Quote:
Originally posted by pink_90
Χμ σε καταλαβαίνω απόλυτα όμως! Αλλά....πάντα υπάρχει αυτό το αλλά!! Δυστυχώς ο δρόμοε θα ναι πάντα μακρύς. Και ίσως σκέφτομαι ότι μπορεί να ναι για καλό γιατί έτσι ίσως τον εκτιμήσουμε. Είναι μαθηματικό βέβαιο ότι όσο πιο γρήγορα έχανα κιλά στο παρελθόν τόσο πιο γρήγορα τα παιρνα πίσω. Ενώ τώρα πιστεύω θα το σκεφτώ πολύ περισσότερο να φάω εκείνη τη σοκολάτα γιατί θα ξέρω καλά τι θ ακολουθήσει. Σκέψου κιόλας ότι εγώ είμαι 22 χρονών και δε ζω σαν τις κοπέλες της ηλικίας μου, αυτά που περιγράφεις τα νιώθω ακόμα πιο έντονα. Προς Θεού δεν εννοώ βέβαια ότι το να αισθάνεσαι όμορφα με τον εαυτό σου είναι ηλικιακό προνόμιο, αλλά κακά τα ψέματα όλα αυτά είναι πιο τεταμένα όταν είσαι σ αυτή την ηλικία και λες τι να βάλω πάλι σ αυτή την έξοδο, άραγε θα με προσέξει ο τάδε, πώς θα πάω για μπάνιο όλοι θα κοιτάνε το σώμα μου και άλλα τέτοια ωραία. Το πιστεύω ότι όσο πιο μικροί είμαστε τόσο πιο πολύ έμφαση δίνουμε στο θέμα εμφάνισης. Δεν ξέρω αν καταλαβαίνεις τι θέλω να πω γιατί εσύ απ όσο θυμαμαι τα έβαλες τελευταία τα κιλά και κυρίως ήσουν αδύνατη. Πολύ λογικό να θες να γυρίσεις σ αυτό και να βιάζεσαι, απλά εγώ λαχταράω να το ζήσω για πρώτη φορά σαν ενήλικη.
Και όχι αν τρελαθούμε δε θα χασουμε γρηγορότερα, τσεκαρισμένο :P
Βέβαια σε καταλαβαίνω και στηρίζω την απόφαση σου να αδυνατίσεις με όλη μου την καρδιά! Θα τα καταφέρεις και θα είναι τόσο όμορφα! Πράγματι, τα κιλά τα πήρα τα τελευταία 7 χρόνια, στα 29 μου! Όλα τα προηγούμενα το πάλευα και ήμουν ο.κ.