ΙΣΩΣ σε κολλησει σωστα....καθε οργανισμος ειναι διαφορετικος...καλημερα..
Printable View
ΙΣΩΣ σε κολλησει σωστα....καθε οργανισμος ειναι διαφορετικος...καλημερα..
Ειναι πολλη η σοκολατα που σκοπευεις να τρως.Το καθε σωμα ειναι διαφορετικο.Καποια τρωει ενα στικ καθε μερα και δεν κολλαει, εγω πχ που ετρωγα καθε μερα με κολλουσε και την περιορισα μια φορα το μηνα οταν περιμενω περιοδο.Οσο για τη φυτρο που αναφερθηκε πιο πανω, δεν εχει καθολου γευση(για μενα) με αποτελεσμα να τρωω πιο πολυ(μερικες φορες και ολη τη σοκολατα) ενω η sweet n balance με ενα μικρο κομματακι ημουν μια χαρα.
Με το καιρο θα βρεις απο μονη σου "κολπακια" για γλυκο πχ ανθοτυρο με γλυκαντικα και λιγη κανελα, οπως επισης και με το καιρο θα σου φυγει η επιθυμια για γλυκο.
δεν ξέρω εσείς που κάνετε άτκινς πόση κρέμα καραμελέ κάνει να φάτε αλλά εμένα μου άρεσε τρομερά χτες που την δοκίμασα,και δεν είναι κ από τα αγαπημένα μου γλυκά :) αύριο θα δοκιμάσω και το μους σοκολάτα της sweet and balance να δω πως είναι
επειδη δεν μπορω να κρατηθω στα γλυκα,οταν εκανα ατκινς δεν εκανα πειραματισμους σ αυτα..ετρωγα μονο sweet and ballance...
μη φας πολυ σοκολατα διαιτης, θα σε παει 0-200 στη τουαλετα και προκαλει και φουσκωμα (εμενα τουλαχιστον).
δε μου λετε κατι ρε κοριτσια. Υποτιθεται οτι στην ατκινς δεν μετραμε θερμιδες,αλλα μονο υδατανθρακες. Αυτος στο βιβλιο του λεει να παιρνουμε καπου 1600 τη μερα. Εσεις παιρνετε τοσες πολλες??? Γιατι εγω δεν μπορω με τιποτα να φαω τοσο,κ δε μιλαω για τωρα με την ανορεξια,γενικα απο την αρχη δεν μπορουσα να φτασω πανω απο 1200.
Στη αρχη δεν επαιρνα πολλες γιατι επαιρνα μπουτακια μονο π.χ οποτε ειχα μετρο στις μεριδες μου. Απο τοτε που βρηκα ντοπιους αλλανιαριους κοκορους στον χασαπη διπλα μου, μισο με ενα κοκκορα που ετρωγα ολη μερα, ξεπερναγα τις 2000.
xaxαχαχαχα! και εχανες?? οκ,αν ειναι ετσι να μην εχω τυψεις οταν παρατρωω... :P
εχασα ενα κιλο ετσι, πολυ αργα, αλλα δεν παιρνω τουλαχιστον. Τωρα εχω αρχισει παλι να μετραω μεριδες και θερμιδες μαζι και υδαντανθρακες. Αλλα γενικα, πεινα σαν πεινα δεν πολυ υπαρχει. Τις περισσοτερες φορες τρωω επειδη υπαρχει εκει το φαγητο, εξου και γιατι δεν εχω μετρο.
Δημητρουλα μας,χαιρομαι που εισαι καλα,καλη και ανοδυνη γρηγορη αναρρωση σου ευχομαι και οσο για την διαιτα,οτι πει ο γιατρουλης σου;).Τα 5 κιλακια κοριτσια μου τα εχασα σε 8 μερες τωρα να δουμε που μαλλον μολλησα,αλλα επαθα δυσκοιλιοτητα κι εγω που δεν ειχα κανενα μα κανενα προβλημα:crazy:θα το ξεπερασουμε κι αυτο.φιλια πολλα σε ολες σας!:kiss::kiss::kiss:
τι κανετε κοριτσια??καλα ειστε??περαστικα και σιδερενια δημητραα!!!απο κιλα πως παμε??κατεβαινουμε?
