χαχα! πιστευω οτι η λιντα δεν ακουμπησε την τουρτα σημερα!!!
ωραιες εικονες ναταλια!!!! που της βρισκεις ολες αυτες?!
μενω πιστη στο προγραμμα!
Printable View
χαχα! πιστευω οτι η λιντα δεν ακουμπησε την τουρτα σημερα!!!
ωραιες εικονες ναταλια!!!! που της βρισκεις ολες αυτες?!
μενω πιστη στο προγραμμα!
Ναταλια?
Το πες και το'κανες!Πήγες και βρήκες τελικά το Λούμπι ή τον Νικήτα και σου έδωσαν φωτογραφία μου;
Χαρα μου?
Εμένα με πέτυχες διάνα!Τη χαρά σου κομματάκι αρενωπή τη βρίσκω...
Έτσι εξηγείται βέβαια που με πουλάς στην Αθήνα για να τρέξεις να τη βρεις στα Γιάννενα!
Δωρο για τη χαρα μου γοργονα μου!Ναταλακι ευχαριστω πολυ!Σ'αγαπαω....κ δεν προκειται να σε πουλησω ποτε....
Χαίρομαι που επιτέλους συνήλθες!Ραντεβού στην Αθήνα λοιπόν!
Αυτο λεγεται εκβιασμος!Εγω σε περιμενω Καλαματα αφου Λιντιαστεις,Πωλινιστεις,Αλ αλουμιαστεις κλπ γιατι ακομα δεν ξερω ακριβως με ποσες θα με απατησεις!Το ξερω οτι κ εδω θα φαω κερατο αφου θα κοιμηθεις στο το Λουμπι σου αλλα θα σε ξεμοναχιασω λιγο θα φαμε κ τα κοψιδια μας!Διαιτιτικα θα σε ταισω για να μη γκρινιαζεις!
καταλαβες τι εγινε στο τηλ?
Kαληνυχτα φιλεναδες του καρουζελ.Αυριο ελπιζω να ειστε πιο πολλες εδω!
Ότι μου έκανες ηχητικό...πρίβιου ποιού κοψίδια θα φάω άμα δεν έρθω;Quote:
Originally posted by Γλαύκη
Εγω σε περιμενω Καλαματα αφου Λιντιαστεις,Πωλινιστεις,Αλ αλουμιαστεις κλπ γιατι ακομα δεν ξερω ακριβως με ποσες θα με απατησεις!Το ξερω οτι κ εδω θα φαω κερατο αφου θα κοιμηθεις στο το Λουμπι σου αλλα θα σε ξεμοναχιασω λιγο θα φαμε κ τα κοψιδια μας!Διαιτιτικα θα σε ταισω για να μη γκρινιαζεις!
καταλαβες τι εγινε στο τηλ?
(Η κλασσική ιδιότητα αδελφού/πατέρα κόρης,την τιμή της οποίας δεν αποκαθιστά ο μελλοθάνατος με γάμο;)
--->...Χασάπη μου, όταν σε δω τώρα θα ξεψυχήσω
Αγάπες μου, i am back!
Πέρασα τέλεια το Παρασκευοσαββατοκύριακο! Βγήκα, πήγα σε γκουρμέ εστιατόριο, σε ροκάδικο, σε σπέσιαλ μπυραρία, σε καφέ με άποψη. Ήπια σουμάδα, σερμπέτι, σοκολάτα με μπαχάρι και κανελογραρύφαλλο, την αγαπημένη μου μπύρα paulaner, γέλασα με την ψυχή μου, είδα κόσμο!
Λόγω οικονομικής κρίσης, έκανα απίστευτη επιδρομή στο πατρικό μου. Τους έβαλα να μου αγοράσουν κρέατα, να μου πάρουν σαμπουάν, τους πήρα προμήθειες από τα ντουλάπια τους, τους κατέκλεψα, μέχρι και μια σακούλα με πατάτες τους πήρα! Ντροπή μου, ο γύφτουλας! Έχω την υποψία ότι από δω και πέρα, κάθε φορά που θα τους λέω ότι θα πάω να τους δω, θα αρχίσουν να οργανώνονται, για να κρύψουν τα υπάρχοντά τους.. Υπάρχει το κάτωθι άσμα:
http://www.youtube.com/watch?v=t0MNX_ZvyRU
Καμία σχέση! Κυρία πήγα, με ένα μικρούλι σακιδιάκι και γιούφτισσα έφυγα, με το γνωστό σακιδιάκι και έναν τεράστιο σάκο με προμήθειες.
