@giotaki :blush:
Printable View
@giotaki :blush:
Καλημερες ομορφες! και καλημέρα Γιώργο!!!
Είμαι γραφειο και δεν παλευω μια!!!!
θέλω να πάω για καφέ, μετα για ούζα και μετα στην έκθεση λουλουδιών στην βάρκιζα!!!!
Να παω και με τον μικρό στην παιδική και το βράδυ να κανω beaute!!!
Δεν θέλω να μείνω εδω!!!
καλημερα και απο μενα!!
επιτελους σχολειο σημερα και βρηκα pc αδειο!
ελπιζω να ειστε οολοι καλα!
αγγελικουλα παλι καλα εισαι στη δουλεια και δεν μπορεις να πας οπου θες εγω που δεν ειμαι σε δουλεια ειμαι χειροτερα απο σενα γιατι ουτε εγω μπορω να βγω εστω και για καφε!
εσευ εχεις ενα μωρο και το πας και στις κουνιες εγω με το δικο μου που ειναι 85 δεν μπορω να κουνισω καθολου!!!!!!
καλησπερουδια!!!!!!!!!!ειδες καλλιοπακι εφυγαν κι αλλα κιλακια!!!
γυριστρες θεσσαλονικομενες τι κανετε?
ευτυχως λιλα μου γιατι ειχα αρχισει να σκεφτομαι διαφορα
περπατας καθολου?βοηθαει πολυ.
οχι πολυ μου ειπε μετα τον εναμιση μηνα
αλλα εχω ατονια και κοβοντε τα ποδια μου μολις περπατισω λιγο
παιρνεις συμπληρωματα?οι εξετασεις σου πως ηταν?
συπληρωματα οχι οι εξετασεις τωρα τις πηρα στο γιατρο θα παω στις 23 αλλα απο οτι ειδα καλες πρεπει να ειναι μονο μερικη ελλειψη στο φυλλικο οξυ ειδα και τα αιμοσφαιρια που ειναι στα 6.25
Καλησπερούδια,μουσικουτόκ� �σμε!Quote:
Originally posted by lila198621
γυριστρες θεσσαλονικομενες τι κανετε?
Μόλις με ξέβρασαν στην Κατερίνη,Λιλάκι μου και συνεχίζουν τώρα ακάθεκτες την επιστροφή τους στην Αθήνα,σα δε ντρέπονται!
Τι κι αν έχουν δουλειές,συζύγους,παιδί;Φτ� �νές δικαιολογίες!Επιτρέπεται να με παρατάνε μόνοι μου,αφού με αναστάτωσαν καλά καλά;
Έχω πολλά ντοκουμέντα του τρελού διημέρου.Τα πιο ζουμερά αφορούν στην ποδαποπλάνηση της Μακ από την Κατερίνα.
Προς το παρόν αφήνω μια φωτογραφία(που αφιερώνουμε στο Τζινάκι μας για ευνόητους βραχολόγους)από τον πρωινό καφέ μας
στο Bungallow στην παραλία.Τρέχω τώρα που έχω ραντεβού και τα λέμε πάλι το βράδυ,οπότε και θα διαβάσω και τα νέα σας!Φιλάκια!
Υ.Γ. Κουίζ ημέρας : ποιό χέρι ανήκει σε ποιά...(πανευκολάκι,πιστεύω)
Σας ζηλευω που γνωρίζεστε.... (με την καλή εννοια και χωρίς παρεξηγηση!)
Καλησπέρα κορίτσια και συνονόματε Γιώργο. Καλλιόπη μπράβο για τα κιλάκια που έχασες, μην ανησυχείς θα φύγουνε τα άτιμα, λίγο υπομονή χρειάζεται. Δεδομένου ότι δεν μπορείς να λείψεις από το σπίτι καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολο να περπατάς κάθε μέρα, προσπάθησε σε όποια ευκαιρία βρίσκεις να περπατάς όσο μπορείς εφόσον βέβαια δε ζαλίζεσαι και νοιώθεις δυνατή. Μακ, αφές και αρχηγέ είναι πολύ όμορφη η φωτογραφία που βγάλατε, θα μπορούσε να είναι διαφήμιση σε περιοδικό και σας ευχαριστώ για την αφιέρωση. Εγώ δεν απαντώ στο κουίζ σου Ναταλία γιατί θα είναι σα να κλέβω! Αγγελική μακάρι να καταφέρεις να κάνεις σήμερα έστω και τα μισά από αυτά που θέλεις. Λιλάκιον χρυσοχέριον για πες καμιά ωραία συνταγή που έφτιαξες τελευταία μήπως και μου ανοίξει η όρεξη!
