Πριν αποσυρθώ, να πω αυτό που σκέφτομαι: Είδες Eli μου, γλυκονοστιμιές ο Βορράς; Θυμήθηκες τις θεικές γεύσεις; Πω πω, άρχισα να σεληνιάζομαι πάλι! Πάω στο Λάκη, μπας και ξεχαστώ. Φιλάκια!
Printable View
Πριν αποσυρθώ, να πω αυτό που σκέφτομαι: Είδες Eli μου, γλυκονοστιμιές ο Βορράς; Θυμήθηκες τις θεικές γεύσεις; Πω πω, άρχισα να σεληνιάζομαι πάλι! Πάω στο Λάκη, μπας και ξεχαστώ. Φιλάκια!
Καλώς ήρθες Μακ καφεδιασμένη και ανανεωμένη, καλό βράδυ και καλή ξεκούραση. ʼβα ο Λαζόπουλος είναι επανάληψη αλλά τον ξαναβλέπω γιατί όσες φορές και να τον ακούω γελάω! Καληνύχτα και σε σένα και καλό ξημέρωμα.
Eli έχω χωθεί πάλι στις κούτες και ξεδιαλέγω τις χάντρες γι'αυτό και η εξαφάνιση!
Και μένα μου έλειψες ήλιε μου :DQuote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Welcome back Eli. Πολύ χαίρομαι που γυρίσατε όλες οι τσούπρες που λέει και η Λίλα και θα σας έχουμε πάλι στην παρέα μας. Μου έλειψε ο ήλιος από το τικεράκι σου!
:starhit::starhit::starhit::starhit::starhit:
ʼβα μου ελπίζω να μην έχω βάλει και εγώ τα τρία κιλά που έχασα τον προηγούμενο μήνα...
Νιώθω πολύ πρησμένη και η όρεξη μου έχει ανοίξει επικίνδυνα! Ααααχ ο Βορράς.... την πρώτη μέρα με πήραν τα ζουμιά. Κάτι ο αποχωρισμός μου από την αγαπημένη μου φίλη Ελένη, κάτι η παλιά μου γειτονιά που είναι δίπλα στο σπίτι της Ναταλίας... ε δεν ήθελε και πολύ! Όσο για τις γεύσεις, όσα προλάβαμε τα γευτήκαμε, περιλαμβανομένου και ενός πιτόγυρου γκράντε! :lol: Τώρα ακόμη χαϊδεύω την κοιλιά μου και κάνω σχέδια για αύριο για το πως θα χαλιναγωγήσω και πάλι τις τάσεις για υπερφαγία που ξύπνησαν από τον λύθαργο... Όλα στην ώρα τους, έχω τον τρόπο μου τώρα πια ;). Απλά ελπίζω να μην το πληρώσω με 3 κιλά ουυυυυυυ :sniffle:. Εννοείται πως προς το παρόν δεν ανεβαίνω στην ζυγαριά μου! Πρώτα διατροφή, γυμναστήριο και μετά από μερικές μέρες θα δούμε τα αποτελέσματα...
Κοριτσάρες μου,μάλλον κόλλησα Μακίαση και μάλιστα βαριάς μορφής καθώς έχω υπνηλιακές τάσεις από τώρα!
Θα βάλω ένα πλυντήριο και θα την κάνω μ'ελαφρά...Αύριο πρωί μαστογραφία,υπηρεσίες,τρεχ άματα,μετά δουλειές σπιτιού...
Ούτε που σας διάβασα ούτε που έχω δυνάμεις να γράψω τα νέα...Ελπίζω να βρήκατε το κουίζ(μάτι έβγαζε άλλωστε!).
Σειρά έχει κάτι που βρήκαμε γραμμένο όσο ανεβαίναμε ανάμεσα σε συνθήματα και γκράφιτι σε ένα παρακμιακό ρουφ,
σ'έναν κόσμο,που διασκεδάζει εν αγνοία μου κάτω από τη μύτη μου και στον οποίο χρειάστηκε να έρθουν οι Αφές να με μυήσουν!