Με το που γύρισα άρχισε η γκαντιμίτιδα. Πήγα σε κείνο το ατμοσφαιρικό καφέ και ήταν κλειστό λόγω βλαβών. Ο ιδιοκτήτης φαρμακωμένος, με το μάστορα μέσα. Ήπια ένα ρημαδοκαφέ σε διπλανή, κοινή, καφετέρια και γύρισα να προγραμματίσω το φαγητό μου, μιας και δεν πρόλαβα να φάω όλη μέρα τίποτα, πέρα από καρυδόπιτα και ρεβανί. Έχω ψημένο τόνο (πήγε η μανούλα μου και πήρε ψάρια από μία βάρκα, αλλά δεν πρόλαβε να τα χαρεί, της τα πήρα) και βράζω καροτάκια. Έβαλα και ένα ποτήρι κόκκινο κρασί, το ποτό του μάγειρα. Στην υγειά σας!
Χαρά μου.......................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!....................
Τι φωτό είναι αυτή? Επίτηδες το κάνεις, είμαι σίγουρη!!
Ασωτο Αβουλινι!Που ολο πονηρα τριημερα μου εισαι με την ξαδελφη ταχα!Οι γονεις ειναι χαρα τους να δινουν,μην ανησυχεις.
Μας ελειψες παλιοκοριτσο!Μακαρι να μπορουσα το δωρο να ηταν σε φυσικο μεγεθος!Αλλα τι λεω?Αν το ειχα σιγα μη στο εδινα!Θα το κρατουσα για μενα!Τωρα να πουμε την αληθεια η αλυσιδα στο λαιμο με χαλαει λιγο αλλα αυτον ειχα προχειρο να στειλω εχθες.Οι κοιλιακοι ομως?Το στηθος,τα μουσκουλα?
Αν σου πω ότι την αλυσίδα δεν την είδα καν? Μάλλον αλλού εστίασα το βλέμμα μου, η λυσσασμένη! Μόνο κοιλιακοί, μόνο στήθος, μόνο μούσκουλα? Πού τα έχεις τα ματάκια σου, χαρά μου? Εδώ άλλο είναι αυτό που μας ενδιαφέρει!
Έτοιμο το διαιτητικό μου γεύμα, αλλά.... ας ήταν καμία πίτσα και θα την είχα ήδη εξαφανίσει! Αυτά τα τρώω μόνον όταν είμαι με κόσμο. Μόνη μου, δεν ξέρω γιατί, έχω μία τάση για σκουπιδοκαταστάσεις. Όταν έχω παρέα, θέλω να τρώω σωστά, να ζω όμορφα, να έχω ποιότητες. ʼβυσσος η ψυχή του ανθρώπου. Πάω να φάω το γεύμα μου!
Υ.Γ. Όσο για τους γονείς και για τη χαρά τους? Δύο φορές με ξύπνησαν με δυνατές φωνές και γέλια, γιατί ξέχασαν πως ήμουν κι εγώ εκεί. Προχθές με ξύπνησαν το βράδυ, όπου μιλούσαν έντονα λόγω πολιτικών εξελίξεων. Βγήκα τρίβοντας τα μάτια και άρχισαν να γελάνε με το που θυμήθηκαν την παρουσία μου. Σήμερα άρχισαν πάλι να μιλούν έντονα και ξύπνησα στις 7.30, τη στιγμή που είχα κοιμηθεί στις 3.30! Ξαναβγαίνω, το δύσμοιρο και πλέον τους έκραξα κανονικά και τους ανάγκασα να ζητήσουν συγνώμη! Είχαν ξεχάσει και πάλι πως ήμουν εκεί! Ααααχχχ!! Εμείς οι μόνες! Τι να πω, να ζήσουν χίλια χρόνια!! Να ζήσουν έτσι όμορφα, συντροφικά και αγαπημένα! Κι ας είμαι εγώ το μπακούρι, που, πάνω στον έρωτά τους, ξεχνούν ακόμη και την παρουσία του..
Δεν μπορώ άλλο! Έχω πεθάνει στα γέλια Ναταλάκι μου!Quote:
Originally posted by NADINE
Εμένα με πέτυχες διάνα!Τη χαρά σου κομματάκι αρενωπή τη βρίσκω...
Έτσι εξηγείται βέβαια που με πουλάς στην Αθήνα για να τρέξεις να τη βρεις στα Γιάννενα!