καλη συνεχεια λοιπον και καλες απωλειες!!!!
και στα δικα μας οι γεματουλες!!!
Printable View
καλη συνεχεια λοιπον και καλες απωλειες!!!!
και στα δικα μας οι γεματουλες!!!
Κουκλάρα!!!!!!!!!!! :yes::yes::yes:
Σε ευχαριστω πολυ,να ναι καλα το make up :wink1: καλη συνεχεια και στη δικη σου προσπαθεια,αντε να πεφτουν τα κιλα να ανεβαινει η ψυχολογια μας :thumbup:Quote:
Originally posted by break
Κουκλάρα!!!!!!!!!!! :yes::yes::yes:
onitsa φαινεσαι αλλος ανθρωπος,συνχαρητηρια για την απωλεια των κιλων!τρομερη διαφορα:wink2:
Οnitsa, βλεποντας εσενα αλλα και αλλες κοπελες εδω καταλαβαινουμε πως μας αλλοιωνουν τα κιλα,μας μεγαλωνουν,μας ασχημαινουν(αν και εσυ εισαι πολυ ομορφη και στις δυο). Ειναι πραγματικα σα να βλεπεις αλλο ανθρωπο.Συγχατητηρια,αντε να πεφτω και εγω,να δω το 6 καποια στιγμη μπροστα και ας ειναι και 69,εχω να το δω πανω απο 4 χρονια:sniffle:.
http://i278.photobucket.com/albums/kk86/onitsa/xcv.png
http://i278.photobucket.com/albums/k...a/d2d24274.png [/quote]
πολύ μεγάλη διαφορά!!Μπράβο :thumbup: :thumbup: :thumbup:
angela,elafaki σας ευχαριστω πολυ πολυ!Ευχομαι συντομα να φτασετε κι εσεις τους στοχους σας οποιοι κ αν ειναι αυτοι!
Asteropi πραγματικα τα κιλα αλλοιωνουν τα χαρακτηριστικα μας κ μας χαλανε τη διαθεση...Ειμαι σιγουρη οτι θα τα καταφερεις συντομα,σκεψου ποσοι απο δω μεσα εχουν χασει πολλααα περισσοτερα κιλα,στα 9 κιλακια θα κολλησουμε? :thumbup:
Συγχαρητήρια για τη προσπάθεια και το αποτέλεσμα σου onitsa, είσαι και πολύ όμορφη κοπέλα!
Εμένα μου φαίνεται υπερβολή να χάσεις ακόμα τόσα κιλά, εσύ ξέρεις καλύτερα φυσικά...
Να σαι καλα Φιλιππε,συγχαρητηρια και σε σενα που εχω δει τις φωτογραφιες σου κ εχω εκπλαγει με τη θεληση σου!Απλως σκεφτομαι οτι αν εχανα 5 κιλακια ακομα θα αισθανομουν πιο ομορφα με το σωμα μου,χωρις ομως να παω και στο αλλο ακρο ;)
Onitsa ξεκινήσαμε από περίπου τα ίδια κιλά, και ο στόχος μου είναι το τωρινό σου βάρος!1 μου δίνεις πολυ κουράγιο
Fair enough, άμα είναι να αισθανθείς εσύ καλύτερα εγώ πάω πάσο!
Κι εγω επαιρνα τοσο καιρο κουραγιο διαβαζοντας τις ιστοριες των υπολοιπων οποτε το θεωρησα υποχρεωση μου να δειξω κ τα δικα μου αποτελεσματα δινοντας δυναμη σε καποιον αλλο που τη χρειαζεται!Καλο κουραγιο,μεινε προσηλωμενη στο στοχο σου και η επιτυχια ειναι θεμα χρονου!:thumbup:Quote:
Originally posted by euapap
Onitsa ξεκινήσαμε από περίπου τα ίδια κιλά, και ο στόχος μου είναι το τωρινό σου βάρος!1 μου δίνεις πολυ κουράγιο
τι κανετε κοριτσαρες μου????????????ημουν χαμενη το ξερω αλλα λογω σχολης εχω τρεχαματα...φετος ειμαι για το πτυχιο....βλεπω φανταστικες αλλαγες...πολινακιιιιιιιιι� �ιιιιιιιιιιιιιιιιιι ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ..συ νεχισε ετσιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι :D:D:D:D:D:D:D
tweetaki15 μου σε ευχαριστώ πολύ!!!! Σου εύχομαι το καλύτερο για το πτυχίο σου!
σ ευχαριστω παρααααα πολυ να σαιι καλα :D