εγω ειχα μερεσ να γραψω...γενικα μια απογοητευση ειχα συνεχεια....ουτε γυμναστηριο ξαναπηγα.!τζαμπα τον πληρωσα τον μηνα!!μονο σαββατο και κυριακη την χαλασα την διαιτα...ολεσ οι υπολοιπεσ οι μερεσ ηταν οκ!ειχα παει σε μια βαφτιση εχ8εσ πολυ στενου συγγενη και ηταν πολλεσ κοπελεσ στην ηλικια μου,,,ολεσ φορουσαν φορεματα κοντα, ειχαν γυμνασμενα ποδια χωρισ κυτταριτιδα και φορουσαν και πα****** με πολυ τακουνι και χορευαν με αυτα κιολασ. ενταξει δεν μπορω να πω κ εγω ωραια ημουν ντυμενη και παπουτσια με 12ποντο φορεσα αλλα το βαροσ μου δεν με αφησε να χορεψω πολυ...αναγκαστηκα να τα βγαλω και να φαινομαι ακομα πιο χοντρη.ποτε 8α αδυνατισω?
καλημερα κοριτσια και αγορια.
εχω απογοητευθει.... κανω ατκινς.. εχει 3 βδομαδες και εχω χασει 2 κιλα μονο.Βεβαια μια φορα τη βδομαδα τη χαλαω τρωγοντας κατι παραπανω σε υδατανθρακες αλλα τρωω λιγες θερμιδες ημερησιως και οχι υδατανθρακες πανω απο 20 γραμ.τοσο πολυ μου κοστιζει το οτι καθε κυριακη κανω παρασπονδια? βεβαια σε ποντους πρεπει να εχω στρωσει λιγο... μου το λενε και οι αλλοι... αλλα η ζυγαρια με τιποτα δεν κατεβαινει...
οχι τιποτα αλλο αλλα αρχισαν να εμφανιζονται τα μαγιω στις βιτρινες και σε λιγο καιρο ο καιρος θα ανοιξει.... και θα αρχισουν και τα μπιτσομπαρα και εγω αρχισα να καιγομαι! ουτε γυαλια ηλιου δεν παω να αγορασω επειδη με ενοχλουν τα μαγουλακια....ελεος?
μα τι περιμενω να δω πια?Να γινω μικροσκοπικη?Δε νομιζω οτι ειναι εφικτο με καμια διαιτα πλεον....
Οταν χαλας Ατκινς πας 10μερες πισω.Δλδ οτι δουλευες 6μερες τα χαλας ΟΛΑ με μια μερα παρασπονδια.Μην κανεις μια φορα τη βδομαδα αλλα αστο για 1φορα το μηνα το πολυ.Εγω εκανα Ατκινς εχασα 11κιλα και το πασχα που του δωσα και καταλαβε εβαλα 2,5 κιλα και μεχρι να τα χασω μου βγηκε η ψυχη και ειμαι πολυ πισω τωρα.
Ολα ειναι εφικτα αρκει να το θελεις.Καλυτερα να χασεις τα κιλα αργα και σταθερα αντι πολυ γρηγορα.Ετσι δεν θα χαλασει το προσωπο και το σωμα σου.Και γω θα θελα να βγω φετος με μαγιο brazilian αλλα ας κανω υπομονη για του χρονου :D:D:D:D
γεια σας! ξεκίνησα κι εγώ ατκινς από χθες!!! να σας ρωτήσω κάτι για πρωινό και ενδιάμεσα τι τρώτε εσείς (πέρα από αυγά!)? είχα συνηθίσει τόσο καιρό με τοστάκια, δημητριακά κλπ και τώρα μου φαίνεται κάπως... είμαι και στην πρώτη φάση και δεν επιτρέπονται ούτε τα φρούτα....
κι εγω κυριακη την χαλασα γιατι ηπια μπυρα και μετα τοστ...τελος παντων επειδη διαβαζω πολυ αυτο τον καιρο και με την ατκινς ειμαι σαν ορθιο πτωμα λεω να τρωω τουλαχιστον δημητριακα για πρωινο και να μην τρωω ζυμαρικα κλπ...και μετα απο ενα μηνα να την ξαναρχισω...απογοητευτηκα κιολας που δεν εχασα...
τι να κανω λετε?
να το αφησω ολο αυτο πισω μου και να συνεχισω η να τρωω τα εξης:
πρωινο:δημητριακα με γαλα
μεσημερι:πρωτεινη με λαχανικο
απογευμα:φρουτο
βραδυ:γιαουρτι
θα χασω ετσι λετε?