Να μην ξεχνιόμαστε άλλωστε κι από τη θεματολογία μας...Ελπίζω να μου είστε όλες καλά! Καληνύχτα "άδεια νύΚτα"!
Πολυ νυστα εχει πεσει σημερα γυριστρες μου.
Eli πιστεύω ότι είναι πιο πολύ η έννοια σου ότι ξέφυγες από τη διατροφή που κάνεις παρά το ότι έφαγες τόσο πολύ ώστε να πάρεις 3 κιλά. Είναι λίγες οι μέρες που έφαγες περισσότερο και δε νομίζω να πρόλαβες να βάλεις βάρος και σίγουρα όχι 3 ολόκληρα κιλά. Μη νομίζεις, ο άρχοντας των δαχτυλιδιών ίδρωσε πολύ για να βάλει βάρος! :lol:
Ναταλία καληνύχτα x 72 και καλή ξεκούραση.
Ναταλάκι μου χαίρομαι που σε εξαντλήσαμε τόσο πολύ που ακόμη και η "άδεια νύΚτα" δεν σε συγκινεί και θα πέσεις ξερή :lol:
Καληνύχτα Νεραϊδένια μου, σε ευχαριστούμε για την μαγική σου φιλοξενία και για το γλυκό αγκάλιασμα :starhit:
Τζίνα μου μακάρι γιατί το φαγοπότι κλείνει αισίως μία βδομάδα σήμερα. Παρόλα αυτά ο δρόμος είναι γνωστός και χωρίς άγχος. Ότι έγινε έγινε, απόλαυσα, πέρασα όμορφα και πάλι προς την δόξα τραβώ!
Σας αφήνω και εγώ :), το ταξίδι ήταν μεγάλο και είμαι εξαντλημένη.
Φιλιά πολλά και όνειρα γλυκά σε όλη μας την παρέα και στους νέους!
Καληνύχτα Eli και καλή ξεκούραση. Φιλάκια.
Καλησπέρα ή καλύτερα καλημέρα κ από εμένα!
Χάθηκα κοριτσάκια μου μιας κ όλες αυτές τις μέρες έτρεχα όχι για καλό λόγο εκτός απο την Κυριακή που πήγα να ψηφίσω, μετά Λούτσα σε κάτι φίλους που ψήσαμε στα κάρβουνα κ φάγαμε, έχουνε ένα τέλειο σπίτι με έναν τέλειο κήπο από τον οποίο έχεις θέα θάλασσα!
Εχθές είχα τα άσχημα μαντάτα που πήγα να πάρω τα αποτελέσματα των εξετάσεων του πατέρα μου μιας κ εκείνος είχε πάει στο χωριό για να ψηφίσει, κ δεν ήτανε κ πολύ καλά,σήμερα λοιπόν τον κάναμε χρυσό να πάμε στον γιατρό κ δεν θέλει με τίποτα, απορώ γιατί.
Πριν απο 6 χρόνια που είχε παρουσιαστεί το πρόβλημα στη καρδιά είχε πάει μόνος του στον γιατρό, χωρίς να μας πει το παραμικρό με την πρώτη ενόχληση που είχε αισθανθεί, ώστε να μην ανησυχήσει την οικογένεια κ τώρα έχει την απόλυτη άρνηση.
Μακ δεν ήξερα πως είχες πάει κ εσύ στα βόρεια, είμαι σίγουρη πως τα περάσετε τέλεια, μπράβο κοριτσάκια μου, Τζίνα εσύ γιατί δεν πήγες?
Αλήθεια Τζινάκο ο γιατρός τι σου είπε σήμερα?
