Έχω πρόβλημα με τα πμ γιατί είναι λίγο γεμάτο το κουτί μου...θέλεις να σου πω εδώ; Δεν θα πω κάτι προσωπικό για το περιεχόμενο αλλά αν θέλεις μπορώ και να το σβήσω αφού το διαβάσεις...
Printable View
γιατι να μην δει ο κυκνος τα μηνυματα; εχει συνδρομο θυμου η ειναι ευαισθητη;
Είμαι ευαίσθητη κι έχω σύνδρομο αυτοκαταστροφής όχι θυμού...κι όταν ταράζομαι μου βγαίνει, ευτυχώς απόψε το ελέγχω κάπως...μάλλον βοήθησαν τα έξτρα αντικαταθλιπτικά...
Πάντως απόψε θα ήθελα να ήμουν ντομάτα...(για τον ντοματοπολτό που είπες πριν)...δεν νιώθουν και πολλά όντας φυτά...
Καλά μεγάλη κοπέλα είναι κι έχει τη κρίση και τη δύναμη να τα διαχειρίζεται όλα κατάλληλα...αλλά από ότι έχω καταλάβει ναι έχει μία κάποια ευαισθησία. Και δεν παίζει να είναι και η μόνη εδώ μέσα, σάιτ ψυχολογίας είναι. Μπορεί απλά να είναι η μόνη που το εκφράζει ανοιχτά. Αυτό με ενοχλεί στις κοτσανες του why, δεν καταλαβαίνει πως μπορεί να πληγωνουν/αναστατώνουν/ενοχλούν κόσμο οσα λέει, δεν τον νοιάζει πως νιωθουν οι άλλοι.
Ελπίζω το στομάχι σου να ηρεμήσει κυκνε και να μην ταραζεσαι χωρίς λόγο νυχτιατικα.
εγω δεν ειμαι ντοματα αλλα δεν φημιζομαι για τα βαθεια μου συναισθηματα ενοχες ας πουμε δεν νιωθω καν υποφερω απο απαθεια και παντελης απουσια συναισθηματων για τους αλλους βεβαια απ το τελευταιο δεν υποφερω απλα δεν καταλαβαινω καν αν ειν κακο η καλο
παιδια εγω λεω να ηρεμησεται ολοι ,αλλωστε δεν εχεται και τιποτα μεταξυ σας...
και ναι ρε γουαι ,καποια μελη ειναι πολυ ευαισθητα οπως η κυκνος ,καλο ειναι να μην τους ταραζεις...
Κύκνε μπορείς τώρα?