τζινακιον!!!!!ελα κλεψε λιγο γιατι εγω δεν τα καταλαβα ποια χερακια ειναι ποιας.μπισκοτακια βρωμης εφτιαξα προχτες για τη θεια μου κατα τα αλλα εχω πεσει λιγο σε μουργελα μιας και ακομα μαζευουμε το σπιτι και μετα ειμαι ψοφια.
και εγω το ιδιο το σπιτι με εχει ξεθεωσει
παπλωματα φλοκατες κουρτινες χειμωνιατικα κλπ
που να βρω κουραγιο για περπατημα μετα....
σημερα θελαμε να πλυνουμε παραθυρο ομως το παει για βροχη και το αναβαλλαμε.
Αυτό ήταν! Τώρα ζήλεψα!
Τι όμορφη και συντροφική βραχιολοφωτογραφία! Μου θύμισε ως κόνσεπτ μία άλλη, καλτσοφωτογραφία..
Το τριήμερο δεν πέρασα καλά, έπεσε πείνα στην Πείναλόγκα, γκρίνια και όλα τα σχετικά, οικογενειακά και χαριτωμένα.. Το δυσάρεστο της υπόθεσης είναι πως από τα πολλά γλυκά και παγωτά, που καταβροχθίζω τελευταία, φορτώθηκα τρία κιλά, τα οποία δημιούρησαν μίρλα στο πατρικό μου. Εκεί το αγνόησα. Έλα, όμως, που άρχισαν να μου τη λένε κι εδώ! Γι' αυτό, κοριτσάρες μου, αποφάσισα να δράσω. Η λαική και ο μανάβης ξαναέγιναν φίλοι μου. Αντιθέτως, μαλώσαμε με τους περιπτεράδες και τους ζαχαροπλάστες. Επειδή η ζάχαρη είναι εθιστική, σήμερα, μετά το γεύμα μου έκανα σαν τρελή για το γλυκό μου. Έφαγα φράουλες με λίγη ζάχαρη και κάπως με ξεγέλασα. Τώρα με ξαναέπιασε η λύσσα και έκανα ένα παγωμένο τσάι, που έχει μέσα λίγη ζάχαρη, μπας και ξαναξεγελαστώ. Δε μου έφταναν τα βάσανα και οι σκοτούρες μου, έβαλα κι άλλο μπελά τώρα στο κεφάλι μου, τη διατροφή! Τελικά ό,τι αφήνεις σε αφήνει. Μόλις αγνόησα τη σωστή διατροφή, ο οργανισμός μου με εκδικήθηκε και άρχισα να φουσκώνω. Η αρχή έγινε με τον cul (είδες που το θυμάμαι, Ναταλία μου), που μεγάλωσε και άρχισε να ξαναγίνεται τρισδιάστατος και με το προγούλι που ξαναπέταξα. Δεν πειράζει, μακάρι αυτά να είναι τα προβλήματα..
ava σου εχω λυση για τη γλυκοεξαρτηση αλλα χωρις να παχαινει.γιαουρτι με λιγα λιπαρα και ζελε με γλυκαντικο το ανακατευεις και το βαζεις σε μπολακια.μοιαζει λιγο με πανακοτα μουφα.την ξεγελα μια χαρα την μανια για γλυκο.
Λίλα μου, το γιαούρτι το σιχαίνομαι, αλλά μου έδωσες λύση: Ζελέ φρούτων. Δροσερό, λάιτ και κυρίως δεν παχαίνει. Ευχαριστώ! Αυτή τη στιγμή μαγειρεύω φασολάκια για αύριο. Κάθε βράδυ, δε, αποφάσισα να τρώω μόνο σαλάτα και ψωμί. Μεγάλη σαλάτα, εννοείται, γιατί είμαι και πεινάλα! Όσο για γλυκά, θα τρώω σπάνια και μόνο ότι αξίζει πραγματικά. Με δυο λόγια, δεν εξαιρώ τίποτε από τη διατροφή μου, δεν κάνω υστερίες, απλά προσέχω.