Διάβασα όλες τις ιστορίες αγάπης κ βλέπω πως ο κάθε άνθρωπος φέρει την ιστορία του, που τον σημαδεύει, όλα είναι μαθήματα ζωής.
Σοκολατίτσα εύχομαι ο μπαμπάς σου να αλλάξει γνώμη τελικά και να πάτε στο γιατρό για να του δώσει τη θεραπεία που πρέπει. Ελπίζω να είναι περαστικά και να γίνει γρήγορα καλά. Δεν πήγα μαζί με τα κορίτσια διότι το ταμείον είναι μείον, ελπίζω σύντομα να τα καταφέρω και να δω κι εγώ το μοναδικό κουκλόσπιτο και τη νεράϊδα που ζει μέσα από κοντά (τι έχω ν'ακούσω χιχιχι). Δεν πήγα σήμερα στο γιατρό, το ραντεβού είναι για αύριο στις 12.
Νεραϊδίσιες ιστορίες...............
ʼντε να έχουμε καλά νέα αύριο, νόμιζα πως ήτανε Τρίτη το ραντεβού.
Στην αρχή μου είχε πει Τρίτη στις 11 αλλά μετά πήρε τον φίλο μου τηλ. και του είπε να με ειδοποιήσει για Τετάρτη στις 12. Εγώ βέβαια δεν έγραψα εδώ για την Τρίτη, έγραψα μόνο για το ραντεβού της Τετάρτης αλλά μάλλον φταίει η τηλεπάθεια που έχεις! :lol:
Έλενα, Λιλάκι και υπόλοιπα κορίτσια σας καληνυχτώ, καλό μας βράδυ και καλό ξημέρωμα. Φιλάκια.
καλημερα???εβαλαν φολα στη σκυλα του παππου μου και ψοφησε.
Καλημέρα. Λίλα πολύ λυπάμαι για τον κακόμοιρο σκύλο του παππού σου, δεν θέλω να επεκταθώ γιατί θ'αρχίσω να χώνω μπινελίκια πρωί πρωί!
Καλημερα κ απο μενα.Λιλα λυπαμαι για το σκυλακι..προτιμω να μην επεκταθω γιατι θα βρισω πρωινιατικα..Τζινακι μου θα σε παρω το μεσημερακι να δω τι σου ειπε ο γιατρος..ευχομαι ολα καλα...μπαινω σας διαβαζω αλλα εχω ψιλοχαθει γιατι παμε τη μια για ποδηλατοβολτα..χτες 3 ωρες να βρει η κορη μου μαγιω..δεν οριζω τα ποδια μου σημερα κ σερνομαι στη δουλεια..κ παρολο το περπατημα κ παρολες τις ποδηλατοβολτες η ζυγαρια εχει φαει ενα κολληματακι..πιστευω να ξεκολλησει...την αλλη πεμπτη θα κανω κ τις αιματολογικες μου εξετασεις του 3μηνου..αντε να δουμε τι κανει ο ργανισμος μου..φιλια θα επανερθω δριμυτερη..
Καλημέρα Μαράκι, μη γκρινιάζεις γιατί η ζυγαριά σου τα πάει θαυμάσια μέχρι τώρα κι είναι αναμενόμενο ότι κάποια στιγμή θα κολλήσει. Καλή δουλίτσα.
Παρόλο που έχω πάρει γάλα, γιαούρτι και τυριά με full λιπαρά προφανώς είναι τόσο λίγες οι ποσότητες που τρώω που έφυγε κι άλλο κιλό. Νόμιζα ότι φτάνοντας το στόχο μου θα πανηγύριζα και δεν θα ήμουνα μέσα στο άγχος να μου ανοίξει η όρεξη!
κοριτσακι μου..πολλα μπραβο..κοιταζω το νουμερο κ νιωθω συγκινηση για σενα
http://3.bp.blogspot.com/-6uCd_RGQu1...s1600/cong.gif
Μια βιαστική καλημέρα στον μουσικουτόκοσμο μου!
