Όντως ομορφαίνει η μέρα σου με μια τέτοια ευχάριστη είδηση!
Κυριακή την κυριακή όλο και πιο κοντά στο στόχο σου!
Συγχαρητήρια για την πρώτη σου εβδομάδα!
Καλή δύναμη και καλή συνέχεια,SYNDROMO_YOYO !
Γερά με τσαμπουκά!
Printable View
Όντως ομορφαίνει η μέρα σου με μια τέτοια ευχάριστη είδηση!
Κυριακή την κυριακή όλο και πιο κοντά στο στόχο σου!
Συγχαρητήρια για την πρώτη σου εβδομάδα!
Καλή δύναμη και καλή συνέχεια,SYNDROMO_YOYO !
Γερά με τσαμπουκά!
dld egw pou exw tin klassiki analogiki iparxei periptwsi na me deixnei parapanw...na sou pw dn thelw na anevainw se alles zigaries min pathw kana sok!!
NADINE σέυχαριστω πολυ!!! σημερα πεταγα στη δουλεια...και ξερεις δεν ειναι για το 1,9 απλα το οτιμπορω να κανω αυτο που πραγματικα θελω...να εισαι καλα για τα καλα σου λογια..
Με την ελπίδα να βρω κι εγώ τη χαμένη μου αυτοπεποίθηση
καθώς και πολλά άλλα τόσο απολεσθέντα όσο και ποτέ αποκτηθέντα
ξεκινώ σήμερα σημειώνοντας 137 κιλά στην ταλαιπωρημένη ζυγαριά μου(έχει δει και το 180 η δόλια)
και θέτοντας ως πρώτο στόχο τα 112 κιλά,ώστε να επιστρέψω εκεί που ήμουν λίγους μήνες πριν...
Ωραία τα φιλοσόφησα,τα επεξεργάστηκα,τα τακτοποίησα,τα εκμεταλλεύτηκα...όλα ωραιότατα!
Τώρα που καμιά εξωγενής βοήθεια δε συνδράμει,κλείνω αυτόν τον κύκλο και ξαναγυρνώ σ'εμένα
και στον μόνο τρόπο που έχει αξία για έναν αρρωστημένο τελειομανή σαν και του λόγου μου...
Κι όπως λέει και το στεφάνι μου:"εδώ να σε δω,κώλε!"(συγνώμη για το λεξιλόγιο,αλλά έτσι λέει)
πηγα να φτιαξω αυτες τις ζυγαριες που εχετε κ εσεις αλλα οτν τα ειχα βαλει ολα δν μ δινε αλλη επιλογη.. μονο logout.. τι να κνω?
θελω κ εγ να χωωωωωωωω..!!!!!!!!!!!!!!!
ναταλακι μου μαζι θα το παλεψουμε!
λοιπον το πηρα αποφαση απο προχθες να κοψω τα βουλιμικα γτι πραγματικα μ στερουν τοσα πλλα πραγματα.. κ δν θελω να φτασω καποτε στ σημειο να μετανοιωσω για τν χρονο που σπαταλησα μετρωντας τα κιλα μ.. κ βσκ τα βουλιμικα ειναι κ ο λογος που εχω κολλησει στ 60 κιλα....
λπν ξεκινησα προχθες.. σμρα ειμαι 59,50kg κ και στοχος μ ειναι τα 50kg.... ελπιζω στο τελος τς βδομαδας που θα μ χει φυγει κ το πρηξιμο απ τις 4βουλιμικες μερες π χα να μ δειξει πιο κατω η ζυγαρια κνα2-3 κιλα... θα δειξει.... τεσπα.. κλη μας επιτυχια!
Quote:
Originally posted by zwhtsa
ναταλακι μου μαζι θα το παλεψουμε!
:) Να'σαι καλά,χαρά μου! ʼντε,πάμε γι'άλλα! Γερά με τσαμπουκά!
καλησπερα !δεν μπορω να πιστεψω αυτα που γραφετε!!!ειστε 60 κιλα και κανετε ετσι?θα επρεπε να πετατε!
Το πώς θελει κάποιος να δει τον εαυτό του είναι καθαρά υποκειμενικό και απόλυτα σεβαστό!
Δε λέμε ότι "ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο";Δεν είναι κακό να επιδιώκεις το καλύτερο σου!
Είναι πολύ σχετικά τα νούμερα,εξάλλου...Δεν ξέρω το βάρος σου,αλλά πιθανώς να πετούσα κι εγώ άμα το είχα... :)
Κυρίες μου και κύριοι,
Με χαρά ανακοινώνω ότι αν και αδιάθετη - που σημαίνει κατακράτηση υγρών - η ζυγαριά σήμερις έδειχνε 100,5.
Μια ανάσα μακρια απο το φράγμα του 3ψήφιου συνεχίζω δυναμικά την προσπάθεια μου και ελπίζω σε ακόμη καλύτερα αποτελέσματα!
Το ίδιο εύχομαι για όλους σας!
Υ.Γ. Αν και ξεκίνησα μόλις στις 08/09/2008 απο τα 110-108 μου φαίνεται ότι ήμουν σε αυτά τα νούμερα πριν απο πολλύύύ καιρό ... Τι ωραίο που είναι να χάνεις εκεί που θέλεις επιτέλους!
Μπράβο,Amarylis μου!Σε λίγες μέρες το δώρο των γενεθλίων σου θα είναι το διψήφιο που σου έλειψε(πέρα από την μπλακ φόρεστ)!
Όχι πως σου χαρίζεται ένα τέτοιο δώρο...αλλά δεν είναι μεγαλύτερη η ικανοποίηση όταν έχεις μοχθήσει για το αποτέλεσμα;
Καλή συνέχεια στην ανεβασμένη σου διάθεση και στην προσπάθεια σου! ʼντε και στα δικά μας οι τριψήφιες...
Μπρααβοο σας!!! ειλικρινα παροτι δεν συμμετεχω πολυ τωρα τελευταια διαβαζω τα ποστ αλλα δεν απανταω γιατι συνηθως με καλυπτουν οι αλλες απαντησεις!!!!
χαιρομαι που χανετε κιλα και ανεβετε σε διαθεση ευχομαι να ειστε παντα ετσι!
εγω 9 του μηνα θα ζυγιστω... αντε να δουμε αν εχασα τιποτα!!!!
Μπράβο Amarylis..... και εις κατώτερα... σύντομα....
Ευχαριστώ παιδιά ... ευχαριστώ ...
Και στα δικά σας με το καλό ...
Υ.Γ. Αυτό περί δώρου γενεθλίων δεν το είχα σκεφτεί .... καλό!!!!