Αβουλίνι μην ανησυχείς, αφού πήρες απόφαση να προσέξεις τη διατροφή σου τα 3 κιλάκια θα ξαναφύγουν γρήγορα. ʼλλωστε είναι γνωστό ότι τα γλυκά έχουν πάρα πολλές θερμίδες κι αν τα περιορίσεις πολύ σύντομα ο cul σου θα ξαναγίνει μονοδιάστατος! :lol:
Avaki αν σε αυτό που σου γράφει η Lila ρποσθέσεις και φράουλες φρέσκες ή ανανα σε φυσικό χυμο γίνεται απίθανο!
Επίσης μπορείς να καταψυξεις φράουλες που έχεις βάλει γλυκαντικό και να τις χτυπήσεις στο multi με γιαούρτι να γίνει Smoothie!
εγω σκεφτομαι να κανω αυτο ομως χωρις γλασσο και αντι για sour cream θα βαλω γιαουρτι και αντι για ζαχαρη φρουκτοζη
Κοριτσια!! Νομιζω τρωω πολυ? Εχτες για παραδειγμα ειχα 1 ποτηρι γαλα 1 μπολακι αρακα και 3 πατατες (κομματακια) με ενα πολυ μικρο κομματι κρεας απο μπριζολα (ζαλιςτικα μολις το εφαγα!!) μετα απογευμα ειχα 1 ποτηρι γαλα και μετα βραδυ παλι αρακα! εκανα αιωνα για να τα φαω αλλα νιωθω λες και εν τρωω σωστα και παχαινω!!! Μιλαμε παρανοια σκετη!!
βρε ναταλια μην λες χαζομαρες.τοσα κιλα εχεις χασει πως παχαινεις????
Wow αν συνεχίσεις να τρως με αυτόν το ρυθμό αυτές τις εξωφρενικές ποσότητες είναι σίγουρο ότι σε 15 χρόνια θα παχύνεις τουλάχιστον 5 γραμμάρια!! :lol:
To 3ερω ρε γαμωτο!!! σου λεω παρανοια!!! μετα τις κορτιζονες νοιωθω λες και εν χανω πλεον!!!! Πριζεται λιο ακομα το ποδι μου και φρικαρα παλι!! πραγματικα το πιστευω! Πρεπει να ηρεμισωωωωω!!!!
Τζιναααααα!!!! με εκανες και γελασααααα!! αχαχαχαχαχ :D:D
Wow προσπάθησε να ηρεμήσεις γιατί πέρασες μεγάλη ταλαιπωρία με το αλλεργικό σοκ που έπαθες πριν ακόμα προλάβεις να αναρρώσεις από το χειρουργείο σου και ακόμα δεν έχεις συνέλθει τελείως. Δε χρειάζεται να επιβαρύνεις τον οργανισμό σου και με το άγχος, ηρέμησε και όλα θα πάνε καλά, ήδη πηγαίνουν δηλαδή γιατί έχεις χάσει πολλά κιλά και σύντομα θα χάσεις περισσότερα.
Είπε ο Εβραίος να πάει στο παζάρι και ήτανε μέρα Σάββατο! Ένα απόγευμα είπα κι εγώ να κουβεντιάσουμε και διεκόπη η σύνδεση στο ίντερνετ. Ευτυχώς μόλις την αποκατέστησαν οι ειδικοί τηλεφωνικά.
Wow, τι να σου πω; Αν έτρωγα αυτά που τρως εσύ, τώρα θα θέλατε μεγενθυτικό φακό για να με διακρίνετε! Μισό κιλό παγωτό και τρεις σοκοφρέτες, μετά το φαγητό εννοείται, σου λέει κάτι; Αυτό θα πει "τρώω πολύ" ή μάλλον τρώω κτηνωδώς και το πληρώνω με ένα τρίκιλο πάνω και λίγο είναι!