Ελπίζω να μου είστε όλοι καλά και να έχουμε μια υπέροχη μέρα όσο απαιτητική κι αν είναι...
Θα σας διαβάσω αύριο-μεθαύριο με την άνεση μου από τη Θεσσαλονίκη.Εδώ τρέχω και δε φτάνω!
Φιλάκια πολλά στη βραχιολοτετράδα,που ήδη μου λείπει πολύ και στα υπόλοιπα κοριτσάκια,που αδημονώ να φωτογραφίσω!
καλημερα και απο εμενα!
τι κανετε κοριτσαρες?
μοναδικη βλεπω πιανουμε διψιφιο ε? αντε με το καλο!!!
τζινα ευχομαι να πανε ολα καλα αυριο
τα κοριτσια βλεπω μαζευτικανε αντε γιατι ζηλεψαμε
break και εμενα ο δικος μου την ιδια αρνηση εχει δεν εχει κατι απλα δε θελει να δει γιατρο να φανταστεις χρειαζομαι ενα χαρτι για τη συνταξη του και δε δεχετε να ερθει ο γιατρος να τον δει για να μας το δωσει τελικα εριξα τα μουτρα μου και του ειπα να παω εγω να μου το γραψει φυσικα ο ανθρωπος εφερε αντιρηση στην αρχη αλλα μου ειπε τελικα οκ !
ο δικος μου φοβατε μην τον στειλουν σε κανενα νοσοκομειο και δε θα μπορει να πινει και φυσικα απο τον εγωισμο του μη τον δει ο γιατρος πως καταντισε!
Γεια σας! Απευθύνω σύντομο χαιρετισμό, στέλνω πολλά φιλιά και αναφέρω κάτι: Μόλις πήγα να μπω στο φόρουμ, το πρόγραμμα κατά των ιών με ειδοποίησε ότι έγινε προσπάθεια εισβολής από το eating disorders και το επίπεδο του κινδύνου για τον υπολογιστή μου ήταν σοβαρό. Ευτυχώς ο κίνδυνος αποκλείστηκε.
Δεν ήξερα σε ποιο τόπικ να το αναφέρω, το βάζω εδώ. Σας φιλώ πολύ και φεύγω γρήγορα!
και σε μενα το βγαλε οποτε προσοχη!!
πολυ ησυχια σημερα!
που πηγατε ολες?
εμενα παντως δεν μου εβγαλε τιποτα οταν μπηκα στο φορουμ
ουτε εμενα.
Καλησπέρα!Είπα να συνοδεύσω το φαγητό μου με τις σελίδες,που έχασα τις μέρες αυτές.
Είμαι στην ιστορία της Βασιλικής μας κι εκεί που διαβάζω για τον συμφοιτητή μου,που τον καλεί η μαμά πατρίδα
μου πετάγεται η Αγγελική με "τον αντρούλη μου τον γνώρισα..."!Παρτούζα το έχουμε κάνει,κορίτσια;Ασυγκράτητε ς σας βρίσκω!
Και δεν είναι κι η Βασιλικούλα ο κλασσικός τρίσειρος εαυτός της!Αγγελικούλα,σου το ομολογώ,θα σε πηδήξω,να ολοκληρώσω
πρώτα με τους Β-Τ,πρώην καμμένους(αν και την ξέρω από μεταξύ μας σούξου-μούξου την κατάληξη)και μετά θ'αρλεκινιαστώ μ'εσάς!
Αβουλίνι και Βασιλική,ενημέρωσα τον μάστερ φόρουμ για το θέμα,που αντιμετωπίσατε.Ούτε εμένα πάντως μου έβγαλε κάποια σχετική ειδοποίηση.
