ιεχα σχεση με το αντικειμενο αλλα μου αρεσει κ ελπιζω να με κρατησουν κ μετα.μονο κ μονο οτι θα διεχνει σα προυπηρεσια κατι ειναι κ οταν παρω κ τα χρηματα μαζεμενα θα ιεναι κ μια ανασα! ουφ να ερθει αυτη η ωρα χιχιχι. καληνυχτα σου κ ονειρα γλυκα κ ευχομαι να βρεθει γρηγορα κατι κ σε εσενα
σορρυ για το πως τα γραφω αλλα ειμαι μεσα στα σκοταδια κ δε λεπω καλα :P
Γεια σας μαναράκια μου! Μπήκα να πω ένα γρήγορο φτάσαμε καλά :)
Είχαμε καλό ταξίδι, το πήγαμε με το πάσο μας και φτάσαμε γύρω στις 10.30, έχοντας κάνει και τις στάσεις μας. Σήμερα είχα την τιμητική μου μιας και έσβησα κεράκια και στην Αθήνα και στο Λιτόχωρο :) και γλυκάθηκα εις διπλούν! Αυτό θα πει περιποίηση!
Τώρα όλοι ξαπλώσαμε γιατί αύριο έχουμε να δούμε φίλους και να κάνουμε βόλτες. Θα σας διαβάσω και θα ξεραθώ και εγώ χιχιχιχι. Το καλό είναι ότι στο Λιτόχωρο έχω τον κωδικό σύνδεσης από τον ξάδερφό μας που μένει δίπλα και έτσι είμαστε και εδώ ον λάιν :D.
Θέλω τα λεφτά μου πίσω!Η μία ντρέπεται,η άλλη ταράζεται,η παράλλη γενεθλιάζεται και δικαιολογείται...Quote:
'Ενα Σουκού έμεινε της εβδομάδας ερωτικών ιστοριών...Τη βλέπω τη δουλειά πώς θα πάει...Η Έλλη μόνο θα ολοκληρώσει.
Εμ δε ζούμε στη ζωή μας κάτι να μας συνταράξει,εμ δε μας διηγείστε έστω κι εσείς...Θα πάω να πέσω από το κάστρο μου
να πνιγώ!Αλλά να το διευκρινήσετε στις εφημερίδες!Δεν το έκανα για την κρίση την οικονομική,αλλά για την αισθηματική!
Εσύ μαντάμ Σου Σου που γκρινιάζεις και περιμένεις από εμάς, δεν βάζεις το εξαίσιο συγγραφικό σου ταλέντο σε εφαρμογή να μας πεις το λοβ στορυ με την λατρεία σου; Αν σε πάρουν τα ζουμιά από την συγκίνηση έννοια σου και θα σου στείλω την ειδική ομάδα διάσωσης ;)
Σιγά μη θυμάμαι εγώ από το 1997 τι έγινε,πώς έγινε και τι ακολούθησε...Ξεχνάς την πάθηση μου;
Ελάκο κατά τις 10 μ.μ είπα να σου τηλ αλλά σκέφτηκα πως είναι λίγο αργά κ το μετέθεσα για αύριο που να ΄ξερα πως ταξίδευες!
Αλίνα είσαι τυχερή έστω κ με τα σεμινάρια τουλάχιστον βγαίνεις απο το σπίτι!
Ναταλάκι δίκιο έχει η Έλλη πες μας τη δική σου ιστορία με τη λατρεία, θα σας την έγραφα τη δική μου αλλά δεν έχω μούντ να αισθανθώ κ πάλι τα ίδια συναισθήματα, είναι τόσο δυσάρεστα που θέλω να ξεχάσω...............
Τζινάκο μου καληνύχτα κ να χαίρεσαι την αδελφούλα σου.