Κοιτα3τε το 3ερο ειναι 9ΕΟΚΟΥΦΟ!! αλλα πραγματικα το πιστευω! 9α ηρεμισω μετα 9α λεω τι χαζη Θεε μου που ειμαι και μετα (ΕΛΠΙΖΩ!) ολα θα ειναι οκ!!! σημερα εχει γιγαντες!! Μηπως προτρεπω? Ο ιατρος μου ειπε να δοκιμαω ΤΑ ΠΑΝΤΑ!! Και ακουω αλλες εδω που εφαγαν γεμιστα μετα απο 1 χρονο! Και εγω στο μηνα επανω εφαγα την γεμιση σε 3 ωρες βεβαια αλλα την εφαγα!! Βασικα θελω να βρω τροφες που να μου δινουν ενεργεια αλλα οχι λιπαρα! Τεσπα νομιζω Τζινα μου εχεις δικιο στο οτι εν εχω συνελθει ακομα απο την βλακειο-αλλεργεια μου!!!:mad:
Έψαξα στο ίντερνετ και βρήκα ότι η χρέωση που έχω στο λογαριασμό μου της ΔΕΗ "υπέρ κοινής ωφελείας" ποσού 106,5 ? είναι παράνομη γιατί έχει καταργηθεί με νόμο τον Αύγουστο του 2011. Μπήκα στο site του Εθνικού Τυπογραφείου και βρήκα το ΦΕΚ με το νόμο και το άρθρο που αναφέρει αυτήν την κατάργηση κι έτσι μου έρχεται να το τυπώσω και να πάω να το τρίψω στη μούρη του μακάκα που μου έλεγε με ύφος ότι αυτές είναι οι νόμιμες χρεώσεις και πρέπει να τις πληρώσω αλλιώς θα γίνει διακοπή, χωρίς να τον ενδιαφέρει αν είμαι άνεργη κι αν μπορώ να πληρώσω τέτοιες υπέρογκες χρεώσεις! Μου είπε η αδερφή μου να καταθέτουμε σε μηχάνημα της τράπεζας κάθε τόσο ότι ποσό έχουμε μήπως έτσι τους εμποδίσουμε να το κόψουνε αφού θα έχουμε δώσει έναντι. Πριν λίγο μου έστειλε και η κολλητή μου ένα e-mail που λέει ακριβώς το ίδιο, δηλαδή ότι είναι παράνομη η χρέωση αυτή και να πληρώνουμε σε μηχάνημα το λογαριασμό αφαιρώντας αυτό το ποσό. Κι ο Θεός βοηθός.
Καλησπέρα όμορφες!!!!
Επιστρέψαμε στα σπιτάκια μας μετά το πολυήμερο τουρ μας :D. Περάσαμε μαγικά και τώρα πάλι τα κεφάλια μέσα. Ήδη οι κραδασμοί από την δουλειά του άντρα μου με επαναφέρουν στην σκληρή πραγματικότητα. Αυτές οι μέρες όμως ήταν ένα δώρο που το χάρηκα όσο τίποτα άλλο!
Τζίνα μου μόνο τα δικά σου νέα ξέρω με την ΔΕΗ και εύχομαι σύντομα και για αυτό να βρείτε λύση. Ειλικρινά δεν μπορώ να διανοηθώ καν πως αντέχεις τα απανωτά χτυπήματα, αλλά όπως και όλα τα άλλα έτσι και αυτό θα βρει το δρόμο του.
Θα σας διαβάσω λίγο να μάθω τα νέα σας και μετά να τακτοποιήσω και τα πράγματα μου. Είμαι ένα πτώμα...
Πριν λίγο πήγα στο σούπερ μάρκετ να πάρω σαντιγύ και δεν την έβρισκα στο ψυγείο που κοιτούσα. Εκεί ήταν ένας υπάλληλος που έφτιαχνε τα γιαούρτια και τον ρώτησα αν γνώριζε που θα βρω έτοιμη σαντιγύ που διατηρείται στο ψυγείο. Μου εξήγησε με μεγάλη προθυμία σε ποιό διάδρομο θα έβρισκα το ψυγείο με τη σαντιγύ και στο τέλος μου λέει ελάτε να σας πάω και με συνόδεψε μέχρι το ψυγείο και μετά μου έδειξε κιόλας τα μπουκάλια με τη σαντιγύ ενημερώνοντάς με για τις μάρκες και τις αντίστοιχες τιμές! Τον ευχαρίστησα και λίγο έλειψε να του πω ότι με τέτοια εξυπηρέτηση και ανάλυση φοβήθηκα μήπως μου έδειχνε και άλλα μέρη που μπορώ να βάλω τη σαντιγύ εκτός από το κέικ και τις φράουλες! :lol: :lol:
Welcome back Eli. Πολύ χαίρομαι που γυρίσατε όλες οι τσούπρες που λέει και η Λίλα και θα σας έχουμε πάλι στην παρέα μας. Μου έλειψε ο ήλιος από το τικεράκι σου!