Ίσως ήταν κάτι παροδικό της στιγμής...Τέλος πάντων...Πάω να συνεχίσω το προς Φλορεντίους Βήτα Ανάγνωσμα.Καλό μεσημέρι!Φιλάκιααααααα
Μμμμμ...Που μου θέλει κι ειδική πρόσκληση η χάρη σου!Που μας έχεις γραμμένους τόσα χρόνια εδώ μέσα!ʼντε γιατί Α!Quote:
Originally posted by hopa
ευχαρίστώ Τζίνα είσαι πολύ καλή..Αν δεν με καλωσορίσει η receptionist σας (nadine) έγω πάλι αμήχανα θα νιώθω..γιατί ειμαι και κομπλέξικό απ΄ τα παλιά τα χρόνια ;)
Έπρεπε να το κάνουμε Ε!Εntertainment εδώ μέσα για να μας δώσεις λίγη προσοχή!Αν σ'είχαμε πάντως στην παρέα μας
(πολύ καλό για να'ναι αληθινό!) ούτε μπορώ να φανταστώ τι ζευγάρι θα έκανες με την "πολύ καλή" σου Τζίνα!
Να πεσουν μόνο πρώτα τα ράμματα από τις Ρόνες μας( UU -ρόνες),μην πάθουμε καμιά ζημιά...Εγώ όχι μόνο σε θέλω
(ανέκδοτο μου ακούγεται και που τ'αναφέρω)αλλά λέω να πάρεις και την εβδομάδα σου να έχουν μια ιδέα τι εστί hopa!
Αχάμ!Και αγάπη σου καλή η Βασιλικούλα!Καλάααααααααα� �Quote:
Originally posted by hopa
ε τότε αγάπη μου καλή ...
Εγώ φταίω που βιάστηκα να σου κάνω δηλώσεις με καρδιές...
Καλησπέρα κορίτσια. Πήγα το μεσημέρι στο γιατρό, μετά πήγα στη μητέρα μου να πάρω τα της λαϊκής και μόλις τώρα μπήκα. Μετά από ένα 2ωρο κατάφερα να δω τη νευρολόγο (τον παθολόγο που κινεί τα νήματα δεν κατάφερα να τον δω μόνο στο κινητό μιλούσαμε) και βλέποντας την εξέταση μου είπε ότι είναι νευρίτιδα τελικά που προκλήθηκε από το πολύωρο σταυροπόδι. Είναι και τα νεύρα μου ευαίσθητα, είναι και ο τετρακέφαλος και ο δικέφαλος του ποδιού μου διακοσμητικοί αφού έχω χαλάρωση οπότε πατιόταν πολύ εύκολα το νεύρο και έπαθε ότι έπαθε. Μου είπε ότι θα πάρει καιρό να επανέλθει, ίσως όχι και εντελώς, θέλει κάποιες φυσιοθεραπείες στο πόδι, αλλά θέλει πολύ δουλειά και από εμένα που σημαίνει ότι πρέπει να μου δείξει ο φυσιοθεραπευτής ασκήσεις και να τις κάνω ανελλιπώς. Ευτυχώς μου είπε κι αυτή σήμερα ότι μου είχε πει κι η άλλη νευρολόγος στην εξέταση κι έτσι δεν αναρωτιέμαι πλέον απ'την Κική κι απ'την Κοκό ποιά να διαλέξω! Και το καλύτερο είναι ότι δεν θα χειροτερέψει. Για το χέρι δεν έκανα κάτι, αφού δεν κατάφερα να δω το γιατρό, αλλά θα τον πάρει πάλι ο φίλος μου τηλ. για να μου κλείσει νέο ραντεβού, πολύ πήξιμο έχουν εκεί μέσα!
Κορίτσια ούτε εγώ είχα ειδοποίηση για κίνδυνο στο pc. Ναταλία εγώ τις διάβαζα ταυτόχρονα της ιστορίες των κοριτσιών γιατί ήμουν μέσα εκείνη την ώρα και δεν μπορούσα να περιμένω. Με το που πόσταραν εγώ τα διάβαζα ζεστά ζεστά και αχνιστά!
