Δεν ξύπνησα καθόλου καλά σήμερα... Νιώθω χάλια, στεναχωρημένη κι αναστατωμένη... :(
Printable View
Δεν ξύπνησα καθόλου καλά σήμερα... Νιώθω χάλια, στεναχωρημένη κι αναστατωμένη... :(
Σκοτάδι μέσα μ αυτό νιώθω και όταν με πιάνει νιώθω πολύ χάλια ευτυχώς έχω βρει έναν τρόπο να ξεσπάω και να τα κρατάω μέσα μ δίχως πλέον να το δείχνω στους άλλους...έτσι πρέπει!
Με τι τροπο ξεσπας?
έχω αυτοτραυματιστεί και είναι η 2η φορά που κόπηκα και πίστεψε με είχα να το κν πάνω από μήνα αλλά σήμερα δν άντεξα άλλο είναι η κηδεία της γιαγιάς μ το πρωί και προτίμησα να κάτσω να ξεσπάσω εκεί παρά να κλάψω αύριο.
Τι μπορει να συμβει αν κλαψεις μπροστα σε αλλους?
δν το θέλω να δείξω ότι είμαι ευαίσθητη προτιμώ να το κρατήσω μέσα μ...το προτιμάω όσο τίποτα άλλο... άσε που έτσι ξέσπασα και ηρέμησα κάπως....
Ναι, καταλαβα τι λες. Απλως ρωταω πώς το εχεις στο μυαλο σου, τι μπορει να συμβει αν τελικα κλαψεις στην κηδεια και καποιος σε δει?
μπορεί να πουν ότι επειδή δν πήγα σήμερα το βράδυ στο σπίτι της γιαγιάς να την ξενυχτήσω παρέα με τους γονείς μ και όσοι άλλοι είναι εκεί τώρα ότι το κν επίτηδες για να καλύψω το σημερινό (δν αισθανόμουν καλά σήμερα για να πάω εκεί γι'αυτό έμεινα σπίτι)
ναι μπορεί να το πουν και αν συμβεί αυτό εγώ θα αισθανθώ πολύ χάλια και ίσως να κλειστώ μετά στον εαυτό μ και για άλλη μια φορά να μην πω τίποτα...
Φαινεσαι ηδη κλεισμενη στον εαυτο σου και ηδη αισθανεσαι χαλια, δε θα συμβει κατι επιπλεον αν κλαψεις στην κηδεια.
μακάρι να ισχύει αυτό που λες
Ntiaki, τα θερμά μου συλλυπητήρια! Κουράγιο! Αν και τώρα λογικά απαντάω αργά και θα είσαι ήδη στην κηδεία μάλλον θέλω να σου πω να κάνεις αυτό που νιώθεις...δεν είναι "κακό" να κλάψεις σε μια κηδεία, είναι αναμενόμενο...
Δεν πειράζει που δεν πήγες χθες να την ξενυχτήσεις μαζί με τους άλλους...κι εγώ στους παππούδες μου δεν έμεινα όλη τη νύχτα και κανείς δεν σκέφτηκε άσχημα...
Σε καταλαβαίνω απόλυτα για τους αυτοτραυματισμούς γιατί κι εγώ το έχω κάνει πολλές φορές κι ακόμα είναι φορές που παλεύω να μην το κάνω ξανά... Αν χρειάζεσαι να μιλήσεις σχετικά πες μου ότι θέλεις...
τελικά όλα πήγαν καλά δν έκλαψα γτ δν μ βγήκε. Το θέμα όμως με τούς αυτοτραυματισμούς έχει αρχίσει και με αγχώνει γτ παρόλο που δν γίνεται συχνά και λέω οκ πάλι καλά αλλά σε κάποια στιγμή έντονης πίεσης το σκέφτομαι συχνά σαν λύση για να ηρεμήσω.
Χάλια πάλι... Ένταση για την ώρα... Κι είναι πολύ δύσκολο να ξυπνάω έτσι κι όχι νιώθοντας χαλαρή... Αν ξεκινάει έτσι η μέρα άστα να πάνε... :(