γιουπι!!!!!!!!!!!γιναμε παλι πολλες οι τσουπρες.
παω να κανω ενα μπανακι και επιστρεφω για τα νεα των αφων-μακ-ναταλιας!!!!
Τζινάκο μου, αυτό το παράνομο νομίζω πως θα έπρεπε να κάνεις έναν κόπο να το δείξεις στον προιστάμενο. Έτσι, για να ξέρει πώς θα κινηθείς και να βεβαιωθείς ότι γνωρίζει τα περί της κατάργησης. Τι αηδίες πληρώνουμε, Θεέ μου! Από τη μία πετάμε ένα σωρό λεφτά σε ανύπαρκτα τέλη, υπέρ ανύπαρκτων αναγκών και οργανισμών και από την άλλη δυσκολευόμαστε στην καθημερινότητά μας. Παράλογο όσο δεν παίρνει!
Καλώς τα κοριτσάκια στα σπιτάκια τους!
Καλώς σας βρήκα τσούπρες μου!
Μου λείψατε βρε! Είχα βέβαια την τιμή να απολαύσω την παρέα κάποιων από εσάς ;)
Θα σας πω τα νέα μου και πως πέρασα όταν με το καλό τακτοποιηθώ και σας διαβάσω.
Προς το παρόν διάβασα την ιστορία της γοργόνας μας και έπαθα πλάκα με το τι αισχρά ψέμματα μπορούν να πουν κάποιοι άνθρωποι. Ευτυχώς Καλλιόπη μου κατάφερες όχι μόνο να τον ξεπεράσεις αλλά να βρεις και την αγάπη της ζωής σου. Οι σχέσεις που δεν πέτυχαν, δεν προχώρησαν ή μας πλήγωσαν είναι μαθήματα ζωής χρήσιμα για το μέλλον μας και για τις επόμενες σχέσεις μας.
Όσο για της Μακ την ιστορία, την αντίδραση μου την είδε απο κοντά :lol:. Στο τρίτο μέρος με έπιασαν σπαστικά γέλια και δεν μπορούσα να σταματήσω. Ο Μ. πραγματικά κρατάει τα πρωτεία της ικανότητας να λέει ψέμματα! Δεν κορόιδεψε μόνο την Μακ αλλά ένα ολόκληρο σόι!!!! ΕΛΕΟΣ!
Πάω να διαβάσω και το στόρι της Βασιλικής μας :)
καλησπέρα φιλενάδες!
Και εγώ ο κατεργάρης πίσω στον πάγκο μου, είναι πτώμα μετά από ένα απολαυστικότατο διήμερο με αφές και Ναταλία, κουβέντες ατέλειωτες, καφεδιασμα, φαγητό, ποτό, όλα τα είχε ο μπαξές...Ο χουζούρης ευτυχώς δεν ξύπνησε μέσα μου και τα εβγαλα πέρα παλικαρίσια!
Σας καληνυχτώ!
Γεια σου, χουζουράκο μου και καλή σου ξεκούραση!
Πάω κι εγώ να δω Λαζόπουλο. Τζίνα, ακούς;
Καληνύχτα σε όλες και όνειρα γλυκά!
Μάλλον πίσω στο κρεβάτι σου θα έλεγα Μακ μου :lol:Quote:
Originally posted by Mak
Και εγώ ο κατεργάρης πίσω στον πάγκο μου....
Σας καληνυχτώ!
Πάντως πράγματι ο χουζούρης μας μας έβγαλε ασπροπρόσωπες! Ήταν Κυρία! Μέχρι και ξενύχτισα την κάναμε και κουβέντα δεν έβγαλε! Μόνο χαμόγελα :D
Όνειρα γλυκά Μακ μου και καλή ξεκούραση.
Αβάκι καλή διασκέδαση με τον Λάκη ;), φαντάζομαι η Τζίνα μάλλον έχει χαθεί για τον ίδιο λόγο χιχιχιχιχιχι