Και δεν είναι κι η Βασιλικούλα ο κλασσικός τρίσειρος εαυτός της!
ειδες ποσο με αλλαξε η σχεση μας???Αλλος ανθρωπος!!!
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa επιτέλους δεν το πιστεύω είμαι ξανά ονλινε!!!!εδώ και ούτε ξέρω πόσο καιρό δεν μου άνοιγε το φόρουμ!!!!!!!!!!!πριν από το Πάσχα ακόμα!μου έβγαζε μονίμως μία σελίδα με ένα κωδικό λάθους -404 αν θυμάμαι καλά- και τζίφος,δεν έμπαινα με τίποτα μέσα!!!Εδώ και καμιά δεκαριά μέρες είχα απελπιστεί κ δεν προσπαθούσα καν!και πριν λίγο που δοκίμασα με έβαλε,αν και δεν υπήρχε πια η σύνδεση μου που ήμουν μόνιμα συνδεδεμένη αλλά χαλάλι του :D πάλι καλά που ο κωδικός μου είναι αποθηκευμένος γιατί αμφιβάλω αν θα τον θυμόμουν χιχιχιχιχιχι
επειδή δεν υπάρχει περίπτωση να τα διαβάσω όλαααααααααααααααα αυτά που γράψατε πες τε μου τα νέα σας σε περίληψη πλζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζ
πολλα-πολλα φιλάκια σε όλες σας,ελπίζω να είστε σούπερ!
καλέ αλλάξατε ονόματα?????
για να μην βαριομαστε.Quote:
Originally posted by aggeloydaki
καλέ αλλάξατε ονόματα?????
τζινακιον ευχαριστα τα νεα σου.ευτυχως που ολα θα φτιαξουν!!!!!!!
Καλησπέρα μουσικοκουτόκοσμε!
Είχα μια πρωινή περιπέτεια και με χάσατε. Πήρα γύρη το πρωί για πρώτη φορά ως διατροφικό συμπλήρωμα και είχα αλλεργική αντίδραση. Υποτίθεται ότι η γύρη που χρησιμοποιείται στην διατροφή δεν έχει αλλεργικές αντιδράσεις αλλά δυστυχώς μάλλον δεν ισχύει για μένα. Έτσι πρήστηκα, η ρινίτιδα μου έπαθε έξαρση μέσα σε λίγη ώρα και τρόμαξα για αλλεργικό σοκ. Έτρεξα στο φαρμακείο, πήρα αντισταμινικά και περίμενα να δράσουν αλλά ήδη ένιωθα οίδημα στο λαιμό και ζαλιζόμουν ελαφρώς, πράγμα που σήμαινε ότι δεν λάμβανα επαρκές οξυγόνο. Έτσι πήρα την αδερφή μου να πάμε βόλτα στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους. Τελικά μέχρι να πάμε στο νοσοκομείο και να περιμένουμε τα συμπτώματα άρχισαν να υποχωρούν και έτσι φύγαμε ευτυχώς χωρίς να λάβω κορτιζόνη. Τώρα νιώθω μια χαρά αν και έχω λίγο ένα ελαφρό πρηξιματάκι στον λαιμό. Στη συνέχεια αδιαθέτησα κιόλας και ολοκληρώθηκα! Τώρα ξαπλώνω στο καναπέ και κοιλοπονάω γκρρρρρ.
Τζίνα μου πολύ χαίρομαι που οι γιατροί πλέον συγκλίνουν στις απόψεις τους. Βρήκατε λύση για το πως θα γράψεις τις φυσικοθεραπείες;
Ιωάννα μου επιτέλους γύρισες κοντά μας! Καλωσόρισες ! Τα νεώτερα είναι ότι γράφουμε ερωτικές ιστορίες που έχουμε ζήσει ή και που ζούμε ακόμη.